Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 21, 2014

Έτσουξε τους καθεστωτικούς: Τι συνέβη στον Κορυδαλλό στην συνάντηση Κασιδιάρη με τους βουλευτές; - ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπορτάζ ΣΚΑΪ για την επίσκεψη της επιτροπής Δεοντολογίας στον Κορυδαλλό για το βίντεο Μπαλτάκου

Η χθεσινή επίσκεψη της επιτροπής Δεοντολογίας στον Κορυδαλλό για την υπόθεση της ομολογίας Μπαλτάκου και η απαξιωτική αντιμετώπισή της από τον παράνομα προφυλακισμένο Συναγωνιστή Κασιδιάρη ήταν ένα θέμα που πέρασε στα ψιλά…

Εξαίρεση το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ που παρόλο που αντιμετώπισε με την γνωστή εμπάθεια και χαρακτηρισμούς τα χθεσινά γεγονότα, τα κάλυψε ειδησεογραφικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...

Εκδήλωση: Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για την ΑΟΖ, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την προσέγγιση Ελλάδος-Ρωσίας


Η Χρυσή Αυγή όντας ο μοναδικός γνήσιος εκφραστής των εθνικών μας συμφερόντων, αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα των ημερών εις ότι αφορά την απεμπόληση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από μια προδοτική συγκυβέρνηση, διοργανώνει το Σάββατο 22 Νοεμβρίου ανοιχτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Crystal με θέμα την ανεξάρτητη εθνική πολιτική και τις προτάσεις για την άμεση εφαρμογή ενός εθνικού στρατηγικού σχεδίου.

Σε πείσμα της ενδοτικότητας και της άτακτης υποχώρησης της μνημονιακής συγκυβέρνησης σε όλα τα μείζονα εθνικά θέματα το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών απαντά με επιχειρήματα που θα αναπτύξουν οι κάτωθι ομιλητές:

Τα επίσημα στοιχεία λένε: Ένας λαθρομετανάστης φεύγει, τέσσερις έρχονται!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γεια σου ρε Σαμαρά που έλεγες πως θα επανακαταλάβουμε τις πόλεις μας! Και βρέθηκαν ΗΛΙΘΙΟΙ που σε πίστεψαν.

Γράφει ο Αντίοχος

Την ίδια ώρα που τα ανατολικά σύνορα της πατρίδας μας έχουν γίνει σουρωτήρι, από το οποίο εισέρχονται κατά χιλιάδες οι εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες (λαθρομετανάστες), το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ (και «Ελεύθερης Λαθρομετανάστευσης») εξέδωσε μια πανηγυρική ανακοίνωση (εννοούμε για τα… πανηγύρια), με την οποία μας πληροφορεί ότι «3.404 αλλοδαποί διαφόρων υπηκοοτήτων επέστρεψαν συνολικά από όλη την επικράτεια, στις χώρες καταγωγής τους, τον μήνα Οκτώβριο».

Προσέξτε τι κόλπο κάνουν οι πολιτικοί απατεώνες. Βάζουν στο ίδιο τσουβάλι τις απελάσεις και τις λεγόμενες...

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Κατερίνη: Η Παιδεία ξυπνάει! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή για μια Εθνική Παιδεία, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 16 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο «Εκάβη» της Κατερίνης. Πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος προσήλθε στην εκδήλωση, παρά τις μάταιες προσπάθειες...

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 350.000 (ΜΟΝΟ) ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΑΝΤ 1 ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

prostimo-614x378
Βροχή πέφτουν τα πρόστιμα στα «έγκριτα» κανάλια των… εντιμότατων ολιγαρχών, γιατί εξαπατούν τον κοσμάκη με τα δήθεν τηλεπαιχνίδια τους. Έτσι, πρόστιμα συνολικού ύψους 350.000 ευρώ επιβλήθηκαν στον ΑΝΤ1 (το κανάλι που απάντησε ότι δε δίνει χρόνο στην Χρυσή Αυγή γιατί «έτσι γουστάρει») από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Το μεγαλύτερο μέρος των προστίμων αφορά σε παραπλάνηση τηλεθεατών από τηλεπαιχνίδια. Και πιο συγκεκριμένα για το τηλεπαιχνίδι Super Game στις 9 και 10/7/2014, επιβλήθηκε πρόστιμο 100.000 ευρώ. Για το ίδιο τηλεπαιχνίδι, στις 16 και 17/7/2014 το πρόστιμο ανέρχεται στις....

«Βόμβα» Μελά: Άλλοι 4 με 5 βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ σκέφτονται να ψηφίσουν ΠτΔ - Διαλύεται το μόρφωμα Καμμένου


«Βόμβα» Μελά: Άλλοι 4 με 5 βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ σκέφτονται να ψηφίσουν ΠτΔ - Διαλύεται το μόρφωμα Καμμένου

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Καμμένος ετοιμάζεται να γίνει συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ να υφαρπάξει όσες ψηφούς μπορεί από το μόρφωμα των Αν.Ελ. που χτίστηκε μόνο για να ανακόψει την πορεία προς την εξουσία της Χρυσής Αυγής.

Μία μέρα πριν τη διεξαγωγή του συνεδρίου των ΑΝ.ΕΛ, ο βουλευτής του κόμματος Μελάς φροντίζει να δυναμιτίσει το κλίμα για μια ακόμα φορά, με δηλώσεις τις οποίες έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό. Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την τοποθέτησή του για το ενδεχόμενο ψήφισης Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Μελάς προχώρησε ακόμη περισσότερο, καθώς υποστήριξε ότι άλλοι τέσσερις με πέντε βουλευτές του κόμματός του, με τους οποίους έχει κάνει τη σχετική συζήτηση, συμπαρατάσσονται με την άποψή του.
Ο Μελάς δεν προχώρησε σε.....

Το MEGA κλείνει 25 χρόνια και εμείς του...... ευχόμαστε τα καλύτερα!!!

mega708
Αυτές τις μέρες, το μεγάλο κανάλι των ολιγαρχών mega έχει… γενέθλια, συμπληρώνοντας τα 25 χρόνια ανελέητης καθεστωτικής προπαγάνδας στο ελληνικό κοινό. Και για να μην ξεχνάμε τους… πρωτοπόρους της καθεστωτικής προπαγάνδας, το αποβλακωτικό δελτίο ειδήσεων του πρώτου καιρού, το παρουσίαζε η σημερινή… Πασιονάρια της Εκάλης Λιάνα Κανέλλα, με σχολιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη. Επίσης, στο τμήμα ειδήσεων (καθεστωτικής προπαγάνδας) ήταν η......

ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο (ΙΟΥΔΑΙΟΣ) ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ

avram_mpenariogia1
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

«Η  Ελλάς  είναι  η  μοναδική  χώρα  στην  Ευρώπη,  πού  ενώ  έκλεισε  το  εργοστάσιο  στο  εξωτερικό  (ΕΣΣΔ),  διατηρεί  ανοιχτή  την  αντιπροσωπεία  του  εδώ  (ΚΚΕ)… Θα  ήθελα  να  προσθέσω  τα  παρακάτω  στο  χθεσινό  (19/11/2014)  άρθρο  για  τον  σιωνιστή-κομμουνιστή  ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ.
Ο  ΓΙΟΣ  ΤΟΥ  ΙΔΡΥΤΗ  ΤΟΥ  ΚΚΕ,  Ελιέζερ Μπεναρόγια,  ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ  ΣΤΙΣ  ΗΠΑ  (ΚΑΙ  ΑΛΛΑ  ΠΟΛΛΑ)  σε  συνέντευξη  του  στο  συγκρότημα  Λαμπράκη  (11/09/2011) λέει:    «Δεν ξέρω αν θα ήταν αριστερός σήμερα ο πατέρας μου»  (σημείωση:  μάλλον  θα  ήταν  αμερικανοκομμουνιστής  Συριζαίος  με  τεράστιες  καταθέσεις  στην  GOLDMANΝ  SACHS).
 « Η ΡΥΘΜΙΣΗ  που προώθησε  το  2011  ο.....

21η Νοεμβρίου - Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων


21η Νοεμβρίου - Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Την 21η Νοεμβρίου 2012 εορτάζεται όπως κάθε χρόνο, ανήμερα των εισοδίων της Θεοτόκου, η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Η παραπάνω ημέρα έχει αφιερωθεί στη μνήμη και στην απόδοση τιμής σε όλους τους νεκρούς των αγώνων που έδωσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας για την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής υπερηφάνειας της πατρίδας μας και του λαού μας αντίστοιχα. Αλλά ποιες είναι αυτές οι Ένοπλες Δυνάμεις που μόνον στην χώρα μας έχουν τόσο απαξιωθεί και η αντίστοιχη ημέρα μνήμης σε οποιοδήποτε κράτος αποτελεί αφορμή εθνικής ανάτασης και απόδοσης φόρου τιμής από άπαντες; Μα οι Ένοπλες Δυνάμεις είμαστε εν δυνάμει όλοι εμείς που είχαμε ή θα έχουμε στο μέλλον την τιμή να υπηρετήσουμε σε ένα από τα ένδοξα όπλα του στρατού μας στην ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα. Η ημέρα αυτή ανήκει σε....

Το χαμόγελο μας, ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους - Άρθρο του Σωτήρη Δεβελέκου

Το τσίρκο του Σαββατοκύριακου έφερε για ακόμα μια φορά συνομιλίες φωτιά που "καίνε" την Χρυσή Αυγή και αποκαλύπτουν την "εγκληματική δράση" της οργάνωσης, με πρωταγωνιστή εμένα και της περιβόητη άρση απορρήτου του τηλεφώνου μου. Μία άρση τηλεφώνου που έγινε με πρόσχημα τους λόγους Εθνικής Ασφαλείας και το περιεχόμενο τον εν λόγο υποκλοπών τελικά χρησιμοποιείται ως τροφή για μεσημεριανές εκπομπές.

Έτσι λοιπόν, εκεί που έταζαν όλα τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας εδώ και τόσο καιρό ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί ο βαρύς οπλισμός και οι σκοτεινοί χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής, κατάντησαν να...