Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 11, 2014

Ο Κασιδιάρης ακμαίος στην εκπομπή της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης παρεμβαίνει τηλεφωνικά από τα κελιά της Τιμής στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής. Την εκπομπή παρουσιάζουν ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας "Εμπρός" Παναγιώτης Παναγόπουλος μαζί με τον Κώστα Αλεξανδράκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Παναγιώταρος και Ματθαιόπουλος μιλούν στο Kontra Channel - ΒΙΝΤΕΟ

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος και ο πρόσφατα αποφυλακισμένος Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησαν στην εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» για τρέχουσες πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής Α. Ματθαιόπουλος αναφέρθηκε στο σκεπτικό της αποφυλάκισής του σύμφωνα με το οποίο εάν υπήρχε ανεξάρτητη δικαιοσύνη, θα έπρεπε όλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποφυλακιστούν.
Οι δημοσιογράφοι Ξενάκης και Κουρής έμειναν έκπληκτοι από...

Προβληματισμός στην κυβέρνηση από τις επερχόμενες δημοσκοπήσεις

Ολοένα και περισσότερο προβληματισμένοι είναι στην κυβέρνηση με τις  δημοσκοπήσεις οι οποίες γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα και δείχνουν συνεχή πτώση του διδύμου ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Τα νέα που έρχονται στο Μέγαρο Μαξίμου απ΄όλη την Χώρα είναι άκρως αποθαρρυντικά και απογοητευτικά για την κυβέρνηση, κάτι άλλωστε που γιγαντώθηκε ακόμη περισσότερο με το τερατούργημα για τον ΕΝΦΙΑ.

Τόσο στο κυβερνητικό επιτελείο όσο και στα φιλικά τους ΜΜΕ το κλίμα είναι δυσμενές, καθώς βλέπουν ότι όση προπαγάνδα κι αν κάνουν δεν μπορούν να αλλάξουν την αρνητική κατάσταση, η οποία είναι μη αναστρέψιμη. Με δεδομένο πως όσο «σοβάτισμα» κι αν γίνει στις δημοσκοπήσεις...

ΚΑΜΙΝΗΣ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ «ΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ»

Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ έδωσε ο… υπερδήμαρχος Καμίνης και προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς «μεγάλη συγκυβέρνηση ιστορικού συμβιβασμού» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»- κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού κ.λπ.): «Η χώρα εισέρχεται σε μια νέα εποχή, στις οποίες οι συμμαχικές κυβερνήσεις είναι μονόδρομος. Η χώρα πάει σε συμμαχικές κυβερνήσεις με ένα ευρύτερο φάσμα πολιτικών δυνάμεων. Τα πράγματα έχουν αλλάξει, στη νέα εποχή καλούμαστε...

ΤΟ ΚΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ» ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι ψοφοδεξιοί πρέπει να είναι ευτυχισμένοι με τα επίσημα συγχαρητήρια από τα σιωνιστικά αφεντικά.

Πανηγυρική ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΙΣ, με την οποία εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του για την τακτοποίηση του επίμονου αιτήματός του –όπως άλλωστε και ολόκληρου του παγκόσμιου σιωνιστικού κινήματος- για ψήφιση «αντιρατσιστικού» νόμου, φίμωσης των ελευθέρων φωνών. Ιδού η ανακοίνωση και τα όποια σχόλια δικά σας:
«Το ΚΙΣΕ εκφράζει την ικανοποίηση του Ελληνικού Εβραϊσμού για την απόφαση της Ελληνικής Βουλής να...

Προκαλεί και πάλι ο Γεωργιάδης: Πανηγυρίζει, επειδή οι αυτοκτονίες είναι λιγότερες από πέρυσι…


Προκαλεί και πάλι ο Γεωργιάδης: Πανηγυρίζει, επειδή οι αυτοκτονίες είναι λιγότερες από πέρυσι…

Προκλητικός, ανάλγητος, αμετανόητος. Ο λόγος για τον νυν κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Σπύρο-Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με τα όσα έγραψε στο twitter απέδειξε, για μια ακόμη φορά, όχι μόνο ότι βρίσκεται εκτός πραγματικότητας αλλά και στο ότι αρέσκεται να προκαλεί με τις απαράδεκτες κατά καιρούς δηλώσεις του. Το νέο «κατόρθωμα» του Γεωργιάδη είναι τα όσα υποστήριξε γύρω από το ζήτημα των αυτοκτονιών χιλιάδων συμπατριωτών μας.
Συγκεκριμένα ο......

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 25% ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ «ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ»!

DEH
Ότι αυτοί που μας κυβερνούν –με τις πλάτες των διεθνών τοκογλύφων- είναι αναίσχυντοι, το ξέρει και ο τελευταίος Έλληνας. Ωστόσο, κάποιοι (περίπου το 31%…) έχει τις αμφιβολίες του, για το πόσο αναίσχυντοι είναι! Αλλά, αυτοί δε χάνουν ευκαιρία να αποδείξουν ότι η αναισχυντία τους δεν έχει κανένα όριο!
Έτσι, «με εντολή Σαμαρά», έρχονται τον Οκτώβριο νέες αυξήσεις-φωτιά στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Μάλιστα, εντός του Σεπτεμβρίου θα κατατεθεί στη βουλή η σχετική νομοθετική ρύθμιση… Οι αυξήσεις υπολογίζεται πως θα φτάσουν το 25% (τόσα τους λείπουν…), με δικαιολογία το συνεχώς αυξανόμενο κόστος για.....

ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ; ΑΦΕΛΕΙΣ; ΆΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ; ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ;

ΒΟΥΛΤΕΨΗ
Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει σταματήσει στιγμή να προκαλεί την κοινωνία… Άλλοτε με σκάνδαλα, άλλοτε με δηλώσεις που ξεπερνούν κάθε όριο…
Ένα σχόλιο, φτυσιά στα μούτρα του κόπου κάθε Έλληνα, που πάλεψε μια ολόκληρη ζωή για να αποκτήσει ένα κεραμίδι για εκείνον, την οικογένειά του και τα παιδιά του.
Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ωστόσο,

ΕΔΩ Η ΔΙΚΗ, ΕΚΕΙ Η ΔΙΚΗ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ; ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Γράφει ο Αντίοχος.

Σε πλήρη σύγχυση βρίσκεται το σάπιο πολιτικό σύστημα που τυραννάει τη χώρα με τις ευλογίες των διεθνών τοκογλύφων, με τη μεγάλη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ενώ, λοιπόν, τα καθεστωτικά ΜΜΕ ανέφεραν μέχρι πρότινος ότι το σύστημα… βιάζεται και η δίκη του αιώνα θα ξεκινήσει στα τέλη Οκτωβρίου ή στις αρχές Νοεμβρίου το αργότερο, τώρα λένε πως αναμένεται να ξεκινήσει ως το τέλος του έτους. Και βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι τα βρώμικα και ελεεινά φερέφωνά τους έλεγαν μέχρι πρότινος, ότι οι…

Νέα επική 15λεπτη ομιλία Κουκούτση στη Βουλή: "Ακόμη και τη δημόσια υγεία ξεπουλάτε στα... κοράκια, νεκροθάφτες του Έθνους"

Έβγαλε «γραμμή» ο Κίσινγκερ για την υπεράσπιση της Νέας Τάξης Πραγμάτων



Καινούργιο βιβλίο έβγαλε προ ημερών ο γνωστός και μη εξαιρετέος Χένρυ Κίσινγκερ. Ο τίτλος αυτού «Παγκόσμια Τάξη» και το θέμα του η επιβίωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία αντικειμενικώς βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο αυτή τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία. Στην ουσία βρίσκεται εν αμφισβήτηση «η φιλελεύθερη διεθνής τάξης την οποία οι ΗΠΑ δούλεψαν επί γενεές να επιβάλλουν και να υπερασπιστούν».
Ο λόγος, φυσικά, για ....