Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 07, 2014

Η νομοτελειακή επικράτηση του Εθνικισμού


Η νομοτελειακή επικράτηση του Εθνικισμού

Πολλάκις έχει τονιστεί ότι ο Εθνικισμός είναι η νιότη του κόσμου, η υγιής κατάσταση στην οποία μοιραία επανέρχεται ο άνθρωπος μετά από μία εποχή παρακμής. Μετά την συνειδητοποίηση της έννοιας της εθνικότητας, δηλαδή της κοινής καταγωγής, από τους αρχαίους Έλληνες, η ανθρωπότητα έχει γνωρίσει πολλές εναλλαγές μεταξύ της υγείας της εθνικής συνειδητοποίησης και της παρακμής που σημαίνει η πολυφυλετική κοινωνία.
Από την παρακμή της Ρώμης, μέχρι τα κακόφημα σοκάκια των σημερινών μεγαλουπόλεων, έχει επιβεβαιωθεί πολλές φορές ότι ο.....

Αριστερός δημοσκόπος παραδέχεται: Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή - Είναι πανίσχυρη και δεν κάμπτεται!

Συνέντευξη σε αριστερίστικο έντυπο παραχώρησε ο γνωστός, αριστερών ιδεολογικών καταβολών, δημοσκόπος Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως η Χρυσή Αυγή επελαύνει παρά την εις βάρος της λυσσαλέα πολεμική.

Ερωτηθείς για την εκτίμησή του εις ότι αφορά τις επερχόμενες εκλογές, ανέφερε πως αυξάνει η ψαλίδα του Σύριζα από τη ΝΔ, γεγονός το οποίο οφείλεται στην πλήρη αποσύνθεση της δεύτερης. Παρομοιάζει μάλιστα την κατάρρευση της ΝΔ με την κατάσταση που επικρατούσε στο κόμμα προ των εκλογών του 2009, όταν το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές με 10 μονάδες διαφορά.




Αφού χαρακτήρισε «κινούμενη άμμο» τις δημοσκοπήσεις, επισήμανε πως θεωρεί δύσκολο να διαμορφωθεί μια επτακομματική βουλή. Ανέφερε επί λέξει:...

Ο Ηλίας Παναγιώταρος μιλά για τα αυτοδιοικητικά και πολιτικά τεκταινόμενα στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής

Ο Ηλίας Παναγιώταρος μαζί με τον Χριστόφορο Τσάγκα σχολιάζουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, καθώς και την πολιτική επικαιρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

«ΣΥΜΒΟΛΑ» ΘΕΩΡΕΙ Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ, ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!


Επίθεση κατά του παρδαλού συνονθυλεύματος των ορφανών του Τσαουσέσκου και του mister Tsipra προσωπικά, έκανε η εκπρόσωπος της συγκυβέρνησης των δωσιλόγων, Βούλτεψη, γιατί «καπηλεύονται σύμβολα», όπως ο Λαμπράκης, ο Μπελογιάννης, ο Άρης Βελουχιώτης και λοιποί ψευτοήρωες του βουλγαροκομμουνιστοσυμμοριτισμού:

«Με τις αναφορές του στην ΕΠΟΝ και στον Βελουχιώτη, ο κ. Τσίπρας έδωσε την εντύπωση ότι ο Βελουχιώτης και η ΕΠΟΝ πολέμησαν για να έρθει μία μέρα ο κ. Τσίπρας στην εξουσία, ο Μπελογιάννης πήγε στο απόσπασμα επειδή τα έβαλε με τη Μέρκελ, ο Πέτρουλας σκοτώθηκε σε κάποια διαδήλωση υπέρ των πλαστών πτυχίων και το τρίκυκλο έπεσε πάνω στον Λαμπράκη επειδή κήρυξε την ανατροπή, ενώ η τελευταία του φράση ήταν “Μακάριοι οι Ειρηνοποιοί”… Δεν μπορείς να παίρνεις κάποια σύμβολα, όπως ο Γρηγόρης Λαμπράκης, να τα καπηλεύεσαι για να κηρύσσεις το μίσος και τον διχασμό».
Κι είναι τυχαίο που η Βούλτεψη θεωρεί όλους τους κομμουνιστοσυμμορίτες «σύμβολα»; Καθόλου, γιατί όλοι αυτοί ήταν...

Εθνικό Πένθος: Έπεσαν στο Καθήκον τρεις Έλληνες Πεζοναύτες

Βαρύ πένθος σε ολόκληρο το Έθνος σκόρπισε η είδηση του θανάτου τριών Πεζοναυτών κατά τη διάρκεια άσκησης στο Πεδίο Ασκήσεων Γλαφυρών Μαγνησίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, περί ώρα 13:30  στο Πεδίο Ασκήσεων «Γλαφυρών», κατά την πραγματοποίηση προγραμματισμένων βολών Βαρέων Όπλων Πεζικού με όλμους 81 χιλιοστών, διερράγη ο σωλήνας του όλμου, με συνέπεια να τραυματιστούν θανάσιμα δύο επαγγελματίες οπλίτες, υπαξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού και ένας οπλίτης θητείας.
Από την έκρηξη έχει τραυματιστεί ένας υπολοχαγός, ο οποίος σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα, δίχως ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του και χειρουργείται αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο του Βόλου.
Το ΓΕΣ έχει διατάξει την διεξαγωγή έρευνας για τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό περιστατικό, τον θάνατο τριών ανδρών της δύναμης των Πεζοναυτών.
Η εγκατάλειψη των Ενόπλων Δυνάμεων και των στελεχών τους στο έλεος των διαθέσεων των δανειστών και η αντιμετώπιση του νευραλγικού τομέα της Εθνικής Άμυνας ωσάν να πρόκειται...

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ «ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ» ΤΗΝ 1Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!

10514561_1488354084750349_5814262417786058214_n
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος. 

Πανελλαδικό συλλαλητήριο για την ανεργία ανακοίνωσε το ΠΑΜΕ,  για την 1η   Νοεμβρίου, στο Σύνταγμα, με… επαναστατικά συνθήματα του τύπου: «Ψίχουλα στο στόμα – αλυσίδες στα πόδια. Ως εδώ! Δε θα αποδεχτούμε τη σύγχρονη σκλαβιά» και άλλα τέτοια…
Τι ξαφνική πρεμούρα έπιασε τους κουκουέδες με την ανεργία και πραγματοποιούν ολόκληρο πανελλαδικό συλλαλητήριο; Το οποίο μάλιστα προαναγγέλλουν 25 ημέρες νωρίτερα, πράγμα σίγουρα πρωτοφανές ; Σίγουρα, κάποιο λάκκο έχει η φάβα…
Ποια επέτειος είναι την 1η Νοεμβρίου; Της.....

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΙΑΣ… ΚΑΦΕΤΖΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

KAFETZOU215
Γράφει ο Αντίοχος. 

Γκραν… σουξέ είχε πάλι ο φον Αντωνάκης στο καφενείο της βουλής, αμέσως μετά τον αγιασμό. Μάλιστα, όπως λένε και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του, μόλις κάθισε στο τραπέζι και του έβαλαν μπροστά τον καφέ του, αυτός χύθηκε, με τους βουλευτές που είχαν μαζευτεί γύρω του σαν κοράκια, να αναφωνούν «γούρι, γούρι»!
Ως εκ τούτου, απευθυνθήκαμε σε μια έμπειρη… καφετζού, για να… πει τον καφέ του φον Αντωνάκη και να δούμε αν ισχύει το… γούρι. Ιδού τι μας παρήγγειλε να του γράψουμε η άσσος της καφεμαντείας:
Τον προδώσαν οι φίλοι του και....

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΦΙΛΙΑ! Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ… ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΟΚΑΡΧΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ!

ΒΟΥΛΗ - ΑΓΙΑΣΜΟΣ  (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Παράδειγμα για το πώς φέρονται οι… φίλοι, έδωσε ο φον Αντωνάκης Σαμαράς στην ομιλία του στην τελετή καθέλκυσης του ΠΙΠΙΝΟΥ. Ο Αντωνάκης είπε ότι αν δεν υπήρχε η συμφωνία που ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος πέρασε με νόμο από την Βουλή, δεν θα μπορούσε το ελληνικό δημόσιο να πάρει τα υποβρύχια στην κυριότητά του.
Γι’ αυτό χαρακτήρισε πολύ… επιτυχημένη την συμφωνία Βενιζέλου. Την οποία το ψοφοδεξιό κόμμα του χαρακτήριζε κάποτε (προ… συνεταιρισμού) «μεγάλο σκάνδαλο» και απειλούσε τον Ευάγγελο με.....

Το θλιβερό πολιτικό παράδειγμα του μπαρμπά - Φανούρη Κουβέλη


Το θλιβερό πολιτικό παράδειγμα του μπαρμπά - Φανούρη Κουβέλη

«Εκεί που έφτυναν, τώρα γλείφουν». Το γνωστό λαϊκό γνωμικό ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του Κουβέλη και των υπολειμμάτων της ΔΗΜΑΡ, καθώς ουσιαστικά υποτάσσονται στον ΣΥΡΙΖΑ άνευ όρων, από τον οποίο έφυγαν το 2010,  επειδή τον θεωρούσαν πολύ ακραίο για τα «ανανεωτικά» γούστα τους. Σε αυτό το σημείο μπορούμε να παραθέσουμε μια μικρή «χαριτωμένη» ιστορία, με χαρακτήρα «παραβολής».
Έχεις, λοιπόν, ένα σπίτι. Μικρό μεν, αλλά ευάερο, ευήλιο και με «ωραία θέα». Διατηρείς άριστες σχέσεις με τους γείτονες, που κατοικούν στις πολυτελείς βίλες (εξού και η «ωραία θέα») της γειτονιάς, οι οποίοι σε εκτιμούν αφάνταστα και σε βοηθούν πάντοτε. Κάποια στιγμή αρχίζεις να.....

AΝΙΣΟΤΗΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ 7.000+ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ ΛΟΓΩ ΦΤΩΧΕΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Ο Έλληνας πρόεδρος, Κάρολος Παπούλιας, φέρεται να είναι ο τέταρτος πιο ακριβοπληρωμένος ηγέτης του κόσμου με αμοιβή  461.600 δολαρίων.
Σύμφωνα με τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη στη Βουλή στις 13/9/2011, ο Κάρολος Παπούλιας εισέπραξε το 2010 ως αμοιβή 277.469 ευρώ και άλλα 77.593 ευρώ ως έξοδα παραστάσεως. Συνολικά, ο Κάρολος Παπούλιας εισέπραξε μέσα σε ένα χρόνο 355.062 ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν περίπου στα 461.600 δολάρια. 
Για την ιστορία, μετά τον Κάρολο Παπούλια, στην πέμπτη θέση κατατάσσεται ο Αμερικανός...

Να πάρει τα ηρεμιστικά του! Ατελείωτος εφιάλτης η Χρυσή Αυγή για τον Δένδια


Να πάρει τα ηρεμιστικά του! Ατελείωτος εφιάλτης η Χρυσή Αυγή για τον Δένδια

Όταν τις αντισυνταγματικές και συνεπώς παράνομες μεθοδεύσεις του στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής, τις χαιρετίζει με ικανοποίηση μόνο ένας θλιβερός εσμός καθεστωτικών μέσων εξαπάτησης, τότε είναι φυσικό και επόμενο ο τέως υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. και νυν υπουργός Ανάπτυξης Δένδιας να βλέπει εφιάλτες, μιας και το σχέδιο εξάλειψης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος όχι μόνο δεν απέδωσε καρπούς, αλλά αντίθετα γίνεται η πολιτική ταφόπλακα της Χούντας των υπηρετών του σιωνισμού!
Σε συνέντευξή του λοιπόν ο ......

Ο Codreanu για την αναγκαιότητα φυλετικής ομοιογένειας εντός του κράτους

Η αρχική προϋπόθεση για να υπάρξει και να ευημερήσει ένα κράτος, είναι οι πολίτες του κράτους να ανήκουν στην ίδια φυλή, να έχουν το ίδιο αίμα και αυτό είναι εύκολο να κατανοηθεί. Πρώτον, τα ομόφυλα άτομα συνήθως παντρεύονται μόνο αναμεταξύ τους, καθώς μόνο έτσι θα διατηρήσουν την ενότητα της φυλής. Έτσι ο γάμος δημιουργεί οικογενειακά συναισθήματα, που αποτελούν τους πιο ισχυρούς και διαρκείς δεσμούς μεταξύ των ατόμων. Όταν λάβουμε υπόψη ότι αυτοί οι οικογενειακοί δεσμοί απλώνονται μέχρι να συμπεριλάβουν όλους τους πολίτες του κράτους, βλέπουμε ότι οι όλοι συνδέονται από ένα γενικό συναίσθημα αγάπης, που ονομάζεται φυλετική συμπάθεια. Επιπλέον, έχοντας κατά νου ότι το ίδιο αίμα κυλά στις φλέβες του λαού, καταλαβαίνει κανείς ότι μέσω της κληρονομικότητας θα έχουν τα ίδια συναισθήματα, περίπου τις ίδιες προδιαθέσεις, ακόμα και παρόμοιες ιδέες. Συνεπώς, σε κρίσιμες καταστάσεις, σε μοναδικές περιστάσεις, οι καρδιές τους θα χτυπάνε σαν μία, το μυαλό τους θα υιοθετεί μία άποψη, η δράση όλων θα ακολουθεί τον ίδιο σκοπό. Με άλλα λόγια το έθνος που αποτελείται από μία μόνο φυλή, θα έχει μόνο ένα κέντρο βαρύτητας. Και το κράτος που έχει δομηθεί από ένα τέτοιο έθνος, θα διαθέτει τις καλύτερες προϋποθέσεις για δύναμη, διάρκεια και πρόοδο. Συμπερασματικά, όπως στην διατήρηση των ειδών, το βασικό απαιτούμενο για την ύπαρξη του κράτους, είναι να αποτελείται από άτομα φυλετικά παρόμοια.

Corneliu Codreanu, Για τους λεγεωνάριούς μου


Ο Codreanu, ως συνειδητοποιημένος εθνικιστής, αναγνωρίζει την σημασία της φυλετικής ομοιογένειας για την...