Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 09, 2014

ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ OFF SHORE ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;

KARATZAFERIS
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Βυθισμένος στις off shore ο "πατριώτης" της Λέσχης Bilderberg και της αγάπης προς την.. Τριημερή, με ένοχη;! συμμετοχή στα "μαύρα εμβάσματα" των εξοπλιστικών.. Ο βούρκος των καθωσπρέπει "δεξιών' που υπάρχουν ακόμη ΗΛΙΘΙΟΙ που τους πιστέυουν!
 
Γράφει ο Αντίοχος

Σε μια πρωτοσέλιδη αποκάλυψη για τον… φίλο μας, τον… παραδόπιστο (ο χαρακτηρισμός αυτός του δόθηκε από τον γράφοντα το 2002…) μπάρμπα-Γιώργη Καρατζαφέρη, προχωρεί η “Real News” του Χατζηνικολέτου, για δύο εταιρείες offshore που αποθηκευόταν το μαύρο χρήμα. Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται ότι υπάρχει εισαγγελικό αίτημα προς τη Βουλή, για έμβασμα 1,54 εκατομμυρίων ευρώ («αυτά είναι λεφτά!», που ’λεγε κι ο μακαρίτης ο Αυλωνίτης…) από μεσάζοντες των ελικοπτέρων “Super Puma”.
Και πιο συγκεκριμένα, δυο εμβάσματα που προέρχονται από....

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο Εισαγγελέας Μουζακιώτης αποκαλύπτει: "Οι Εγκληματικές Οργανώσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ έθαψαν το φάκελο "λίστα Λαγκάρντ" - "Δάνεια Κομμάτων" και ανάγκασαν τους Εισαγγελείς να σταμτήσουν την έρευνα..."

Γράφει ο Αινείας

Την Κυβέρνηση Σαμαρά, μέσω του "αριστερού" τότε Υπουργού Ρουπακιώτη, και το βαθύ σκληροπυρηνικό ΠΑΣΟΚ, με τον Μ. Παπαϊωάννου κατονομάζει με παρέμβασή του στο "Πρώτο Θέμα" ο Εισαγγελέας Μουζακίτης ως τους αυτουργούς που η υπόθεση της "Λίστας Λαγκάρντ" και των επαίσχυντων "Δανείων Κομμάτων" μπήκαν στο... αρχείο και δεν έχουν οδηγηθεί πουθενά.

Χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας που ερευνούσε τότε την υπόθεση της "Λίστας Λαγκάρντ" και των αμαρτωλών δανείων των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου" μαζί με τον συνάδελφό του Α. Πεπόνη, βρισκόταν υπό διαρκή απειλή πειθαρχικών διώξεων από τους...ανωτέρους τους!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε όπως αναφέρει ότι μεσούσης της έρευνας θεσπίστηκε από την Κυβέρνηση Σαμαρά ο θεσμός του "Εισαγγελέα Θεμάτων Διαφθοράς" που μοναδικό στόχο είχε να.....

Ο Βαρδινογιάννης προσπαθεί να αναστήσει τον, πολιτικά, νεκρό Καμμένο λόγω.... Χρυσής Αυγής!

kammenos - xatzinikolaou
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το καθεστώς ξαναθυμήθηκε τώρα τον Καμμένο καθώς βλέπει ότι η ψοφοδεξιά του Σαμαρά, συρρικνώνεται, ο τηλεπρόεδρος... ψόφησε και οι προϋποθέσεις για να δημιουργηθεί νέο κόμμα - φυλακή των "πατριωτών" απέτυχαν. Έτσι ο (κατα)Καμμένος είναι η ύστατη λύση υφαρπαγής ελάχιστων ψηφοφόρων, λίγο πριν το στήσιμο των καλπών. 

Τώρα βέβαια πώς θα δικαιολογήσει ο ψεκασμένος Πρόεδρος τη ωμή στήριξή του στον κομμουνιστή Τσίπρα, που προσφάτως έβγαλε και ανακοίνωση υπεράσπισης των... ΕΑΜοβούλγαρων ανθελλήνων, είναι κάτι άλλο. Αλλά το κοινό που θα βρίσκεται στο στούντιο θα έχει πιο σοβαρά ερωτήματα...(π.χ. Για την ΑΟΖ και τους "υδατάνθρακες" και τη.... φορολόγηση των off shore και των σκαφάτων)
 
Γράφει ο Αντίοχος

 Ενώ το κόμμα του προέδρου Πάνου του… καραβοκύρη, πνέει τα λοίσθια και οι βουλευτές που του έχουν απομείνει είναι έτοιμοι να λακίσουνε προς όλες τις κατευθύνσεις (και κυρίως προς το… μητρικό μαντρί της νουδούλας), οι ολιγάρχες επιχειρούν να τον κρατήσουν «ζωντανό»! Προφανώς, γιατί τους είναι απαραίτητος στα σχέδιά τους…
Έτσι, μετά απ’ όλες τις καραστημένες «δημοσκοπήσεις» της πλάκας, στις οποίες έχει κολλήσει η…

ΠΑΡΟΝ: "Τελειώνουν τον Σαμαρά....Έρχονται πρόωρες εκλογές"

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα περνά μια, όπως προβάλλετε από τα ΜΜΕ τουλάχιστον γιατί στην πραγματικότητα είναι ένα τεχνητό επικοινωνιακό παιχνίδι,  τεράστια κρίση τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, με μια κυβέρνηση καταρρέουσα και έναν λαό υποβασταζόμενο από την φυσική και οικονομική ανέχεια που του δημιούργησαν οι τοκογλύφοι σε απόλυτη σύμπνοια με το πολιτικό κατεστημένο.

Η κρίση που γεννά την οργή και την αγανάκτηση του λαού είναι η αιτία που οι επικυρίαρχοι οφείλουν για να συνεχίσουν να τυραννούν τον Ελληνικό λαό να δημιουργούν συνεχώς νέα... υβριδικά ανθελληνικά σκουπίδια που θα τους "κάνουν τη δουλειά".
Αυτό ακριβώς ήταν και για αυτούς ο Σαμαράς ο οποίος αφού......

Ο Αβραμόπουλος στην "Καθημερινή" ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις μεταξύ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για την Κυβέρνηση συνεργασίας!

Οι Ολιγάρχες των Αθηνών το έχουν ζητήσεις επανειλημμένως. 
Οι ξένοι τοκογλύφοι έχουν στρώσει το έδαφος για την προγραμματική συμφωνία και την επιζητούν σε κάθε ευκαιρία.
Τα πολιτικά στελέχη - βουλευτές που αποτελούν τις ουσιαστικές ηγεσίες των κομμάτων, π.χ. Δραγασάκης (ΣΥΡΙΖΑ), Βορίδης (ΝΔ), έκαναν ήδη τις κατάλληλες νύξεις για να προετοιμάσουν το έδαφος.

Τώρα τι μένει..;!
Οι ηγεσίες των δύο κομμάτων να τα βρουν στο πρόσωπο και να συμφωνήσουν ότι για "εθνικούς λόγους, είναι αναγκαία η συνεννόηση μεταξύ μας ώστε να βγάλουμε τη Χώρα από την κρίση".
Πώς θα βρουν όμως άλλοθι για αυτή την, φαινομενικά, ανόμοια.

Θα πρέπει να συντρέξουν δύο λόγοι:
1ον: Εκλογές που να μην δίνουν καθαρό προβάδισμα και αυτοδυναμία στο πρώτο κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)
2ον: Η Χρυσή Αυγή να......

Bankingnews: O μεγάλος νικητής της πολιτικής κρίσης Στύλιου - Κανέλλη ήταν ο Κασιδιάρης!


Bankingnews: O μεγάλος νικητής της πολιτικής κρίσης Στύλιου - Κανέλλη ήταν ο Κασιδιάρης!

Άρθρο - ανάλυση για την πολιτική κόντρα μεταξύ Στύλιου και Κανέλλη από την ιστοσελίδα bankingnews.gr

Η κυβέρνηση ενοχλήθηκε σφόδρα αποκλειστικά από το γεγονός ότι ο Κασιδιάρης βρέθηκε στο πολιτικό προσκήνιο...
Μετά από χρόνια το σλόγκαν εκείνης ης εποχής θα είναι… θες να γίνω Κασιδιάρης; Πολλές ρήσεις ή παραβολές που χρησιμοποιεί ο θυμόσοφος λαός και μένουν στην ιστορία κάπως έτσι ξεκινάνε. Ένα γεγονός που συνταράσσει το πανελλήνιο αποθηκεύεται στο υποσυνείδητο και εξωτερικεύεται κάτω από ειδικές περιστάσεις. Έτσι έμειναν στην ιστορία φράσεις όπως χρωστάει της Μιχαλούς, αλλουνού παπά ευαγγέλιο, από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα και δεκάδες άλλες.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης ο.....

Η "τρόφιμη" του ΔΟΛ, Ακρίτα τόλμησε να μιλήσει για τη Χρυσή Αυγή και την..."στόλισαν" όλοι οι σχολιαστές!!!!

Η γνωστή και μη εξαιρετέα Ε. Ακρίτα, που έκανε καριέρα με την άκρως "δημοκρατική" συμπεριφορά της, όταν δίκην ιεροεξεταστή χλεύαζε και ειρωνευόταν άτομα που συμμετείχαν στα παιχνίδια που ήταν παρουσιάστρια, και στη συνέχεια περιόδευσε στο MEGA δείχνοντας δείγματα του..... πολιτισμού της, συγγράφοντας έργα που προήγαγαν ως κύριο αξιακό σύστημα το "αίμα, σπέρμα και... χρήμα", είχε το θράσος να μιλήσει για τη Χρυσή Αυγή.

Αφορμή στάθηκε μια ερώτηση του συναγωνιστή Χρήστου Παππά που ζητούσε να μάθει αν καταβαλλόταν στην αρθρογράφο των "ΝΕΩΝ" και κόρη του πρώην μεγαλόΠΑΣΟΚου Λουκή Ακρίτα, σύνταξη μετά το θάνατο του πατέρα της, αν και ενήλικη!

Σε ανάρτησή της στο Facebook απολογείται και αναφέρει ότι .....

Τα κατάφερε ο Σαμαράς... Τον συγχαίρουν οι ανθέλληνες κομμουνιστές!

mpogiopoulos_rizospastis

 Ε, λοιπόν, να που ο φον Αντωνάκης Σαμαράς (ο γερμανόδουλος) κατάφερε ότι προσπαθούν σ’ ολόκληρη τη ζωή τους να πετύχουν όλοι οι ψοφοδεξιοί πολιτικάντηδες, συνήθως χωρίς να το καταφέρνουν: να κερδίσει τα συγχαρητήρια των κομμουνιστών! Πρόκειται βεβαίως για… κατόρθωμα, καθώς οι κομμουνιστές είναι… φειδωλοί σε συχαρίκια προς ψοφοδεξιούς πολιτικάντηδες, για να μην παίρνουν… αέρα. Ιδού, λοιπόν, τα συγχαρητήρια του κομμουνιστή Μπογιόπουλου προς τον Σαμαρά, για την αποπομπή του υφυπουργού της συγκυβέρνησής του, που προσέβαλλε την Κανέλλα:  
«Άμεση ήταν η αντίδραση του πρωθυπουργού στην χτεσινή αθλιότητα του τέως υφυπουργού Παιδείας ονόματι Στύλιου. Ο κ. Σαμαράς έπραξε το αυτονόητο. Και «παραίτησε» τον εν λόγω ο οποίος....

Δολοφονική επίθεση κατά της εκπαίδευσης - Ποιος έστειλε τα τάγματα εφόδου;


Δολοφονική επίθεση κατά της εκπαίδευσης - Ποιος έστειλε τα τάγματα εφόδου;

Η 5η Νοεμβρίου 2014 είναι μια ημερομηνία που η εκπαίδευση τραυματίστηκε θανάσιμα. Τα αντεξιουσιαστικά τάγματα εφόδου επιτέθηκαν απρόκλητα και βάσει οργανωμένου δολοφονικού σχεδίου σε εκπαιδευτικούς, την ώρα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια. Ο δήθεν στόχος τους ήταν οι υποψήφιοι του Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών, αλλά στην πραγματικότητα στόχευαν στην ελεύθερη δημοκρατική έκφραση, στο δικαίωμα του συνδικαλίζεσθαι και τελικά στην κατατρομοκράτηση κάθε ανεξάρτητης φωνής.

Ποιοι είναι όμως αυτοί που....

Ο «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ!

images (29)

Αυτές τις μέρες –και μη σας ξεγελάει ο όρος «οκτωβριανή επανάσταση», Οκτώβριο έγινε με το παλαιό ημερολόγιο- συμπληρώνονται 97 χρόνια από το πραξικόπημα των μπολσεβίκων. Θα κάνουμε, λοιπόν, κι εμείς το δικό μας «επετειακό» αφιέρωμα στο οκτωβριανό πραξικόπημα, με το οποίο εγκαθιδρύθηκε στην Ρωσσία το πρώτο κομμουνιστικό καθεστώς στον κόσμο. Και βέβαια, δεν πρόκειται να κάνουμε εδώ μια απλή εξιστόρηση των γεγονότων. Σκοπός μας είναι να υπεισέλθουμε στις κρυφές πτυχές της ιστορίας και να εξετάσουμε τον ρόλο και τα κίνητρα των δυνάμεων εκείνων που κρύβονταν πίσω από το ξέσπασμα της κομμουνιστικής εξεγέρσεως στον συγκεκριμένο τόπο και χρόνο.
Κατ’ αρχάς, να αναφερθούμε στην σχέση που είχαν ο.....