Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 11, 2014

Αυτοί θα «σώσουν» την Ελλάδα; Μετά το ΠΑΣΟΚ και οι εργαζόμενοι της ΝΔ απλήρωτοι!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καιρός να εκλείψουν οι μαζάνθρωποι, εγκαστρίμυθοι των καθεστωτικών καναλιών, που νομίζουν ότι αυτοί θα "σώσουν" τη χώρα...

Η είδηση πως οι εργαζόμενοι της Νέας Δημοκρατίας παραμένουν απλήρωτοι επί 3,5 μήνες, είναι ενδεικτική της απελπιστικής κατάστασης και της απόγνωσης που επικρατεί στη Συγγρού.

Ευνόητοι λόγοι, οι οποίοι άπτονται της «δημοσιογραφικής δεοντολογίας», καθιστούν την είδηση μη δημοφιλή και κρυμμένη. Είναι όμως απολύτως αληθής και αναδεικνύει σε όλο της το βάθος την ταχεία κατάρρευση ενός κομματικού μορφώματος το οποίο ευθύνεται εξίσου με το ΠΑΣΟΚ για τα δεινά του Λαού μας.

Μπορεί λοιπόν τα κανάλια της διαπλοκής και οι κιτρινοφυλλάδες να προπαγανδίζουν την γραμμή Μαξίμου περί"success story", εξόδου από τα Μνημόνια και αναγκαίων μεταρρυθμίσεων (ήτοι γενικού ξεπουλήματος), σιωπούν όμως ενόχως μπροστά σε μια πραγματικότητα η οποία καθιστά τις κυβερνητικές διακηρύξεις κακόγουστη φάρσα, αν όχι τραγική της τύχης ειρωνεία.

Μετά τις αντιδράσεις των απλήρωτων εργαζομένων του κλεφτοΠΑΣΟΚ, ο κυβερνητικός εταίρος και συνέταιρος του Βενιζέλου, Αντώνης Σαμαράς, βρίσκεται αντιμέτωπος με τους εργαζόμενους του...

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 100 και πλέον Χρυσαυγίτες μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο δήλωσαν ότι "Η Κύπρος είναι Ελληνική"! - Φωτορεπορτάζ


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που προάγει τα εθνικά μας συμφέροντα στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Την Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014, η Χρυσή Αυγή και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, πραγματοποίησαν εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συνέδριο με θέμα "Η Ευρώπη προ των ευθυνών της, 31 χρόνια από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους στην Κύπρο".

Αφορμή του εν λόγω συνεδρίου ήταν η...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΔΑΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΣΚΙ ΣΕΧΙΡ… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ;

Γράφει ο Αντίοχος

Στη φωτογραφία που σας παραθέτουμε, βλέπουμε συγκεντρωμένους Τουρκαλάδες με σημαίες της χώρας τους. Περί τίνος πρόκειται; Προφανώς περί πατριωτικής συγκέντρωσης, εφόσον υπάρχουν μόνο εθνικές σημαίες.

Που είναι τραβηγμένη η φωτογραφία; Στην Πόλη δεν είναι. Ούτε στην Άγκυρα. Ούτε στη Σμύρνη, στα Άδανα, στο Εσκί Σεχίρ, κ.τ.λ. Που είναι άραγε;

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ Η… ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ LADY ΓΙΑΝΝΑ ΣΤΟΝ MISTER TSIPRA;

tsipras-gianna
Γράφει ο Αντίοχος

 Η επίσημη αιτιολόγηση της (75λεπτης παρακαλώ…) συνάντησης της διαβόητης Γιάννας (Lady G, των χλιδάτων Olympic Games του 2004) με τον mister Tsipra, ήταν η πρόσκληση που του απηύθυνε στο Συνέδριο του… ευαγούς Ιδρύματος Κλίντον, που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Και που «θα φέρει στο ίδιο τραπέζι ηγετικές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο, τον πολιτικό κόσμο, την κοινωνία των πολιτών, καθώς και φιλανθρώπους για να αντιμετωπίσουν οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις της περιοχής» (εδώ γελάνε!).
Αυτή ήταν βεβαίως μια καλή δικαιολογία, αν και καθόλου πειστική, γιατί δεν καλείς κάποιον από.....

Μέχρι και ο Βενιζέλος τελείωσε τον Σαμαρά - Την χαριστική βολή θα την δώσει ο Ελληνικός Λαός!


Μέχρι και ο Βενιζέλος τελείωσε τον Σαμαρά - Την χαριστική βολή θα την δώσει ο Ελληνικός Λαός!

Μετά την Μέρκελ, τον Καραμανλή, τον Παπούλια και τον Τσίπρα και ο "συνέταιρος" Βενιζέλος άδειασε τον Σαμαρά και τον παραδίδει στην αμείλικτη λαϊκή ετυμηγορία

Η μαριονέτα - πρωθυπουργός που ακούει στο όνομα Αντώνης Σαμαράς εδώ και ένα χρόνο, από τότε που ενορχήστρωσε και έβαλε σε εφαρμογή την βρώμικη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής η οποία του γύρισε μπούμερανγκ, γυρνά ως ελεεινός και τρισάθλιος επαίτης δεξιά και αριστερά αναζητώντας στήριξη. Αυτό που θέλει μέσα στο θολωμένο του μυαλό είναι να παραμείνει πρωθυπουργός για λίγους μήνες ακόμη.
Δεν μπορεί ακόμα να αποδεχθεί ότι....

(Χ)ΑΝΝΑ-ΜΙΣΕΛ: ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ… ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ

asimakopoulou-samaras-660-eurokinissi
Γράφει ο Αντίοχος 

Μετά από τον (πάντα…) πρόθυμο Αβραμό, κι άλλη μία φέρελπις νεοδημοκράτισσα εκδηλώθηκε υπέρ της «μεγάλης συγκυβέρνησης» νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για την «εκλεκτή» (Χ) Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία θυμίζουμε ότι δεν είναι μια απλή βουλευτής, αλλά εκπρόσωπος τύπου της νουδούλας, άρα ο λόγος της αποκτά βαρύνουσα σημασία.
Η (Χ) Άννα – Μισέλ, λοιπόν, συνεντευξιάστηκε στο ραδιόφωνο του καθεστωτικού Βήματος, όπου τάχθηκε υπέρ της «μεγάλης συγκυβέρνησης», αλλά εξέφρασε τα… παράπονά της για την άλλη πλευρά του λόφου (πρόκειται για… αντικατοπτρισμό, στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο διπλανό λόφο με τη νουδούλα), ότι κάνουν τους… δύσκολους:
«Δεν βλέπω στον ΣΥΡΙΖΑ να......

Αμερικανοκομμουνιστής Βούτσης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ φυσικά και δε θα καταργήσει τους μνημονιακούς νόμους...."

Δεν περνάει μέρα που κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ:
α) Να θέτει τις προϋποθέσεις για τη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ
β) Άλλα να λέει το πρωί άλλα να λέει το βράδυ
γ) Να διακηρύττει σε όλους τους τόνους ότι η "Κυβέρνηση του Alexis" θα τηρήσει στο ακέραιο νόμους και έργα του Μνημονίου και της Τρόικα.

Σειρά είχε ο άρχων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, και πατέρας ένος "γνωστού - αγνώστου", Βούρτσης που δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Real Fm τα εξής:

«Δεν θα καταργήσουμε τις μνημονιακές συμβάσεις μέχρι....

Στη Ναυτοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος υπάρχει πια ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... Μεγαλειώδης δράση του Σωματείου Ελλήνων Εργατών

agnikolas_nez3__article

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι εργάτες έχουν Πατρίδα - Θρησκεία - Οικογένεια για αυτό και στρέφονται μαζικά στον πραγματικό προστάτη των δικαιωμάτων τους. Δεν αργεί η μέρα που το εργατικό κίνημα θα συμπορευτεί κάτω από τα λάβαρα του Εθνικιστικού Κινήματος, όντας το ζωτικότερο μέρος του Έθνους μαζί με τη Νεολαία μας και κινητήριος δύναμη ανάτασης της Εθνικής παραγωγής.

Την Παρασκευή 7/11 το Σωματείο Ελλήνων Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Πειραιά και Νήσων “Άγιος Νικόλαος” πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη δραστηριότητα στον χώρο της ζώνης Περάματος. Μέλη και στελέχη του σωματείου από τα ξημερώματα είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πύλη εισόδου του λιμανιού Περάματος και διένειμαν εκατοντάδες ενημερωτικά έντυπα σε εργαζόμενους και διερχόμενους πολίτες. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν......

ΙΔΟΥ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ!

???????????????????
Γράφει ο Αντίοχος

 Την παρακάτω ευφάνταστη παπαγαλία τη διάβασα σε καθεστωτικό ΜΜΕ:
 Ο Σαμαράς με πουλοβεράκι στο Ναύπλιο – Τουρίστας δεν τον πιστεύει και του κάνει λογοπαίγνια
Στην παραλία του Ναυπλίου βρέθηκε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, μετά το επίσημο ταξίδι του στην Αίγυπτο. Και ενώ έκανε βόλτες στην παραλία με έναν φίλο του, τον πλησιάζει ένα ζευγάρι που έχει κατέβει από ένα κρουαζιερόπλοιο.
Σύμφωνα με.....

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: "ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ"

ELLINOTOYRKIKA

Το Δόγμα της Χρυσής Αυγής, το Δόγμα Νταβούτογλου, το ανδρείκελο Σαμαράς, ο ανθελληνισμός ΗΠΑ – Ευρωπαϊκής Ένωσης και η προοπτική ενός άξονα Αθηνών – Μόσχας
Με την παρούσα ανάλυση σκοπεύουμε να αναδείξουμε το δόγμα του Λαϊκού Συνδέσμου για την στρατηγική της Ελλάδος σε συνάρτηση με τις πρόσφατες εξελίξεις και το συσχετισμό δυνάμεων στην Ανατολική Μεσόγειο. Η τριμερής Διάσκεψη του Καΐρου ήταν μία άνευ σημασίας επίδειξη Σαμαρά – Αναστασιάδη έναντι της τουρκικής προκλητικότητας. Η πρέπουσα απάντηση στον διάπλου του Barbaros στα νερά της Κύπρου είναι η.....

"Προτιμότερος ο πόλεμος από την ταπείνωση"

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 6

Προπαντός… “ψυχραιμία”

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα “Εμπρός

Όπως γνωρίζετε πριν από λίγες ημέρες παραβίασε την εθνική μας κυριαρχία εισερχόμενη στα ελληνικά χωρικά ύδατα μία τουρκική κορβέτα. Συγκεκριμένα, το πλοίο του τουρκικού πολεμικού ναυτικού παραβίασε τα χωρικά μας ύδατα μεταξύ Ευβοίας και Άνδρου. Ακολούθως πέρασε το στενό μεταξύ Κέας και Κύθνου, πλέοντας σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από τις ελληνικές ακτές. Στη συνέχεια τράβηξε προς Μήλο και για εννέα ολόκληρες ώρες μπαινόβγαινε στα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που.....