Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 18, 2014

Μέχρι και ο Τατσόπουλος το παραδέχτηκε: Το Πολυτεχνείο δεν έριξε την Χούντα - Οι αριστεροί το είχαν καταδικάσει! ΒΙΝΤΕΟ

Ανήμερα του Πολυτεχνείου ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής και πρώην Συριζαίος Τατσόπουλος κατά την διάρκεια πρωινής εκπομπής είχε μια κρίση ειλικρίνειας σχετικά με τα γεγονότα του 1973 και τις θέσεις που είχαν λάβει τα κόμματα της αριστεράς.

Ο Τατσόπουλος λοιπόν ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το Πολυτεχνείο όχι μόνο δεν έριξε την χούντα αλλά χρησιμοποιήθηκε ως πρόσχημα για την εφαρμογή ενός νέου σκληρότερου στρατιωτικού καθεστώτος. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην στάση των τότε κομμάτων της αριστεράς, δηλαδή στο ΚΚΕ και στο ΚΚΕ εσωτερικού, λέγοντας πως δεν ήθελαν το Πολυτεχνείο γιατί...

Η Χρυσή Αυγή πανικοβάλλει τους ανθέλληνες στο περιφερειακό συμβούλιο της Κεντρικής Μακεδονίας - ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή αντίδραση των εκπροσώπων της Ελληνικής Αυγής για τη συνεργασία με το πανεπιστήμιο των Σκοπίων

Καταπέλτης ήταν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ελληνικής  Αυγής, Νίκος Χρυσομάλλης και Φώτης Γραικός, στη συζήτηση για το θέμα της αποδοχής εκτέλεσης του έργου TERRA-MED, Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας – Σκοπίων, όπου ένας απ’ τους εταίρους ήταν το πανεπιστήμιο των Σκοπίων.

Ενώ το θέμα εξελισσόταν χαλαρά, με τη συζήτηση να περιστρέφεται κυρίως γύρω από διαδικαστικά και μικροπολιτικά ζητήματα, το λόγο πήρε ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής και σε έντονο τόνο υπενθύμισε τον δήθεν «πατριωτικό λόγο» της πλειοψηφίας προεκλογικά, καταθέτοντας στο προεδρείο φωτογραφία από την αρχική σελίδα του πανεπιστημίου των Σκοπίων, εταίρου στο υπό συζήτηση θέμα, όπου σε κάθε σχεδόν σειρά υπήρχε η φράση «Republic of Macedonia».

Το θερμόμετρο ανέβηκε ακόμα περισσότερο, όταν ο Φ. Γραικός σε μια αποστροφή της τοποθέτησης του, δήλωσε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αναμενόμενο από τις αριστερές παρατάξεις με τις γνωστές θέσεις στο θέμα του ονόματος.
Εν μέσω διακοπών και αντεγκλήσεων, ο Ν. Χρυσομάλλης...

Ομιλία - σοκ του Βορίδη: “Διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, το ελλαδίτικο κρατίδιο είναι εμετικό έκτρωμα που μόνο να εξοντώνει ξέρει!”

Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν στα διάφορα γραπτά και ομιλίες του Μάκη Βορίδη, την εποχή που παρίστανε τον Εθνικιστή, είτε αφορούσε την συμμετοχή του στην ηγεσία της Νεολαίας ΕΠΕΝ  είτε την πορεία του με το Ελληνικό Μέτωπο. Άλλο ένα δείγμα της πλήρους μετάλλαξης αυτού του τύπου, απ΄αυτό που υποστήριζε ότι ήταν παλαιότερα σε ακραιφνή νεοφιλελεύθερο σήμερα είναι και τα όσα είπε στις 28 Σεπτεμβρίου 2003 σε εκδήλωση της νεολαίας του κόμματος του (3η Εθνικιστική Γιορτή Νεολαίας), σε μια μακροσκελή ομιλία, από την οποία σας παρουσιάζουμε κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

«Στα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου συνωθούνται όχι οι νέοι, αλλά οι "νεολαίοι". Συνωθούνται αυτοί που είναι από τη γέννα τους γερασμένοι. Το πολιτικό μας σύστημα, γέρικο και διεφθαρμένο, εξοικειωμένο με την συναλλαγή και την διαπλοκή και αναπαραγόμενο από  αυτήν κατασκευάζει μία τέτοια, όμοια με αυτό, νεολαία: δειλή, φοβισμένη, υποταγμένη, τσακισμένη. Μαρξιστές και φιλελεύθεροι...

Τους έτσουξε η συνάντηση εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Ενοχλήθηκαν σφόδρα οι διάφοροι ουραγοί της Μέρκελ από την συνάντηση αντιπροσωπείας της Χρυσής Αυγής με εκπροσώπους της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού. Μιλώντας για ουραγούς της Μέρκελ οφείλουμε να τονίσουμε – προς άρση παρεξηγήσεων – ότι δεν μιλάμε μόνο για τον χρηματοδοτούμενο Ψαρρά και αυτούς που αναπαρήγαγαν το προϊόν του συμπλέγματός του, αλλά και άλλους.

Ο «Βηματοδότης» μάλιστα έκανε το ατόπημα να φιλοξενήσει και «δηλώσεις» ανώνυμου «ανώτατου αξιωματικού του ΓΕΕΘΑ», ο οποίος...

ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΙ «ΦΙΛΟΙ» ΤΟΥΣ!

60543
Δεν έχουν περάσει ακόμα ούτε τρεις ημέρες από την δίωξη κατά 24χρονου αστυνομικού γιατί ακούμπησε κάποιον φωτορεπόρτερ (της αριστεράς και της… προόδου) στα προχθεσινά επεισόδια και οι ψοφοδεξιοί «φίλοι των αστυνομικών» ετοιμάζουν νέες διώξεις! Ιδού και η προαναγγελία τους από τα καθεστωτικά ΜΜΕ:
«Σύμφωνα με την αστυνομία, ύστερα από αναφορές σε ηλεκτρονικά μέσα για τραυματισμό δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, που στιγμάτισαν τις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν πιθανές ευθύνες αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια, 4.....

Ο Μπόμπολας "καρφώνει" τους πρόθυμους "ανεξάρτητους" που θα στηρίξουν την Κυβέρνηση για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας...!

assets_LARGE_t_420_54408220
Σε εκτενές δημοσίευμά της, η φυλλάδα του Big Boss Μπόμπολα, «καρφώνει» τα πρώτα ονόματα των «προθύμων» για την «προεδρική πλειοψηφία» των Σαμαροβενιζέλων.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Big Boss:
Κατ’ αρχάς υπάρχει μια ομάδα 12 βουλευτών που «είναι κοντά στο ναι»:
Καπερνάρος, Νταβρής, Γιοβανόπουλος, Κασαπίδης, Κουράκος, Λυκούδης, Πολύδωρας, Ψαριανός, Οικονόμου, Μελάς, Μάρκου και Ιατρίδη.
Σχόλιο 1ο: Όλοι οι παραπάνω δεν είναι απλά «κοντά στο ναι», είναι σιγουρότατοι… Σημειωτέον, ότι....

Δεν μπόρουν να το κρύψουν με τίποτα.... Έρχεται δημοσκόπηση που δείχνει τη Χρυσή Αυγή στην 3η θέση!

Παρά τον απηνή πόλεμο μέσω δημοσκοπήσεων, με τη συμπαράσταση της προπαγάνδας των ΜΜΕ η Χρυσή Αυγή αντέχει, μεγαλώνει και τείνει προς γιγάντωση μέσω των καθημερινών αγώνων από τα "παιδιά με τα μαύρα μπλουζάκια".

Αν στο παραπάνω προσθέσουμε την οικονομική ανέχεια των Ελλήνων, την κατάρρευση των εσόδων τους και την ασυδοσία που υπάρχει παντού λόγω της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου είναι αναμενόμενο να συστρατεύονται οι Έλληνες γύρω από τη μοναδική Δύναμη που μπορεί να βάλει τους κλέφτες στη φυλακή.

Στο "Ποντίκι" λοιπόν την Πέμπτη θα δημοσιευτεί δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse στην οποία η Χρυσή Αυγή θα.....

Ολόκληρη η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ευρωβουλή για την Ελληνικότητα της Κύπρου - Βίντεο

Δείτε το βίντεο...

Η Χρυσή Αυγή συρρικνώνεται αλλά.... ανοίγει νέα γραφεία! Κοσμοσυρροή στα νέα γραφεία του Στρυμωνικού! Φωτορεπορτάζ - Βίντεο

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια της Τ.Ο. Στρυμονικού Κόλπου - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Με τη συμμετοχή εκατοντάδων Συναγωνιστών από την ευρύτερη περιοχή των Νέων Βρασνών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια ενός ακόμα νέου εθνικιστικού κάστρου της Χρυσής Αυγής στον νομό Θεσσαλονίκης. Σε πείσμα των καιρών και ενάντια στο κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργεί κράτος και παρακράτος, το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών διαψεύδει τον μνημονιακό πρωθυπουργό, τους συνεργάτες του και τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης, που ευελπιστούσαν με τις διώξεις και τις δολοφονίες να «λιώσουν» την Χρυσή Αυγή και διαδίδει το μήνυμα της.....

5 "ανεξάρτητοι" βουλευτές παίρνουν αρνητική θέση για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας....και ρίχνουν στο....γκρεμό την Κυβέρνηση!

aurio-i-ekdilwsi-twn-boudouri---moutsina.w_l
Δε φαίνεται να πιάνει το κόλπο των Σαμαροβενιζέλων με τους λεγόμενους «Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές» (που ως γνωστόν έχουν φτιάσει κοινοβουλευτική ομάδα…).
Πιο συγκεκριμένα, οι Σαμαροβενιζέλοι έβγαλαν στο σεργιάνι τον βουλευτή Πάρι Μουτσινά (φευγάτο από τη ΡΗΜΑΔ) να προωθεί στο όνομα των «Ανεξάρτητων» την πρόταση σύστασης κυβέρνησης «ειδικού σκοπού», ώστε να εκλεγεί πρόεδρος της «δημοκρατίας» τους από την παρούσα βουλή (και να μας κάτσουν στο σβέρκο οι Σαμαροβενιζέλοι μέχρι τον Ιούνιο του… 2016)!
Ωστόσο, πέντε από τους βουλευτές της συγκεκριμένης ομάδας, άδειασαν τον Μουτσινά, απαγορεύοντάς του να μιλάει για.....

"Σπάζοντας πλάκα" με τους κομμουνιστές ανήμερα του "Πολυτεχνείου"!

Μιας και σήμερα οι απανταχού «δημοκράτες» του «συνταγματικού τόξου» εορτάζουν τα όσα συνέβησαν (αλλά και όσα δεν συνέβησαν) στον χώρο του Πολυτεχνείου, ας γνωστοποιήσουμε την τακτική που ακολουθεί κάθε χρόνο κάποιος Συναγωνιστής, ο οποίος αρέσκεται κατά την διάρκεια του τριήμερου εορτασμού να «πουλάει τρέλα» στους κνίτες, οι οποίοι βρίσκονται γύρω από το Πολυτεχνείο.
Ας δούμε, όμως, πώς περιγράφει ο ίδιος την όλη κατάσταση: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή από το να σπας πλάκα με τα “φυτά” της ΚΝΕ αυτές τις ημέρες. Όταν, λοιπόν, βλέπω τους......

Χρυσή Αυγή: Το τελευταίο οχυρό του Έθνους.. - ΒΙΝΤΕΟ


Γεώργιος Γερμενής: Είμαστε το τελευταίο οχυρό υπεράσπισης του Έθνους!

Το Σάββατο κατά την διάρκεια της καθιερωμένης ομιλίας στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αθήνας υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση του άδικα προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γεώργιου Γερμενή μέσα από τα κελιά της Τιμής.
Ακολουθεί το αγωνιστικό μήνυμα του Συναγωνιστή Γεώργιου Γερμενή:
Είναι χαρά μου να μιλώ μαζί σας, έστω και κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες, να ομιλώ μαζί σας από το τηλέφωνο των φυλακών Κορυδαλλού. Το τυραννικό καθεστώς του σαμαριστάν μη μπορώντας αλλιώς να αντιμετωπίσει τον πολιτικό λόγο της Χρυσής Αυγής, μας βάζει στη φυλακή. Γιατί, πολύ απλά, τους.......