Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 07, 2014

Ο Χρήστος Παππάς μέσα από τα κελιά της Τιμής δίνει το έναυσμα: "Εμπρός, πάντα εμπρός....Μη τους φοβόσαστε, οι Ιδέες δε φυλακίζονται" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Ο ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΩΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ!

VOULI-595x240
Γράφει ο Αντίοχος

Δείγμα του πόσο έχουν αποθρασυνθεί τα σαμαρόσκυλα από την παντελή απουσία αντιπολίτευσης (από τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» εννοείται…) και την απουσία ανεξάρτητων ΜΜΕ, είναι και το παρακάτω δημοσίευμα του «Βηματοδότη», σύμφωνα με το οποίο ο αντιπρόεδρος της βουλής Τραγάκης προαναγγέλλει μαζική αποστασία βουλευτών (προφανώς του κόμματος Καμμένου, ίσως και του Κουβέλη…) και μάλιστα, προσδιορίζοντάς την χρονικά ως τον Δεκέμβριο! Εφόσον δε σήμερα οι λεγόμενοι «ανεξάρτητοι» βουλευτές είναι 23, λείπουν 7 για να γίνουν 30 και να επαληθευτεί η «πρόβλεψη» (διαρροή). Οι οποίοι προφανώς είναι ήδη «πιασμένοι» και κρύβονται περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία! Ιδού η θρασύτατη προαναγγελία της αποστασίας και τα συμπεράσματα δικά σας:
«Μαθαίνω ότι υπάρχει ένα νέο, διακομματικό αυτή τη φορά, σχέδιο στα.....

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΒΟΥΛΗ;

Γράφει ο Αντίοχος

Πολύ περίεργη έως ύποπτη είναι τελευταία η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της εκλογής προέδρου της «δημοκρατίας» τους.

Αναφέρουμε κάποια ενδεικτικά περιστατικά:

1ον) Πλήρης σιωπή υπήρξε για τη διαρροή Βενιζέλου, ότι οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν ανήκουν στο… «όλον» των βουλευτών, άρα δεν δικαιούνται να ψηφίσουν στην προεδρική εκλογή κι έτσι χρειάζονται πλέον 175 κι όχι 180 βουλευτές! Μάλιστα, τα φιλικά στον ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ δεν μετέδωσαν ούτε την είδηση, που για δύο ολόκληρες μέρες έκανε το γύρο του διαδικτύου!

2ον) Ο Σαμαράς και άλλοι ψοφοδεξιοί προαναγγέλλουν αποστασίες βουλευτών άλλων κομμάτων (με τα γνωστά ανταλλάγματα…) και ο ΣΥΡΙΖΑ...

Η Χρυσή Αυγή ως ελπίδα Εθνικής Αναγέννησης - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Τίτλοι τέλους για Σαμαρά και Βενιζέλο - Άξιος διάδοχος του διεφθαρμένου ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ

Του Ηλία Κασιδιάρη

Όλα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών αποδεικνύουν ότι οδεύουμε ολοταχώς προς εθνικές εκλογές το αργότερο έως τα τέλη Μαρτίου. Το καθεστώς Σαμαρά – Βενιζέλου στην πραγματικότητα έχει καταρρεύσει. Το δίδυμο της συμφοράς παραμένει στην εξουσία μόνο λόγω των ψυχοπαθολογικών εμμονών του. Ακόμα και όταν υποστούν συντριπτική εκλογική ήττα θα χρειαστεί γερανός για να σηκωθούν από τους θρόνους της αμαρτωλής τους εξουσίας. Στο κείμενο που ακολουθεί θα αναλύσουμε - χρησιμοποιώντας λόγια, αλλά και εικόνες - τους λόγους που η Χρυσή Αυγή παραμένει η μοναδική ελπίδα αναγέννησης της Πατρίδας μας.

Συνεχίζεται το "succes story" του Σαμαρά.. Μια θέση πριν το Τέλος η Ελλάδα σε δείκτη ευημερίας...

samaras_fail5__article
«Νέα Δημοκρατία, για πρόοδο και ευημερία», έλεγε ένα παλιό σύνθημα της νουδούλας. Σήμερα, όμως, που η παράταξη της… ευημερίας βρίσκεται στην εξουσία (μαζί με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ), η Ελλάδα έχει πιάσει πάτο στον δείκτη ευημερίας!
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία της ετήσιας έρευνας του Ινστιτούτου «Legatum» για την αξιολόγηση των χωρών με βάση την ευημερία των πολιτών, η μνημονιακή Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν βρίσκεται στην προτελευταία θέση ανάμεσα στις 28 χώρες της Ε.Ε., με τελευταία την Ρουμανία! 
Η θέση κάθε χώρας προκύπτει από......

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με τα λεφτά της Μέρκελ ο Ψαρράς έδινε “γραμμή” για τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με τα λεφτά της Μέρκελ ο Ψαρράς έδινε “γραμμή” για τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής

Στην απαρχή των πολιτικών διώξεων, λοιπόν, πριν - προφανώς - γίνουν καν οι παράνομες συλλήψεις του Αρχηγού μας και δεκάδων Συναγωνιστών μας, ο Ψαρράς ήδη έπαιρνε εργολαβίες από την Μέρκελ για την συγγραφή  πονημάτων ψευδολογίας εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Βεβαίως ο Ψαρράς πέρα από την αρθρογραφική εμμονή του με την Χρυσή Αυγή έχει γράψει και συγκεκριμένο αριθμό βιβλίων, προκειμένου να τα κονομάει από τις ανοησίες που γράφει εναντίον της Χρυσής Αυγής και με δεδομένο ότι η Χρυσή Αυγή «πουλάει».
Το τελευταίο βιβλίο του Ψαρρά, όπως έχουμε ήδη γράψει, έφερε τον τίτλο «Η Χρυσή Αυγή μπροστά στη δικαιοσύνη» και είχε.....

ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΤΟΝ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ… ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

DSCN9998

Ο Κασιδιάρης τώρα δικαιώνεται! Και ο υφυπουργός παιδείας Στύλιος, πολύ θέλει να… χειροτονήσει την Κανέλλη. Το είπε ευθαρσώς και εντίμως ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (!!!) παρακαλώ. Με τις υστερίες της η Κανέλλη φέρνει τον κάθε άνθρωπο εκτός εαυτού. Το τραβάει ο οργανισμός της. Μάλλον φαντασιώθηκε εκείνη την ώρα τον Κασιδιάρη και ήθελε να τον προκαλέσει. Τι να κάνει και ο Στύλιος! Δεν άντεξε άλλο. Αυτό το επεισόδιο με τον Στύλιο, είναι και η καλύτερη υπεράσπιση για τον Ηλία Κασιδιάρη. Ηλία τώρα δικαιώθηκες. Αν και προφυλακισμένος έχεις μείνει αξέχαστος και είναι .....

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ: ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΒΟΥΛΗ!

Papoulias-wide
Γράφει ο Αντίοχος
 Υποτίθεται, πως ο πρόεδρος της μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας» τους, είναι ακομμάτιστος, δεν μπερδεύεται με τις κομματικές διαμάχες και είναι «πρόεδρος όλων των Ελλήνων». Ωστόσο, ο πρόεδρος Κάρολος –πέραν του ότι έχει πιαστεί το χέρι του να υπογράφει τα Μνημόνια της δυστυχίας μας και τους εφαρμοστικούς τους νόμους- δε χάνει ευκαιρία να επέμβει στην πολιτική ζωή της χώρας (συνήθως κατά του τρίτου κόμματος…), φερόμενος ως πρόεδρος των Σαμαροβενιζέλων (αλλά με την ανοχή των υπολοίπων κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου…).
Τώρα όμως, ξεπέρασε κάθε όριο! Και πιο συγκεκριμένα, κατά τη χθεσινή του συνάντηση με....

Βράζουν η βάση και οι βουλευτές της ΝΔ - Μαζική φυγή προς τη Χρυσή Αυγή λόγω της παράνοιας Σαμαρά!


Βράζουν η βάση και οι βουλευτές της ΝΔ - Μαζική φυγή προς τη Χρυσή Αυγή λόγω της παράνοιας Σαμαρά!

Η αναφορά και μόνο του ονόματος βουλευτή της Χρυσής Αυγής από υφυπουργό της Χούντας και μάλιστα από το βήμα της Βουλής, υπήρξε η αφορμή του ξεσπάσματος φρενίτιδας στον θλιβερό πρωθυπουργό Α. Σαμαρά από την Κύπρο όπου βρίσκεται. Φρενίτιδα η οποία εκδηλώθηκε με μανιώδη τηλεφωνήματα στην Ελλάδα, με τα οποία ο δικτατορίσκος της ψοφοδεξιάς απαίτησε την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας, Γ. Στύλιου.
Η άμεση παρέμβαση Σαμαρά από την Κύπρο και η εν θερμώ απόφαση αποπομπής του υφυπουργού Στύλιου, όπως ήταν αναμενόμενο, αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για.....

ECONOMIST: "Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ!"

images (12)
Γράφει ο Αντίοχος

 Έχω γράψει πολλές φορές, ότι το πιο επιθυμητό σενάριο για τους διεθνείς τοκογλύφους, είναι μια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ποταμιού (αν βγαίνουν τα «κουκιά» – πράγμα οπωσδήποτε δύσκολο).
Αυτό το σενάριο περιγράφει και το γνωστό όργανο του διεθνούς συστήματος εξουσίας, ο Economist, που ξεβρακώνει το μπομπολομόρφωμα του αχυρανθρώπου με το σακίδιο. Ο
Economist, λοιπόν, υποστηρίζει ότι ο mister Tsipras «ενεργεί σαν πρωθυπουργός εν αναμονή», προβλέπει όμως ότι δε θα εξασφαλίσει την αυτοδυναμία (θεωρώντας ως «ταβάνι» το 33%) και ότι θα συγκυβερνήσει –τουλάχιστον- με το μπομπολομόρφωμα, το οποίο και καρφώνει ως δημιούργημα των ολιγαρχών (φωτογραφίζοντας τον Big Boss Μπόμπολα…), προκειμένου να......

Ο "Στρατηγός άνεμος" φύσηξε και έστειλε τον Πολύδωρα στο.... Σαμαρά! "Θα ψηφίσω Πρόεδρο...αλλά είμαι αντιμνημονιακός"!!!!


Εκτέθηκε ο «αντικυβερνητικός» Πολύδωρας: «Εγώ θα μπορούσα να είμαι ο 180ος»!

Η αγωνία της συγκυβέρνησης να βρει τους 180 ψήφους, που θα της επιτρέψουν να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο μέχρι τον Ιούνιο του 2016, βγάζει στην επιφάνεια και τον πραγματικό χαρακτήρα διαφόρων βουλευτών, οι οποίοι ευρισκόμενοι στην δεξαμενή των ανεξάρτητων βουλευτών περιμένουν το κατάλληλο δόλωμα για να τους ψαρέψουν. Ένας απ’ αυτούς, που θα επιθυμούσαν να μπουν σ’ αυτή την διαδικασία, φαίνεται ότι είναι και ο Βύρωνας Πολύδωρας, ο οποίος έδωσε ένα πρώτο στίγμα για το τι σκέφτεται να πράξει κατά την περίοδο της προεδρικής εκλογής.
Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Πολύδωρας είπε ότι «Εγώ, θα μπορούσα να είμαι ο 180ος». Με τον τρόπο αυτό ο......

Πρώτη Νοέμβρη - ΑΘΑΝΑΤΟΙ


Πρώτη Νοέμβρη - ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Κι είδα το αίμα σταγόνα-σταγόνα να βάφει το μάρμαρο.
Κι είδα την ψυχή μου να πετά πάνω απ΄ το πεζοδρόμιο που οι σφαίρες των τρομοκρατών προσπάθησαν να σβήσουν την Ελληνική μου υπόσταση.
Μα, η Ελλάδα είναι Ιδέα και Ιδέα δεν μπορεί να είναι παρά μόνο η Ελλάδα. Κι αν τα σώματα των Συναγωνιστών μας κείτονται στο κρύο μάρμαρο, το αίμα που αφήσανε δυνάμωσε την Ιδέα. Ξεμπρόστιασε το άδικο. Αποκάλυψε το άμορφο πρόσωπο μιας σάπιας δημοκρατίας και άνδρωσε τις ψυχές των αγωνιζομένων για την ίδια Ιδέα.
Βροχή οι σφαίρες πάνω απ΄ τα κεφάλια Τους κι εμείς όρθιοι δεν αναρωτηθήκαμε στιγμή το γιατί. Γνωστή η φάρα όσων.....