Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 04, 2014

Η Χρυσή Αυγή σε όλο τον κόσμο - Φωτογραφίες/ΒΙΝΤΕΟ

Η Χρυσή Αυγή σε όλο τον κόσμο
Έναν Ήλιο χωρά η Καρδιά μας κι Εμάς δεν μας χωρά όλη η Γη! Η Χρυσή Αυγή παγκόσμιο σύμβολο Ελευθερίας και Αντίστασης

Την είσοδο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στη Βουλή των Ελλήνων, κατ' εντολή 500.000 περίπου Ελλήνων ακολούθησε η συστηματική συκοφάντηση και λασπολογία εις βάρος του Κινήματος από τα πολιτικά κόμματα των διεφθαρμένων, καθώς επίσης και από εγχώρια και διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η πολιτική τρομοκρατία η οποία ασκήθηκε και συνεχίζει να ασκείται με τη μορφή της βομβαρδιστικής επικοινωνιακής σπίλωσης, κορυφώθηκε από....

Η Χρυσαυγειαδα συνεχίζεται από τους ρυπαροφόρους των ΜΜΕ... Δεν πήραν το μάθημά τους από την καταδικαστική απόφαση του Μπόμπολα και της φυλλάδας του!

Γράφει ο Αινείας

Συνεχίζεται ακόμη ένα Σαββατοκύριακο η "Χρυσαυγειάδα" από τις ρυπαροφυλλάδες που έχουν αναλάβει εξ' ολοκλήρου - κατόπιν σχετικής εντολής - την κατασυκοφάντηση και την διαστρέβλωση της αλήθειας για το Εθνικιστικό Κίνημα και τα στελέχη του.

Έτσι και αυτό το διήμερο τα ΜΜΕ θα αναπαράγουν τις αθλιότητες και τα ψέματα της "Εφημερίδας των Φωτομοντάζ" και του "Έθνους" του MEGAΛοεργολάβου Μπόμπολα.

Το περίσσιο θράσος τους όμως θα σταματήσει οσονούπω σε ακόμη μια δικαστική αίθουσα όταν και.....

Σαράντα χρόνια Νέα Δημοκρατία, σαράντα χρόνια εθνοπροδοσίας


Σαράντα χρόνια Νέα Δημοκρατία, σαράντα χρόνια εθνοπροδοσίας

Επ’ ευκαιρίας των τεσσερακοστών γενεθλίων της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος της προδοσίας, αξίζει να δούμε μερικές από τις κύριες στιγμές της διαρκούς εθνοπροδοτικής δράσης της, η οποία ξεκίνησε την πρώτη μέρα λειτουργίας της και κρατά μέχρι σήμερα.

Κ. Καραμανλής – 1974: Η Κύπρος κείται μακράν
Ήταν παραμονή της Παναγιάς, 14 Αυγούστου. Οι τριμερείς διαπραγματεύσεις είχαν ναυαγήσει από τα ξημερώματα στις 3:30 π.μ.. Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, όλα αυτά δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα, αφού συνέβησαν στις 20 Ιουλίου, πριν επιστρέψει ο Καραμανλής. Όμως στην πραγματικότητα συμβαίνουν. Μάλιστα μία μόλις ώρα μετά, τα τουρκικά αεροσκάφη θα βομβαρδίζουν την Λευκωσία, την Αμμόχωστο και άλλα μέρη της Κύπρου. Λίγες ώρες μετά τα τουρκικά τεθωρακισμένα θα ανελάμβαναν δράση.
Η αντίδραση των Αθηνών μοναχά ως μηδενική μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού ο.....

"Ξέχασε" την "Αλήθεια για τους εβραίους" ο Άδωνις και τώρα έγινε.....θαυμαστής τους!! - ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο που θα παρακολουθήσατε έρχεται ως συνέχεια των ανιστόρητων αθλιοτήτων που εκστομίστηκαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο από τον τσαρλατάνο Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με τους εβραίους πολίτες της Ελλάδος...

Ο Γεωργιάδης αφού εξηύρε το πατριωτικού τους φρόνημα και την "εθνική τους συνείδηση" - δεν προσδιόρισε βέβαια το "εθνική" σε ποιο έθνος αναφερόταν - συνέχισε και με άλλες ανακρίβειες όπως για....

2 κατάσκοποποι της ΜΙΤ συνελλήφθησαν στη Ρόδο.. Αλωνίζουν οι τούρκοι στα νησιά μας και οι πολιτικάντηδες μιλούν για "ελληνοτουρκική" φιλία!

Δύο Ολλανδοί κατάσκοποι της ΜΙΤ συνελήφθησαν στην Ρόδο. Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου δυο υπήκοοι Ολλανδίας (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας 35 και 34 ετών γιατί διαπιστώθηκε ότι είχαν προβεί στη φωτογράφιση στρατιωτικών εγκαταστάσεων.
 
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και φωτογραφική μηχανή που περιείχαν σχετικές φωτογραφίες. Φωτογράφησαν αποθήκες πυρομαχικών στον Κάλαθο της Ρόδου και μ/χ τάγμα που εδράζει στο Φαληράκι.
 
Οι Ολλανδοί είναι παλιοί γνώριμοι της ΕΥΠ αφού είναι σύνηθες το φαινόμενο να.....

Πρώην και νύν στελέχη της ΔΗΜΑΡ για τον Φ.Κουβέλη: "Είσαι τελειωμένος μπάρμπας... Άδειασέ μας τη γωνιά"

Για τον Φώτη Κουβέλη έχουμε πει και γράψει πάρα πολλά.... Τώρα που φθάνει το τέλος της πολιτικής του σταδιοδρομίας και του συνονθυλεύματός του ας αφήσουμε να μιλήσουν για αυτόν τα πρώην και νυν στελέχη - σύντροφοι του..."μετριοπαθή πολιτικού με τις δημοκρατικές ευαισθησίες" όπως παρουσιαζόταν από τα κατεστημένα ΜΜΕ.

Χωμενίδης- Πρώην μέλος της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ - φίλος του Φ. Κουβέλη:

«Ο καημένος ο μπαμπάς τσιλιμπούρδισε στα γεράματα, πλανεύτηκε από κάτι παλιοκόριτσα και εγκατέλειψε την οικογενειακή εστία. Σύντομα όμως κατάλαβε το σφάλμα του. Τον είπαν "μπάρμπα" στα καμπαρέ, τον.....

Πέταξαν αυγά στον "δημοκράτη" Πρωθυπουργό.......... της Ιταλίας! (Φωτογραφίες)


Η Ιταλία είναι ακόμη μια χώρα της Μεσογείου (τυχαίο;! Διαβάστε εδώ) που μαστίζεται από τη μέγγενη των πλουτοκρατών και του συστήματος εξουσίας τους (Κοινοβουλευτική Πλουτοκρατία) που έχει ως αποτέλεσμα........ ανεργία - αποικιοκρατία από λαθρομετανάστες - εξόντωση του γηγενή πληθυσμού με διάφορους τρόπους κτλ.

Ο σημερινός Πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντσι, που έχει γαλουχηθεί στα..."σοσιαλιστικά" πρότυπα, μεταπηδώντας στη...."σοσιαλδημοκρατία" στα πλαίσια της "ανοιχτής διακυβέρνησης" επισκέφτηκε την πόλη Φεράρα και.... εκεί τον ανέμεναν δεκάδες διαδηλωτές. 

Την ώρα που ο ιταλός πρωθυπουργός​ συνομιλούσε με......

Συνεχίζεται η αντίσταση του Κουτσούμπα και του ΚΚΕ στον Φασισμό από τις..... Βρυξέλες και το Ευρωκοινοβούλιο!!!

Γράφει ο Αινείας

Διαβάζοντας την πολιτική θεματολογία των ημερών έπεσα σε μια είδηση που αφορούσε το τελευταίο κόμμα - σταλινικό κατάλοιπο της Μεσογείου, ΚΚΕ. Ο Γ.Γ. του βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις Βρυξέλλες για να ηγηθεί μιας.... εκδήλωσης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του ΚΚΕ και με... χορηγό την Ε.Ε..!!!

Αφού λοιπόν ο Κουτσούμπας κάλεσε στη συνεστίασή (Σωστή είναι η λέξη γιατί για... φαγοπότι και dolce vita πήγαν οι "σύντροφοι" στις Βρυξέλλες) του τα κόμματα του... 0,5% από όλη την Ευρώπη - μέχρι και το "κόμμα" Βοημίας – Μοραβίας καλέστηκε του οποίου η νεολαία λόγω των στυγνών αντεθνικών του θέσεων είχε τεθεί εκτός νόμου - τους μίλησε για τη συνέχιση του.... "αντιμπεριαλιστικού" αγώνα τους "στο πλευρό των εργατών", μέσα από το... ευρωκοινοβούλιο (το άνδρο του κεφαλαίου και των μονοπωλίων, όπως το χαρακτήρισε)!

Δε χρήζει σοβαρού σχολιασμού το παραπάνω αλλά αυτό που αξίζει να.....

Ακόμα και η συστημική RASS το ομολογεί: Αδιαμφισβήτητα τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου η Χρυσή Αυγή


Ακόμα και η συστημική RASS το ομολογεί: Αδιαμφισβήτητα τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου η Χρυσή Αυγή

Η Rass είναι μία ανυπόλυπτη δημοσκοπική εταιρεία που έχει γίνει περίγελος στην αγορά με το σύνθημα – ανέκδοτο «Rass - Rass - Αντώνης Σαμαrass». Σταθερά η εν λόγω δημοσκοπική εταιρεία παρουσίαζε εξωφρενικά ποσοστά για τη Νέα Δημοκρατία, ενώ παράλληλα φρόντιζε να κόβει στο μισό ή ακόμα και στο ένα τρίτο τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.
Θυμίζουμε ενδεικτικά ότι λίγο πριν τις ευρωεκλογές, η RASS, έδειχνε επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και την Χρυσή Αυγή στο 6,1%! Τελικώς, όπως όλοι γνωρίζουν, η Νέα Δημοκρατία έχασε πανηγυρικά τις εκλογές, ενώ η Χρυσή Αυγή πήρε σχεδόν 10%. Μιλάμε, οπότε, για.......

ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΩΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

2781858

Επική εμφάνιση του Ηλία Κασιδιάρη στην Ευελπίδων. Αααχχχ Ηλία, Ηλία! Έμεινα …Προκόπης.  Κλούβες, οπλοπολυβόλα, αστυνομικοί όλων των ειδών και ποικιλιών, χειροπέδες, φωτορεπόρτερς και δημοσιογράφοι να τρέχουν στο κατόπι του, να κρέμονται από τα χείλη του για μια δήλωσή του. Είχε απ’ όλα το σόου που του είχε ετοιμάσει η κυβέρνηση. Κι ύστερα λέμε ότι αυτή η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν χωνεύει τη Χρυσή Αυγή. Αισχρές συκοφαντίες!
Ολόκληρο σώου οργανώσανε και της ανεβάζουν τα ποσοστά, άθελά τους.  Αρκεί μια.....

ΑΛΛΟ ΕΝΑ… SUCCESS STORY ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ: ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι ξενόδουλοι πολιτικάντηδες αφανίζουν τον Ελληνισμό με γοργούς ρυθμούς. Οι Έλληνες οφείλουν να αντιδράσουν σε αυτήν την εθνοκάθαρση.

Γράφει ο Αντίοχος.

Αρνητικό ρεκόρ γεννήσεων είχαμε –σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ- στη μνημονιακή Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν, το έτος 2013. Πρόκειται για το χαμηλότερο επίπεδο από την εποχή που η Στατιστική Υπηρεσία καταγράφει στοιχεία.
Πιο συγκεκριμένα, το 2013 είχαμε 94.134 γεννήσεις (48.430 αγοριών και 45.704 κοριτσιών), παρουσιάζοντας μείωση κατά...