Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 03, 2014

Η ΑΛΥΓΙΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ_ΓΛΩΣΣΑ

Ανυπόταχτη κι ατρόμητη ξεπροβάλλει η ψυχή του Ηλία Κασιδιάρη στην αντάρα του καιρού. Πλημμυρισμένη με ιδανικά και αξίες πρωτόγνωρες στους ποταπούς διώκτες του. Άφθαρτη και δυνατή, υπερνικά την ταλαιπωρία των διώξεων, τις μικρότητες των μίζερων, ζηλόφθονων εχθρών  του, που στέκονται σαστισμένοι απέναντί του.  Η δύναμη της ψυχής του, είναι η πηγή της λεβεντιάς του. Του χαρίζει την εσωτερική ώθηση, το περήφανο πείσμα του, με το οποίο ξεπερνά όλα τα εμπόδια σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Δεν επιζητά το εύκολο, αδιαφορεί για....

Το παραδέχονται όλοι: Βαίνουμε ολοταχώς για εκλογές!

Ο κόσμος το΄ χει τούμπανο και στην Συγγρού κρυφό καμάρι! Όπως παραδέχονται πια όλοι ανοιχτά είμαστε σε προεκλογική περίοδο, καθώς τα κομματικά επιτελεία - με πρώτο αυτό της πιάτσας Συγγρού- ετοιμάζεται για εκλογές, για να περισώσουν ό,τι μπορούν από τα εκμηδενισμένα ποσοστά της ψοφοδεξιάς.

Ο μαρτυριάρης "Βηματοδότης" άδειασε σήμερα τον Σαμαρά και τα παραμύθια για τους 180 και την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Λέει ότι στην πιο αισιόδοξη και απίθανη περίπτωση όπως διαρρέουν στα πηγαδάκια της Βουλής το κοντέρ φτάνει μέχρι το 172, άρα... εκλογές! Κι όλα αυτά βέβαια είναι σενάρια, γιατί στην πραγματικότητα όπως γράφει χαρακτηριστικά και μπορούμε και εμείς να το επιβεβαιώσουμε: "Εκείνο που ξέρω είναι ότι σχεδόν όλα τα βουλευτικά γραφεία (Αττικής και Περιφέρειας) παραμένουν τελευταίως ανοιχτά ως αργά το βράδυ και ήδη βγήκαν...

Τα συγκοινωνούντα δοχεία της Μέρκελ: Spiegel-Ψαρράς-Αντώνης Σαμαράς

Τη σκυτάλη της λασπολογίας από τους εγχώριους δημοσιογράφους της διαστρέβλωσης έλαβε το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, το οποίο δεν κάνει άλλο τι παρά να αναμασά την παραμύθα Ψαρρά, την οποία έντυσε με το μανδύα της εισαγγελικής πρότασης ο εγκάθετος της Χούντας Σαμαρά, εισαγγελέας Ντογιάκος.

Με αφορμή την φαιδρή και νομικά κωμική πρόταση Ντογιάκου, το γερμανικό περιοδικό πραγματοποίησε ένα εκτενές «αφιέρωμα» στη Χρυσή Αυγή, υιοθετώντας εξ ολοκλήρου τις αθλιότητες του ακροαριστερού δημοσιογράφου, με βάση τον οποίο συντάχθηκε το κατηγορητήριο εις βάρος ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. Το δημοσίευμα, συνιστά επί της ουσίας την έκφραση της έντονης γερμανικής ανησυχίας για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή των Ελλήνων και κυρίως για την αμετακίνητη θέση της, μετά από δύο έτη κοινοβουλευτικής δράσης.

«Οι νεοναζί έγιναν ξαφνικά πολιτικοί», σχολιάζει με θράσος χιλίων πιθήκων ο αρθρογράφος, επιχειρώντας να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη σχετικά με τα αληθή κίνητρα της συκοφαντικής του επίθεσης εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών. Η πραγματική του ενόχληση, έγκειται στο...

Χρυσή Αυγή παντού! - Θερμή υποδοχή από την ομογένεια στη Νέα Υόρκη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στους Έλληνες ομογενής της Αμερικής, κλιμάκιο συναγωνιστών με τον Ευρωβουλευτή Γεώργιο Επιτήδειο και το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μιχάλη Γιαννόγκωνα, πραγματοποίησε περιοδεία στην Νέα Υόρκη της Αμερικής.

Η ανταπόκριση των Ελλήνων ήταν ενθουσιώδης στην ομιλία που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Αστόρια από τον Συναγωνιστή και Ευρωβουλευτή Γεώργιο Επιτήδειο, το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μιχάλη Γιαννόγκωνα, και τους υπεύθυνους της Χρυσής Αυγής στην Αμερική...

«Ανεξάρτητη» δημοσιογραφία: Κατά παραγγελία άρθρα για την στήριξη της Χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά


«Ανεξάρτητη» δημοσιογραφία: Κατά παραγγελία άρθρα για την στήριξη της Χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά

Η δυσωδία του μεταπολιτευτικού βόθρου που αναδύεται από τα σχετικά δικαστικά έγγραφα είναι ενδεικτική της τακτικής που ακολουθεί το καθεστώς στην προσπάθειά του για επιβίωση. Το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες σελίδες της εν λόγω δικογραφίας δεν έχουν γίνει «φέιγ βολάν» στα κανάλια της διαπλοκής ξεκαθαρίζει με τον πιο ωμό τρόπο την ποιότητα της δημοσιογραφίας που έχουμε στην Ελλάδα.
Στα έγγραφα που αναδημοσιεύουμε παρακάτω από το makeleio.gr, εμφανίζονται συνομιλίες Έλληνα επιχειρηματία με γνωστό μεγαλοδημοσιογράφο και εκδότη εφημερίδας. Στις εν λόγω συνομιλίες ο......

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ» ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ – ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

ΠΑΣΟΚ
Όπως όλα δείχνουν, μετά την «Ελιά» των ευρωεκλογών, η νέα μεταμφίεση του κακόφημου κλεφτο-ΠΑΣΟΚ στις εκλογές που έρχονται, θα είναι η «Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη». Πρόκειται βεβαίως για το γνωστό κόλπο των απανταχού απατεώνων, που μετά από κάθε απάτη κυκλοφορούν με διαφορετικό όνομα στην πιάτσα, για να μπερδέψουν τα θύματά τους και τις διωκτικές αρχές. 
Και βέβαια, μαζί με τα ονόματα, αλλάζει και ο ΑΦΜ! Κι έτσι, πάνε περίπατο τα .....

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΙΣ «ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ» ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!

propaganda-mme
Γράφει ο Αντίοχος

Έχουμε ακούσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, στα καθεστωτικά ΜΜΕ, για «επιθέσεις φασιστών» (εννοείται χρυσαυγιτών) σε αριστερούς, λαθρομετανάστες, «ομοφυλόφιλους» και γενικώς σε ότι… κινείται. Ποια είναι η αλήθεια πίσω από την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης; Ας δούμε τις λεπτομέρειες μιας πολύ πρόσφατης τέτοιας «επίθεσης». Αντιγράφουμε από ανακοίνωση της νεολέρας ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού αμερικανοκομμουνιστικού συνονθυλεύματος: 

«Ξάνθη: Επίθεση φασιστών σε μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
Το μεσημέρι της Παρασκευής 31/10 η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο 2ο Λύκειο πραγματοποιώντας μοίρασμα για......

Οι Κύπριοι δεν ξέχασαν τη θυσία του Γιώργου και του Μάνου... Εκτενές φωτορεπορτάζ!

Δεκάδες συναγωνιστές έδωσαν το παρών τους στην τελετή τιμής και μνήμης του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη που έγινε στην Λεμεσό. Αφού άναψαν οι δάδες, οι Εθνικιστές κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητηρίου), ενώ το σύνθημα «Γιώργο και Μάνο ακούστε το καλά, τα αδέλφια σας κρατάνε το λάβαρο ψηλά» δονούσε την ατμόσφαιρα.

Φτάνοντας στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, οι συναγωνιστές Στράτος Καρανικολάου, Μιχαλάκης Μιχαήλ και Στέλιος Νεάρχου έκαναν σύντομες ομιλίες, προκαλώντας ρίγος συγκίνησης στους....

Ο ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ – ΒΙΝΤΕΟ

manousogiannakis 1Δεν υπάρχουν πραγματικά λόγια για να περιγράψουν το θράσος, την αναίδεια και την προκλητική συμπεριφορά του εκπροσώπου του ΚΚΕ  Μανουσογιαννάκη στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής. Είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που λαμβάνει χώρα ένα τέτοιο γεγονός, καθώς τόσο την πρώτη φορά όσο και τώρα ο εν λόγω περιφ.σύμβουλος καταφέρθηκε με ύβρεις και απειλές κατά του Θάνου Τζήμερου. Την πρώτη φορά μάλιστα, σηκώθηκε να τον χτυπήσει(!) (Δείτε το βίντεο)  προκαλώντας την έκπληξη των παρευρισκομένων, αλλά φυσικά, αφού δεν είναι Χρυσαυγίτης, κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει.
Στο τελευταίο συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης λοιπόν, ο επαγγελματίας τραμπούκος Μανουσογιαννάκης έδωσε για άλλη μια φορά ρεσιτάλ απαράδεκτης συμπεριφοράς, απειλώντας ευθέως τον Τζήμερο και λέγοντάς του, σιγανά βέβαια για να μην ακουστεί: «Συνέχισε εσύ έτσι και στο τέλος θα τις φας». Αυτό, όπως ήταν λογικό, προκάλεσε την έκρηξη του κ. Τζήμερου και την.....

Defencenet.gr: "Πέφτει η κυβέρνηση Σαμαρά... Πάμε σε εκλογές μέχρι στις αρχές Δεκεμβρίου..."

Kλίμα εθνικών εκλογών ίσως και εντός του 2014 σχηματίστηκε ξαφνικά τις τελευταίες ώρες!  Πότε θα διενερηγθούν; Και εντός του Νοεμβρίου ή την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου (το ελάχιστο είκοσι ημέρες χρειάζονται για την διενέργεια εκλογών μετά την προκήρυξή τους) λένε στελέχη της ΝΔ που ζητούν από τον πρωθυπουργό να "διαβεί τον Ρουβίκωνα".

Οι διαδοχικές συνατήσεις του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον Αλέξη Τσίπρα και με τον Αντώνη Σαμαρά (θα προηγηθεί του Α.Τσίπρα) την Δευτέρα το πρωί και η επιμονή της κυβέρνησης να "επιταχύνει" τις διαδικασίες για την προεδρική εκλογή (θεωρητικά μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα) προκαλεί όργιο φημών για επίσπευση των εθνικών εκλογών, προκειμένου να αποφευχθεί η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ.

Eκλογές τις οποίες έτσι ή αλλιώς δεν μπορεί να......

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΟΙ ΕΨΗΣΑΝ ΚΙ ΕΦΑΓΑΝ ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ

friki


 Πολυπολιτισμικά δρώμενα στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό: εξοργισμένοι κάτοικοι μιας περιοχής στην πόλη Μπένι του βορειοανατολικού Κονγκό, λιθοβόλησαν έναν νεαρό και κατόπιν τον έψησαν και τον… έφαγαν, σε αντίποινα για τις επιθέσεις που εξαπολύουν το τελευταίο διάστημα αντάρτες από την Ουγκάντα.
Το κανιβαλικό επεισόδιο σημειώθηκε μετά τις.....

Η θηλιά των ψυχών


Η θηλιά των ψυχών

Καταιγισμός συκοφαντιών, χαοτική καθεστωτική προπαγάνδα, πλύση εγκεφάλου και επιχείρηση αποβλάκωσης, άχρηστες πληροφορίες, σάπια πρότυπα, στοχευμένη προβολή ειδήσεων, όλα αυτά συνθέτουν την πολιτική και την «ενημέρωση» της Ελλάδας του 2014. Μέσα σε αυτό το εκφυλιστικό και τρομακτικό κλίμα καλείται ο μέσος Έλληνας να αντισταθεί, να χαράξει τον δικό του δρόμο και να πάρει τις αποφάσεις του. Φυσικά, δεν το καταφέρνει πάντα.
Ίσως εσένα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, πολλές φορές το κλίμα αυτό σε καθιστά μουδιασμένο να αντιδράσεις, σε καθηλώνει και σε.....