Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2014

Καραμανλής προς Σαμαρά: "Σ΄ έχει τελειώσει η Χρυσή Αυγή, φύγε το γρηγορότερο!"


Καραμανλής προς Σαμαρά: Σ΄ έχει τελειώσει η Χρυσή Αυγή, φύγε το γρηγορότερο!

Συνάντηση "εφ΄ όλης της ύλης" είχαν το μεσημέρι στο Χίλτον ο καταρρέων πρωθυπουργός Σαμαράς με τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Καραμανλή. Την εν λόγω συνάντηση οι δυο άνδρες θέλησαν να την κρατήσουν μυστική, γεγονός όμως που κατέστη ανέφικτο, καθώς παντού υπάρχουν... αδιάκριτα αυτιά και βλέμματα.
Όπως μεταφέρθηκε από ανεξάρτητες δημοσιογραφικές πηγές ο απελπισμένος Σαμαράς που βλέπει το σαθρό οικοδόμημα της εκτρωματικής συγκυβέρνησής του να καταρρέει με πάταγο ζήτησε από τον Κώστα Καραμανλή να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ώστε να συμπαρασύρει τον Σύριζα στην εκλογή του. Αυτή είναι και η.......

Η CIA ΚΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Συναντήσεις με υψηλόβαθμους της CIA του FBI και λοιπών αμερικανικών υπηρεσιών έχει αυτές τις μέρες ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ στην Αμέρικα, προκειμένου να λάβει εντολές για το πώς θα πορευθεί.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και αυτό της τρομοκρατίας (ή μάλλον καλύτερα της προστασίας της κόκκινης τρομοκρατίας από το μνημονιακό ψευδοκράτος…). Αλλά, τα συνήθη παπαγαλάκια των ΜΜΕ μετέδωσαν τα ακριβώς… αντίθετα: «Οι ΗΠΑ θέλουν διακαώς να...

Αναβρασμός στις Ένοπλες Δυνάμεις: ο φίλος των μασόνων αναλαμβάνει το ΥΠΕΘΑ

Με έκδηλη οργή και αγανάκτηση πληροφορήθηκαν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων την είδηση της ανάληψης της θέσης του υπουργού Εθνικής Άμυνας από τον πλέον αποτυχημένο υπουργό της Χούντας Σαμαρά, τον δεδηλωμένο φιλομασόνο Ν. Δένδια.

Πρόκειται σαφώς για μια επιλογή του θλιβερού πρωθυπουργού καθ' υπόδειξιν των αμερικανοσιωνιστών εντολέων της Χούντας. Είναι τοις πάσι γνωστό, ότι ο Ν. Δένδιας αποτελεί έναν από τους πιο έμπιστους ανθρώπους τους, γεγονός το οποίο απεδείχθη περίτρανα και κατά την θητεία του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με κορυφαία αντεθνική του ενέργεια, την συνέργεια στην παράνομη δίωξη του Αρχηγού και βουλευτών της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, ήτοι του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Ο Ν. Δένδιας αποχωρεί καθ' όλα αποτυχημένος από τη βραχεία παρουσία του στο υπουργείο Ανάπτυξης, ενώ προηγουμένως είχε κατορθώσει να συμβάλλει τα μέγιστα στον αποσυντονισμό μέχρι διαλύσεως του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με τις παρανοϊκές του ενέργειες στην προσπάθεια να ανακαλύψει θύλακες της Χρυσής Αυγής στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας.
Είναι συνεπώς εύλογο, να αναδύεται η έντονη ανησυχία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, για...

Μήνυμα Ν.Γ. Μιχαλολιάκου για τους Αθάνατους Γιώργο και Μάνο εν όψει της τελετής μνήμης- ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος παρενέβη τηλεφωνικά στην χθεσινή διαδικτυακή πολιτική εκπομπή.
 
Μέσα από τα κελιά της Τιμής ο Αρχηγός των Ελλήνων Εθνικιστών εξιστόρησε τα τραγικά γεγονότα της 1ης Νοεμβρίου 2013 όπου το αριστερό παρακράτος με την ανοχή και την...

Συνεχίζονται τα σκάνδαλα της "εγκλματικής οργάνωσης" Νέας Δημοκρατίας..."Αδήλωτα" 190.000 ευρώ για τον νεοδημοκράτη βουλευτή Γ. Καλατζή!


Ακόμα ένα σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης της ΝΔ: Έκθετος ο Γ. Καλαντζής για τα αδήλωτα 190.000 ευρώ

Ένα ακόμη έγκλημα προστίθεται στον κατάλογο των παράνομων δραστηριοτήτων της εγκληματικής οργάνωσης της ΝΔ για το οποίο φαίνεται να υπάρχει και συγκάλυψη από τον ίδιο τον υπουργό Δικαιοσύνης Αθανασίου. Αυτή την φορά το σκάνδαλο αφορά τον βουλευτή Καβάλας και Β΄ αντιπρόεδρου της βουλής Γ. Καλαντζή που σύμφωνα με δημοσιεύματα την περίοδο που δεν ήταν βουλευτής είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του εισόδημα ύψους 190.000 ευρώ, όταν όλοι γνωρίζουν πως μοναδική πηγή εσόδων του είναι αυτή ενός φαρμακείου που διατηρεί στην πόλη. Κάποια δημοσιεύματα μιλάνε για την «διευκόλυνση» που παρείχε ο σημερινός Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής στην εξαγορά της ΒΦΛ από τον Λ. Λαυρεντιάδη, θέμα το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι......

Και ο "καραδεξιός" Α. Γεωργιάδης οπαδός της μεγάλης "συγκυβέρνησης" με τους κομμουνιστές του απάτριδου ΣΥΡΙΖΑ..

voridhs-georgiadhs
Συριζαίοι, το παρεξηγήσατε το «παιδί»! Τι «ακροδεξιός» και κουραφέξαλα, μωρέ αυτός είναι… δημοκράταρος και μάλιστα με… περικεφαλαία! Και θέλει και συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ (προφανώς υπό τους ήχους της «Κατιούσα», του σοβιετικού ύμνου του ΕΑΜ…).
Συνέντευξη, λοιπόν, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έδωσε ο ξακουστός «Μπουμπούκος», ο οποίος έθεσε τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη «μεγάλη συγκυβέρνηση» νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ. Να τι είπε:
«Θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει εθνική συνεννόηση και ο ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχει στην προσπάθεια ακόμη και την κυβερνητική. Για να γίνει θα.....

Οι "συνδικαλιστές" της Αστυνομίας..."σκυλάκια" του Σαμαρά και του άεργου Κικίλια!

SAMARAS_KIKILIAS
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Είναι ντροπή για το σώμα της ελληνικής αστυνομίας που επιτρέπει η ψοφοδεξία να ξεφτιλίζεται καθημερινά από διάφορους αναρχοαριστερούς και λαθρομετανάστες να τείνει χείρα φιλίας σε μια κυβέρνηση που το έφθασε στην οικονομική εξόντωση.

Συνέντευξη (μια απ’ αυτές τις «σούπες» που δεν ενδιαφέρουν κανέναν παρά μόνον τους αστυνομικούς συντάκτες, για να βρουν ύλη να γεμίσουν τις στήλες τους…) έδωσαν οι (καθεστωτικοί) συνδικαλιστές της αστυνομίας (ΠΟΑΣΥ) και των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας, στην οποία «κατήγγειλαν» τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, ότι κωλυσιεργούν με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να μην μπουν ούτε σ’ αυτή τη μισθοδοσία τα αναδρομικά και η κατά το ήμιση μισθολογική αποκατάσταση των ένστολων και ν’ αφήσουν… έκθετο τον φον Αντωνάκη που από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση είχε υποσχεθεί σχετικά.
Στο σημείο αυτό, ένας απόστρατος των Σωμάτων Ασφαλείας που.....

Παθιασμένο μήνυμα του Γ. Λαγού από τις φυλακές: "Θα τους ξεφτυλίσουμε στη Δίκη... Δε λυγίζουμε ΠΟΤΕ απέναντι σε αυτά τα ανθρωπάκια"


Γιάννης Λαγός: Ανυπομονούμε να τους ξεμπροστιάσουμε στην δίκη - ΒΙΝΤΕΟ

Την περασμένη Τετάρτη κατά την διάρκεια της καθιερωμένης ομιλίας στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αθήνας υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση του άδικα προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού μέσα από τα κελιά της Τιμής.
Ακολουθεί το αγωνιστικό μήνυμα του Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού
Καλησπέρα Συναγωνιστές, είναι μεγάλη μου χαρά και μεγάλη μου συγκίνηση που μιλάω αυτή τη στιγμή με εσάς γιατί είναι από τα ελάχιστα πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε μέσα από την φυλακή.
Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους εσάς, όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της Χρυσής Αυγής, τους ξεχωριστούς αυτούς ανθρώπους που δεν......

Ο Μίκης Θεοδωράκης απαντά στους "συντρόφους" του: "Ο Μεταξάς είπε το ΟΧΙ...Ήμουν στην ΕΟΝ εθελοντικά και λάτρεψα την Ελλάδα" - ΒΙΝΤΕΟ

«Τέσσερα άστρα γύρω-γύρω
Κι είναι στη μέση ήλιος λαμπρός
Τέσσερα χρόνια όλο μύρο
Κι ο ήλιος ο Αρχηγός».
 «Έχω πίστη στον Χριστούλη
Σεβασμό στον Βασιλιά
Σαν μεγάλο πατερούλη
Αγαπώ τον Μεταξά».
(Ποιήματα του τότε νεολαίου της ΕΟΝ Μίκη Θεοδωράκη -του γνωστού- το πρώτο γραμμένο το 1940 αφιερωμένο στα 4 χρόνια διακυβερνήσεως της χώρας από το Εθνικό Καθεστώς της 4ης Αυγούστου και το δεύτερο αφιερωμένο στον Εθνικό Κυβερνήτη Ι. Μεταξά).

Δείτε και το βίντεο - ομολογία του Μίκη Θεοδωράκη που αφήνει άναυδη τη μπολσεβίκα Ε. Ακρίτα που ακούει από το στόμα του "μαρξιστή - κομμουνιστή" να λέει:
- Ότι συμμετείχε εθελοντικά και αυτοβούλως στην ΕΟΝ και
- Αγάπησε μέσω αυτής όσο τίποτα την ΕΛΛΑΔΑ 
- Και το ότι το "ΟΧΙ" το είπε ο Μεταξάς και τον ακολούθησε ο Ελληνικός λαός..

Η Νεολαία το δυναμικότερο κομμάτι της Κοινωνίας στο πλευρό της Χρυσής Αυγής

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 32

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα “Εμπρός”
 
Σύμφωνα με έρευνα του Παντείου Πανεπιστημίου: Δεύτερο κόμμα στις ηλικίες 18 έως 34 η Χρυσή Αυγή

Πριν 80 σχεδόν χρόνια, στους δρόμους της Πατρίδας μας περνούσαν οι νέοι με βήμα στρατιωτικό και τραγουδούσαν: “Στην γλυκειά μας την Πατρίδα, την τρανή κι ιστορική, συ απέμεινες ελπίδα νεολαία Ελληνική”… Ήταν οι νέοι της ΕΟΝ, της νεολαίας του Μεταξά, ήταν οι νέοι που έγραψαν μαζί με όλα τα Ελληνόπουλα τη χρυσή σελίδα της Ιστορίας μας του πολέμου 1940-41.
Η νεολαία αποτελεί πάντα την ελπίδα του Έθνους και δυστυχώς για το αμαρτωλό καθεστώς, για το σάπιο και ένοχο κατεστημένο ένα μεγάλο μέρος της Ελληνικής νεολαίας είναι στο πλευρό της μαχόμενης Χρυσής Αυγής, η οποία υβρίζεται, συκοφαντείται, φυλακίζεται, διώκεται. Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους.....

ΑΡΧΕΙΑ FOREIGN OFFICE: Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.

GRIVAS
Έξι φακέλους που καλύπτουν την περίοδο 1945- 1962 και είναι συγκεντρωμένα στα Βρετανικά Αρχεία τα έγγραφα της Υπηρεσίας Ασφαλείας MI5 και της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ασφαλείας MI6, αποχαρακτήρισαν οι… φίλοι μας οι Άγγλοι. Πρόκειται για τους μυστικούς φακέλους του Foreign Office για τον Γεώργιο Γρίβα – Διγενή και την ΕΟΚΑ.
Στα έγγραφα αυτά φαίνεται η μεγάλη προσωπικότης του Διγενή, η ακεραιότητα του χαρακτήρα του και η αντίθεσή του στα δόλια προδοτικά σχέδια του τριγώνου Καραμανλή-Αβέρωφ-Μακαρίου.
Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), σε έγγραφο με ημερομηνία 12/6/56 και τίτλο «Ο στρατηγός Γρίβας και η Οργάνωση “Χ”», αναφέρεται πως ο Διγενής ήταν καλός επαγγελματίας στρατιώτης, θαρραλέος, οπαδός της μοναρχίας και λυσσαλέος αντικομμουνιστής.
Μάλιστα, επ’ αυτού αποκαλύπτεται ότι είχε συζητηθεί με......