Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 17, 2014

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά για το "μύθο του Πολυτεχνείου.."... Γίνεται να μην ακούσετε αυτή την εκπομπή;!;!

Δείτε το βίντεο....

ΜΥΝΗΜΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ 17η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

tzoymakas-_damanaki7__article


Το Πολυτεχνείο δεν έριξε την Χούντα, αλλά οδήγησε στην επιβολή ενός σκληρότερου στρατιωτικού καθεστώτος.
Οι πιο πονηροί της γενιάς του Πολυτεχνείου αναρριχήθηκαν στις ηγεσίες των διεφθαρμένων κομμάτων: Λαζαρίδης στη ΝΔ, Τζουμάκας στο ΠΑΣΟΚ, Δαμανάκη στην αριστερά.
Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες να.....

Τη λένε "Ηλένια".... Ήταν η πρώτη "νεκρή" του Πολυτεχνείου που...... αναστήθηκε!!!!!

ηλενια2

Για εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες νεκρούς φοιτητές στο Πολυτεχνείο, έκανε λόγο η μαρξιστική προπαγάνδα μετά το… σωτήριον έτος 1974. Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι τους έθαψαν ομαδικώς (για να τους αποκρύψουν) στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Προς ανεύρεση των «ηρωικών νεκρών», ο τότε δήμαρχος Ζωγράφου Δ. Μπέης, κατέσκαψε το νεκροταφείο της περιοχής του, αλλά φευ, νεκρούς σε ομαδικούς τάφους… δεν ανακάλυψε.

Μία εκ των «ηρωικών νεκρών του Νοέμβρη», ήτο και η Ηλένια. Επρόκειτο για μια πανέμορφη κοπέλα, το σκίτσο της οποίας ετοποθετήθη ανάμεσα στα λουλούδια και τις φωτογραφίες των υπολοίπων ανύπαρκτων νεκρών, που «κοσμούσαν» κάθε επιφάνεια του κτιρίου, κατά την πρώτη επέτειο του «ηρωικού Νοέμβρη».

Κάτω από το σκίτσο, τοποθετήθηκε κι ένα σημείωμα το οποίο έλεγε τα εξής συγκινητικά: «Την λένε Ηλένια Ασημακοπούλου. Είναι το κορίτσι μου. Χάθηκε το.....

ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


Μπορεί να μην υπήρχαν νεκροί εντός του Πολυτεχνείου, αλλά υπήρχαν πολλοί που εξαργύρωσαν τα γεγονότα με εξουσία και χρήμα, προδίδοντας και απομυζώντας τον Ελληνικό λαό.

Και ζήσαν αυτοί καλά και εσείς... χειρότερα!

ΟΙ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΕΣ ΤΗΣ FEMEN ΚΑΙ Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

Ξεπέρασαν κάθε όριο αυτές οι παλιοβρώμες της νεοταξίτικης συμμορίας Femen. Αυτή τη φορά, εμφανίστηκαν στο Βατικανό, τάχατες διαμαρτυρόμενες για την επίσκεψη του Πάπα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, φορώντας μαύρες φούστες και κρατώντας σταυρούς στάθηκαν στα γόνατά τους και εν συνεχεία τοποθέτησαν το σύμβολο στα οπίσθιά τους. Στα σώματά τους έγραφαν «Κρατήστε το μέσα» και «Ο Πάπας δεν είναι πολιτικός». Γρήγορα παρενέβη η αστυνομία και τις απομάκρυνε σηκωτές. Ωστόσο, η προσβολή του ΙΕΡΟΥ συμβόλου της Χριστιανοσύνης έμεινε και κατεγράφη.

Φυσικά, αυτές οι περιφερόμενες παλιολινάτσες δεν έχουν διανοηθεί ποτέ να προσβάλλουν κατ’ αυτόν τον τρόπο...

Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

Ποια είναι η προέλευση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας; Ποιοι υποκίνησαν τα νήματα για την δημιουργία της; Το pentapostagma gr σας παρουσιάζει μία σύντομη έρευνα που εντοπίζει τις ρίζες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην ίδια τη Μασονία:

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα δρα ως μέρος μίας έξυπνης στρατηγικής για την στρατολόγηση εξτρεμιστικών προβοκατόρικων στοιχείων για την υπεράσπιση των σκοπών των Illuminati. Τα χαμηλότερα στελέχη της Οργάνωσης ενδέχεται να πιστεύουν με απόλυτη ειλικρίνεια ότι μάχονται για «την υπεράσπιση του Ισλάμ» και ότι συγκρούονται με το «Δυτικό Ιμπεριαλισμό». Παρόλα αυτά, οι διαφορετικές τρομοκρατικές οργανώσεις που την απαρτίζουν δημιουργούν ένα κοινό δίκτυο...