Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 13, 2014

Επετειακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής Νο.200 με τον Ηλία Κασιδιάρη να δίνει ακόμη ένα ρεσιτάλ... - ΒΙΝΤΕΟ

Άξιος θαυμασμού ο ψυχικά και σωματικό άριστος Συναγωνιστής....

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ… ΠΟΛΥΞΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑΝΝΑΡΑ

Εδώ με... εκλεκτό νεοδημοκράτη φίλο
Γράφει ο Αντίοχος

«Καθηγητές τρεις κι εχάθη η Πατρίς» (Μπίσμαρκ)

Μυρίστηκε εκλογές ο γνωστός ελιτιστής-καθεστωτικός καθηγητής του Κολωνακίου και των Βορείων Προαστίων, Γιανναράς, και το ’ριξε στις… συμβουλές για το τι να ψηφίσουν τα κορόιδα που τον διαβάζουν, νομίζοντας ότι είναι… σοφός.

Το άρθρο του στην «Καθημερινή» έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο «H εκδικητική ψήφος είναι αυτοχειρία», δείγμα του που το πάει το πράμα.

Αφού, λοιπόν, κάνει μια γύρα κριτικάροντας αφ’ υψηλού τη νουδούλα, τον ΣΥΡΙΖΑ, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και τις «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» (με τον ίδιο τρόπο που εξετάζουν τους γαμπρούς οι σιτεμένες γεροντοκόρες, βρίσκοντας σε όλους ελαττώματα – ο ένας τους ξινίζει, ο άλλος τους βρωμάει…), φτάνει και στο Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, για το οποίο –με ύφος μαντάμ Σουσούς- αναφέρει τα εξής:

Ν. Μίχος μέσα στη βουλή: “Ανθέλληνες καθηγητές διδάσκουν τα παιδιά μας στα σχολεία” - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Νίκος Μίχος τοποθετήθηκε στην επίκαιρη ερώτησή προς τον Υπουργό Παιδείας σχετικά με την αποβολή του Προέδρου του 15μελούς του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, επειδή ζήτησε να γίνεται η έπαρση της ελληνικής σημαίας και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος.

Ο εθνικιστής βουλευτής τόνισε ότι ο εν λόγω μαθητής πήρε 3ημερη αποβολή με χαρακτηρισμούς όπως αναρχικός, ακραίος, φασίστας επειδή ζήτησε να αναρτάται η σημαία μια φορά την εβδομάδα και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος. Ο Διευθυντής του σχολείου, ο οποίος δήλωσε ότι δεν είναι Έλληνας...

Οι Νεοδημοκράτες εκλιπαρούν τον Σύριζα να τους αφήσει λίγο ακόμα στην εξουσία...

Γράφει ο Αντίοχος

Μια πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά πρόταση προς κόμμα αντιπολίτευσης (στην περίπτωσή μας στον ΣΥΡΙΖΑ) –και μάλιστα δημοσίως- έκανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Καλαντζής, μιλώντας στο ράδιο-Βήμα.

Σας συστήνω να τη διαβάσετε δύο φορές, ίσως και μία τρίτη, για να τη συνειδητοποιήσετε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και αν είναι σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εκλογές, νομίζω ότι μπορεί...

ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ… ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ

o_petros_konstantinou_tes_antarsua_mprosta_apo_to_phlegomeno_ktirio_tes_marfin
Υπόμνημα με νέα «στοιχεία» (ανάλογα των «παλιών»…) κατέθεσε στο Εφετείο ένας από τους δικηγόρους της γνωστής σταλινικής γκρούπας δικηγόρων «gailgoldendown» της ΑΝΤΑΡCIA (οι οποίοι ασχολούνται νυχθημερόν με τη δίκη της Χρυσής Αυγής – με ποιον εντολέα άραγε;), με την οποία ζητάει να ξεκινήσει το στόρι για την «εγκληματική δράση» από το 1996 κι όχι από το 2008 όπως λέει ο εισαγγελέας τους, ο «Παναθηναϊκάκιας».
Ποιος ο λόγος του αιτήματος; Είναι απλός: τα συντρόφια αυτά έχουν εκτεθεί πολύ για την ενεργότατη συμμετοχή τους στις διώξεις της μνημονιακής συμμορίας των Σαμαροβενιζέλων κατά της Χρυσής Αυγής και προσπαθούν τώρα να…

Τρέμει τις εκλογές ο Βενιζέλος και θέλει να τις καθυστερήσει όσο μπορεί


Τρέμει τις εκλογές ο Βενιζέλος και θέλει να τις καθυστερήσει όσο μπορεί

Θρασύς και ανάλγητος, όπως πάντα, ο νυν αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος «άλλαξε τα φώτα» στην πραγματικότητα, μιλώντας το  απόγευμα της Τετάρτης σε πολιτική εκδήλωση ενόψει του ιδρυτικού συνεδρίου του μορφώματος της «Δημοκρατικής Παράταξης». Ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε, δίχως να αισχύνεται, ότι «υπάρχει μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης και συνεργασίας που αγωνίζεται προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για έξοδο από το μνημόνιο και μετάβαση σε μια κατάσταση αυτοδυναμίας της χώρας, χωρίς μνημόνιο και τρόικα». Αναφερόμενος στο θέμα της προεδρικής εκλογής και στο θέμα των.......

ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

metopo
7 χρόνια πριν…Ζούμε στην Ελλάδα του 2007, σε μια κοινωνία «πλέρια» δημοκρατική, τπν οποία κυβερνούν οι δεξιοί και ιδεολογικά ποδηγετούν οι αριστεροί! Σε μια χώρα στην οποία όλοι πράγματι είναι ό,τι δηλώσουν σύμφωνα με τπν ρήσπ του δημοσιογρά­φου Πωπ, που αργότερα επανέλαβε ο ζωγράφος Τσαρούχης. Εν ονόματι της δημοκρατίας τους οι «προοδευτικοί» υποστηρίζουν ότι οι μουσουλμάνοι πρέπει να μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται σαν «Τούρκοι» και οι ελάχιστες χιλιάδες των ψηφοφό­ρων του Ουρανίου Τόξου να αυτοπροσδιορίζονται σαν «εθνικά μακεδόνες».
Εμείς, δηλώνουμε Εθνικιστές και είμαστε ένα.....

Η ΔΟΥΡΟΥ, Ο… ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ»

doyroy-orkomosia5
Γράφει ο Αντίοχος

Όταν προ έτους περίπου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Η. Παναγιώταρος είχε κάνει ένα –ας μου επιτραπεί η λέξη- «σαρδάμ» με το μικρό όνομα του Κολοκοτρώνη (όλοι καμιά φορά κάνουμε τέτοια λάθη κι αυτό δε σημαίνει πως δεν ξέρουμε…), οι παλιολινάτσες της πορνοδημοσιογραφίας το είχαν κάνει μέγα θέμα και το «έπαιζαν» για μια ολόκληρη βδομάδα, με περιπαιχτική διάθεση και ειρωνικά σχόλια.
Την Κυριακή στον Μαραθώνιο της Αθήνας, η μαντάμ Δούρου, έκανε το ίδιο λάθος με....

Εθνικός Διασυρμός της Ελλάδος της "ψοφοδεξιάς" Τουρκικά μαχητικά καταδίωξαν αεροσκάφος της πολιτικής αεροπορίας εντός του Εθνικού εναέριου χώρου


Τουρκικά μαχητικά καταδίωξαν αεροσκάφος της πολιτικής αεροπορίας εντός του Εθνικού εναέριου χώρου

Τουρκικά μαχητικά F-16 επιτέθηκαν σε ελληνικό πολιτικό αεροσκάφος στο ύψος των Ψαρών χθες. Το ελληνικό αεροσκάφος καταδιώχθηκε μέχρι τη Μύκονο, οπότε και τα τουρκικά μαχητικά αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά.
Τα τουρκικά μαχητικά έθεσαν σε κίνδυνο το.....

Νέα Τιμητική διάκριση για τη Χρυσή Αυγή: Φιγουράρει στις λίστες Σιωνιστικών ΜΚΟ ως μια από τις Παγκόσμιες Δυναμείς... του εξτρεμισμού!


Η Χρυσή Αυγή στις «μαύρες λίστες» των Σιωνιστικών ΜΚΟ,  ανάμεσα στο Ισλαμικό Χαλιφάτο και την Αλ Κάιντα!

Ο «Οργανισμός για την αντιμετώπιση του Εξτρεμισμού» είναι μία από τις χιλιάδες ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο και έχουν σαν στόχο την απορρόφηση κρατικών κονδυλίων για την δαιμονοποίηση του Εθνικισμού.
Τα πλοκάμια αυτών των οργανώσεων ενίοτε φτάνουν στα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια, τα οποία φροντίζουν να ασκούν πιέσεις εκεί που τελειώνει η πολιτική διπλωματία. Έτσι συμβαίνει και στην περίπτωση του «Οργανισμού για την αντιμετώπιση του Εξτρεμισμού»: Η ομάδα διευθύνεται από πρώην γερουσιαστές των ΗΠΑ, διπλωμάτες και πρώην (;)… πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, ανάμεσά τους αρκετοί Σιωνιστές που δεν βρίσκουν τίποτε το......

Ρατσισμός: Η δική μας άποψη


Ρατσισμός: Η δική μας άποψη

Αδιαμφισβήτητα το πιο μείζον θέμα των ημερών μας είναι ο Ρατσισμός. Μια λέξη που απέκτησε πολιτική χροιά από τον  Λ. Τρότσκι το 1930 για να χαρακτηρίσει τους Σλαβόφιλους, ένα πνευματικό-πολιτιστικό κίνημα του 19του αιώνα που αγωνιζόταν ώστε η Ρωσία να παραμείνει πιστή στα παραδοσιακά της ήθη και έθιμα ενάντια στα διεθνιστικά σχέδια των Δυτικόφιλων και του δυτικοευρωπαϊκού προτύπου ανάπτυξης. Έκτοτε της προσάπτεται κάθε λογής κατηγορία ώστε να χρησιμοποιείται εσφαλμένα, αντικαθιστώντας έτσι εκ του πονηρού λέξεις όπως Φυλετισμός και Παραδοσιοκρατία. Ενόψει λοιπόν του φρενήρους αντι-ρατσισμού είναι επιβεβλημένο να διασαφηνίσουμε κάποια πράγματα σχετικά με......