Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 27, 2014

Εκπομπή - ΕΠΟΣ του Ηλία Κασιδιάρη... Δεν πρέπει να τη χάσει κανείς.. - ΒΙΝΤΕΟ

Εμπνεόμενος από το Έπος του 40' ο Ηλίας Κασιδιάρης προβαίνει στη θλιβερή σύγκριση της τότε Ελλάδος του "φασίστα" Μεταξά με τους "δημοκράτες" του Σήμερα του "συνταγματικού τόξου" και στέλνει το μήνυμα...

"Η Ψυχή του Έλληνα και πάλι θα οδηγήσει σε στιγμές Δόξας την Πατρίδα, ανατέλλοντας με νέα Χρυσή Αυγή για τον Ελληνισμό"

Δείτε το βίντεο - εκπομπή...

"Πιόνια" της Τρόϊκα οι εγχώριοι πολιτικάντηδες... Απαιτούν οι τοκογλύφοι συνάντηση που θα καταλήξει σε... γάμο, Σαμαρά - Τσίπρα!

cover_soma

Την είδηση ότι η τρόικα ζητάει (απαιτεί είναι η σωστή λέξη – η τρόικα ποτέ δε ζητάει, πάντα απαιτεί!) επειγόντως συνάντηση του φον Αντωνάκη Σαμαρά με τον mister Tsipra, διαλαλούν πρωτοσέλιδα τα «Παραπολιτικά», που κυκλοφόρησαν αυτό το Σάββατο.
Ακόμη, η φυλλάδα της πιάτσας Συγγρού γράφει ολόκληρο μυθιστόρημα για «το παρασκήνιο των διεργασιών, τις αντιδράσεις των κομματικών επιτελείων στο ενδεχόμενο της συνάντησης, τον φόβο για τις αγορές, την ανησυχία από το κραχ και το άγχος της επόμενης ημέρας».
Παραμύθια της Χαλιμάς! Τα αφεντικά της τρόικα (δηλαδή οι διεθνείς τοκογλύφοι) δε θέλουν να......

Ακόμη και από τη φυλακή ο Χρήστος Παππάς σαλπίζει για νέους Αγώνες και ζητά δικαίωση για τους νεκρούς στα βουνά της Βορείου Ηπείρου: "Η Βόρεια Ήπειρος είναι.... Ελληνική - Τότε - Τώρα - Πάντα"


Χρήστος Παππάς: Βόρειος Ήπειρος Γη Ελληνική!

Με εθνικό ενθουσιασμό και παρατεταμένα χειροκροτήματα υποδέχθηκαν οι Βορειοηπειρώτες αδελφοί μας το αγωνιστικό μήνυμα που απηύθυνε στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Πεσόντες του Ελληνο-ιταλικού Πολέμου στα βουνά της Ενιαίας Ηπείρου ο πολιτικός κρατούμενος, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς.

Την εκδήλωση πραγματοποίησε την Κυριακή 26 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου ο «Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914».

Παραθέτουμε το μήνυμα του Συναγωνιστή Παππά:

Αγαπημένοι μου συμπατριώτες, Σας χαιρετώ και σας ευχαριστώ για την πρόσκληση.
Αν και κάποιοι επίορκοι δικαστικοί, και επίορκοι πολιτικοί μου στερούν την δυνατότητα της φυσικής παρουσίας στην εκδήλωσή σας, κρατώντας με παράνομα μαζί με.....

Ο Ν. Μιχαλολιάκος ρίχνει τη "βόμβα" στα σαθρά θεμέλια του καθεστώτος: "Θα προκαλέσω εκλογές αν τολμήσουν να καταργήσουν το πολίτευμα"



Με νέα αποκλειστική συνέντευξη - ποταμό στην "Ακρόπολη της Κυριακής" ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού, βάζει φωτιά και καίει σαν στάχτη τα σχέδια που έχει κατά νου η «ορχήστρα» που ενορχήστρωσε την πολιτική δίωξη σε βάρος του κόμματος του, σε περίπτωση που τολμήσει το μνημονιακό δίδυμο Σαμαρά- Βενιζέλου να απαγορεύσει, αντισυνταγματικά και αντιδημοκρατικά στους προφυλακισμένους βουλευτές να ψηφίσουν στις κρίσιμες ψηφοφορίες για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μιλάει για την προδοτική στάση της κυβέρνησης απέναντι στις νέες τουρκικές προκλήσεις στην Κύπρο. Αναφέρεται στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με άνθρωπο του Μαξίμου, μετά την δολοφονία Φύσσα, και πριν την προφυλάκιση του, που τον ενημέρωσε για «αυτά που έρχονται» αλλά και για ότι ετοιμάζονταν να κάνουν και στον Σύριζα!
«Α»: Κύριε Μιχαλολιάκο όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε μπροστά στην τελική ευθεία για τη δίκη σας. Η εισαγγελική πρόταση παραδόθηκε στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο και αναμένεται πλέον ο προσδιορισμός της έναρξης αυτής της δίκης. Αισθάνεστε κάποια ανησυχία;
«Ν.Μ.»: Κύριε Σπίνο καταρχήν δεν πρόκειται για εισαγγελική πρόταση αλλά για ένα μυθιστόρημα με συγγραφέα τον Ντογιάκο. Υπάρχουν έντιμοι εισαγγελείς που........

Τους πονάει μα είναι αλήθεια....Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα με "καθαρά χέρια"


Χρυσή Αυγή: Το μοναδικό κόμμα με καθαρά χέρια

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

Από τη πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο φοβερός διωγμός κατά της Χρυσής Αυγής με τις φυλακίσεις, τις διώξεις, τις δολοφονίες και την πολιτική τρομοκρατία, άρχισαν οι φυλλάδες και τα κανάλια και μαζί με αυτούς και οι πολιτικοί της κλεπτοκρατίας να κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για ύποπτους χρηματοδότες και μαύρο χρήμα.
Η λάσπη τους αποδείχθηκε λόγος κενός. Και δεν μπόρεσαν να φορτώσουν στο λαϊκό εθνικιστικό Κίνημα τις αμαρτίες και τις βρωμιές που χαρακτηρίζουν το καθεστώς τους για 40 ολόκληρα χρόνια.
Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης” λέει μια λαϊκή παροιμία, μία παροιμία που.....

Η ομογένεια στο πλευρό της Χρυσής Αυγής....Δεκάδες Έλληνες ομογενείς στις ΗΠΑ κατακλύζουν την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής!


Η ομογένεια στηρίζει τους Εθνικιστές: Θερμή υποδοχή της Χρυσής Αυγής στην Αμερική - Φωτορεπορτάζ

Μεγάλη προσέλευση ομογενών στην ομιλία του Ευρωβουλευτή Γεώργιου Επιτήδειου στη Νέα Υόρκη
Αυτές τις μέρες κλιμάκιο συναγωνιστών μαζί με τον Ευρωβουλευτή Γεώργιο Επιτήδειο και τον Μιχάλη Γιαννόγκωνα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, πραγματοποιεί περιοδεία στην Νέα Υόρκη της Αμερικής. Παρά την λασπολογία και τις πολιτικές διώξεις εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ένα κύμα αλληλεγγύης εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο. 
Η τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων Εθνικιστών αναγνωρίζεται από......

ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ!

plimmires17680
Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των πλημμυροπαθών, με 586,94 ευρώ ανά νοικοκυριό, για την κάλυψη των άμεσων βιοτικών τους αναγκών αποφασίστηκε νωρίτερα σήμερα κατά τη διάρκεια σύσκεψης, την οποία συγκάλεσε ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.
Η απόφαση, η οποία ελήφθη στο πλαίσιο της υλοποίησης των κυβερνητικών αποφάσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τις πλημμύρες, προβλέπει επίσης την οικονομική ενίσχυση με 1.174 έως 5.869 ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών κατοικίας και αντικατάσταση οικοσκευής.
Προϋποθέσεις για να αποζημιωθεί ο κόσμος.
Για να λάβουν οι......

Kontra news: "Φυλλορροεί προς Χρυσή Αυγή η ψοφοδεξιά - Ντόρα και Καραμανλής τελειώνουν τον Σαμαρά!"


Kontra news: Φυλλορροεί προς Χρυσή Αυγή η ψοφοδεξιά - Ντόρα και Καραμανλής τελειώνουν τον Σαμαρά!

Άκρως αποκαλυπτικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας για την κατάσταση που επικρατεί εντός των τειχών της ψοφοδεξιάς, η οποία πλέον από «πολυκατοικία», έχει μετατραπεί σε «παράγκα». Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα, η Νέα Δημοκρατία έχει «διακριτικά» παρακαλέσει να «στρογγυλεύονται» τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, ώστε να μην φαίνεται τόσο μεγάλη η κατάρρευσή της. Το πώς γίνεται το «διακριτικό» παρακάλι είναι προφανές: Όποιος δεν......

Επεισόδιο νότια του Καστελόριζου: Ντροπιαστική ελληνική φυγομαχία...


Επεισόδιο νότια του Καστελόριζου: Ντροπιαστική ελληνική φυγομαχία...

Ένα δραματικό επεισόδιο το οποίο εξελίχθηκε εξαιρετικά αρνητικά για τα εθνικά συμφέροντα σημειώθηκε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στην θαλάσσια περιοχή νότια του Καστελόριζου (νήσος Μεγίστη) και απεκρύβη από την ελληνική κυβέρνηση.
Το επεισόδιο ξεκίνησε και εξελίχθηκε εντός της ελληνικής αρμοδιότητες περιοχής έρευνας και διάσωσης και βέβαια επάνω στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, όπως αυτή έχει προσδιορίζεται από τις συντεταγμένες που είχαν επιδοθεί στο νορβηγικό ερευνητικό πλοίο Malene Ostervold το οποίο διενεργούσε σεισμικές έρευνες για λογαριασμό της τουρκικής κυβέρνησης το Νοέμβριο του 2008.
Πριν από εννέα ημέρες και ενώ είχε ήδη εκδοθεί η NAVTEX για την......

Τις θέσεις σας, κύριοι


Τις θέσεις σας, κύριοι

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"

Ας κοιτάξουμε σοβαρά και νηφάλια τις επιλογές τις οποίες έχουμε ως πολίτες. Οι εκλογές, όποτε και αν γίνουν, πρέπει να βρουν εμάς τους Έλληνες αποφασισμένους και με άποψη δική μας, διαμορφωμένη από την δική μας αντιληπτική και κριτική ικανότητα. Όσο ως Λαός βασιζόμαστε στα όσα αναπαράγουν οι τηλεοράσεις και οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, που έχουν κάθε συμφέρον να παρουσιάζουν το άσπρο – μαύρο και τανάπαλιν, δεν θα ψηφίζουμε εμείς, αλλά αυτοί.
Σε ό,τι επομένως αφορά την πληροφόρησή μας, η πρώτη απόφαση και μοναδική επιλογή είναι: Κλείνουμε τις τηλεοράσεις. Αυτό είναι το.....