Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 09, 2014

Γιουσουφάκια του Ερντογάν οι Σαμαράς - Βενιζέλος... Είπε να μην συμπεριληφθούν οι γενοκτονίες των Ελλήνων από τους Τούρκους ο Σουλτάνος και οι ραγιάδες το έκαναν πράξη!

36b4878c8d00356a271b70e7706254b4 

Ακόμη μία απόδειξη του γεγονότος πως το ελληνόφωνο Κράτος έχει μετατραπεί σε δορυφόρο της Τουρκίας, συνιστά το περιεχόμενο της συζήτησης που έλαβε χώρα κατά τη συνάντηση Σαμαρά-Ερντογάν, στα πλαίσια της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Κάρντιφ. Εκεί όπου, δίχως περιστροφές, ο Τούρκος Πρόεδρος απαίτησε από την συγκυβέρνηση των υποτακτικών των Αθηνών να μην συμπεριληφθούν οι γενοκτονίες των Ελλήνων της Ανατολής στο υπό ψήφιση «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο.
Η είδηση έγινε γνωστή από.....

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Παναγιώταρο

Ο Ηλίας Παναγιώταρος μαζί με τους Τάσο Δημητρακόπουλο και Γιάννη Ζωγράφο αναλύουν τους κινδύνους που προκύπτουν από την Ισλαμική εισβολή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Πολιτικό σκάνδαλο μεγατόνων - Βίντεο με ποδοσφαιρικούς παράγοντες αποκαλύπτει το Παραδικαστικό Κύκλωμα Αθανασίου

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Λέτε να παραιτηθεί για αυτό το σκάνδαλο; Δεν νομίζουμε! Έχει συγκεκριμένο έργο να επιτελέσει...

Ραγδαίες εξελίξεις οι οποίες επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες στελεχών της Χρυσής Αυγής για συμμετοχή του υπουργού Δικαιοσύνης σε παραδικαστικό κύκλωμα το οποίο λυμαίνεται το χώρο της δικαστικής εξουσίας, έφερε στο φως ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, με αφορμή έρευνα για όσα συμβαίνουν στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκπομπής του ανωτέρω τηλεοπτικού σταθμού, στη δικογραφία σχετικά με εγκληματική οργάνωση που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εμπεριέχονται κασέτες της ΕΥΠ, των οποίων το περιεχόμενο αποτελεί βόμβα στα θεμέλια αφενός της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης και αφετέρου στην ίδια τη Χούντα Σαμαρά!
Συγκεκριμένα, σε κασέτες της ΕΥΠ, καταγράφονται συνομιλίες προέδρου μεγάλης ΠΑΕ με...

Δράσεις της Χρυσής Αυγής στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια Κεντρικής Μακεδονίας, Κηφισιάς, Πελοποννήσου, Νοτίου Αιγαίου

Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας... ημέρα πρώτη

Πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση για το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και οι διαδικασίες ήταν κυριολεκτικά για τα πανηγύρια.
Πρόβα «τζενεράλε» για τη νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση, που δείχνει να εξαπλώνεται προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να παραμείνει γαντζωμένη στην εξουσία. Τα είχε όλα η πρώτη του Περιφερειακού Συμβουλίου με τις παρεμβάσεις των συμβούλων της Ελληνικής Αυγής Νίκο Χρυσομάλλη, Φώτη Γραικού και Νικήτα Σιώη να κερδίζουν τις εντυπώσεις.
Η αρχή έγινε κατά τη συγκρότηση του Προεδρείου, όταν τα νέα “συνεταιράκια”, Νέα Δημοκρατία και ΣΥ.ΡΙΖ.Α., επιχείρησαν ν’ αποκρύψουν...

Άστραψε και βρόντηξε ο Μητροπολίτης Κορίνθου για το “αντιρατσιστικό” - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ…

75989_361355264002629_426599445_n
Ασυνεννοησία στο οικονομικό επιτελείο του Σύριζα; Ή κάτι άλλο; 
Τα μισά έσοδα που χάνουν τα δημόσια ταμεία από την φοροδιαφυγή θα εισπράξει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ΚΑΙ ΑΝ σχηματίσει κυβέρνηση, όπως διεμήνυσε ο Γιάννης Μηλιός μιλώντας στο πρωινό MEGA.
«Είμαστε σίγουροι ότι σε πάρα πολύ σύντομο χρόνο από την φοροδιαφυγή ένα ποσοστό γύρω στο 50% μπορούμε να το συλλέξουμε. Σε λίγο χρόνο, σε μήνες», τόνισε ο υπεύθυνος του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.
‘Ντάξ μωρέ… Και αν δεν τα καταφέρετε κ. Μηλιέ μου να πατάξετε την.....

ΡΗΜΑΔ: Αποχώρησε ο Λυκούδης – Κόβεται στα δύο το απόκομμα Κουβέλη


Η ΔΗΜΑΡ έχει πλέον πέσει σε ποσοστά γύρω στο 1%, όμως η κατρακύλα δεν δείχνει να έχει τέλος. Πλέον μετά από τις τελευταίες εξελίξεις έχασε άλλον έναν βουλευτή καθώς και 25 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της, γεγονός που αφήνει τον Κουβέλη σχεδόν μόνο στην Αγ. Κωνσταντίνου.
Η λεγόμενη «Μεταρρυθμιστική Πτέρυγα», της οποίας προΐστατο ο Λυκούδης, εν τέλει συνεδρίασε μετά από αλλεπάλληλες παλινωδίες και ομοφώνως αποφάσισε την αποχώρηση από.....

ΕΚΛΕΨΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ – ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ… ΚΟΤΕΡΟ;;;

images
Είναι μόδα η κλοπή δεδομένων από το i-cloud. To μαγικό “σύννεφο” που έχει ως τρόπο αποθήκευσης συγκεκριμένη εταιρεία που προμηθεύει το καταναλωτικό κοινό με υπολογιστές και κινητά smartphones.
E, Θύμα κακόβουλης επίθεσης και αρπαγής των προσωπικών του δεδομένων έπεσε και ο Λάκης Λαζόπουλος.
Μάλιστα η περίπτωση του Έλληνα ηθοποιού είναι ανάλογη με εκείνη της Τζένιφερ Λόρενς, με τις γυμνές φωτογραφίες.
Όπως λέει ο ίδιος: «Βρέθηκαν τα στοιχεία μου –ευτυχώς ένα....

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΨΑΡΡΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ «15ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ»; ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Ή ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ;

ea-1
Γράφει ο Αντίοχος.

Άρθρο υπέρ της επέκτασης του Νόμου του Αίσχους (του λεγόμενου «αντιρατσιστικού»), με τίτλο «Ποιοι τελικά κινδυνεύουν;», έγραψε η… προφεσόρα του «αντιρατσισμού» και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Άντα Ψαρρά, καταλήγοντας ως εξής: 
«Είναι βέβαιο ότι εάν δεν συνδεθεί άμεσα το έγκλημα με ρατσιστικό κίνητρο με την ποινική του απαξίωση όλα θα....

ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΣ

Conspiracy Feeds (3)
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος.

Η ερημοποίηση τής Ελλάδος έχει διανύσει απόσταση μεγάλη και χρόνο βαθύ που έχει όριο πεπερασμένο. Το πλήρωμα τού χρόνου για τον σηκωμό τού Ελληνισμού από τον βαθύ του ύπνο είναι προκαθορισμένο από τον Θεό τον ίδιο. Η Ελλάς ως αποστολική κιβωτός τού Παντοκράτορα θα διώξει τούς αποστάτες τής Φυλής μας και τής Οικουμένης και θα δράξει πάλι στο χέρι το σπαθί τής δικαιοσύνης, όπως συνέβη στον καιρό τού Θεϊκού Απεσταλμένου, τού Μεγίστου των Ελλήνων και των Βασιλιάδων Μεγαλέξανδρου. 
Οι θρασείς που....