Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 26, 2014

Πώς θα ξεφτυλίσετε τον μαρξιστή καθηγητή σας εν όψει 28ης Οκτωβρίο και του "αντιφασιστικού Αγώνα" του Ελληνικού Λαού...

Γράφει ο Αντίοχος. 

Αύριο, παραμονή της 28ης Οκτωβρίου και του ηρωικού «ΟΧΙ» του Ι. Μεταξά, οι μαθητές των κομμουνιστοκρατούμενων σχολείων της πανάθλιας μνημονιακής Μπανανίας Σαμαροβενιζελιστάν, θα υποστούν άγρια πλύση εγκεφάλου από τους ινστρούχτορες του μαρξισμού, που εμφανίζονται (και πληρώνονται κιόλας…) ως καθηγητές.
Θα σας πούμε ένα «κόλπο» να τους κάνετε, για να τους ξεφτιλίσετε και να μην ξέρουν από πού να.....

Πόσο ακόμη θα μενετε "δεξιοί" στη ΝΔ..;! Βορίδης προς κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ: "Πείτε ότι σέβεστε το Μνημόνιο και θα συγκυβερνήσουμε.."

voridis
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όταν η "ακροδεξιά" της ΝΔ τείνει χείρα φιλίας και ουσιαστικά επικροτεί την πολιτική των διεθνιστών, ανθελλήνων κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ τι θα άλλο θα πρέπει να δουν οι "πατριώτες" - "Δεξιοί" που απέμειναν για επιλέξουν το δρόμο  του... "ΟΧΙ στη διάλυση της Πατρίδας";!

Φανατικός λάτρης του Μνημονίου παραμένει πάντα ο «πολύς» Μάκης Βορίδης, ο οποίος θέτει τον σεβασμό του Μνημονίου υποταγής στους διεθνείς τοκογλύφους, ως όρο απαράβατο, προκειμένου να υπάρξει η πολυπόθητη «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Δήλωσε χαρακτηριστικά στην Real News:

«Ας πει ο κ. Τσίπρας κάτι απλό: ότι η Ελλάδα, ως κράτος που έχει συνέχεια, όπως λέει, θα τιμήσει τις δεσμεύσεις της σε κάθε περίπτωση. Και τότε.....

Το πήραν είδηση μέχρι και οι τρομοκράτες - παρακρατικοί της 17 Νοέμβρη και Επαναστατικού Αγώνα: "Ο Σαμαράς διώκει τη Χρυσή Αυγή για να πάρει τις ψήφους της"

Οι προφυλακισμένοι δολοφόνοι - τρομοκράτες Δημήτρης Κουφοντίνας (17 Νοέμβρη) και Κώστας Γουρνάς (Επαναστατικός Αγώνας) έκαναν την επανεμφάνισή τους με μια ακόμη επιστολή γεμάτη απειλές και προτροπές για βία.

Η επιστολή που δημοσιεύτηκε στη διαδικτυακή "γιάφκα" των παρακρατικών δολοφόνων (indymedia) ανάμεσα στα πολλά και φαιδρά τους ξεφεύγουν και ορισμένες αλήθειες για την Κυβέρνηση και τον τρόπο αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής.

Όντας και οι ίδιοι μέρος του συστήματος αντιλαμβάνονται ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη από την οποία η ΝΔ και ο Σαμαράς επιδιώκει να αντλήσει ψηφοφόρους για αυτό και τη.. διώκει!
Νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα;! Διαβάστε τι αναφέρει η επιστολή:
"Κι ενώ η ακροδεξιά συμμορία ποζάρει αδιάντροπα την εθελοδουλεία της στις ευρωπαϊκές συνόδους, καταδικάζοντας τον ελληνικό λαό σε νέα φτώχεια και εξαθλίωση, στο εσωτερικό ετοιμάζονται για εκλογές μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας. Ξαναγυρίζουν στο....

Βίντεο - Προαναγγελία για "Αραβική Άνοιξη" στην Ελλάδα από αντιχρυσαυγίτικο Al Jazeera..

Χωρίς τίτλο
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Μετά τα συνθήματα στους τοίχους που είχε παρουσιάσει κατ’ αποκλειστικότητα ο Εθνικισμός πριν λίγες μέρες και καλούσαν τους Ισλαμιστές σε τζιχάντ, τώρα έρχεται το μεγαλύτερο φερέφωνο της ισλαμιστικής προπαγάνδας, το δήθεν ανεξάρτητο και αντικειμενικό Al Jazzera, το οποίο χρηματοδοτείται από το Κατάρ, μιλάει για καταπιεσμένους μουσουλμάνους στην Αθήνα…θέτοντας τις βάσεις για το επόμενο επεισόδιο της «ισλαμιστικής άνοιξης». 
Και βέβαια δεν λείπει η αναφορά στην Χρυσή Αυγή, την μόνη δύναμη που την άνοδό της τρέμουν. Ίσως γιατί είναι το μόνο κίνημα στην Ελλάδα που.....

“Η εφημερίδα των καθεστωτικών συντακτών” ομολογεί την σταλινική φίμωση της Χρυσής Αυγής


“Η εφημερίδα των καθεστωτικών συντακτών” ομολογεί την σταλινική φίμωση της Χρυσής Αυγής

Το να μη συμφωνούν τα μέσα ενημέρωσης με τις πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, είναι σεβαστό. Το να παριστάνουν όμως τους δημοκράτες, οι υμνητές των κομμουνιστικών καθεστώτων τρόμου δεν είναι μόνο γραφικό, αλλά πολύ περισσότερο, μοιάζει με κακόγουστη σοβιετική φάρσα.
Ο λόγος για την εφημερίδα των φωτομοντάζ, η οποία όταν δεν καταδίδει -δίκην δοσίλογου- Εθνικιστές στη Χούντα Σαμαρά, τους καθυβρίζει και τους συκοφαντεί σκαιά και κατ' εργολαβία, δίχως φυσικά να παραθέτει ούτε το ελάχιστο αποδεικτικό, ενοχοποιητικό στοιχείο.
Χαρακτηριστικός της σοβιετικής ιδιοσυγκρασίας, ο τρόπος κατά τον οποίο η συγκεκριμένη φυλλάδα κάλυψε ένα γεγονός που έλαβε χώρα στη βουλή. Συγκεκριμένα,

Σαν Σήμερα Ημέρα Εορτής του Αγίου Δημητρίου ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει τη Θεσσαλονίκη...


26 Οκτωβρίου 1912: Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τους Τούρκους

Από τις αρχές Οκτωβρίου του 1912 η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο με την παραπαίουσα Οθωμανική Αυτοκρατορία, έχοντας ως συμμάχους τη Βουλγαρία και τη Σερβία (Α' Βαλκανικός Πόλεμος). Θέατρο των επιχειρήσεων, η περιοχή της Μακεδονίας.
Ο ελληνικός στρατός βάδιζε από νίκη σε νίκη στη Δυτική Μακεδονία. Όμως, από την αρχή των εχθροπραξιών σοβούσε σοβαρή διαφωνία μεταξύ του αρχιστράτηγου Κωνσταντίνου και του πρωθυπουργού Ελευθέριου Βενιζέλου. Ο διάδοχος επιθυμούσε πρώτα την......

ECONOMIST: DON’ T WORRY, BE HAPPY. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

syriza forologia
Γράφει ο Αντίοχος.

Ο Economist είναι μια περιοδική έκδοση «διεθνούς κύρους», που λέμε, καθότι έχει πληροφόρηση εκ των έσω του συστήματος των παγκόσμιων εξουσιαστών. Έτσι, σε άρθρο του σχετικώς με την μνημονιακή Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν, υπό τον τίτλο «Ελληνική διάσωση: Όχι τόσο γρήγορα», προαναγγέλλει το τέλος των Σαμαροβενιζέλων και την αναρρίχηση των συριζαίων στη δοτή μνημονιακή εξουσία, με την ευλογία των διεθνών τοκογλύφων, αφού έχουν ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά τους εκεί που πρέπει.
Ιδού η… προφητεία (προαναγγελία) για το πολιτικό μέλλον της Ελλάδος: «Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται πλειοψηφία......

Η Δούρου ξέχασε τις προλετάριες καθαρίστριες και προσέλαβε ιδιωτική εταιρεία καθαρισμού - για λόγους κόστους - με το που έγινε Περιφερειάρχης!

Προεκλογικά - Περιφερειακές και Ευρωεκλογές - ο ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα οι "επαναστάτες" του Λαφαζάνης - Δούρου - Στρατούλης στήριξαν ολόκληρη την εκστρατεία του κόμματος και των συνδυασμών που υποστηρίζονταν από την Κουμουνδούρου στις...."καθαρίστριες" του Υπουργείου Οικονομικών και τον...αγώνα τους!
Συναυλίες, Πορείες και συνεχιζόμενες επισκέψεις/εκδηλώσεις συμπαράστασης, ακόμη και στις Βρυξέλλες βρέθηκαν ως προσκεκλημένες του Alexis οι... προλετάριες/καθαρίστριες.

Μέχρι που φθάσαμε στο τέλος των εκλογών και την ορκωμοσία των Περιφερειαρχών. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές και η.....

Και η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλά για την "επόμενη μέρα" στη ΝΔ, χωρίς το Σαμαρά θεωρώντας τον "τελειωμένο"

Η χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου έχει ξεκινήσει έναν αέναο αγώνα για να διαιωνίσει την παραμονή της στην Κυβέρνηση, σκεπτόμενη κάθε αντισυνταγματικό και μη τρόπο. Από τις δωροδοκίες και τους εκβιασμούς πολιτικών (κάτι που προκάλεσε και την έρευνα από την εισαγγελία) μέχρι την πρόταση του Βενιζέλου για την άθλια μεθόδευση εκλογής Προέδρου της Δημοκρατία με λιγότερες ψήφους από τους 180.

Την αισιοδοξία του κυβερνητικού επιτελείου για επιτυχή εξέλιξη της "επιχείρησης" δε φαίνεται να συμμερίζονται τα μεγαλοστελέχη της παράταξης και το ένα μετά το άλλο προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα στη ΝΔ, χωρίς τον Σαμαρά.

Σειρά είχε η.....

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Ε; ΝΑ!

a5d66-islam
Πρότυπο… πολυπολιτισμικής κοινωνίας ο Καναδάς, κατά τα πρότυπα των ΗΠΑ. Χωρίς μέχρι τώρα να πληρώνει τον… λογαριασμό. Ωστόσο, το πρώτο «ραβασάκι» -πληρωτέο επί τη εμφανίσει» ήρθε, δια χειρός του Μάικλ Ζεάφ-Μπιμπόου, Καναδού που ασπάστηκε το Ισλάμ, δράστη των προσφάτων ενόπλων επιθέσεων.
Με πατέρα επιχειρηματία και μητέρα εργαζόμενη στο Συμβούλιο Μετανάστευσης και Προσφύγων του Καναδά (προφανώς «αντιρατσίστρια» και «πολυπολιτισμική»…).
Για να μη νομίζουν οι Καναδοί, Αμερικανοί, Αυστραλοί και λοιποί πολυπολιτισμικοί (και μη… ισλαμοφοβικοί), ότι .....

Η Βούληση για Δύναμη και ο «Υπεράνθρωπος» του Νίτσε


Η Βούληση για Δύναμη και ο «Υπεράνθρωπος» του Νίτσε

Ο μεγάλος Γερμανός φιλόσοφος Φρειδερίκος Νίτσε, απέδιδε την βούληση για δύναμη στην τάση απόκτησης κυριαρχίας πάνω στον εαυτό και το πεπρωμένο μας, τονίζοντας πως αν της δοθεί έκφραση, ωθεί τον άνθρωπο στην συνεχόμενη επιζήτηση νέων εμπειριών, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο την ανακάλυψη και την εκδήλωση του πλήρους δυναμικού του.
Παράλληλα, δε, επισημαίνει ότι αυτού του είδους η προσωπική ανάπτυξη δεν δύναται και δεν πρέπει να παρεμποδίζεται από την συμβατική ηθική, καθώς, όπως πολύ χαρακτηριστικά έλεγε, πρέπει να προελαύνει «πέρα από το καλό και το κακό». Αποφαινόταν ότι.....