Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 24, 2014

Το παραδέχονται ακόμα και οι συκοφάντες: Αυξάνονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής παρά τις διώξεις


Το παραδέχονται ακόμα και οι συκοφάντες: Αυξάνονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής παρά τις διώξεις

Παρά την αναμόχλευση της αισχρής και κυρίως ατεκμηρίωτης προπαγάνδας μαρξιστών και φιλελεύθερων που ζουν παρασιτικά εις βάρος του Ελληνικού Λαού, η αμερικανική ιστοσελίδα The New Republic παραδέχεται με δέος πως τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή ανεβαίνουν!
Σκιαγραφώντας ένα κίβδηλο σκηνικό βίας και επιθέσεων κατά μεταναστών, για τα οποία βεβαίως δεν παραθέτει το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο, η αμερικανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα αναφέρεται στις πολιτικές διώξεις εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά. Παραθέτει μάλιστα, δηλώσεις του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδια: «Πριν ακόμα τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, είχαν ηχήσει οι καμπάνες του κινδύνου με την παρέλαση που είχαν κάνει οι χρυσαυγίτες στο Μελιγαλά. Σκεφτήκαμε τότε ''για φαντάσου να.....

ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Εμείς το ξέρουμε εδώ και καιρό, ότι οι ξένες πρεσβείες (για να μην κρυβόμαστε, μιλάμε για τους παγκόσμιους τοκογλύφους) το πάνε το πράμα σε «μεγάλη συγκυβέρνηση ιστορικού συμβιβασμού» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών συστημικών δυνάμεων, αλλά καλό είναι να το μαθαίνει και ο κοσμάκης και να μην τρέφει φρούδες ελπίδες σε ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ. Σας μεταφέρουμε, λοιπόν, δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» παπαγάλων της Συγγρού, για να δείτε ότι δεν είμαστε καθόλου… υπερβολικοί (όπως νόμισαν ορισμένοι όταν το πρωτογράψαμε πριν από πολλούς μήνες…):

«Η προοπτική ανάληψης της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει το «ενδιαφέρον» ξένων κέντρων, που παρακολουθούν στενά τις ελληνικές εξελίξεις. Ακόμα περισσότερο, έχει κινητοποιήσει ορισμένους από τους «ενδιαφερόμενους», οι οποίοι δεν περιορίζονται στην παρατήρηση των τάσεων, αλλά επιδίδονται σε ασκήσεις επί χάρτου -προς το παρόν- για να εξετάσουν αν έχουν τη δυνατότητα και τα μέσα να επηρεάσουν το πολιτικό σκηνικό της «επόμενης ημέρας».

Το μετεκλογικό πολιτικό τοπίο αποτελεί αντικείμενο αναλύσεων των ξένων πρεσβειών στην Αθήνα και ενημερωτικών σημειωμάτων προς τις ευρωπαϊκές και υπερατλαντικές πρωτεύουσες. Σύμφωνα με πληροφορίες των «Παραπολιτικών», το τελευταίο διάστημα...

Απολογήθηκε ο Βενιζέλος στους Σιωνιστές: Δεν καταφέραμε με τις παράνομες πολιτικές διώξεις να ρίξουμε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!

Τα διαπιστευτήριά του προς τους εκπροσώπους του εβραιοαμερικανικού λόμπι έδωσε ο Βαγγέλης Βενιζέλος σε σχετική συνάντηση που είχε μαζί τους στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τα φιλοκυβερνητικά «Νέα», σε κείμενο υπό τον τίτλο «Μας πήραν χαμπάρι», καμιά δεκαριά (!) ήταν οι οργανώσεις με τους εκπροσώπους των οποίων είχε ραντεβού. Οι συγκεκριμένοι λομπίστες παραπονέθηκαν στον αντιπρόεδρο της «ελληνικής» κυβέρνησης  για το υψηλό ποσοστό του αντισημιτισμού που θεωρούν ότι υπάρχει στην Ελλάδα, και το οποίο αγγίζει το 67%. Ο νυν αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να ψελλίσει διάφορες δικαιολογίες για να τους καλμάρει και υποστήριξε ότι θα προχωρήσει και σε δική του (!) έρευνα «με επιστημονικά κριτήρια». Το «ζουμί», όμως, της συνάντησης βρίσκεται στα όσα αμέσως μετά γράφουν τα Νέα: «Εννοείται ότι...

Οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής έβαλαν φρένο στην ανθελληνική προπαγάνδα των Σκοπιανών

Την 22α Σεπτεμβρίου μέσω του εσωτερικού ταχυδρομείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κυκλοφόρησε ένα κατάπτυστο προπαγανδιστικό έντυπο με αποστολέα τον υπουργό εξωτερικών των Σκοπίων.

Στο συγκεκριμένο φυλλάδιο απεικονίζονταν Βυζαντινές εκκλησίες και έργα τέχνης από τους αρχαίους Ελληνικούς χρόνους τα οποία παρουσιάζονταν σαν...

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Βίντεο για τον ένα χρόνο μετά τις παράνομες πολιτικές διώξεις - ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ!


Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, η τρίτη τη τάξει πολιτική δύναμη της χώρας, καλεί τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές  να δώσουν το βροντερό παρόν στις συγκεντρώσεις Εθνικής Αντίστασης στη Χούντα Σαμαρά!

Ένα έτος μετά την εξαπόλυση των αντισυνταγματικών πολιτικών διώξεων, ο Αρχηγός και οι Εθνικιστές Πολιτικοί Κρατούμενοι στέλνουν το μήνυμα του Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία.

Και ο Ελληνικός Λαός, με τις Σημαίες Ψηλά, απαντά:...

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ, ΣΤΗΘΟΣ Ή ΜΠΟΥΤΙ;

+-_Β_Θ+_+ψ+¬ +¬+χ_Ι+__Γ

Την προηγούμενη φορά, στην ορκωμοσία της, η νέα βουλευτής (ή… βουλεύτρια, κατά τους αγράμματους μπαστουνόβλαχους του ΣΥΡΙΖΑ) Μαρία Σόδη-Σταυρινούδη, της νουδούλας στην Χίο, είχε δείξει το πλούσιο στήθος της. Προκαλώντας τον ενθουσιασμό (δια της επικλήσεως των Θείων – «Παναγιά μου και Χριστέ μου!») του αντιπροέδρου της βουλής, Τραγάκη και των καθεστωτικών μπανιστηριτζήδων των ΜΜΕ…
Αυτή τη φορά, η «είδηση» στα καθεστωτικά μέσα είναι ότι έδειξε… μπούτι: «Μπορεί αυτή τη φορά το......

ΣΑΝ ΚΛΑΜΕΝΟ Μ… ΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΟΛΥΣΗ Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ – ΤΟΝ «ΕΣΤΕΙΛΕ» Η ΜΕΡΚΕΛ!

merkel-samaras-verolino-660-ape
Γράφει ο Αντίοχος.

Ήταν να τον λυπάται κανείς τον φον Αντωνάκη. Σαν κλαμένο μ… εγαλοστέλεχος που τα’ χει δώσει όλα και αντί για προαγωγή τον απολύει η αφεντικίνα του, ήταν μετά τη συνάντηση με την αφέντρα φράου Μέρκελ. Η οποία, του έδειξε –μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά- την πόρτα προς την έξοδο!
Οπότε, επιταχύνονται οι εξελίξεις. Τουτέστιν, ο φον Αντωνάκης έχει δύο επιλογές:
1ον) Να βρει μια καλά αφορμή και να.....

ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ: "ΟΣΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ"

spirakis
Η Μαρία Σπυράκη, που από δημοσιογράφος του Mega Bobola, τώρα σώζει και αυτή την πατρίδα (και την παρτίδα της), αφού κάποιοι της έδωσαν την ευκαιρία μιας δεύτερης καριέρας στα 50, αυτή έρχεται τώρα να στερήσει την δική τους με μια σειρά πρωτοβουλιών – προτάσεων που εξυπηρετούν, όχι τους ψηφοφόρους της, αλλά τα αφεντικά της. 
Έτσι, παρά τα χιλιάδες προβλήματα της χώρας, ανεργία, αποπληθωρισμός, μετανάστευση των ελλήνων σε ξένες χώρες προς αναζήτηση καλύτερου μέλλοντος, εκείνη επέλεξε να ζητήσει από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου να βγει νόμος που να φιμώνει τα ενημερωτικά μπλογκ. Γιατί; ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…
ΤΟ mega δείχνει τις…  “7 θανάσιμες πεθερές” και τούρκικες σειρές… 
Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ως......

Ο… ΜΑΘΟΥΣΑΛΑΣ ΜΙΚΗΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ!

b_24043_or_1038
Γράφει ο Αντίοχος.

Μήνυμα προς τα… σταλινοτσολιαδάκια της ΚΝΕ, με αφορμή το φεστιβάλ τους (κατά της Χρυσής Αυγής), απέστειλε ο «πολύς» Μίκης. Ιδού το μήνυμα του πρώην υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη:

«Με την ευκαιρία των 40 χρόνων του Φεστιβάλ της ΚΝΕ απευθύνω εγκάρδιο συναγωνιστικό χαιρετισμό. Η πατρίδα και ο λαός μας ζουν ξανά δύσκολες ώρες και γι’ αυτό χρειάζεται να διπλασιαστεί η προσπάθεια και ο αγώνας της Κομουνιστικής Νεολαίας για την πλήρη απαλλαγή της χώρας από τους νέους ξένους και ντόπιους εξουσιαστές. Ένας αγώνας και μια προσπάθεια που θα έχει ως κύριο στόχο την οργάνωση ενός παλλαϊκού μετώπου του εργαζόμενου ελληνικού λαού. Από την......

Καταπέλτης ο Α. Ματθαιόπουλος για τη "Δικαιοσύνη" και τον υπόλογο - επίορκο Αθανασίου: "Η κλίκα του Αθανασίου και ο προδότης Σαμαράς συνεχίζουν τη δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής"

Δείτε το βίντεο...