Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 12, 2014

Ομιλία - Κόλαφος του Μ. Αρβανίτη: "Είστε υπηρέτες των τοκογλύφων και όχι του λαού..."

Δείτε τη....

Τα μεγάλα «αντισυστημικά» πνεύματα συναντώνται: Αγγελοπούλου και Τσίπρας σε μια ωραία φιλική ατμόσφαιρα

Μια «πολιτική» φαρσοκωμωδία εκτυλίχθηκε χθες, με την συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τη Γιάννα Αγγελοπούλου. Όσοι θεωρούσαν «λασπολογία» και «εκπορευόμενη κακία» το όψιμο ενδιαφέρον της πάμπλουτης Αγγελοπούλου για το συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να καταπιούν την γλώσσα τους και να αναθεωρήσουν την άποψή τους.
Στην χθεσινή συνάντηση «αίσθηση» έκανε η κόκκινη τσάντα που κρατούσε η Αγγελοπούλου και η οποία αντιστοιχεί στο ευτελές ποσό κάποιων χιλιάδων ευρώ. Δεν ξέρουμε, επομένως, αν ο χαρακτηρισμός «κόκκινη Γιάννα», που αποδίδεται τώρα τελευταία στην συγκεκριμένη κυρία, έχει να κάνει με το χρώμα της συγκεκριμένης τσάντας, ή με μια νοσταλγική αναλαμπή των νεανικών της μαοϊκών χρόνων.

Όπως και να έχει, «το πρόβλημα» προφανώς και δεν είναι τα τερτίπια της Αγγελοπούλου, η οποία φυσιολογικό είναι να προσπαθεί να σπάσει την μονοτονία της αργοσχολίας και να θεωρεί ότι με κάτι ασχολείται. Όταν μάλιστα η ίδια δηλώνει αντισυστημική, επαφίεται στην κρίση και την διακριτική ευχέρεια του καθενός το πώς θα αξιολογήσει αυτή την τοποθέτηση. Αν, δηλαδή, θα την πάρει στα σοβαρά, συμφωνώντας μαζί της, ή αν θα εξοργιστεί, θεωρώντας ότι αποτελεί τον εξευτελισμό και την γελοιοποίηση της αντισυστημικής έννοιας.
Το πρόβλημα, βασικά, βρίσκεται στη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ. Τέτοιου είδους συναντήσεις ξεφεύγουν...

ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 250000 ΜΑΙΜΟΥΔΕΝΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ «ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ»

Κι αυτό για το αρχείο σας. Κι ἀκόμη πληρώνουμε 250.000 μαϊμουδένιες συντάξεις …«ντιστασιακῶν»!!!

250.000 συντάξεις πληρώνουμε ακόμα και σήμερα σε μαϊμού αντιστασιακούς …70 χρόνια ΜΕΤΑ την λήξη του Β’ΠΠ.

250.000 ενενηντάρηδες υπεραιωνόβιοι «αντιστασιακοί», που οι κακουχίες...

Ο «κόντες» των Ρότσιλντ στο ΥΠΕΘΑ

Άρθρο του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

«Στενό» βγήκε το κοστούμι του αρχηγού της Ν.Δ., που θέλησε να προβάρει πρόωρα, ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας. Από καιρό «έβραζε» το Μαξίμου για την προσπάθεια του Κερκυραίου πολιτικού να φιλοτεχνήσει ένα φιλολαϊκό προφίλ, αποστασιοποιούμενος δήθεν από τις επιλογές της τρόικας και τις εντολές του πρωθυπουργού. Οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά που ποτέ δεν είδαν με «καλό μάτι» την δημιουργία φράξιας Δένδια στο εσωτερικό της ψοφοδεξιάς, εξανέστησαν όταν πριν μερικές εβδομάδες ως υπουργός Ανάπτυξης, επισκέφτηκε χωρίς να ενημερώσει κανέναν, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Αν και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η συνάντηση είχε καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τα «κόκκινα δάνεια» σε επιχειρήσεις και την προστασία της πρώτης κατοικίας, ο κύβος για την απομάκρυνσή του από την θέση που κατείχε, ήδη έχει ριφθεί. Οι προβληματικές του σχέσεις με το περιβάλλον Σαμαρά είχαν αφετηρία τις στημένες συλλήψεις και προφυλακίσεις, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, της ηγεσίας και των στελεχών της Χρυσής Αυγής, τον Σεπτέμβριο του 2013. Τότε, με την ιδιότητα του υπουργού Δημόσιας Τάξης, είχε προσωπικά δεσμευθεί στον πρωθυπουργό ότι...

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ” ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Το 16% του Αθηναϊκού Λαού στήριξε την Ελληνική Αυγή για την Αθήνα και της έδωσε την εντολή να τον εκπροσωπήσει στο Δήμο Αθηναίων. Για εμάς, την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ», αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση και καθήκον μας να ενημερώνουμε για τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του μεγαλύτερου Δήμου της Πατρίδος μας και για την ψήφο που δίνουμε για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Αθηναίων Πολιτών.

Ήδη, από πρώτες Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, διεφάνη ξεκάθαρα ο προσανατολισμός προς . . . νέες συγκυβερνήσεις. Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Γ.  Καμίνης «προέβλεψε» την δημιουργία «συνεργασιών» μεταξύ όλων των συστημικών παρατάξεων, επιβεβαιώνοντας ξεκάθαρα με τον τρόπο αυτόν, την επικείμενη συγκυβέρνηση, ή καλύτερα συγκυβέρνηση «συμψηφισμών», για την οποία είχε ενημερώσει από μακρόν η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».
Στην κατεύθυνση αυτή κινήθηκε το........

Η ΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ “ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ”

maiandros9mppi__article

Κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες το 9ο τεύχος της Εθνικιστικής Ιδεολογικής Επιθεώρησης «Μαίανδρος». Η έλευση του συγκεκριμένου τεύχους έρχεται σε μια «φορτισμένη» χρονική περίοδο. Καταρχάς, ο «Μαίανδρος» συμπληρώνει 2 χρόνια παρουσίας, καθώς το πρώτο τεύχος είχε κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου 2012. Από την άλλη, το τεύχος αυτό κυκλοφορεί στο μεταίχμιο της συμπλήρωσης ενός έτους, τόσο από την ανήθικη και παράνομη σύλληψη του Αρχηγού της  ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και άλλων 5 Βουλευτών του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, όσο και από την άνανδρη δολοφονία από παρακρατικούς ακροαριστερούς των Συντρόφων μας στα Γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Θεωρώ, λοιπόν, ότι.....

ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ – Ο «ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ» ΤΟ’ ΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΜΕΤΙ-ΜΟΥΧΑΜΕΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ «ΜΕΣΑ»!

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-1-455x340
Γράφει ο Αντίοχος
  
Τελικά, δε θα παραιτηθεί από την αρχηγία του ΛάΟΣ –όπως σαφώς δήλωσε την πρώτη μέρα της… καταιγίδας, ο μπάρμπα-Γιώργης Καρατζαφέρης. Αλλιώς εννοούσε –λέει τώρα- την «απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος». Ιδού η δήλωσή του, στον για πολλά χρόνια διαφημιστή του Γ. Παπαδάκη (αυτόν που φοράει μουστάκι…):
«Δεν υποχωρώ, δεν υποτάσσομαι, δεν συμβιβάζομαι. Το όλο θέμα είναι προσωπική μου υπόθεση και......

Η Ε.Ζαρούλια ξεφτιλίζει τους ψευτοδεξιούς του Σαμαρά στη Βουλή: "Έξω οι μαρξιστές από τα σχολεία μας...Η ελληνική νεολαία στηρίζει τη Χρυσή Αυγη"

Δείτε το βίντεο...

Οι μπολσεβίκοι του ΚΚΕ «επαναστατούν» με χορηγό την Alpha Bank!


Οι μπολσεβίκοι του ΚΚΕ «επαναστατούν» με χορηγό την Alpha Bank!

Στον πλέον δεινό καπιταλιστή έχει μετατραπεί η «αγωνιζόμενη» ηγεσία του κομμουνιστικού κόμματος, η οποία μετά την παράνομη πώληση του 902, κάνει μπίζνες με τους τραπεζίτες, με ολοσέλιδες καταχωρήσεις στο ιδεολογικό όργανο του κόμματος τον «Ριζοσπάστη».
Μετά από δεκαετίες εξαπάτησης των εργαζομένων, τους οποίους εκμεταλλευόταν το ΚΚΕ προκειμένου να κλείνει επωφελείς συμφωνίες η συνδικαλιστική του κλίκα με τους ολιγάρχες του πλούτου, τα ορφανά του Μαρξ αδυνατούν πλέον να προσποιούνται τον φιλολαϊκό χαρακτήρα. Οι σκληρές συνθήκες της «ελεύθερης» αγοράς, υποχρεώνουν τους ιδεολόγους του κομμουνισμού σε άτακτη υποχώρηση, πλην όμως απαραίτητη προκειμένου να κατορθώσει το κόμμα να συνεχίσει τον πλουτισμό του, σε βάρος των εναπομεινάντων κορόιδων.
Η ολοσέλιδη καταχώρηση τράπεζας στο οπισθόφυλλο του «Ρίζου», είναι......

Ράπισμα στα μούτρα των ανθελλήνων... Στρατός - Αστυνομία και Εκκλησία οι θέσμοι που εμπιστεύονται οι ΈΛΛΗΝΕΣ...Οσονούπω και η Χρυσή Αυγή!



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα αλάνθαστα ένστικτα είναι αυτά που οδηγούν τους ανθρώπους να εμπιστεύονται και να "αφήνονται" σε θεσμούς.Έτσι και στην περίπτωση του Έλληνα, το ξίφος/όπλο, η στολή και το ράσο είναι τα ισχυρότερα σύμβολα που τον συνδέουν με την Ψυχή του και λειτουργούν ως τα ασφαλέστερα καταφύγια για την Ελπίδα και την Πίστη του..
Η μόνη πολιτική Δύναμη που ασπάζεται τα παραπάνω είναι ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή. Αρκεί να θυμηθεί κάποιος ένα από τα κυριότερα συνθήματά μας:
"Λαός- Στρατός - Εθνικισμός"!
 
Στα «τάρταρα» η δημοτικότητα κομμάτων και «νταβατζήδων» - Καταρρέει η αποδοχή της Δικαιοσύνης από την δράση του περιβάλλοντος «Μπάμπη»
Δημοσκόπηση ενδεικτική της καταστάσεως που επικρατεί στην Ελληνική Κοινωνία δημοσίευσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» και διενεργήθηκε από την Public Issue. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, ο Ελληνικός Λαός διατηρεί σταθερή την εμπιστοσύνη του στους πατροπαράδοτους θεσμούς του Ελληνικού Στρατού, της Αστυνομίας και της Εκκλησίας, παρά την....

Ενός κακού... Ξεκινά το ξεπούλημα του ονόματος "Μακεδονία" από τον Σαμαρά..

Δεν έχει τέρμα ο βάλτος της ψευτοδεξιάς του Σαμαρά και της μιαρής κυβέρνησής του με το κλεφτο - ΠΑΣΟΚ στα εθνικά θέματα.

Μετά την απεμπόλιση των Εθνικών Δικαιωμάτων μας στην Κύπρο και στη συνέχεια της υποταγής στον.... Αγά Ερντογάν, ήρθε και η συνέχεια.... με τη Μακεδονία!

Τι και αν τα ευρήματα στην Αμφίπολης με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο προσδιόρισαν - κάτι που ξέραμε βέβαια - την ελληνικότητα της Μακεδονίας, η Κυβέρνηση του πολιτικάντη, που έστησε όλη την καριέρα του ως "Μακεδονομάχος," έρχεται να.....

Το «τείχος του Βερολίνου» και ο υπερασπιστής του, Μπογιόπουλος


Το «τείχος του Βερολίνου» και ο υπερασπιστής του, Μπογιόπουλος

Η επέτειος της πτώσης του τείχους του Βερολίνου έδωσε την ευκαιρία σε διάφορους «αρουραίους» νοσταλγούς του μπολσεβικισμού να βγουν από τους υπονόμους τους και να δείξουν ότι όχι μόνο δεν έχουν μετανιώσει στο ελάχιστο για τα αίσχη του κομμουνισμού, αλλά «ζητούν και τα ρέστα». Και εντάξει, από το απολίθωμα του ΚΚΕ και τα «φυτά» που το ακολουθούν δεν περιμέναμε κάτι το διαφορετικό. Εδώ δεν είχαν το παραμικρό ηθικό ενδοιασμό να χυδαιολογήσουν εναντίον της εξέγερσης του Ουγγρικού Λαού το 1956, θα διστάσουν στα τεκταινόμενα στην Ανατολική Γερμανία; Πολύ ενδιαφέρον, όμως, έχει η στάση που κράτησε για την επέτειο αυτή ο Μπογιόπουλος. Ναι, ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος μπορεί να....