Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 17, 2014

Κύμα γέλιου αλλά και οργή έχει προκαλέσει η απαράδεκτη πρόταση Ντογιάκου - Δείτε σχόλια αναγνωστών από ενημερωτικές ιστοσελίδες

Πολύ γέλιο στον απλό κοσμάκη και πολύ οργή στους νομικούς και τους δικαστές προκάλεσε η «πρόταση Ντογιάκου», που εξευτελίζει για άλλη μία φορά το θεσμό της Δικαιοσύνης, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα πολιτικά συμφέροντα της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά.

Ο κόσμος έχει εξοργιστεί από τα στημένα δημοσιεύματα του αργυρώνητου Τύπου και αποδομεί σε σειρά σχολίων το γελοίο αυτό «δικόγραφο». Όσο κι αν οι διαχειριστές των εν λόγω συστημικών ιστοσελίδων προσπαθούν να σβήσουν τα σχόλια του κόσμου, η καταιγίδα δεν λέει να κοπάσει, αφού ακόμα και αριστεροί αντιδρούν σφόδρα στην μεθόδευση αυτή.

Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά μερικά από τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν σε συστημικές ιστοσελίδες:...

Στρατηγός Γ. Επιτήδειος μέσα στην Ευρωβουλή: Δεν έχει καμία θέση η Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση - ΒΙΝΤΕΟ

Στα πλαίσια της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, έκανε παρέμβαση κατά την διάρκεια ομιλίας του Τούρκου Υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Βολκάν Μποζκίρ.

Ο Στρατηγός Επιτήδειος έθεσε το θέμα του casus belli, από τους Τούρκους, στο Αιγαίο. Παράλληλα έθιξε το γεγονός ότι η Τουρκία δεν αναγνωρίζει, την Κύπρο, ένα κράτος - μέλος της ΕΕ και ότι κατέχει παράνομα το 37% των εδαφών της. Ακόμα ενημέρωσε όλους τους Ευρωβουλευτές που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη Επιτροπή ότι η Τουρκία και ενώ λαμβάνει κονδύλια από την ΕΕ για αυτό τον λόγο προωθεί καθημερινά εκατοντάδες λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.
Χαρακτηριστικό ήταν το αρνητικό, προς την Τουρκία, κλίμα αφού η πλειονότητα των Ευρωβουλευτών...

Αλέξανδρος Βέλιος στο Kontra: Παιδικές εκθέσεις ιδεών το κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσιάζουμε την συζήτηση μεταξύ του παρουσιαστή του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Kontrachannel Γιάννη Παπαγιάννη και του σχολιαστή - δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου σχετικά με την πρόταση του Εισαγγελέα Ντογιάκου, υποχείριο του Σαμαρά όπως ομολόγησε ο πρώην γενικός γραμματέας της Κυβέρνησης Μπαλτάκος.

Οι δύο δημοσιογράφοι που φυσικά δεν ανήκουν στον φυσικά στον χώρο της Χρυσής Αυγής εμφανώς αναστατωμένοι από τις ανυπόστατες θεωρίες που έγραψε ο Ντογιάκος επισημαίνουν την χρονική συγκυρία κατατέθηκε λέγοντας πως πρόκειται για αντιπερισπασμό για να σωθεί πολιτικά η κυβέρνηση από την κατρακύλα του χρηματιστηρίου.
Ειδικότερα ο κ. Βέλιος σχολιάζοντας την πρόταση είπε ότι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα δημοσιογραφικό άρθρο στο «Έθνος» αλλά δεν είναι δικαστικό πόρισμα.
Παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι καλλιεργείται ένα περίεργο κλίμα για την ψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας αφού...

Πληθαίνουν οι φήμες για Συνταγματικό Πραξικόπημα με την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας

Πληθαίνουν οι φήμες ότι η αδίστακτη συγκυβέρνηση του μνημονίου ετοιμάζει συνταγματικό πραξικόπημα ενόψει της Προεδρικής εκλογής. Τώρα, μάλιστα, δεν αρκούνται μόνο στο να αφήσουν εκτός ψηφοφορίας τους 7 προφυλακισμένους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά να επεκταθούν ακόμη περισσότερο, στερώντας το δικαίωμα της ψήφου σ΄όλους τους Βουλευτές οι οποίοι κατηγορούνται για «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση»! Πληροφορίες, οι οποίες έρχονται από καθεστωτικά μέσα, λένε ότι ο ίδιος ο Βενιζέλος έχει προτείνει η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας να μην γίνει επί του συνόλου των 300 Βουλευτών, αλλά με τους 282…

Ως Συνταγματολόγος, θεωρεί ότι μπορεί να χειρίζεται και να ερμηνεύει το Σύνταγμα όπως ακριβώς εξυπηρετούνται τα συμφέροντά του. Εάν αυτή η σαφέστατη αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική απόφαση λάβει σάρκα και οστά τότε στην...

Όσκαρ γελοιότητας: Όποιος πουλά μπαστούνια του μπέιζμπολ, το κόμμα του είναι εγκληματική οργάνωση!

Το πόρισμα Ντογιάκου δεν αναφέρει ούτε μισό στοιχείο που να εμπλέκει βουλευτή μας σε οποιαδήποτε έκνομη πράξη και αναφέρεται μόνο σε ομιλίες, άρθρα και ανώνυμες καταθέσεις ψευδομαρτύρων.

Προκαλούμε τους συκοφάντες των καναλιών που διαδίδουν το ακριβώς αντίθετο να καταθέσουν έστω και ένα επιβαρυντικό στοιχείο, ειδάλλως να πάψουν να ψευδολογούν.
Σε σημείο του γελοίου πορίσματος διαβάζουμε ότι κατηγορούμενος για φόνο είχε στο σπίτι του μπαστούνι του μπείζμπολ και αφού ανάλογα αντικείμενα πωλούνται σε κατάστημα βουλευτή της Χρυσής Αυγής, είναι όλο το κόμμα "εγκληματική οργάνωση"!
Ιδού και το επίμαχο για να κατανοήσουν και οι αδαείς πως ο Ντογιάκος δεν λειτούργησε ως εισαγγελέας, αλλά ως φερέφωνο της διεφθαρμένης συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου:...

Ο επίορκος Αθανασίου προκαλεί: “Δίκαιη δίκη” για τους Χρυσαυγίτες


Ο επίορκος Αθανασίου προκαλεί: “Δίκαιη δίκη” για τους Χρυσαυγίτες

Μετά την πρόταση-παρωδία Ντογιάκου, η οποία δεν αποτελεί παρά μια αισχρή ανακύκλωση της συστηματικής συκοφαντίας των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ο εκ των πρωταγωνιστών της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής, υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, υποσχέθηκε μια... δίκαιη δίκη!
Αν και τούτη τη φορά ήταν ελαφρώς πιο προσεκτικός αποφεύγοντας να μιλήσει για «δίκαιη πολιτική δίκη», όπως έπραξε κατά το παρελθόν, ο υπουργός ο οποίος καταρράκωσε δια των ενεργειών του το κύρος του θεσμού της Δικαιοσύνης καθιστώντας συγκεκριμένους δικαστικούς λειτουργούς υποχείρια της Χούντας Σαμαρά, δήλωσε τα εξής αναφορικά με την πρόταση του εισαγγελέα Ντογιάκου: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι.....

TO 1% ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 56,1% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ....Είναι και αυτό αποτέλεσμα της "Δημοκρατίας"!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είδατε τι κάνει η "Δημοκρατία";! και πόσο ...καλό είναι το "καπιταλιστικό" σύστημα της πλουτοκρατίας; Να δείτε που η πλειοψηφία του 1% είναι...."περιούσιας" καταγωγής ή έστω...τρόφιμοι των στοών!
 
Το πλουσιότερο 1% του παγκόσμιου πληθυσμού διαθέτει το 48% του παγκόσμιου πλούτου, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της CREDIT Suisse, στην οποία η ελβετική τράπεζα προειδοποιεί ότι η αύξηση της ανισότητας μπορεί να οδηγήσει σε ύφεση, και σε παγκόσμιο ξεσηκωμό προσθέτουμε εμείς! Όπως μεταδίδει η Guardian, η έκθεση αναφέρει ότι......

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»: Η ΝΕΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

6D806DDEEF820B08835AB73CB384DAEA
Γράφει ο Αντίοχος.

Λίαν αποκαλυπτικός για τη συνάντησή του με τον Τσίπρα ήταν ο… καπετάν-Πάνος (ένεκα το κότερο…), στον Real FM. Έτσι, ο καπετάνιος του… γλυκού νερού, αποκάλυψε ότι αποφάσισαν με τον αρχισυριζαίο, τη δημιουργία ενός… μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού:
«Χθες είχαμε μία εξαιρετική συζήτηση επ’ αφορμή της πρότασης νόμου που έχουμε για τα “κόκκινα” δάνεια. Μιας πρότασης που με πολύ μεγάλη χαρά σας λέω ότι έγινε αποδεκτή και από την αξιωματική αντιπολίτευση, οι βασικές αρχές της, προκειμένου να συζητηθεί… Ναι, συζητήσαμε και άλλα πράγματα. Συζητήσαμε για .....

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡCIA ΚΑΙ Η VOICE OF AMERICA ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ… ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ με τις συνιστώσες του, το… τιμημένο κουκουέ και οι έξαλλοι αμερικανοκομμουνιστές της ΑΝΤΑΡCIA που καταγγέλλουν την «αστυνομική βία κατά των μεταναστών». Είναι και η Voice of America (η… αυθεντική) που σε εκτενές άρθρο της υποστηρίζει πως στην Ελλάδα διώκονται και βασανίζονται οι λαθρομετανάστες.

Μάλιστα, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, δίνει το λόγο σε λαθρομετανάστες που έχουν βιώσει (όπως υποστηρίζουν) την «αστυνομική βία». Ιδού τα κυριότερα σημεία του:...

Μούγκα οι ψευτοδημοκράτες: Αυστραλιανή καμπάνια κατά της λαθρομετανάστευσης

Μέχρι προχθές το άθλιο κονκλάβιο των νταβατζήδων της ενημέρωσης-εξαπάτησης, συνέχαιρε την κυβέρνηση της Αυστραλίας επειδή ένας ελληνικής καταγωγής γενίτσαρος βουλευτής δήλωνε πως δεν είναι επιθυμητοί στη χώρα της Ωκεανίας οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής και επειδή η συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων, η αποστολή στην Ελλάδα και η διάθεσή τους στους συμπατριώτες μας, αποτελεί «εκδήλωση μίσους».

Καθώς φαίνεται όμως, η χαρά των αθλίων υπήρξε πρόσκαιρη: η είδηση της νέας αντιμεταναστευτικής καμπάνιας της κυβέρνησης της Αυστραλίας προκάλεσε σοκ στα ελεγχόμενα από το διεθνή σιωνισμό μέσα. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα εγχώρια μέσα της ολιγαρχίας του πλούτου απέφυγαν να αναφερθούν στο θέμα, για δυο βασικούς λόγους:
α) διότι δεν συνάδει με την προπαγάνδα και τη συνολική, συστηματική εκστρατεία λάσπης εναντίον της Χρυσής Αυγής
β) διότι εκθέτει ανεπανόρθωτα τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και τους απατεώνες της Αριστεράς, οι οποίοι όχι μόνο δεν συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, αλλά αντίθετα την ενθαρρύνουν ποικιλοτρόπως.

Επί του θέματος, η καμπάνια της κυβέρνησης της Αυστραλίας κατά της λαθρομετανάστευσης (αντιμεταναστευτική την χαρακτηρίζουν οι ινστρούχτορες της διαστρέβλωσης) φέρει τον τίτλο «Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε την Αυστραλία σπίτι σας»!
Το μήνυμα της κυβέρνησης, έχει αποδοθεί μέσω αφίσας η οποία έχει μεταφραστεί σε 17 γλώσσες και με οπτικοακουστικό υλικό. Σ' αυτό, παρουσιάζεται ο στρατιωτικός διοικητής...