Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 19, 2014

Γέμισε ακόμη μια φορά Χρυσαυγίτες η Νίκαια, ο Κορυδαλλός και το κέντρο του Πειραιά...Φωτορεπορτάζ από την εθνικιστική εξόρμηση!

Το Σάββατο, 18-10-14, Συναγωνιστές από όλη την περιφέρεια Πειραιώς μαζί με κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Δυτική Αττική, πραγματοποίησαν μεγαλειώδη πολιτική - ενημερωτική δράση στις γειτονιές του Κορυδαλλού και ....

Ψινάκης για Μπουτάρη..."Εισαί θεά αγάπη μου.. Είσαι ο πιο ροκ Δήμαρχος"

Με αφορμή τον Μαραθώνιο που διενεργείται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος, ανάμεσα σε αυτές και η Θεσσαλονίκη είχαμε μια.... συνάντηση "γιγάντων"!
Η συνάντηση μεταξύ Μπουτάρη και Ψινάκη έμοιαζε βγαλμένη από εκπομπή της Αννίτας Πάνια, αλλά στην Ελλάδα του 2014, με 7000 αυτοκτονίες από το μνημόνιο και την πνευματική σκλαβιά - με αντίστοιχη οριοθέτηση του Αξιακού Συστήματος - από τα ΜΜΕ των "νταβατζήδων" - πλουτοκρατών, είναι μια συνάντηση... Δημάρχων.

Ο Μπουτάρης, που προσφάτως δήλωσε σε συνέντευξη ότι κάθε τατουάζ που κάνει συμβολίζει μια προσωπική/συναισθηματική στιγμή της ψυχοσύνθεσής του και εκμυστηρεύτηκε ότι το επόμενο τατουάζ του θα είναι μια.... γοργόνα!, προσκάλεσε τον Ηλία Ψινάκη για κηρύξει την έναρξη του Μαραθωνίου στην συμπρωτεύουσα... Το γιατί αφήνουμε να μας το απαντήσει:
"Με πήρε χθες ο συνάδελφος Ηλίας Ψινάκης και μου είπε, φίλε - πρέπει να υπολογίσετε ότι τον Ηλία δεν τον γνώρισα χθες - δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει μαραθώνιος στη Θεσσαλονίκη χωρίς να είναι ο δήμαρχος του Μαραθώνα. Κι έτσι ήρθε"

Τα πιο σουρεαλιστικά όμως ακολούθησαν αργότερα βέβαια με....

Σαμαράς το 2011: "Όταν σε περίοδο ύφεσης αυξάνεις τους φόρους υπογράφεις τη θανατική καταδίκη του κόσμου" - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας από τους μεγαλύτερους Καιροσκόπους - Ψεύτες και Ραδιούργους Πρωθυπουργούς που πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα...

Ο Σαμαράς παραδέχεται ότι εν γνώσει του οδηγεί τον ελληνικό λαό στη φτώχεια και την βιολογική εξόντωση...

Δείτε το βίντεο - Ντοκουμέντο..

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! ΤΟ (ΑΝΤΙ)ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ – ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ Ε. ΑΜΥΝΑ! ΑΙΣΧΟΣ!

Χωρίς τίτλο
Πριν από λίγες ημέρες μια ασύλληπτη τραγωδία χτύπησε τις ένοπλες δυνάμεις. Κατά τη διάρκεια άσκησης του 505 Τάγματος Πεζοναυτών με βαρέα όπλα στον Βόλο, διερράγη σωλήνας όλμου με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις Πεζοναύτες, οι δύο επαγγελματίες οπλίτες και ένας οπλίτης θητείας. Εκτός από τους τρεις νεκρούς είχε τραυματιστεί βαρύτατα και ένας υπολοχαγός.
Χάθηκαν τρία νέα παλικάρια, σε μια άσκηση με ληγμένα πυρομαχικά, λόγω του μνημονίου και των περικοπών που επέβαλλαν οι ξένοι και αποδέχθηκαν οι… “δικοί” μας πολιτικοί! 
Τότε, λόγω της συγκίνησης της κοινής γνώμης για τον άδικο χαμό, ΌΛΑ τα κόμματα, από την αριστερά του ΚΚΕ και του Σύριζα μέχρι την ψοφοδεξιά της ΝΔ εξέδωσαν ανακοινώσεις και έχυσαν κροκοδείλια δάκρυα για το δυστύχημα!
Σήμερα, η Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο, η......

Ο Έλενα Κουντουρά έτοιμη να επιστρέψε στο...μαντρί του Σαμαρά και ας τους θεωρεί "αντιδημοκράτες" και "σκευωρούς"!!! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο "σκαφάτος" Πρόεδρος Πάνος - που εξύβρισε χυδαία άνθρωπο της ασφάλειας του Αεροδρομίου Χανίων επειδή "τόλμησε" να τον... αγγίξει για να του κάνει έλεγχο - έκανε την επιλογή του κατά τα φαινόμενα και οδεύει προς τον... ΣΥΡΙΖΑ για να αποτελέσει το "δεξί του,........ δεκανίκι".

Οι βουλευτές μου όμως που στην πλειοψηφία τους είναι...."δεξιοί" βλέποντας την.. αριστερή ρότα του σκάφους ετοιμάζονται να.... πηδήξουν προς τη...μαούνα του Σαμαρά καθώς γνωρίζουν ότι δε θα δουν ψηφοφόρο ούτε με το.. κιάλι στις επόμενες εκλογές.

Η κα. Έλενα Κουντουρά είναι ένα τέτοιο παράδειγμα που ενώ μέχρι σήμερα.....

Ο Σαμαράς, ο Μαρινάκης και η διακοπή του....στημένου αγώνα από τους φιλάθλους

Γράφει ο Αινείας

Ένα "τρελό" όσο και "ανατρεπτικό" όπως χαρακτηρίζεται από το συντάκτη ετοιμάζει να ο κατοχικός Πρωθυπουργός Σαμαράς για να ξεπεράσει το σκόπελο του Προέδρου της Δημοκρατίας και να διατηρηθεί στην εξουσία.

Η ιταλική εφημερίδα, και αρκετά "συστημική" ώστε να γνωρίζει εκ των έσω ορισμένα παραπολιτικά,  Repubblica, αναφέρει σε άρθρο της ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Β. Μαρινάκη.

Το ρεπορτάζ γράφει επακριβώς:
«Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρίσκεται μεταξύ των επικρατέστερων υποψηφίων για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα, καθώς ο κ. Σαμαράς προσβλέπει στα εκατομμύρια των ψήφων του πιο λαοφιλούς αθλητικού συλλόγου της χώρας. Μια πιθανή υποψηφιότητα του προέδρου του θα έδινε την απαιτούμενη τονωτική ένεση στη κυβέρνηση να ξεπεράσει το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις.."

Ο Β. Μαρινάκης να θυμίσουμε ότι....

Γ. Αγγελοπούλου: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι... 'αντισύστημα' και εγώ το ίδιο... Θα τον ψηφίσω"

 Ένας, ένας οι...."αντισυστημικοί" δηλώνουν την πρόθεσή τους να στηρίξουν τον Mr. Alexis Tsipras στις επικείμενες εθνικές εκλογές δίνοντάς του το απαραίτητο άλλοθι για να αλλάξει τα... πάντα και να μετουσιώσει τις ελπίδες του λαού για διάλυση του σαθρού πολιτικού - οικονομικού συστήματος διαφθοράς εν μέσω μεγαφώνων και ταμπούρλων, ως αν νέος.....Λένιν.

Σειρά αυτή τη φορά να δηλώσει καταγοητευμένη με το "νέο ΣΥΡΙΖΑ" είχε η.... Μητέρα Τερέζα. Φυσικά αστειευόμαστε. Η γυναίκα που αναφέρθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ του Mr. Alexis ήταν η άλλοτε κραταιά των Olympic Games, Γιάννα Αγγελοπούλου.

Τι είπε η νυν πρέσβειρα της Ελλάδος από το Υπουργείο Εξωτερικών, πρώην ιδιοκτήτρια ΜΜΕ και υπεύθυνη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004:

Ότι "δε γουστάρει το σύστημα και είναι με το... αντισύστημα" αναφερόμενη στο πολιτικοοικονομικό και mediaκό κατεστημένο που διοικεί αυτή τη στιγμή τη Χώρα. Μιλώντας στην "Καθημερινή" - στα πλαίσια της... αντισυστημικότητας επιλέχθηκε και η συγκεκριμένη εφημερίδα - τόνισε ότι.....

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ;

ceb4ceb9ceb1cf80cebbcebfcebaceb7
Γράφει ο Αντίοχος.

Ύμνους προς το «υποχείριο του Σαμαρά» (όπως τον χαρακτήρισε ο Τάκης Μπαλτάκος) εισαγγελέα Ντογιάκο, απευθύνει ο κομμουνιστής (και πρώην σοβιετικός…) ολιγάρχης (και φαταούλας) Μπόμπολας, στο κύριο άρθρο της (πρώην σοβιετικής…) φυλλάδας του, με τίτλο «Αντίστροφη μέτρηση».
Το αστείο στην όλη υπόθεση, είναι ότι ο (πρώην σοβιετικός…) μιλάει για «τεκμηριωμένη καταγραφή των εγκλημάτων», «έργο σκληρό κι επίπονο» κ.τ.λ., στηρίζοντας τους υμνητικούς αυτούς χαρακτηρισμούς του προς τον κενό ουσιαστικού περιεχομένου σωρό από....

ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΦΥΣΙΚΑ Ο «ΚΟΧΙΜΠΑΣ» ΤΗΣ ΠΑΣΕΓΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ

tzanetos-karamixas-640x384
Γράφει ο Αντίοχος.

Αναφερόμενοι στο μεγάλο σκάνδαλο της ΠΑΣΕΓΕΣ, αναρωτηθήκαμε σε ποιο κόμμα του… συνταγματικού τόξου ανήκουν οι μεγάλοι φαγοπότηδες.
Και βέβαια, ήταν κλεφτο-ΠΑΣΟΚ μέχρι κόκκαλο! Επικεφαλής, λοιπόν, της αμαρτωλής ΠΑΣΕΓΕΣ επί 14 συναπτά έτη ήταν ο Τζανέτος Καραμίχος (ή «Κοχίμπας» – λόγω των πούρων της γνωστής μάρκας που φουμάριζε), πράσινος μέχρι μυελού οστέων και γιωργοπαπανδρεϊκός (αυτό δε λέει και πολλά πράματα, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και βενιζελάκιας…). Βέβαια, όπως όλοι του συναφιού του, το 2011 πήδηξε από το......

Η Χρυσή Αυγή, η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, απαιτεί άμεση προσφυγή στις κάλπες

Η Χρυσή Αυγή, η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, απαιτεί άμεση προσφυγή στις κάλπες
Η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου έχει καταρρεύσει και οδηγεί την χώρα στην καταστροφή.
Η Χρυσή Αυγή απαιτεί άμεση προσφυγή στις κάλπες, να μιλήσει ο Ελληνικός Λαός και να πάψει η καταστροφική πολιτική των Μνημονίων.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Αντισταθείτε στην παρακμή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Αντισταθείτε στην παρακμή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Από την Αμφίπολη στις ουρές του ΕΝΦΙΑ

Οι υπάλληλοι όλοι λυώνουν και τελειώνουν
σαν στήλες δύο-δύο μεσ’ τα γραφεία.
Ηλεκτρολόγοι θα’ ναι η Πολιτεία
κι ο θάνατος, που τους ανανεώνουν
.”
Κ. Καρυωτάκης

Ζούμε στον καιρό μιας έσχατης παρακμής. Τα όσα συμβαίνουν στις ημέρες μας, τα οποία με τους παραμορφωτικούς τους φακούς οι εργολάβοι των ΜΜΕ παρουσιάζουν σαν σημαντικά γεγονότα είναι στην πραγματικότητα τραγικά εφήμερα, ασήμαντα και μηδαμινά. Όπως και οι πρωταγωνιστές των γεγονότων αυτών. “Οι υπάλληλοι” κατά Καρυωτάκη, κάθε βαθμίδος, όσο υψηλή κι αν είναι αυτή. Είναι σίγουρο ότι....