Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 22, 2014

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά για τα γεγονότα στον Μελιγαλά και τις απεγνωσμένες προσπάθειες του Σαμαρά να κρατηθεί στην εξουσία

Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης παρεμβαίνει τηλεφωνικά από τα κελιά της Τιμής στην αποψινή πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής. Την εκπομπή παρουσιάζουν οι Νίκος Λεμοντζής και Ευάγγελος Καρακώστας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΟΜΟΛΟΓΕΙ: ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γράφει ο Αντίοχος.

Θυμάστε την Σοφία Καλαντζάκου; Διαδέχθηκε τον πατέρα της στην πολιτική (βουλευτής και υπουργός των κυβερνήσεων του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή), διετέλεσε για πολλά χρόνια βουλευτής της ΝΔ στην Μεσσηνία και υφυπουργός στις κυβερνήσεις Καραμανλή. Το 2009 δεν επανεξελέγη και μετανάστευσε στις ΗΠΑ (που αλλού;), όπου διδάσκει στο New York Univercity. Αυτές τις μέρες βρέθηκε στην Ελλάδα και έδωσε συνέντευξη στην τοπική εφημερίδα της Μεσσηνίας «Ελευθερία», όπου είπε ενδιαφέροντα πράγματα.

Ερωτώμενη, λοιπόν, για το ενδεχόμενο να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, η πρώην της ΝΔ απήντησε ως εξής:
«Δεν με φοβίζει το να έρθει ένα αριστερό κόμμα στην εξουσία».

Εν συνεχεία, η… αγέρωχη πρώην ερωτήθηκε και για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής κι έπαψε να είναι… αγέρωχη:
«Είναι ανησυχητικά. Τόσα εκλεγμένα στελέχη στη φυλακή και τα ποσοστά τους...

Λ. Φουντούλης μέσα στην Ευρωβουλή: Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα με τις παράνομες πολιτικές διώξεις και φυλακίσεις δεν γίνονται ούτε στο Μπαγκλαντές! - ΒΙΝΤΕΟ

Δυναμική παρέμβαση έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, κος Λάμπρος Φουντούλης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Μπαγκλαντές.

Όπως επισήμανε ο κος Φουντούλης, η Ευρωπαϊκή Ένωση δείχνει να ενδιαφέρεται πάρα πολύ για τις πραγματικά πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην άλλη άκρη της γης, αλλά ταυτόχρονα...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ο… ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ-ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ!

Μεταξύ αυτών που εκμεταλλεύτηκαν δεόντως την ευκαιρία της επετείου του θανάτου του Φύσσα για να χύσουν το δηλητήριό τους κατά της Χρυσής Αυγής, ήταν και ο γνωστός ολιγάρχης Ψυχάρης (γιός κομμουνιστή, μέλους του Ελληνοσοβιετικού συνδέσμου στα νιάτα του, που ξεκίνησε τη δημοσιογραφία από την ακροαριστερή φυλλάδα «Δημοκρατική Αλλαγή», κ.τ.λ.). Το άρθρο έχει τίτλο «Να ηττηθούν και πολιτικά οι νεοναζί», κι αφού αναμασάει το γνωστό «ποίημα» περί… «εγκληματικής οργάνωσης», καταλήγει ως εξής:

«Με την απόδοση των ποινικών ευθυνών, δεν τελειώνουμε όμως  με τη δράση και την παρουσία των νεοναζί. Είναι υποχρέωση όλων των συντεταγμένων πολιτικών δυνάμεων να...

Να γιατί είναι μαϊμούδες οι «δημοσκοπήσεις» των εταίρων

Δύο νέες δημοσκοπήσεις (μαϊμούδες του κερατά…) βγήκανε τσάρκα σήμερα. Η πρώτη μαϊμού είναι της εταίρας ALCO για το «Πρώτο Ψέμα» και τα αποτελέσματα που δίνει είναι τα εξής:...

Θλιβερός ο Σαμαράς πέφτει στα γόνατα απέναντι στη Μέρκελ

Θλιβερός ο Σαμαράς πέφτει στα γόνατα απέναντι στη Μέρκελ
Θλιβερός και απελπισμένος ο Σαμαράς, βλέποντας τη Νέα Δημοκρατία να καταρρέει, εκλιπαρεί για βοήθεια την αρχιτοκογλύφο Μέρκελ.

Άργησε να αντιληφθεί ότι τα αφεντικά του, αφού τον χρησιμοποίησαν για να καταστρέψουν την ελληνική οικονομία, τώρα που τελειώνει πολιτικά τον απορρίπτουν στον κάλαθο των αχρήστων.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

IMG_0525 
Στον απόηχο της πρωτοφανούς κατασταλτικής επιχείρησης της χουντάρας Σαμαρά στην μαρτυρική Πηγάδα του Μελιγαλά, έχει ενδιαφέρον να δούμε πως καλύπτουν το θέμα της κρατικής καταστολής οι συριζαίοι (που την καταγγέλλουν διαρκώς, όταν αφορά κουκουλοφόρους που καίνε και σπάνε…). Να, λοιπόν, το σχετικό δημοσίευμα της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ, που διαστρέφει την αλήθεια και καλύπτει πλήρως τη σαμαροσκυλική καταστολή, ενώ πανηγυρίζει κιόλας γιατί… δεν είχε κόσμο, αποκρύπτοντας ότι η «αστυνομία» (εντός εισαγωγικών, γιατί δεν υφίσταται αστυνομία όταν εκτελεί παράνομες εντολές…) απαγόρευσε την πρόσβαση στην Πηγάδα 1.000 και πλέον εθνικιστών:
«27 προσαγωγές & 4 συλλήψεις στον Μελιγαλά – Ένταση με τους χρυσαυγίτες
Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα όταν η αστυνομία ήλεγξε πούλμαν που....

Deutsche Welle: "Και ο Τσίπρας.... δικό μας παιδί μας είναι!"

Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη Σαμαρά στο Βερολίνο για να συναντήσει την Α. Μέρκελ και να συζητήσουν επί του ελληνικού χρέους η "Γερμανική ΕΡΤ" ή αλλιώς "Deutsche Welle" γράφει ένα εξαιρετικό άρθρο - ανάλυση που περιστρέφεται γύρω από... τον Τσίπρα.
Όντως πολύ καλά ακούσατε.. Η συνάντηση Σαμαρά - Μέρκελ περνά σε δεύτερη μοίρα και γίνεται ουσιώδης αναφορά στον διάδοχο του Σαμαρά στην Πρωθυπουργία, Mr Alexis που τελικώς "Δε θα πείραζε να κερδίσει στις εκλογές καθώς έχει... δεσμευτεί να συνεχίσει στην Ευρωπαϊκή πορεία".

Λίγο παρακάτω το κείμενο γίνεται ακόμη περιγραφικό για τον Α. Τσίπρα λέγοντας ότι "δεν είναι κανένας μαπμπούλας" και πώς σε καμιά περίπτωση "δε θα αναποδογυρίσει το τραπέζι των διαπραγματεύσεων", αντιθέτως υποστηρίζεται ότι .....

Η "Αυγή" του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται...: "Η Χρυσή Αυγή θα αθωωθεί... Θα πρέπει να σκεφτούμε πώς θα τους αντιμετωπίσουμε πολιτικά"

Ένα αρκετά ενδιαφέρον άρθρο δημοσιεύει η εφημερίδα "Αυγή" - κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ - που σχετίζεται με την επικείμενη δίκη της Χρυσής Αυγής και την... κατάληξή της.
Η αρθρογράφος που αυτοσυστήνεται ως "νομικός" -(και ολίγον κρατικοδιαίτη όπως ταιριάζει σε κάθε αριστερό) αναφέρεται στα δύο σκέλη που θα έχει η δίκη της Χρυσής Αυγής. Το νομικό και πολιτικό.
Ενώ φαινομενικά - χρησιμοποιώντας τα ΨΕΥΔΗ στοιχεία του βιβλίου του Δ. Ψαρά που ήταν μια ευγενική  χορηγία των τοκογλύφων και της Μέρκελ (αντισυστημικοί σου λέει ο άλλος μετά...) - τείνει να θεωρεί ότι η υπόθεση είναι δεμένη "ποινικά" αρχίζει σταδιακά να το.....γυρίζει και ουσιαστικά να προδικάζει ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι βουλευτές της, που σήμερα είναι έγκλειστοι, θα αφεθούν ελεύθεροι και ως Ήρωες θα βρίσκονται ξανά στο πολιτικό προσκήνιο.

Αφορμή για να γράψει κάτι τέτοιο είναι το γεγονός ότι.....

ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Μέσα στη μαύρη απελπισία είναι ο κατοχικός ψευτοπρωθυπουργός φον Αντωνάκης, που βλέπει ακόμα και τους προστάτες του να τον εγκαταλείπουν ως καμένο χαρτί και να αβαντάρουν τον Τσίπρα. Ωστόσο, ο άνθρωπος είναι άρρωστος με την εξουσία και σκέπτεται να παίξει το τελευταίο του χαρτί και μετά να πάει σε πρόωρες εκλογές, ως δήθεν… αντιστασιακός στους διεθνείς αφέντες. Κι όποιος είναι χαζός και τσιμπήσει, τσίμπησε. Ιδού τι αναφέρει σχετικά η διαδικτυακή του φωνή:
«Η μεγάλη κίνηση του Σαμαρά
Πολλοί αναρωτιούνται τον τελευταίο καιρό γιατί ο Σαμαράς το «πάει χαλαρά». Γιατί δηλαδή αφήνει τον Τσίπρα να.....

Antinews: "Οι χειρότεροι πολιτικοί όλης της Ιστορίας της Ελλάδος είναι μαζεμένοι σε αυτή τη Βουλή"

Με αρκετή δόση αυτογνωσίας και με μεγάλη ειλικρίνεια αρθρογραφεί γνωστός "παπαγάλος" του Μαξίμου (antinews) για το πολιτικό προσωπικό της Χώρας - με αφορμή τον ληστοφορό του ΕΝΦΙΑ -, στολίζοντας τους βουλευτές όλων των κομμάτων του "δημοκρατικού τόξου" και των....εν δυνάμει (Θεοδωράκης και CIA), με χαρακτηρισμούς όπως "αστείοι", "ανάξιοι" κτλ...

Ενδεικτικό του... σεβασμού και του κύρους που εκπέμπει πλέον ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδος είναι και ο τίτλος του άρθρου από έναν.... υπερασπιστή του!!!!!!!!!
"Τέτοιο χάλι στο πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν έχει ξαναδεί αυτός ο τόπος".

Σας το μεταφέρουμε επακριβώς:

Παρά το γεγονός ότι δεν περιμέναμε τα τελευταία γεγονότα με τον ΕΝΦΙΑ για να....

Ο «ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΗΣ» ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο «ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΣΤΗΣ» ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ… ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ

1743729_352253264912829_764686841_n1Γράφει ο Αντίοχος.

Την ίδια ώρα που ο «ευρωπαϊστής» Τσίπρας ομνύει όρκο στο ευρώ με (πολύ αβανταδόρικη…) συνέντευξή του στους Financial Times, ο «αντιευρωπαϊστής» Λαφαζάνης, με συνέντευξή του στην Ημερησία (του Μπόμπολα…), τραγουδάει σε διαφορετικό ρυθμό, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο εξόδου από την ευρωζώνη:
«Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για νέες θυσίες στο όνομα οποιασδήποτε δικαιολογίας. Το πρόγραμμα του κόμματος θα εφαρμοστεί χωρίς ταλαντεύσεις μέχρι τέλους. Δεν υπάρχουν θέματα που απαγορεύονται στον δημόσιο διάλογο».
Επιπροσθέτως, ο αρχηγός των… λαφαζανίστας αποκλείει δε οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία με.....

Μελιγαλάς 1944 - 70 χρόνια μετά την θηριωδία των συμμοριτών: ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ!

Μελιγαλάς 1944 - 70 χρόνια μετά την θηριωδία των συμμοριτών: ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ!
Συμπληρώνονται 70 χρόνια από την ημέρα εκείνη που μια κωμόπολη της Πελοποννήσου μας έζησε τη θηριωδία των σλαβομπολσεβίκων, των κτηνών που ξενοκίνητοι και προδοτικοί μπήκαν στην Πατρίδα μας να σφάξουν, να βιάσουν, να ρημάξουν τα νοικοκυριά μας και να πιούν το αίμα του Λαού μας, για να αποδείξουν άλλη μια φορά την κτηνώδη ψυχή που......