Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2014

Ένας Κασιδιαρης έτοιμος για.... έφοδο στη Βουλή και αποκαλύψεις, διασκεδάζει με τον τρόμο του καθεστώτος και σχολιάζει την επικαιρότητα - ΒΙΝΤΕΟ

Και μόνο η ιδέα της....προσωρινής αποφυλάκισης και της έλευσής του στο άνδρο της κλεπτοκρατίας - Βουλή - εξιτάρει και δίνει φτερά στον Κασιδιάρη...

Δείτε την εκπομπή..

Χαλάστηκε το MEGA με την μεγαλειώδη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής! - Δείτε το ρεπορτάζ

Τελικά οι αρχιερείς της διαπλοκής πέφτουν μόνοι τους στο λάκκο που έσκαψαν για τη Χρυσή Αυγή. Δεν μπορούν να ερμηνευθούν αλλιώς οι λυσσασμένες αντιδράσεις τους αναφορικά με την μεγαλειώδη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής η οποία διεξήχθη το περασμένο Σάββατο.

Οι καθεστωτικές ναυαρχίδες των μέσων εξαπάτησης, «Έθνος» και Mega, με ρεπορτάζ τους στάζουν δηλητήριο κατά της Χρυσής Αυγής. Με κωμικούς τίτλους του τύπου...

Ο Τζαμτζής της ΝΔ χαρακτηρίζει κλέφτες και απατεώνες τους Πασόκους με τους οποίους συγκυβερνά!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μα για πόσο ηλίθιους περνάνε τους Έλληνες! Αλλά όλο και περισσότεροι Έλληνες ξυπνάνε και εγκαταλείπουν τους κλέφτες και προδότες της ψοφοδεξιάς!

Κωμικές σκηνές εκτυλίχθηκαν σε κομματική σύναξη της ΝΔ με αφορμή τα 40 χρόνια της κλεπτοκρατικής και αντεθνικής της δράσης, με τον βουλευτή Τζαμτζή να κοκορεύεται κατά των πασόκων συνεταίρων, τους οποίους χαρακτήρισε κλέφτες και απατεώνες!

Ενώπιον μερικών δεκάδων κομματικών στελεχών της ΝΔ από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παρουσία του υπουργού Εσωτερικών της Χούντας, Α. Ντινόπουλου, ο βουλευτής Πέλλας της ψοφοδεξιάς παρέδωσε μαθήματα υποκριτικής, ξεπερνώντας και τους πλέον γνωστούς κωμικούς της τηλεόρασης!
Δήλωσε επί λέξει: «Η ΝΔ έβαζε τάξη στα πράγματα κι ερχόταν στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ και...

Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στο «Παρόν της Κυριακής»: «Στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές!»

«Η βουλή έχει γίνει άντρο της πολιτικής διαφθοράς και η δυνατή φωνή της Χρυσής Αυγής είναι η μόνη που τρομάζει τους διεφθαρμένους, τους κλέφτες και τους απατεώνες. Το κόμμα μας θα αναβαπτιστεί μέσα από αυτή την περιπέτεια και θα συνεχίσει πιο δυναμικά τον αγώνα»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Παρόν της Κυριακής» του Μάκη Κουρή παραχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Παρά τις προβοκατόρικες ερωτήσεις (που σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τις πολιτικές μας θέσεις) ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου παρουσίασε την Αλήθεια και κατέρριψε την σκευωρία της χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου. Ακολολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης:

- Εκεί στη φυλακή, τους μήνες που βρίσκεστε και εσείς και οι άλλοι ομοϊδεάτες σας, μαζί με τον Αρχηγό σας, έχετε σκεφτεί ότι με τις προκλητικές συμπεριφορές σας, τις ακρότητες, τις απειλές κατά πολιτών, και τα όπλα με τα οποία κάνατε... ασκήσεις, δώσατε το υλικό, με βάση το οποίο ανακριτές και εισαγγελείς άσκησαν διώξεις εναντίον σας και έχετε προφυλακιστεί;

Αρχίσαμε.....Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ… «ΜΟΝΑΔΑ ΚΡΙΣΕΩΝ» !!!!!

tsipras-mat-660
Διεξήχθη το συνέδριο που οργάνωνε το ελληνικό παράρτημα του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ (χωρίς να διευκρινισθεί αν ήταν από τις δραστηριότητές του που χρηματοδοτούνται από το υπουργείο Εξωτερικών της φράου Μέρκελ…), για τον «εκδημοκρατισμό» της αστυνομίας.
Οι κυριότερες προτάσεις που διατυπώθηκαν από τους συριζαίους ομιλητές ήταν οι εξής: η κατάργηση των ΜΑΤ με παράλληλη πρόνοια για μεταφορά του προσωπικού σε άλλες υπηρεσίες, ο αφοπλισμός των αστυνομικών που εποπτεύουν διαδηλώσεις και η απαγόρευση χρήσης χημικών.
Μάλιστα, ο....

Αυτό έλειπε... Να μην πήγαινε σε Σιωνιστικό συνέδριο ο ΣΥΡΙΖΑ να δηλώσει υποταγή λίγο πριν αναλάβει την εξουσία...!


Στα χνάρια του Σαμαρά οι συριζαίοι: Ο Δραγασάκης σε σιωνιστικό συνέδριο

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ υπόδουλοι και οι δύο στον "Αιώνιο Εχθρό" της ανθρωπότητας, όπως και όλα τα κόμματα του "συνταγματικού - ανθελληνικού τόξου"

Πέρασε ο καιρός που πήγαιναν τρόφιμα στους Παλαιστινίους στη Γάζα!
Οι ξένοι θέλουν να βλέπουν να υπάρχει μία... συνέχεια στην πολιτική της Ελλάδος. Βέβαια, η συνέχεια στην εξωτερική πολιτική είναι θεμιτή, αφού όπως είχε πει και ο Ντισραέλι, πρωθυπουργός της Βρετανίας, η χώρα «δεν έχει μόνιμους συμμάχους, αλλά μόνιμα συμφέροντα». Όμως η... συνέχεια στην οποία αποβλέπουν οι ξένοι για την Ελλάδα δεν είναι αυτή. Είναι η συνέχεια της δουλοπρέπειας στον ξένο παράγοντα.
Ως γνωστόν, ο Σαμαράς υπήρξε στα χρόνια της διακυβέρνησής του ο........

Η αστική ευγένεια του ΚΚΕ, οι… ανεμοδαρμένοι του Καμμένου και «οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής»


Η αστική ευγένεια του ΚΚΕ, οι… ανεμοδαρμένοι του Καμμένου και «οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής»

Γράφει ο Αντίοχος

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, στις μεταξύ τους σχέσεις; Η αστική ευγένεια βεβαίως, που τους υποχρεώνει να παρευρίσκονται και να απευθύνουν υποκριτικά χαμόγελα και χαιρετισμούς στα συνέδρια των άλλων.
Από αυτή την αστική συνήθεια δεν ξεφεύγει ούτε το ΚΚΕ, παρότι θέλει να εμφανίζεται προς τα έξω ως δήθεν αντισυστημικό και «άλλου είδους» κόμμα.
Έτσι, εκπρόσωπος του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας, ο σύντροφος Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, παραβρέθηκε στην.....

Ασύλληπτη δημοσκόπηση, ανατρέπει τα πάντα... Δεύτερη Δύναμη η Χρυσή Αυγή με 18,5%!


H δημοσκόπηση - βόμβα που δημοσιεύθηκε στην "Ακρόπολη της Κυριακής" τινάζει το σάπιο πολιτικό σύστημα στον αέρα
Είναι «κρυφό» μυστικό όλων των αναλυτών και των δημοσκόπων. Οι δημοσιογράφοι το συζητούν μεγαλόφωνα πια και το κονκλάβιο του καθεστώτος αναζητά καθημερινά και νέους τρόπους για να σταματήσει το φαινόμενο που λέγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που ως άλλος τιμωρός έρχεται να καθαρίσει την «ήρα από το στάρι», έτσι όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα το σκηνικό από το πολιτικοικονομικό κατεστημένο.
Συγκεκριμένα μυστική Πανελλαδική δημοσκόπηση που διενήργησε πρεσβεία στην Αθήνα, που ανήκει στο «δυτικό» μπλοκ σε πολύ υψηλό δείγμα (3000 ατόμων) την οποία φέρνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη δημοσιότητα η ΑΚΡΟΠΟΛΗ τα κόμματα καταλαμβάνουν τα παρακάτω ποσοστά σε πρόθεση ψήφου:

Ε, όχι... Δεν το πιστεύουμε! Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης σε κόκκινο τρομοκράτη της 17Ν!

KOSTARIS
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όποιος έστω και στιγμιαία σκέφτηκε τα εξής: "Δηλαδή αυτοί δεν είναι άνθρωποι;" ή το ακόμη πιο διαστροφικό "Τυχαία ήταν η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ" παρακαλείτε να.... κάνει λοβοτομή άμεσα!
 
Γράφει ο Αντίοχος

Πλέρια είναι –όπως άλλωστε αναμενόταν- η «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» του ΣΥΡΙΖΑ στον κόκκινο τρομοκράτη Ηρακλή Κωστάρη (της 17 Ν.), που κάνει «απεργία πείνας» (από τις γνωστές που γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις…), γιατί τώρα στα 50φεύγα του αποφάσισε να… σπουδάσει και δεν τον αφήνουν.
Έτσι, η Μάνια Μπαρσέφσκι, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και του Τμήματος Δικαιωμάτων του παρδαλού συνονθυλεύματος, μίλησε στο ράδιο-ΣΥΡΙΖΑ («Στο Κόκκινο») και είπε ότι: «Εκδικητική και αυταρχική συμπεριφορά σε βάρος του Κωστάρη για να σταλεί μήνυμα».
Παράλληλα, η.....

ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ… ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ!

KAS_EPITROPI
Για όποιον δεν το ξέρει, ο Ηλίας Κασιδιάρης θα βρεθεί την επόμενη Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής για να μιλήσει για την υπόθεση της άρσης της ασυλίας του για το τεράστιο σκανδάλο του βίντεο με τον Μπαλτάκο. Κάτι που κάνει τους πολιτικάντηδες του… συνταγματικού τόξου να αισθάνονται… στενάχωρα, γιατί σίγουρα ο συναγωνιστής Ηλίας θα τους κάνει τη ζωή δύσκολη («Δυστυχώς πρέπει να υποστούμε αυτή τη διαδικασία», είπε κάποιος εξ’ αυτών – μέλος της επιτροπής, σε καθεστωτικό μέσο…).
Και δεν είναι μόνο που τους κάνει τη ζωή δύσκολη με τις.....

ΤΟ 63% ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ! ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο… ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;

LATHRO_5

Γράφει ο Αντίοχος

Ενδεχομένως να γνωρίζετε ότι στις πρόσφατες ανακοινώσεις του ο υπουργός «δικαιοσύνης» Μπάμπης Αθανασίου εξήγγειλε –μεταξύ των άλλων- και τη δυνατότητα ερωτικής συνευρέσεως των κρατουμένων, διότι αυτό ακριβώς υπήρχε σαν τίτλος σε όλα τα διαδικτυακά ΜΜΕ.
Είπε κι άλλα πράγματα, όμως, ο κύριος Μπάμπης. Όπως για παράδειγμα, ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου του, το 63% των κρατουμένων των φυλακών είναι αλλοδαποί!
Ήτοι, το σύνολο των κρατουμένων ανέρχεται σε 11.988, εκ των οποίων οι 7.025 είναι αλλοδαποί.
Θα μπορούσαμε βέβαια με βάση αυτό το.....

Πρόεδρος Πάνος: "Είμαστε η 13η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ!"


Πρόεδρος Πάνος: Είμαστε η 13η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Έληξε το συνέδριο των… ανεμοδαρμένων του Καμμένου, σε ατμόσφαιρα επίπλαστης ενότητας, με τον πρόεδρο Πάνο να αποκλείει κατηγορηματικά ότι θα βρεθούν οι 180 για να εκλέξουν πρόεδρο οι Σαμαροβενιζέλοι: «Δεν θα βρουν να αγοράσουν, δεν θα βρουν να εκβιάσουν 180 βουλευτές. Οι εκλογές θα γίνουν τον Μάρτιο».
Παράλληλα, υποσχέθηκε ότι οι βουλευτές του δε θα… λακίσουν, γιατί είναι… δεσμευμένοι: «Όποιος βγει αύριο από αυτή την αίθουσα θα δεσμεύεται με τις αποφάσεις του συνέδριο. Αυτή είναι δημοκρατία και στη δημοκρατία υπάρχει η αρχή της πλειοψηφίας». Βέβαια, στην αίθουσα που τα έλεγε αυτά τα μεγαλόστομα ο πρόεδρος Πάνος, ήταν και ο.....

Σαν σήμερα: Ο Καραϊσκάκης συντρίβει τους τούρκους στην Αράχωβα


Σαν σήμερα: Ο Καραϊσκάκης συντρίβει τους τούρκους στην Αράχωβα

Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, επιτίθεται στην Αράχωβα εναντίον των Τουρκαλβανών υπό τον Μουσταφάμπεη και πετυχαίνει σημαντική νίκη. Οι απώλειες των Τούρκων ήταν 1300 περίπου νεκροί και 200 αιχμάλωτοι. Ανάμεσα στους νεκρούς ήταν και ο ίδιος ο Μουσταφάμπεης. Οι ελληνικές απώλειες ήταν 4 νεκροί και 9 τραυματίες.
Νοέμβριος 1826... Γύρω κι απέναντι απ' την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου γίνεται η μεγάλη μάχη, που χαρακτηρίστηκε σαν δεύτερη Επανάσταση της Ρούμελης. Για μια φορά ακόμη πλούσια εξέχεε τη Χάρη του ο Τροπαιοφόρος Γεώργιος, οδηγώντας στην κρίσιμη ώρα τούς Έλληνες.

Όντως, η σημασία της μάχης εκείνης ήταν καθοριστική για την....