Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 22, 2014

Σταθερά τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή ακόμα και στις στημένες δημοσκοπήσεις

Σε πείσμα των υπογείων του Μαξίμου και συγκεκριμένα του Σταμάτη που ενορχηστρώνει την αλλοίωση των δημοσκοπήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή είναι σταθερά η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας ακόμα και στις χαλκευμένες έρευνες.
Σε δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για την εφημερίδα "Ποντίκι" που θα δημοσιευτεί αύριο τα κόμματα λαμβάνουν:...

ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ: ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ!

Μέχρι τώρα ξέραμε τους «ανώνυμους αλκοολικούς». Τώρα είναι καιρός να μάθουμε τους «ανώνυμους παρακρατικούς»!

Ανάληψη ευθύνης, λοιπόν, για τον εμπρησμό ΙΧ αυτοκινήτου του εθνικιστή γιατρού Κώστα Παρασχάκη, έστειλαν οι παρακρατικοί με κείμενό τους στον γνωστό διαδικτυακό βόθρο του Σόρος, της CIA και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων».

Στο κείμενο επαναλαμβάνουν τις απειλές τους περί «τσακίσματος του φασισμού» (εδώ βέβαια έρχονται… τρίτοι και καταϊδρωμένοι, καθώς προηγούνται τα κόκκινα μαντρόσκυλα του καθεστώτος, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ…) και καλούν τα συντρόφια «να μην αφήσουν σε χλωρό κλαρί το ναζιστικό βραχίονα».
Αλλά στο τέλος ξεχνούν να… υπογράψουν και πιάνονται από τη… μύτη (όπως το… έξυπνο πουλί)!!! Καθότι, όλοι οι…

Βρώμικο παιχνίδι με τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες - Θα τολμήσουν να τους εμφανίσουν στη δίκη ή μήπως φοβούνται... ατύχημα;

Γράφει ο Αντίοχος. 

Βόμβα στα θεμέλια της Δίκης του Αιώνα, πάνε να βάλουν τα σαμαρόσκυλα πριν καν ξεκινήσει. Πιο συγκεκριμένα, «διαρρέονται πληροφορίες ότι οι λεγόμενοι «προστατευόμενοι μάρτυρες» δε θα παραστούν στη δίκη (σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για να μη φαίνονται – λες και δεν τους ξέρουμε…), παρά μόνον θα διαβαστούν οι αρχικές καταθέσεις τους (για τις σφαγές των αμνοεριφίων κ.τ.λ.)!

Αυτά αναφέρονται σε δημοσίευμα του capital.gr:

«Οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα “προστατευθούν” στη δίκη της ΧΑ;
Θέμα νομικής και ηθικής τάξης αναμένεται να εγερθεί σε περίπτωση που γίνουν πράξη οι πληροφορίες που φέρουν τις διωκτικές αρχές, έτοιμες να «προστατεύσουν» τους  πέντε προστατευόμενους μάρτυρες και να μην τους καλέσουν να καταθέσουν μέσα από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην επερχόμενη δίκη της Χρυσής Αυγής και να υποστούν το βάσανο των ερωτήσεων της υπεράσπισης».

Και βέβαια, είναι προφανές ακόμα και στις… πάπιες αυτού του τόπου, ότι οι συγκεκριμένοι επίστρατοι του καθεστώτος ψευδομάρτυρες, είναι μεγάλα ΣΟΥΡΓΕΛΑ, και αν εμφανιστούν στη δίκη και αναγκαστούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των συνηγόρων, θα...

ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΣΦΟΥΝΤΗΔΩΝ ΤΟΥ… ΞΩΠΟΡΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ

αρχείο λήψηςΓράφει ο Αντίοχος. 

Βόμβα στα θεμέλια της Δίκης του Αιώνα, πάνε να βάλουν τα σαμαρόσκυλα πριν καν ξεκινήσει. Πιο συγκεκριμένα, «διαρρέονται πληροφορίες ότι οι λεγόμενοι «προστατευόμενοι μάρτυρες» δε θα παραστούν στη δίκη (σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για να μη φαίνονται – λες και δεν τους ξέρουμε…), παρά μόνον θα διαβαστούν οι αρχικές καταθέσεις τους (για τις σφαγές των αμνοεριφίων κ.τ.λ.)!
Αυτά αναφέρονται σε δημοσίευμα του capital.gr:
«Οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα “προστατευθούν” στη δίκη της ΧΑ;
Θέμα νομικής και ηθικής τάξης αναμένεται να εγερθεί σε περίπτωση που......

Θρύψαλα η προπαγάνδα του καθεστώτος...Μέχρι και ο Λαζόπουλος μιλά για κατασκευάσμενη πολιτική δίωξη: - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ΣΥΡΙΖΑ και το...... μυστήριο των καρότων!

10148027_459536254181019_1670132906_o
Τη δική του εκδοχή για το πώς βρέθηκαν τα (εξόχως συμβολικά…) καρότα στον προαύλιο χώρο πρώην δημαρχείου των Χανίων, όπου μιλούσε ο συριζαίος Σταθάκης. Οι μέχρι τώρα εκδοχές, είναι:
1η) Ότι τα πέταξαν δύο νεαροί με μηχανάκι, για… ευνόητους λόγους,
2η) ότι στην πραγματικότητα  καρότα δεν υπήρξαν αλλά είναι γεννήματα… φαντασίας των «νεοναζί» για να δυσφημίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ (πρόκειται για την εκδοχή των συριζαίων) και
3η) ότι…

Ομιλία - Κεραυνός του Μ. Αρβανίτη στη Βουλή: "Είστε όλοι επίορκοι...και ο Ντογιακος-ντροπή για το δικαστικό σώμα" - ΒΙΝΤΕΟ

Η παρηκμασμένη κοινωνία της "δημοκρατίας" τους δημιουργεί..."τέρατα"..Γονείς στέλνουν τα παιδιά τους στην τηλεόραση για μουσική “εκπαίδευση”

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: 

"Ηδοναί άκαιροι τίκτουσιν αηδίας" 
Δημόκριτος

Μετ: Οι απολαύσεις που δεν έρχονται στην ώρα τους γεννούν αποστροφή

Ο σύγχρονος "Κρόνος" που τρώει τα παιδιά του!
Η "αναβάθμιση" της μουσικής εκπαίδευσης σε βιομηχανία θεάματος προβάλλεται μπροστά στις οθόνες μας κάθε Κυριακή βράδυ. Δυστυχώς οι γονείς σταμάτησαν να σκέπτονται να κρίνουν, να διαχωρίζουν και ξεκίνησαν να στέλνουν τα παιδία τους σε μουσικά τηλεοπτικά σχολεία. Στη χώρα που γέννησε τις επιστήμες στις οποίες στηρίχτηκε ο παγκόσμιος πολιτισμός, σε αυτόν τον τόπο οι γονείς στέλνουν τα παιδιά τους σε μία βιομηχανία σταρ!
Ένα σχολείο λοιπόν με.....

Το φωνάζουν και οι..."αριστεροί": "Ο Ντογιάκος θέλει να επιβάλλει φίμωση και δικτατορία με το πόρισμά του για τη Χρυσή Αυγή"

Η απαράδεκτη απ’ όλες τις απόψεις πρόταση Ντογιάκου, η οποία αποτελεί την προφητεία για ένα ζοφερό μέλλον που ετοιμάζει το ανθελληνικό σύστημα σε όσους δεν συμμορφώνονται στις υποδείξεις του, προκάλεσε ένα ενδιαφέρον σχόλιο από την αριστερίστικη εφημερίδα «ΠΡΙΝ», που εκφράζει τις απόψεις του Νέου Αριστερού Ρεύματος (ΝΑΡ), συνιστώσας του αλλοπρόσαλλου, ανεκδιήγητου και ανύπαρκτου πολιτικού μορφώματος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Το σχόλιο, το οποίο μάλιστα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, λέει κάτω από τον τίτλο «Εγκληματίες» κάθε κόμμα!» τα εξής:
"Αναβρασμό, αναστάτωση και θύελλα διαμαρτυριών θα έπρεπε να είχε προκαλέσει στα κόμματα και στις οργανώσεις της Αριστεράς, συστημικής και ριζοσπαστικής, η θέση του εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, η οποία συμπεριλαμβάνεται στην πρότασή του: «Σε περίπτωση που ....

ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ, Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ: “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ 180 ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”

E1CCD38D4329688028738684619E6300
Παρά την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε η συγκυβέρνηση πρόσφατα, το ότι η ΝΔ και ο Σαμαράς βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, είναι πιο φανερό από τον ήλιο. Το ότι καθημερινά, ακριβώς επειδή είναι καζάνι που βράζει, βλέπουν την δημοσιότητα σχόλια, αμφισβητήσεις και διαφοροποιήσεις σε σχέση με όσα ο Σαμαράς δηλώνει κάθε φορά και αυτό το βλέπουμε καθημερινά!
Κάθε φορά βέβαια έχει σημασία ποιος, τι και γιατί λέει ότι λέει. Σίγουρα κάποιοι δεν.....

Ο ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΣΤΑΝ – ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!


Όταν η Χρυσή Αυγή μπήκε θριαμβευτικά στη βουλή και στο λαό, είχαμε υποσχεθεί στον κόσμο που μας ψήφισε, ότι δε θα αφήναμε σε χλωρό κλαρί τις συνιστώσες του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος και ότι θα σπάζαμε όλα τα ταμπού!

Έτσι, ήρθε η ώρα να μπει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στη «φωλιά του κούκου», εκεί που –με την ανοχή των ψοφοδεξιών ρεταλιών- κυριαρχούν απόλυτα οι.....

Παραπληροφόρηση: Η πληροφόρηση του παρά


Παραπληροφόρηση: Η πληροφόρηση του παρά

«Όταν οι άνθρωποι θέλουν το κακό
του δίνουν όψη ν’ αρέσει
του δίνουν λόγια χρυσά».

Κ. Καρυωτάκης

Η παραπληροφόρηση είναι μια εσκεμμένη παραπλάνηση που καταπατά τις ηθικές αξίες και έχει ως στόχο, μέσω της παραποίησης της αλήθειας, να επιβληθεί στην βούληση του πολίτη. Η προσπάθεια εξαπάτησής του ως πολιτική πρακτική ακολουθείται από τα κόμματα εξουσίας και υποβοηθείται από τα διαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε. Η παραπληροφόρηση είναι μια ανήθικη άσκηση βίας.
Κι όταν λέμε παραπληροφόρηση εννοούμε....