Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 03, 2014

Σαμαράς και Καμίνης μετατρέπουν την Αθήνα σε Ισλαμαμπάντ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ΝΔούλα αποδεικνύει διαρκώς τον ανθελληνισμό της. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη ελπίδα για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Από τον τηλεοπτικό σταθμό που στήριξε την υποψηφιότητά του όσο κανένας άλλος, άρχισε τις εξαγγελίες του ο Καμίνης, εκκινώντας τη δεύτερη θητεία του ως δήμαρχος Αθηναίων. Προτεραιότητά του, η ανέγερση του τζαμιού στο Βοτανικό!
«Το τέμενος είναι κρατική αρμοδιότητα. Έχει προχωρήσει η ιστορία. Θα γίνει στον Βοτανικό ένα μικρό τέμενος που παίρνει 600 ανθρώπους», δήλωσε με στόμφο ο Καμίνης, ξεκαθαρίζοντας πως το ανοσιούργημα εις βάρος της Ελληνικής Ιστορίας, του Πολιτισμού και των ηθών και εθίμων του Λαού μας προωθείται με γοργούς ρυθμούς από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά. Κανείς άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνά, πως η ανέγερσή του στην περιοχή του Βοτανικού αποτελεί ρητή...

Πρετεντέρης: Υπέρ των εκλογών το 2009, κατά το 2014. Τι φοβάται άραγε;

Καθώς τα γραπτά μένουν είναι λογικό να εκθέτουν εκείνον ο οποίος είναι ασυνεπής ως προς τις απόψεις του. Πολλάκις το έχουμε δει αυτό και εξαίρεση στον κανόνα δεν θα μπορούσε σε καμιά περίπτωση να αποτελεί το γνωστό παπαγαλάκι του μνημονίου και της κυβέρνησης Γιάννης Πρετεντέρης. Με δύο εκ διαμέτρου αντίθετων απόψεων άρθρα ο Πρετεντέρης διαψεύδει τον ίδιο του τον εαυτό.

Στο ένα άρθρο του, γραμμένο στα «Νέα» στις 17 Ιανουαρίου 2009 ο Πρετεντέρης υπερθεματίζει την τότε απόφαση του ΠΑΣΟΚ να προξενήσει οπωσδήποτε εκλογές μη ψηφίζοντας Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στο άλλο άρθρο του, γραμμένο κι αυτό στα «Νέα» την 1η Σεπτεμβρίου 2014, ο Πρετεντέρης κάνει μια θεαματική στροφή – κωλοτούμπα, αναιρώντας την...

Α. Ματθαιόπουλος: Ευχόμαστε στο ΠΑΣΟΚ... καλά σαράντα! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής το καταστροφικό για τον Λαό και την Πατρίδα ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα που εδώ και 40 χρόνια έκανε πράξη την μίζα, την ρεμούλα και την κλεψιά!

Το κόμμα του εθνικού ολετήρα που αν και βρίσκεται στο 8% συνεχίζει να εμπλέκεται ενεργά στην διακυβέρνηση της χώρας, με καταστροφικά αποτελέσματα.
Τις αλήθειες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής δεν άντεξε ο κομματικός εγκάθετος προεδρεύων Γιάννης Δριβελέγκας, ο οποίος...

ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ: ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ

Γράφει ο Αντίοχος.

Έλληνες ιστορικοί, οι οποίοι ασφαλώς και δεν έχουν καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή (κάθε άλλο μάλιστα…), συνέταξαν επιστολή προς το σύστημα (και όχι μόνο προς τη συγκυβέρνηση…), με την οποία ζητούν την απόσυρση του άρθρου 2 του Νόμου του Αίσχους (του «αντιρατσιστικού»…), διότι –όπως υποστηρίζουν- πλήττει το δικαίωμα ελευθερίας του λόγου. Ταυτοχρόνως, προειδοποιούν το σύστημα, πως όχι μόνο δεν πρόκειται να νικήσει την Χρυσή Αυγή μ’ αυτό το νεοταξίτικο τερατούργημα, αλλά αντιθέτως, θα την ενισχύσει περαιτέρω… Ιδού τα κυριότερα σημεία της ανοιχτής επιστολής των ιστορικών:
«Εκφράζουμε τη ρητή αντίθεσή μας με μια τέτοια διάταξη. Είμαστε αντίθετοι στη δίωξη όλων των “αρνητών”, ακόμη και εκείνων...

ΜΙΑ… «ΞΑΔΕΡΦΗ» ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ: ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ;

kasidiaris-oyrania
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ:
Δεν ανήκω σε κάποια κομματική παράταξη, συμπαθώ τη Χρυσή Αυγή και στις τελευταίες εκλογές την ψήφισα.  Επειδή, έχοντας κάποια γνωριμία με πρόσωπα στο Δήμο Αθηναίων είχα αποκτήσει πρόσκληση για την ορκωμοσία, βρέθηκα εκεί μέσα μαζί με μια φίλη μου και σας αναφέρω τα γεγονότα όπως τα έζησα: Καταρχήν να σας πω ότι τα αστυνομικά μέτρα ήταν τόσο αυστηρά που αναγκαστήκαμε, εκτός από την πρόσκληση που είχαμε μαζί μας, να πούμε ότι ήμασταν ξαδέλφες του… Καμίνη και θέλαμε να τον συγχαρούμε κι έτσι μας αφήσανε να περάσουμε μέσα.
Μας έκανε εντύπωση το πλήθος των Χρυσαυγιτών που....

ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ Η «ΙΣΧΙΑΛΓΙΑ» ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ!

4-1--2-thumb-large
Γράφει ο Αντίοχος.

Μέχρι τας Ευρώπας έφτασε η είδηση για την «ισχιαλγία» του φον Αντωνάκη, κι όλοι οι Ευρωπαίοι «ηγέτες» (ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων…) τον πήραν στο… μεζέ. Αυτό αποκαλύπτει ο Βηματοδότης του Ψυχάρη (φαινομενικώς όλως περιέργως, αλλά τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα τα δημοσιεύματα έχουν το σκοπό τους κι ο μπάρμπα-Σταύρος κάτι γυρεύει πάλι…):
«Σε κανέναν δεν είπε τίποτα ο Πρωθυπουργός για την αυγουστιάτικη περιπέτεια της υγείας του, αυτή που έπαθε με τη μέση του, ούτε έδειξε ότι υποφέρει όταν εισήλθε στη μεγάλη αίθουσα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Άλλωστε του Πρωθυπουργού δεν του πολυαρέσει να μιλάει για την υγεία του ή για τα προβλήματα υγείας που πιθανώς αντιμετωπίζει. Κι όμως, με το που μπαίνει στην αίθουσα, όσοι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ τον συναντούσαν τον ρωτούσαν πρώτα απ’ όλα αν....

‘ΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ “ΑΤΥΠΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”

APTOPIX Pakistan Quran Burning Reaction

Οι σύγχρονοι δουλέμποροι, που έχουν την ανάγκη να υπάρχουν άνθρωποι εξαθλιωμένοι, να τριγυρνούν μακρυά από την πατρίδα τους, χωρίς δουλειά, χωρίς φαγητό, για να εισπράττουν εκείνοι χρήματα μέσω των ΜΚΟ τους, φροντίζουν να ενημερώνουν νομικά τους παράνομους μετανάστες για τον επικείμενο αντιρατσιστικό νόμο και όσα θα τους εξασφαλίζει μια απλή καταγγελία!

Έτσι, παράνομοι μετανάστες υποστηρίζουν ότι αστυνομικοί τους χτύπησαν, διακόπτοντας βίαια την προσευχή τους!

Για διακοπή της προσευχής τους με ρατσιστικές βρισιές κάνουν λόγο παράνομοι μετανάστες που......

Ιδού πως δεν θα πιάνει τη Ρεπούση ο νόμος του αίσχους!


Ιδού πως δεν θα πιάνει τη Ρεπούση ο νόμος του αίσχους!

Γράφει ο Αντίοχος

Αρχίζει σήμερα στη βουλή η συζήτηση-εξπρές για τον Νόμο του Αίσχους (τον λεγόμενο «αντιρατσιστικό»), που καταργεί κάθε έννοια ελευθερίας της σκέψης και του λόγου, στη χώρα που γεννήθηκαν, με εντολή των παγκοσμίων τυράννων!
Από κει και πέρα, σύμφωνα με τις διαρροές στα καθεστωτικά ΜΜΕ, προστέθηκαν στο ολοκαύτωμα των εβραίων και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με την προϋπόθεση ότι έχουν αναγνωριστεί από διεθνή δικαστήρια ή με αποφάσεις της ελληνικής Βουλής, δηλαδή τις γενοκτονίες των χριστιανικών πληθυσμών της Ανατολής, κυρίως των Ποντίων, που έχουν αναγνωριστεί ως τέτοιες με αποφάσεις της Ελληνικής Βουλής. Αυτό έγινε για να αμβλυθούν οι δυσμενείς εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν στην κοινή γνώμη…
Ωστόσο, ευρέθη τρόπος για να μην......

Η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει μέσα στο Κ(υ)νοβούλιο: "Λέμε όχι στο ρατσισμό κατά των Ελλήνων... Ο νόμος έκτρωμα θα ανατραπεί από το λαό"

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του Α. Ματθαίοπουλου στη Βουλή για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο...

Η επιστροφή στην επαρχία και η εξαπάτηση των αγροτών από την συγκυβέρνηση


Η επιστροφή στην επαρχία και η εξαπάτηση των αγροτών από την συγκυβέρνηση

«Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι». Αυτή την διαχρονική λαϊκή ρήση θυμίζει η τακτική των αλλεπάλληλων μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων (και) στο θέμα της επιστροφής στην παραγωγή και την αναζωογόνηση της υπαίθρου. Πριν από καιρό η γνωστή κήρυκας του εκσυγχρονισμού Άννα Διαμαντοπούλου είχε δηλώσει με στόμφο ότι «Παραγωγή σημαίνει μαζική στροφή στην ύπαιθρο με διαφορετική προσέγγιση: γη, γνώση, τεχνολογία». Πόσο συνάδουν, όμως, αυτά με την πραγματικότητα;
Το αφεντικό της, ο Σημίτης, είχε οργανώσει κάποτε μια....

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ

1075731_1392677607616744_827514827_n
Γράφει ο Αθανάσιος.

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Άκρως αποκαλυπτική και ξεδιάντροπη, για πολλοστή φορά, αποδεικνύεται η εμετική ιστοσελίδα των ανθελληνικών συμμοριών του ΣΥΡΙΖΑ left.gr ως κύριος εκφραστής των απανταχού ανθελληνικών, εθνοαποδομητικών τάσεων και ιδεών, που διέπουν τους νοσταλγούς του Στάλιν και των δολοφονικών συμμοριών του ΔΣΕ.
Η εν λόγω ιστοσελίδα αφού έκανε δημόσιο κάλεσμα, αναδημοσιεύοντας.....