Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 11, 2014

Η Χρυσή Αυγή εκτός συνόρων... Η πρώτη εκπομπή του Εθνικιστικού Κινήματος μέσα από την Ευρωκοινοβούλιο των Βρυξελλών - ΒΙΝΤΕΟ

Θέμα συζήτησης φυσικά οι παράνομες φυλακίσεις και η πολιτική δίωξη από τη χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου του Αρχηγού και των βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής..

Δείτε το βίντεο..

ΙΔΟΥ ΤΟ SUCCESS STORY ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ: ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

sleeping-sickness
Στην Ελλάδα της… ανάπτυξης (σαμαροβενιζελιστί «success story») και της (δήθεν) επικείμενης απαλλαγής από το Μνημόνιο, φτωχά παιδιά, προερχόμενα κυρίως από οικογένειες ανέργων, λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία! Το φαινόμενο αυτό είχε παρατηρηθεί και τα προηγούμενα μνημονιακά χρόνια, αλλά οι παπαγάλοι των Σαμαροβενιζέλων –που μασάνε καλά- είχαν διακωμωδήσει την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχουν οδηγήσει τα αφεντικά τους μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού.  
Σε μία, λοιπόν, από....

Το τέλος του ΠΑΣΟΚ πλησιάζει... Τα στελέχη του και οι βουλευτές του αφήνουν μόνο του τον Βενιζέλο και την παρέα του...

Το κόμμα που εξέθρεψε την κλεψιά και την απατεωνιά. Το κόμμα - εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ διανύει τις τελευταίες ημέρες, πολιτικής, ζωής. Όσο και να προσπαθεί ο κατοχικός Πρωθυπουργός Σαμαράς να το υποστηρίξει, δίνοντάς του ανάσες ζωής και οξυγόνο (π.χ. ψήφος εμπιστοσύνης) το συνεταιράκι του Β. Βενιζέλος πριονίζεται από τους "συντρόφους" του που ήδη του έχουν ετοιμάσει.... το πολιτικό του φέρετρο.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ένας, ένας οι βουλευτές αμφισβητούν ευθέως τον Βενιζέλο με τον έναν (Ο Σκανδαλίδης ζητά συμπόρευση με το ΣΥΡΙΖΑ), ή τον άλλον τρόπο (Σηφουνάκης, Γρηγοράκος, Κρεμαστινός ουσιαστικά ζητούν να φύγει η Κυβέρνηση άμεσα) αλλά και τα υπόλοιπα εναπομείναντα στελέχη και βουλευτές (ή αλλιώς "τρωκτικά") ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα χωρίς το Βενιζέλο.

150 στελέχη, μας πληροφορεί ο πασόκος matrix24, θα βρίσκονται στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο από όλη την Ελλάδα για να......

Οι αγαπημένες Πρεσβείες των ΣΥΡΙΖΑιων και η...πρεσβεία του Ισραήλ

Γράφει ο Αινείας
 
Η "ανεξαρτησία" της Ελλάδος από το 1944 και μετέπειτα, με μια ενδεχομένως μικρή εξαίρεση το 67 - 73, περνά μέσα από στοές, πρεσβείες, σιωνιστικά συνέδρια και λοιπούς παγκόσμιους επικυρίαρχους.
Κάθε μελλοντική και νυν κυβέρνηση στην Ελλάδα παίρνει την "ευλογία" των πρεσβειών για να διαιωνίσει την... αποικιοκρατία, ανεξαρτήτως πόσο "αντισυστημική" φαντάζει!

Ένα παραπολιτικό σχόλιο του antinews, που λειτουργούν ως εγγαστρίμυθοι του κυβερνητικού επιτελείου "καρφώνει" τους..."αντισυστημικούς" βουλευτές/στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που έρχονται ως συνεχιστές πραιτοριανοί ή επιστάτες αν προτιμάτε των παγκόσμιων φεουδαρχών.
 
Επαφές...«τρίτου τύπου» μαθαίνω έχουν πολλοί βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που...μπαινοβγαίνουν σε πρεσβείες των Αθηνών, ειδικά της Γερμανικής, των ΗΠΑ, αλλά και του Ισραήλ.
Ειδικά για την τελευταία έμαθα ότι.....

ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ»;

τσιπρας
Γράφει ο Αντίοχος. 

Ένας-ένας, «ανεξάρτητοι» καθώς επίσης και βουλευτές του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και της καμμεναρίας, μιλάνε ευθέως για την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης «ειδικού σκοπού», χωρίς τους Σαμαροβενιζέλους (που θεωρούνται πλέον… βαρίδια). Και βέβαια, από κοντά σιγοντάρουν και οι «νταβατζήδες», που βλέπουν ότι τα μέχρι πρότινος «πουλέν» τους, είναι… κουτσά άλογα.
Κι εδώ, λοιπόν, προκύπτουν τα εξής αμείλικτα ερωτήματα:
Εφόσον όλοι μας διαβεβαιώνουν ότι η Ελλάδα έχει μπει στη στράτα της… ανάπτυξης και όπου να’ ναι έρχεται το ......

Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΛΑΛΗΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο… ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ – ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ… ΓΙΑΤΡΟΥ

Trelantwnis_Pinelopi_Delta_(Small)_copy

Δείγματα ότι κάτι δεν πάει καλά με το άτομό του, έδωσε χθες το βράδυ ο Σαμαράς. Κατ’ αρχάς, μιλούσε επί 63 λεπτά, σπάζοντας κάθε ρεκόρ ομιλίας του στη βουλή και θυμίζοντας τους ατελείωτους μονόλογους του… Φιντέλ Κάστρο. Έπειτα, αποκάλεσε «μικρό Ναπολέοντα» τον Τσίπρα, άρα ο ίδιος νομίζει πως είναι ο… «Μέγας Ναπολέων» (πολλοί τρελοί έχουν τη μανία να πιστεύουν ότι είναι… Ναπολέοντες).
Στη,,, μαραθώνια ομιλία του, είπε τα εξής εξωπραγματικά και πέραν πάσης λογικής για οποιονδήποτε άνθρωπο ζει στην Ελλάδα κι έχει την ελάχιστη έστω επαφή με την πραγματικότητα:
«Μετά από έξι χρόνια ύφεσης η.....

Μελέτη δείχνει ότι οι Λευκοί σταματούν να υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα και την «ποικιλομορφία» όταν συνειδητοποιούν ότι σύντομα θα είναι μειοψηφία


ΚΟ: Η λέξη ‘diversity’ μεταφράζεται ως «διαφορετικότητα», «ποικιλομορφία», «πολυμορφία». Είναι εύηχες λέξεις που όλες τους αντιπροσωπεύουν την «υπέρτατη αξία» των ‘multi culti - all inclusive’ δυτικών κοινωνιών. Όλοι έχετε ακούσει το σλόγκαν “Unity in Diversity” (‘Ενότητα στην Διαφορετικότητα’ – δες εδώ). Βρίσκεται παντού. Από τις αφίσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα συνθήματα ομάδων που προωθούν τον οικουμενισμό και την πανθρησκεία, μέχρι το τελευταίο σχολείο, γήπεδο και εκκλησία (!), η αρχή αυτή πρέπει να εμπεδωθεί και να σφηνωθεί βαθιά στην συνείδηση του κάθε Λευκού κατοίκου του πλανήτη. (Ναι, μόνο του Λευκού). Η ‘diversity’ είναι λοιπόν, η «ιερή λέξη» της εποχής μας. Κάθε αμφισβήτηση ή αντίδραση σε αυτήν ισοδυναμεί με την ύψιστη «αίρεση». Τώρα όμως μια νέα μελέτη δείχνει ότι όσο πιο πολύ οι Λευκοί στις ΗΠΑ συνειδητοποιούν ότι ο πληθυσμός τους έχει αντικατασταθεί από ξένους, τόσο λιγότερο αισθάνονται θετικά για την «ποικιλομορφία».
Η αλήθεια είναι ότι......

Υπερασπιστής του Πρετεντέρη και του Μπόμπολα ο θλιβερός Σαμαράς και όχι του έλληνικού λαού....

Ως γνωστόν κατά το προηγούμενο τριήμερο στη Βουλή συζητούνταν η πρόταση εμπιστοσύνης που ζήτησε η Κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλο.
Ένας θλιβερός..... πρωθυπουργεύων Αντώνης Σαμαράς είχε την ευκαιρία να δει το περιστύλιο της Βουλής πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες και να κάνει μια τοποθέτηση ενώπιον του... λειψού εκλεγμένου βουλευτικού σώματος αναφορικά με το λόγο που θα έπρεπε κάποιος να δώσει στην κυβέρνησή του ψήφο εμπιστοσύνης.

Η συζήτηση όμως αντί να περιστραφεί γύρω από τις ενδεχόμενες εξαγγελίες ελάφρυνσης των οικονομικών βαρών του ελληνικού λαού περιστράφηκε γύρω από τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους και βουλευτές!

Ο Σαμαράς από το βήμα της Βουλής ψέγει το ΣΥΡΙΖΑ που.... μποϊκοτάρει τον τηλεαστέρα Πρετεντέρη και τον "λαγό" του Άδωνι Γεωργιάδη..
Το αθλιότερο όμως δεν είναι τα λόγια - ομολογία της σύζευξης Κυβέρνηση - αργυρώνητων δημοσιογράφων αλλά τα ....

Η κατάπτωση ενός «σοβαρού» αστυνομικού ρεπόρτερ σε «κατίνα»


Προκαλεί πραγματικά θλίψη η κατάντια ενός ολόκληρου συστήματος, το οποίο ελλείψει στοιχείων έχει περιπέσει στο απλό κουτσομπολιό.
Τι απέγιναν άραγε τα «οπλοστάσια», το «μαύρο χρήμα» και όλα αυτά τα ευφάνταστα που διακινούσε το «Βήμα»; Αποδείχτηκαν αισχρά ψεύδη, αλλά τουλάχιστον είχαν μία σοβαροφάνεια ως καταγγελίες. Πλέον έχουν μείνει μονάχα αθώα μηνύματα λαϊκών ανθρώπων, τους οποίους κοροϊδεύει το «Βήμα», λες και οι συντάκτες του είναι οι «Μαρίες Αντουανέτες» της διανόησης.
Είναι πάντως αξιοσημείωτο, ότι .....

Τουρκικό "τέρας" μεγαλώνει σε Θράκη-Δωδεκάνησα!


oudd

Αυτοί που χρόνια τώρα προσπαθούν ν΄ “ανάψουν φωτιά” στην Θράκη τραβάνε το σχοινί με την απόλυτη ανοχή και αδιαφορία των Αθηνών. Οι εκπρόσωποι “τουρκικών συλλόγων” της Θράκης έστειλαν επιστολή στον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα στην οποία …διαμαρτύρονται επειδή η έκθεση του Στέητ Ντιπάρτμεντ αποκαλεί ορθώς την μειονότητα “μουσουλμανική” κι όχι “τουρκική” όπως οι ίδιοι απαιτούν! Και κάνουν λόγο για "καταπιεσμένους Τούρκους" σε Ρόδο και Κω!
Καλούν μάλστα τον.....

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ!

10363869_303730926459030_4478457746231824893_n 

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κίνημα γνήσια λαϊκό. Όταν μιλάμε για λαό δεν μιλάμε σαν να απευθυνόμαστε σε κάποιο τρίτο πρόσωπο ή μία  άλλη ομάδα ατόμων. Μιλάμε για τον εαυτό μας. Όταν εξετάζουμε ένα πρόβλημα λαϊκό, ένα κοινωνικό ζήτημα, είναι γιατί εμείς οι ίδιοι ως ελληνικός λαός ζούμε και βιώνουμε στο πετσί μας τις συνέπειες και τις δυσκολίες. Η ταύτιση της Χρυσής Αυγής με τον απλό βιοπαλαιστή Έλληνα δεν είναι υποκριτική, φαρισαϊκή, με πρόθεση αποκόμισης πολιτικοοικονομικών κερδών και με προσποίηση κατανόησης. Πρακτικές στυλ κουμμουνιστικού κόμματος όπου άπαντα τα.....