Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2014

Μια ώρα εκπομπή Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρης να "αδειάζει" ακόμη μια φορά το καθεστώς και να δίνει το έναυσμα: "Όλοι στον Αγώνα για Ελευθερία απέναντι στον προδότη Σαμαρά και τη ΝΔ"

Μέσα από τα κελιά της Τιμής η φωνή του Ηλία Κασιδιάρη είναι πιο δυνατή, πιο στεντόρεια, πιο... πειστική:

"Το προδοτικό κόμμα της ΝΔ και του Σαμαρά ήθελε να μας πάει στο 2%.... Βέβαια αυτοί θα πάνε στο 2% στις επόμενες εκλογές"

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή:

ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ «GAY PARADE»!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτή είναι η αηδιαστική Ευρωπαϊκή Ένωση του σήμερα, με τοκογλύφους και ομοφυλόφιλους. Ζήτω η Ευρώπη των Εθνών!

Τελικά, μετά από τρία χρόνια απαγορεύσεων (λόγω των σφοδρών αντιδράσεων των Σέρβων εθνικιστών και της Ορθόδοξης Εκκλησίας της χώρας πραγματοποιήθηκε εχθές το μεσημέρι, στο Βελιγράδι, η «παρέλαση υπερηφάνειας» των λεγόμενων «ομοφυλοφίλων» (Belgrade pride parade). 
Η παρέλαση ξεκίνησε έξω από κυβερνητικό κτήριο και κατέληξε σε κεντρική πλατεία της πόλης, μπροστά από το δημαρχείο.

Ωστόσο, και φέτος υπήρξαν αντιδράσεις από αγανακτισμένους Σέρβους, αλλά κατεστάλησαν από την αστυνομία.

Μετά το πέρας της πρόκλησης εις βάρος του λαού της Σερβίας, ο πρωθυπουργός της χώρας έδωσε συνέντευξη τύπου (δείγμα της ξεχωριστής σημασίας που έδινε στο γεγονός) και δήλωσε εμφανώς ανακουφισμένος...

Η Δούρου, αφού έκλεψε την ψήφο του κόσμου πουλώντας ανακύκλωση, τώρα βάζει τους εργολάβους να πηγαίνουν τα απορρίμματα στην Κίνα!


Οι Συριζαίοι είχαν αντιγράψει το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για τα απορρίμματα, έκλεψαν την ψήφο του Ελληνικού Λαού πουλώντας ανακύκλωση και τώρα σε συνεργασία με τους εργολάβους πηγαίνουν τα σκουπίδια της Αττικής στην Κίνα!

Στην προεκλογική περίοδο για την τοπική αυτοδιοίκηση, η "Ελληνική Αυγή για την Αττική", είχε καταγγείλει πως η Δούρου και ο Σύριζα είχε αντιγράψει μέχρι τελείας το πρόγραμμα της για την διαχείριση των απορριμμάτων της μεγαλύτερης περιφέρειας της Ελλάδας.  Ιδού η απόδειξη:...

Στο στόχαστρο ανθελλήνων οι κοινωνικές δράσεις της Χρυσής Αυγής στην Αυστραλία

Η διάθεση των μίσθαρνων οργάνων του διεθνούς σιωνισμού προς τους απανταχού Έλληνες, μπορεί να περιγραφεί μέσα από τρεις μονάχα λέξεις: μίσος, μίσος και μίσος!
Είναι πρακτικά αδύνατο να περιγραφεί με οποιαδήποτε άλλη λέξη, η επίθεση του Guardian προς τη Χρυσή Αυγή επειδή Έλληνες της Αυστραλίας συγκεντρώνουν τρόφιμα και ρουχισμό τα οποία αποστέλλουν στην Ελλάδα για τους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ανθελληνικό παραλήρημα στόχευε στη Χρυσή Αυγή, με τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης να κατηγορούν υποστηριχτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος επειδή διέπραξαν το «έγκλημα» να βοηθούν συμπατριώτες τους.
Το γνωστό για τις ανθελληνικές του θέσεις μέσο εξαπάτησης, αναφέρει τα παρακάτω προβοκατόρικα: «μέσω φιλανθρωπιών που ουδείς μπορεί να ελέγξει, το αυστραλιανό τμήμα της Χρυσής Αυγής...

ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ

0263274001339600111
Όποιον και να ψηφίσεις, πάλι οι ίδιοι θα βγουν. Εσύ ακόμη νομίζεις ότι μετράει η ψήφος σου; Πως αυτοί θα άλλάξουν την ζωή σου; 
Ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στον RealFm 97,8 και τον Κώστα Χαρδαβέλλα και την Αγγελική Λάζου, υποστήριξε ότι δεν υπήρχε προεκλογική χροιά στην εκδήλωση της ΝΔ στη Χαλκιδική για τα 40 χρόνια του κόμματος.
 Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την περίπτωση σύγκλησης ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση αδυναμίας εκλογής αυτοδύναμης κυβέρνησης, είπε ότι “τίποτε δεν μπορούμε πλέον να ,....

Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς αποκαλύπτει την προδοτική αδιαφορία της Χούντας Σαμαρά για τα εθνικά θέματα


Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς αποκαλύπτει την προδοτική αδιαφορία της Χούντας Σαμαρά για τα εθνικά θέματα

Ο παράνομα έγκλειστος Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς συνεχίζει αδιαλείπτως τον νόμιμο πολιτικό αγώνα από τα κελιά της Τιμής.
Ανάμεσα στις ερωτήσεις που καταθέτει καθημερινά, ασχολείται ιδιαιτέρως με τα ευαίσθητα εθνικά θέματα που προδίδει συνεχώς η Χούντα Σαμαρά. Πρόσφατα κατέθεσε ερώτηση για την ελληνική βραχονησίδα Λέβιθα που χαρακτηρίζεται ως ακατοίκητη και από κοινού με τον Συναγωνιστή Γιάννη Λαγό ερώτηση για την  απαράδεκτη συμμετοχή Ελλήνων Αξιωματικών σε δεξίωση της τουρκικής πρεσβείας που τιμούσε την εκδίωξη των Ελλήνων από τη Μικρά Ασία!
ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΘΕΜΑ: «Ως ακατοίκητη βραχονησίδα χαρακτηρίζεται η νήσος Λέβιθα»
Η νήσος Λέβιθα βρίσκεται μεταξύ Δωδεκανήσων και Κυκλάδων, 8 ναυτικά μίλια από την Αμοργό και 6 ναυτικά μίλια από την νήσο Κίναρο. Το νησί Κίναρος κατοικείται από....

REUTERS: Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

442544-550_334_126880
Γράφει ο Αντίοχος.

Ένα πολύ περίεργο δημοσίευμα για τις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις στη Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν, εγράφη στο Reuters. Το διεθνές πρακτορείο επισημαίνει πως ο φον Αντωνάκης ψάχνει μια ευκαιρία για να δείξει ότι (δήθεν) η Ελλάδα βγαίνει από το Μνημόνιο και να εκλέξει πρόεδρο. Ωστόσο, το περίεργο είναι άλλο. Δείτε: «Με 154 βουλευτές η κυβέρνηση ελπίζει ότι μια έξοδος από το Μνημόνιο θα μπορούσε να τη βοηθήσει να προσελκύσει κάποιους από τους 24 ανεξάρτητους βουλευτές ή και κάποιο μικρό αντιμνημονιακό κόμμα».

Προφανώς, το «μικρό αντιμνημονιακό κόμμα» που μνημονεύει το διεθνές πρακτορείο, ότι ελπίζει να προσεταιριστεί ο φον Αντωνάκης, είναι.....

Τα παρακρατικά σκουπίδια μέσω Indymedia απειλούν Έλληνες πολίτες και οι Εισαγγελείς τους... χαζεύουν!

Ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό των οχημάτων Εθνικιστών υποψηφίων με την "Ελληνική Αυγή", τα "γνωστά - άγνωστα" παρακρατικά σκουπίδια, με ανακοίνωσή τους στο indymedia (πού αλλού..).

Ένα κείμενο - έμεσμα παρανοϊκών υπανθρώπων, που βρίθει από μίσος και απειλές, με τους άνανδρους κρατικοδίαιτους να απειλούν ανοιχτά ακόμη και τα μέλη και τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Φυσικά για τα παραπάνω οι....

Τέλος η ΔΗΜΑΡ... Ένας, ένας οι βουλευτές της πλησιάζουν άλλα κόμματα μήπως και εκλεγούν στις επόμενες εκλογές!

Λίαν συντόμως το "κόμμα μιας χρήσεως" - όπως τα προφυλακτικά - ΔΗΜΑΡ διαλύεται... Το δυστύχημα όμως είναι ότι οι βουλευτές του, μερικοί εκ των οποίων αποτελούν την αφρόκρεμα του ανθελληνισμού, θα βρουν πολιτική στέγη σε κόμματα που θα τους προσφέρουν θέση στα ψηφοδέλτιά τους και έτσι θα συνεχίζουν να διαιωνίζουν την ύπαρξή τους στην πολιτική ζωή του τόπου.

Το εντυπωσιακό βέβαια με το κόμμα της ΔΗΜΑΡ είναι ότι θα αποδειχθεί ότι αποτελούσε ένα μωσαϊκό καιροσκόπων και οπουρτουνιστών και η δημιουργία του είχε σκοπό μονάχα τη μιαρή συνένωση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

Οι βουλευτές του λοιπόν οσονούπω θα βρεθούν άλλος στον ΣΥΡΙΖΑ, άλλος στο ΠΑΣΟΚ, άλλος στο Θεοδωράκη, άλλος στον Καμμένο κτλ..

Ξεκινάμε από τον Πρόεδρο, Φώτη Κουβέλη, που σε συνέντευξή του στη Real News ούτε λίγο, ούτε πολύ προσδιόρισε τη....

ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ… ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Λαθρομεταναστες
Για το θέμα των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα (τους οποίους υπολογίζει σε 1,5 εκατομμύριο) κάνει εκτενή αναφορά η αυστριακή συστημική φυλλάδα Die Presse, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί (φυσικά με τον συνήθη συκοφαντικό τρόπο – περί «ρατσιστικών επιθέσεων»…) στην Χρυσή Αυγή. Ιδού το δημοσίευμα:

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια από τις κεντρικές διαδρομές ροής μεταναστών στην Ευρώπη και αυτό είναι πάνω από τις δυνάμεις της, με τους πρόσφυγες να περνούν τα σύνορα από την Τουρκία στον Έβρο ή να φθάνουν στα κοντινά ελληνικά νησιά μέσω της θαλάσσιας οδού, επισημαίνεται στο άρθρο.
Στο χρονικό διάστημα 2008-2013 εντοπίστηκαν πάνω από.....

Τερτσέτης - Πολυζωίδης: Παντοτινοί “φάροι” της Ελληνικής Δικαιοσύνης

«Ποιος είσαι εσύ ώ επίτροπε που ήρθες στη χώρα μας να μας δικάσεις; Είσαι αλλόεθνος. Και για να είσαι αλλόεθνος δεν μπορεί να είσαι δίκαιος. Δεν μπορείς να δικάσεις Έλληνες».
Ξέρεις να λες Ελλάδα στα ελληνικά, μα τίποτε δε νοιώθεις απ’ ό,τι σπουδαίο, μεγάλο και αιώνιο κρύβει τούτη η λέξη στα σπλάγχνα της.
Κατάλαβες τη θέση του εισαγγελέα σε ελληνικό δικαστήριο αλλά δεν έχεις θέση στην ελληνική δικαιοσύνη Επίτροπε. Είσαι εκτός φύσει και θέσει. Θέλεις να δικάσεις Έλληνες με τον πατριωτισμό του Εγγλέζου.
Ο εθνισμός μας, ώ επίτροπε, είναι θεμελιωμένος στα αίματα οκτακοσίων χιλιάδων Ελλήνων που θυσιάστηκαν εις τον αγώνα. Θα ήταν κατάρα Θεού αν εμείς την ημέρα εκείνη της δίκης το ξεχνούσαμε αυτό».
Με αυτά τα λόγια ο «αιώνιος» Έλληνας δικαστής Γεώργιος Τερτσέτης, άρχισε την αγόρευσή του ως κατηγορούμενος, στο δικαστήριο που παραπέμφθηκε μαζί με.....