Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 19, 2014

Μέχρι και ο Λαζόπουλος το ομολογεί: "Ο μόνος λόγος που η Χρυσή Αυγή είναι στη φυλακή είναι για να πάρει τις ψήφους της η ΝΔ και ο Σαμαράς" - ΒΙΝΤΕΟ

Η μεγάλη διάσταση που έχει πάρει το θέμα των off shore εταιρειών του Καρατζφέρη και των "μαύρων χρημάτων" που βρέθηκαν στους λογαριασμούς τους, με σαφή υπόνοια και ενδείξεις ότι προέρχονται από "μίζες" από τα εξοπλιστικά συστήματα, έχει ως αποτέλεσμα να ακούγονται αλήθειες σχετικά με το γεγονός της φυλάκισης του Αρχηγού, των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Ο "ψυχάκιας" του Μαξίμου λοιπόν, που έχει τρέλα με την εξουσία το έχει βάλει σκοπό του να μείνει στην καρέκλα του Πρωθυπουργού με κάθε κόστος και τρόπο! Έτσι "δίνει στεγνά" όλα τα "δεξιά αναχώματα" μήπως και υφαρπάξει λίγες ψήφους και να συνεχίσει να έχει ελπίδες για να μη διασυρθεί στις επερχόμενες εκλογές.

Αυτό λοιπόν κατάλαβε και ο γελωτοποιός του ALPHA, Λάκης Λαζόπουλος, και στην εκπομπή του παραδέχθηκε το αυτονόητο.
"Ο Σαμαράς έχει βαλθεί να διαλύσει κάθε... δεξιό. Από τον Καρατζαφέρη μέχρι του Αν.Ελ. για να παραμείνει στην εξουσία και να πάρει τις ψήφους τους. Το ίδιο έκανε και με τη Χρυσή Αυγή που τους έκλεισε στη φυλακή."

Δείτε το βίντεο...

Ο Θεοδωράκης είπε και ελάλησε: "Να εκλεγεί Πρόεδρος από την παρούσα Βουλή και να γίνει στη συνέχεια συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ"

Δεν θα μπορούσε να τα πει καλύτερα ο..... Μπόμπολας σε μια συνέντευξή του σχετικά με τις επιθυμίες των νταβατζήδων για το πολιτικό γίγνεσθαι της Ελλάδος, από τον "Σταύρακα" του ποταμιού.

Σήμερα λοιπόν ο Θεοδωράκης συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου - αδιευκρίνιστο το "γιατί" κλήθηκε να συνομιλήσει με το Σαμαρά ένας... ταξιδευτής χωρίς κοινοβουλευτική εκπροσώπηση -  και συζήτησαν για τα.... μελλούμενα και το πώς αντιλαμβάνεται την ορθή  ροή των πολιτικών εξελίξεων ο.... Μπόμπολας, εμ με συγχωρείτε, ο Θεοδωράκης και το ... κόμμα του.

Έτσι λοιπόν ο Θεοδωράκης ικανοποιώντας πλήρως τον πρώην;! εργοδότη του ζήτησε να......

Ιδού οι πραγματικοί συνεργάτες των γερμανών (του… ευαγούς ιδρύματος Λούξεμπουργκ)

Γράφει ο Αντίοχος

Διεθνές συνέδριο για το… αγαπημένο του θέμα (την Χρυσή Αυγή) διοργανώνει το (έτσι κι αλλιώς μονοθεματικό, κατά της Χρυσής Αυγής…) Ελληνικό Παράρτημα του Ιδρύματος «Ρόζα Λούξεμπουργκ», στο Γκάζι, από 20 έως 22 Νοεμβρίου. Ιδού το… μενού:

«Στο συνέδριό μας θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε ορισμένα καίρια ερωτήματα σχετικά με την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη: Ποιες ιδεολογίες προβάλλει η ακροδεξιά στις διάφορες χώρες; Ποιο ρόλο παίζει η οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση στην άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων; Ποιες είναι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν τα ακροδεξιά σχήματα για να κερδίσουν κοινωνική αποδοχή και να εμφανίζονται ως νέοι σύμμαχοι των συντηρητικών κομμάτων στις χώρες τους; Πόσο βαθιά έχουν διεισδύσει οι ακροδεξιοί στους κρατικούς μηχανισμούς και ποιοι υποστηρίζουν τη διείσδυση αυτή; Με ποιους τρόπους μπορούμε να αντισταθούμε στην ακροδεξιά σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο;».

Άραγε, ποιοι χρηματοδοτούν το όλο δρώμενο, που είναι ιδιαιτέρως πολυέξοδο, καθώς θα διαρκέσει ένα τριήμερο και συμμετέχει σ’ αυτό κόσμος και κοσμάκης από το εξωτερικό (κυρίως Γερμαναράδες…), οπότε λογαριάστε...

ΝΕΑ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ" ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Πέρα από την Αμφίπολη, ανασκαφές γίνονται και σε άλλα μέρη της Ελλάδος και συχνά υπάρχουν εντυπωσιακά ευρήματα. Με τελευταίο παράδειγμα τα πρόσφατα ευρήματα στην Πλωτινόπολη Διδυμοτείχου.

Η ανασκαφή στην Πλωτινόπολη βρίσκεται σε εξέλιξη από το 1996 και κάθε χρόνο δίνει νέα αρχαιολογικά ευρήματα. Μόνο που τα τωρινά, περιέχουν και το γνωστό… ναζιστικό σύμβολο, το οποίο –όλως τυχαίως- ευρέθη προσφάτως και στην Αμφίπολη, αλλά και στην Αρχαία Μεσσήνη.

Λέτε να ήταν οι αρχαίοι μας πρόγονοι… ναζιστές (παλαιοναζιστές); Μήπως να ενεργοποιήσουμε εναντίον τους τον…«αντιρατσιστικό» νόμο, αφού χρησιμοποιούσαν… απαγορευμένα σύμβολα και να τους...

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ – ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΜΑΤ
Με έναν ιδιότυπο αντάρτικο πόλεων ήρθαν αντιμέτωπες οι ομάδες των ΜΑΤ που διατάχθηκαν να αντιμετωπίσουν χθες το βράδυ τα επεισόδια στην «αυτόνομη» περιοχή των Εξαρχείων και μάλιστα έχουν να αντιμετωπίσουν και επικοινωνιακό πόλεμο: Μέχρι και για κλοπή μπουκαλιών νερού (!) κατηγορήθηκαν από τα  ΜΜΕ με αφορμή επίθεση ενός περιπτερά σε άνδρες των ΜΑΤ.
Το βίντεο που ανέβηκε από χρήστη στο youtube έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων, για ένα γεγονός που η ουσιαστική του όμως πράξη, η κλοπή των νερών δεν φαίνεται βέβαια πουθενά.
Σύμφωνα με.....

Ο Κουτσούμπας δηλώνει ξεκάθαρα ότι ζητάει «ανατροπή του πολιτεύματος»: Ακούνε Βουρλιώτης, Κουτζαμάνη και Ψαρράς;


Ο Κουτσούμπας δηλώνει ξεκάθαρα ότι ζητάει «ανατροπή του πολιτεύματος»: Ακούνε Βουρλιώτης, Κουτζαμάνη και Ψαρράς;

Σε όλους εκείνους οι οποίοι μέσα στο παραλήρημα και την ψευδολογία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, εκτός από τα ανύπαρκτα όπλα και τα επίσης ανύπαρκτα αμνοερίφια που «έσφαζαν» οι Χρυσαυγίτες ομαδικά, ανακάλυψαν ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών επεξεργάζεται δήθεν την ανατροπή του πολιτεύματος, τους παραθέτουμε το παρακάτω απόσπασμα από τηλεοπτική συνέντευξη, τη Δευτέρα το βράδυ, του ανεπάγγελτου και παιδιού του κομματικού σωλήνα νέου σταλινίσκου του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.
«Θέλω να μου το κάνετε πιο συγκεκριμένο αυτό, δηλαδή τι εννοεί το ΚΚΕ. Το Σύνταγμα ως έχει σήμερα το σέβεστε ή όχι;
Εμείς το έχουμε καταψηφίσει το Σύνταγμα, άρα από αυτήν την άποψη δεν μπορεί να ....

"Παρέλαση" στο κέντρο της Αθήνας..... Η Χρυσή Αυγή ετοιμάζει εκδήλωση για την "Εξωτερική Πολιτική του Εθνικού Κράτους" και πώς αντιμετωπίζεται η τουρκική προκλητικότητα....


Η Χρυσή Αυγή όντας ο μοναδικός γνήσιος εκφραστής των εθνικών μας συμφερόντων, αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα των ημερών εις ότι αφορά την απεμπόληση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από μια προδοτική συγκυβέρνηση, διοργανώνει το Σάββατο 22 Νοεμβρίου ανοιχτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Crystal με θέμα την ανεξάρτητη εθνική πολιτική και τις προτάσεις για την άμεση εφαρμογή ενός εθνικού στρατηγικού σχεδίου.
Σε πείσμα της ενδοτικότητας και της άτακτης υποχώρησης της μνημονιακής συγκυβέρνησης σε όλα τα μείζονα εθνικά θέματα το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών απαντά με επιχειρήματα που θα αναπτύξουν οι κάτωθι ομιλητές:
Παναγιώταρος Ηλίας (Βουλευτής Β΄ Αθηνών): Ελληνοτουρκική φιλία-ΟΧΙ, ευχαριστώ!
Ματθαιόπουλος Αρτέμης (Βουλευτής Σερρών): Η ελληνορωσική προσέγγιση και η.....

O ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. και η Χρυσή Αυγή καταγράφουν άλλη μια σπουδαία νίκη σε συνδικαλιστικές εκλογές!!


Σημαντική νίκη του ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. στις εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Ιδιοκτήτων Ταξί Αττικής (ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α), η συνδικαλιστική παράταξη με την πολιτική και ιδεολογική ταυτότητα της Χρυσής Αυγής, κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια από την ίδρυσή του, να κερδίσει μια έδρα στο Διοικητικό Συμβούλιο του υψηλότερου συνδικαλιστικού οργάνου του επαγγέλματος που εκπροσωπούν.

Η  Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α είναι το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου μας και αφορά όλους τους ιδιοκτήτες ταξί και αγοραίων σε όλη την Ελλάδα. Έτσι σε πείσμα όλων που θεωρούσαν το ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α ως μία φωτοβολίδα και ως μια συγκυριακή παράταξη χωρίς συνέχεια, εμείς με τις εκλογές της 16/11/2014 αποδείξαμε ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, χωρίς καμία συμμαχία ή συνεργασία κάτω από το τραπέζι, ότι όχι μόνο ........

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

συριζα_προγραμμα
Άρθρο του Γιώργου Φράγκου στην Εθνική εφημερίδα «Εμπρός«

Αδύνατον η χώρα μας με ανύπαρκτη βιομηχανία, με δηλωμένη ανεργία της τάξεως του 27% και με περίπου το 1/3 του πληθυσμού της βυθισμένο στην φτώχεια, να μπορέσει να ενσωματώσει και κυρίως να εξασφαλίσει εργασιακά τα εκατομμύρια των Ασιατών και Αφρικανών που θα «βαφτισθούν» Έλληνες.
 Για την απόκτηση της ιδιότητας του Έλληνα πολίτη, δεν θα απαιτείται η καλή χρήση της Ελληνικής γλώσσας, η γνώση του Ελληνικού πολιτισμού και ιστορίας, ούτε η ύπαρξη εισοδήματος που θα διασφαλίζει την βιωσιμότητα αυτών και των πολυμελών τους οικογενειών.
  • Αυτόματη χορήγηση της ιθαγένειας σε.........

Ο Μητρόπουλος έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας με κυβέρνηση Τσίπρα: Μην χαίρεστε, πάλι Μνημόνιο θα ΄χει!


Ο Μητρόπουλος έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας με κυβέρνηση Τσίπρα: Μην χαίρεστε, πάλι Μνημόνιο θα ΄χει!

Όσοι νομίζουν πως η αναπόφευκτη πτώση των Σαμαροβενιζέλων και η άνοδος του Τσίπρα θα αλλάξει την ζοφερή πραγματικότητα στην ελληνική κοινωνία, πλανώνται πλάνην οικτρά! Στον Σύριζα έχουν ήδη δώσει όλα τα εχέγγυα στους διεθνείς τοκογλύφους πως πως συνεχιστεί η ίδια μνημονιακή κατάσταση και το μόνο που θα αλλάξει θα είναι τα πρόσωπα.
Οι επαφές και οι συμφωνίες των Συριζαίων με τα μεγάλα οικονομικά και εκδοτικά συμφέροντα έχουν γίνει και ήδη τα "πουλέν" Τσίπρα δίνουν το στίγμα της επόμενης ημέρας. Ο βουλευτής Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στον Βήμα 99,5 δήλωσε χαρακτηριστικά: "εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρει να εξασφαλίσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία, είναι ενδεχόμενο να συνεχίσει τη μνημονιακή πολιτική".
Συγκεκριμένα είπε: "Με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, δεν θα έχει ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ από μνημονιακές ή παραμνημονιακές, φιλομνημονιακές δυνάμεις που........

Ο Λοβέρδος επιμένει και ο Χατζηνικολάου ζορίζεται: Η Χρυσή Αυγή είναι ένα αυθεντικό εθνικιστικό ακτιβιστικό κίνημα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λοβέρδος ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Χατζηνικολάου "Στον ενικό". Μίλησε για τις μνημονιακές κυβερνητικές επιταγές και την πρόταση για εθελοντική εργασία καθηγητών στα σχολεία(!!!). Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Χρυσή Αυγή. Επανέλαβε την άποψή του ότι
η Χρυσή Αυγή είναι ένα "αυθεντικό ακτιβιστικό κίνημα" και είναι λογική η επιρροή της όταν αφήνει κενά το κράτος.

Αμέσως ο Χατζηνικολάου αγχωμένος, προσπάθησε με γλοιώδη τρόπο να τον μεταπείσει...