Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 23, 2014

Για ακόμη μια φροά ο Πειραιάς γέμισε... Εθνικιστές και λάβαρα του Έθνους.. Μεγαλειώδης δράση - Φωτορεπορτάζ

Δυναμικές δράσεις της Χρυσής Αυγής σε Αθήνα και Πειραιά - Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!
Το Σάββατο κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Πειραιώς πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία πολιτική - ενημερωτική δράση στο....

Αβραμό for President.. Το προ-τελευταίο σχέδιο του Σαμαρά για να μείνει στην εξουσία μέσω Μπόμπολα.

Γράφει ο Αινείας

Ο ψυχασθενής του Μαξίμου τα έβαλε κάτω μαζί με τους λοιπούς συνεργούς του και είδε ότι οι 180 δεν βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή ούτε με......σφαίρες (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Για αυτό το λόγο έθεσε σε εφαρμογή το βασικό σχέδιο για την παραμονή του στην εξουσία.
Πρώτα στέλνει τον Αβραμόπουλο στην Ευρώπη, δίνοντάς του μια θέση κύρους και "ουδέτερη" ως προς τις πολιτικές τοποθετήσεις του, και στη συνέχεια με την συμπόρευση του Big Boss, Μπόμπολα τον θέτει ως τον Νο.1 υποψήφιο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας που μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα όλους Έλληνες με το μετριοπαθή χαρακτήρα του.

Διανθίζεται η πρότασή του και με την απαραίτητη προπαγάνδα ότι "θα είναι πρωτοφανές να αρνηθεί κόμμα να ψηφίσει Ευρωπαίο Επίτροπο" και έτσι ελπίζει ότι ....

Πνηγυρικά 3η Δύναμη με χαοτική απόσταση από τους υπολοίπους η Χυσής Αυγή σε δημοσκόπηση του Πανά για το "Μακελειό" και ολόκληρη τη Μακεδονία

Τρίτη δύναμη με διαφορά η Χρυσή Αυγή στην πιο έγκυρη δημοσκόπηση - Σε κάθε περίπτωση ο Λαϊκός Σύνδεσμος μετά τις εκλογές θα είναι η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση.
Παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα της αξιόπιστης δημοσκόπησης του καθηγητή Πανά για την Βόρειο Ελλάδα όπως μεταδόθηκε μόλις χθες στην εκπομπή «Μακελειό 5».
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή παρά τον πόλεμο λάσπης και την συνεχή φίμωση παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας με ποσοστά που αγγίζουν διψήφια νούμερα στην Βόρειο Ελλάδα. Το κόμμα των νταβατζήδων «Ποτάμι» και η ΝΔ βλέπουν τα δημοσκοπικά τους ποσοστά να εξανεμίζονται και το Πασόκ έχει πάρει την κατηφόρα.

ΣΥΡΙΖΑ: 30,6%
ΝΔ: 21,1%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 9,7%
ΠΟΤΑΜΙ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μυστική συνάντηση του επικεφαλής της Μοσάντ με τον Σαμαρά - Τι ετοιμάζουν;


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μυστική συνάντηση του επικεφαλής της Μοσάντ με τον Σαμαρά - Τι ετοιμάζουν;

Τι γύρευε άραγε και μάλιστα με άκρα μυστικότητα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γιοσί Κοέν, σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Μπενιαμίν Νετανιάχου;
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Κοέν, μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συναντηθεί με τους Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελο Βενιζέλο και Βασίλη Κικίλια, με σκοπό μία πρώτη συνεννόηση στην ανταλλαγή πληροφοριών για την αντιμετώπιση των τζιχαντιστών.
Το παράξενο είναι ότι σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις των κυβερνώντων, η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα τζιχαντιστών, αφού.....

Καταδικασμένος ο Σαμαράς από την Ε.Ε.. Το αποκάλυψε το "τσιράκι" των Βρυξελλών, Θ. Σκυλακάκης..

skylakakis3
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καταιγισμός από...."φίλια" πυρά δέχεται ο Σαμαράς που θεωρείται παρελθόν από τους ετέρους της Ε.Ε., που τον έχουν ήδη αντικαταστήσει με τον "αντισυστημικό" ΣΥΡΙΖΑ.
  
Μια ενδιαφέρουσα άποψη –δεδομένου ότι είναι καλά δικτυωμένος με τα ευρωπαϊκά κυκλώματα- εκφράζει ο πρώην ευρωβουλευτής Θ. Σκυλακάκης, από τη Λισσαβώνα όπου βρίσκεται για το συνέδριο των Φιλελευθέρων της Ευρώπης. Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι οι… φίλοι μας οι Γερμανοί τα έχουνε βρει με τον mister Tsipra (που αναγκαστικά θα γίνει… φον στη θέση του φον) κι έτσι δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική τύχη του μέχρι τώρα ανδρεικέλου τους. Ιδού:
«Η εικόνα που τώρα σχηματίζεται είναι ότι η Ευρώπη δεν θεωρεί ότι τυχόν νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει σε ο,τιδήποτε τη δική της πολιτική και θέλει να.....

Παρέλαση Χρυσαυγιτών στους δρόμυος της Αθήνας και μοίρασμα εφημερίδων και φυλλαδίων... ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Μια ακόμη πολιτική εξόρμηση της Τ.Ο. Αθηνών στέφθηκε με επιτυχία Στελέχη, μέλη και φίλοι τη Τ.Ο. Αθηνών το πρωί του Σαββάτου περιόδευσαν στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας όπου .....

Ο χαιρετισμός Πάθους και Πίστης του Χρήστου Παππά: "Συνεχίστε τον Αγώνα..." - ΒΙΝΤΕΟ

Και 10'' δευτερόλεπτα από έναν Αγωνιστή είναι αρκετά για να εξυψωθεί η Πίστη μας και να συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη τον Αγώνα για τη Νίκη...

Ο Χρήστος Παππάς χαιρετίζει τους "Τελευταίους Πιστούς" της Ιδέας μας...

Το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην χθεσινή εκδήλωση: "Είμαστε, είσαστε η μόνη ελπίδα του Έθνους...Μη σταματήσετε ΠΟΤΕ τον Αγώνα"

Μετά τις μολότοφ, και το παρεμπόριο έπεσαν και οι.... σφαίρες εντός των Πανεπιστημίων...

Το γεγονός ότι τα πανεπιστήμια είναι χώροι ανομίας και κομμουνιστικής ασέλγειας ήταν ευρέως γνωστό.
Παρά την αλλαγή του νόμου περί "ασύλου", παραμένουν ιδιωτικοί χώροι για αναρχικούς, λαθρομετανάστες και λοιπούς "κοινωνικά ευπαθείς" δημιουργώντας εστίες διακίνησης ναρκωτικών, όπλων, λαθραίων εμπορευμάτων, ακόμη και ψυχών.

Όλο αυτό το κράμα οδηγεί εκ του ασφαλούς σε παραβατικές συμπεριφορές που τελικώς μπορεί και να σπείρουν το θάνατο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, του ΣΥΡΙΖΑιου Πρύτανη με τον επίχρυσο μπιντέ, παραλίγο να έχουμε αιματοκύλισμα όχι από φοιτητές... αλλά από λαθρομετάναστες - αγνώστου προελεύσεως.
Συγκεκριμένα στην......

«Χρυσαυγίτες στον δρόμο περνάνε»


«Χρυσαυγίτες στον δρόμο περνάνε» - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ήταν Σεπτέμβριος του 2013 όταν με αφορμή ένα θλιβερό γεγονός, το οποίο το Κίνημά μας καταδίκασε από την πρώτη στιγμή, ξέσπασε εναντίον της Χρυσής Αυγής μία πρωτοφανής δίωξη, ένα κυριολεκτικό κυνήγι μαγισσών. Ένα κυνήγι με μικροπολιτικούς σκοπούς, προετοιμασμένο από πολλούς μήνες στα υπόγεια του Μαξίμου. Πριν ακόμη την δολοφονία στο Κερατσίνι είχε αποφασίσει η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου να στήσει την Χρυσή Αυγή κυριολεκτικά στον τοίχο.
Η κατηγορία πρωτοφανής: Για πρώτη φορά εκατηγορείτο ένα ολόκληρο κόμμα ότι ήταν… «εγκληματική οργάνωση» και η κατηγορία αυτή, η οποία είχε αναγγελθεί... πριν το έγκλημα (!) από παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίστηκε από δημοσιογράφους σαν «νομικό εφεύρημα που επινοήθηκε» και σαν «νομική ακροβασία». Από δημοσιογράφους όχι του χώρου της Χρυσής Αυγής, αλλά από τις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «δημοκρατία».
 Άρχισε τότε ένας.....

22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1940: «ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΡΟΒΑΛΕΙ Η ΚΟΡΥΤΣΑ…!»

ellines-korytsaY__article

«Μόνον όταν δείχνη κανείς απόφασιν και θέλησιν μέχρι τέλους να ταφή κάτω από τα ερείπια για να νικήση, ημπορεί να νικήση.» 
Ι. Μεταξάς

Ο πόλεμος μαίνεται στα βουνά της Ηπείρου. Η επιθετική ενέργεια των Ιταλών επεκτείνεται σε όλη τη γραμμή των συνόρων μας προς την Αλβανία. Οι Ιταλοί παρατάσσουν 21 μεραρχίες εκ των οποίων η μια τεθωρακισμένη. Έναντι αυτών οι Έλληνες δεν αντέταξαν παρά 11. Την υλική διαφορά υπερκάλυπτε όμως η ηθική ανωτερότητα του στρατού μας. Είναι δόγμα στην στρατηγική ότι ο ψυχολογικός παράγοντας έναντι του υλικού είναι τρία προς ένα σύμφωνα με τη ρήση του Ναπολέοντα.
Ο ελληνικός στρατός υπερείχε του ιταλικού για πολλούς λόγους, τους οποίους με απλότητα ανέφερε μια φορά ο Μεταξάς: «ο ελληνικός στρατός είναι ποιοτικώς ανώτερος του ιταλικού, διότι έχει.....