Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 30, 2014

Ωδή στη θυσία του Ρουμάνου Εθνικιστή Ήρωα - Ηγέτη Κορνήλιου Κοντρεάνου που ενέπνευσε το λαό του και τον οδήγησε στη Νίκη... - ΒΙΝΤΕΟ

"Θα δημιουργήσουμε μια πνευματική κοινωνία, μια ηθική κοινωνία, όπου ο Ηρωικός άνδρας θα γεννηθεί και θα ευημερήσει. Ο ήρωας αυτός, θα οδηγήσει το λαό μας στο δρόμο της δόξας του."

Κορνήλιος Κοντρεάνου

Δίχως να έχει καλά καλά ξημερώσει το πρωινό της 9ης Οκτωβρίου 1923, έξι άνδρες κάθονταν στις καρέκλες του αρχηγείου της αστυνομίας στο Βουκουρέστι. Η αστυνομία τους είχε συλλάβει μερικές ώρες νωρίτερα. Ένας πληροφοριοδότης μέσα από τις τάξεις τους, τους είχε κατηγορήσει ότι σκοπεύανε να δολοφονήσουν, πάνω από είκοσι σημαίνοντα μέλη της ρουμανικής κοινωνίας.
Ο αρχηγός των κατηγορούμενων, ο 24χρονος Κορνήλιος Κοντρεάνου, περίμενε σκεπτικός, ενώ οι σύντροφοί του έμπαιναν ένας ένας στο ανακριτικό γραφείο. Προσπαθούσε να σκαρφιστεί τρόπους για να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις που θα του έκαναν. Έπειτα, ήρθε και η σειρά του.
Ο εισαγγελέας ζήτησε να του φέρουν μερικές ενοχοποιητικές επιστολές και δύο κιβώτια, τα οποία περιείχαν τα όπλα της ομάδας του 24χρονου και να τα τοποθετήσουν μπροστά από τον Κοντρεάνου. «Αυτά δεν είναι τα όπλα σας;», γρύλισε.
Ο Κοντρένου, δίστασε. Ζήτησε να του δώσουν λίγο χρόνο. Ήταν η καθοριστική στιγμή. Ο εισαγγελέας και ο Αστυνόμος, χαμογέλασαν κοροϊδευτικά, αναμένοντας την τυπική αρνητική απάντηση.

Τότε, ο Κοντρένου ύψωσε το ανάστημά του και είπε: «Ναι, αυτά είναι τα όπλα μας. Τα θέλαμε για να εκτελέσουμε τους υπουργούς, τους ραβίνους και τους Εβραίους μεγαλοτραπεζίτες!». Ο νεαρός, άρχισε να.....

Ηλίας Κασιδιάρης: «Απ’ όταν ο άνεμος μας εναντιώθηκε, μάθαμε να πλέουμε κόντρα σε όλους τους ανέμους»


«Απ’ όταν ο άνεμος μας εναντιώθηκε, μάθαμε να πλέουμε κόντρα σε όλους τους ανέμους»

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναλύει τις πολιτικές εξελίξεις μέσα από την φυλακή την ημέρα των γενεθλίων του

Την περασμένη εβδομάδα ξεκαθάρισε οριστικά το πολιτικό  τοπίο στην Πατρίδα μας. Οι ραγδαίες εξελίξεις που θα ακολουθήσουν τους προσεχείς μήνες είναι πλέον προβλέψιμες και δεδομένες. Με το παρόν άρθρο θα παρουσιάσουμε το άμεσο πολιτικό μέλλον της χώρας, αναλύοντας τα πρόσφατα γεγονότα εντός και εκτός Ελλάδος. Τυχαίνει το κείμενο αυτό να διαθέτει μία ιδιαιτερότητα καθώς γράφεται μέσα στην φυλακή την ημέρα των γενεθλίων μου.Κάποιες στιγμές κοιτάω πίσω, στα χρόνια που πέρασαν και νιώθω πως σήμερα είμαι πιο ελεύθερος από ποτέ. Ελεύθερος, με την έννοια που δίνει στην«ελευθερία» ο Νίκος Καζαντζάκης. Μέσα από τον δίκαιο αγώνα της Χρυσής Αυγής μάθαμε να....

Συνάντηση Εθνικιστών στη Γαλλία με πρωτοβουλία της GUD και τη Χρυσή Αυγή ώς τον Σημαντικότερο Καλεσμένο που με τον Αγώνα της οδηγεί στη δημιουργία της "Πραγματικής Ευρώπης"

Η άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, η δυναμική της παρουσία στους δρόμους και ο Αγώνα που δίνει ενάντια στους διεθνείς δυνάστες των λαών και τους εγχώριους δούλους τους (φυλακές, σφαίρες, καταστολή, βόμβες, απαγορεύσεις κτλ) έχουν εμπνεύσει ολόκληρη την Ευρώπη που ξυπνά και αντιστέκεται με τη σειρά της.

Από την Ιταλία και την Ισπανία, μέχρι τη Δανία και τη Γαλλία τα ένστικτα των Εθνών βγαίνουν από το λήθαργο και ετοιμάζονται να σπάσουν τις πνευματικές αλυσίδες της σκλαβιάς του "εμπόρου των Εθνών".

Στη Γαλλία ένα από τα δυναμικότερα κομμάτια της Εθνικιστικής Φρουράς, οι νεολαίοι της GUP που δίνουν αγώνα για να μην περιέλθει η Γαλλία πλήρως στον πολυφυλετισμό, τον μασωνισμό και τον... πολυπολιτισμό, διοργάνωσαν μια διεθνή συνάντηση που αφορούσε το "Μέλλον της Ευρώπης, την Πραγματική Ευρώπη" και αναγνωρίζοντας τον Ηνίοχο του Αγώνα για τη Δημιουργία της Ευρώπης των Εθνών και όχι των τοκογλύφων και των Σιωνιστών, προσκάλεσαν τη Χρυσή Αυγή που ανταποκρίθηκε φυσικά στο κάλεσμα.

Η περίοπτη θέση της σημαίας και του εμβλήματος του κινήματός μας στην εκδήλωση με....

Παραλήρησε εντελώς ο Σαμαράς και αντιγράφει συνθήματα της Χρυσής Αυγής!


Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι.... Παραλήρησε εντελώς ο Σαμαράς και αντιγράφει συνθήματα της Χρυσής Αυγής!

Ενδεικτικό της παντελούς απόγνωσης, της βαριάς κατάθλιψης και της πλήρους αποστασιοποίησης από την πραγματικότητα που διακατέχει τον Σαμαρά είναι το σημερινό του άρθρο στο Μπομπολικό "Έθνος", μία από τις τελευταίες φυλλάδες που στηρίζει τον καταρρέοντα πρωθυπουργό.
Ο σκευωρός Σαμαράς, αντιλαμβανόμενος ότι το πολιτικό τέλος είναι αναπόφευκτο και ολοένα και κοντοζυγώνει, φτάνει στο έσχατο σημείο αυτοδιαπόμπευσης να πέφτει στα γόνατα διεθνών τοκογλύφων και Σύριζα για να του δώσουν λίγους ακόμα μήνες εξουσίας.
Γιατί φοβάται άραγε τις εκλογές σαν το διάολο το λιβάνι και παρακαλά ακόμα όλους αυτούς που....

Παγκόσμια συμπαράσταση στη Χρυσή Αυγή... Εθνικιστές στη Βρετανία διαδηλώνουν για την πολιτική δίωξη του Αρχηγού και των Βουλευτών των Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Εθνικιστές Larry Nun & Kevin Layzell, ο δημοσιογράφος & τηλε-περσόνα Peter Rushton και ο απόστρατος της Βρετανικής Αντι-κατασκοπείας Jez Turner μαζί με πλήθος άλλων Εθνικιστών, συγκεντρώθηκαν έξω απο την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο για να συμπαρασταθούν στη διωκόμενη Χρυσή Αυγή...

Πηγή

Κάλεσμα των κομμουνσιτοσυμμοριτών του ΣΥΡΙΖΑ να θυμηθούν τα "Δεκεμβριανά του 44" - Η απάντησή μας


Όλη η αλήθεια για τον «κόκκινο Δεκέμβρη» του ΄44Πιστοί στα αχαλίνωτα, ανώμαλα, αντεθνικά τους δόγματα οι ΣΥΡΙΖΑΙοι διοργανώνουν σήμερα εκδήλωση με αφορμή τις "κόκκινες σφαγές" του Δεκεμβρίου και την απόπειρα εγκαθίδρυσης της κομμουνιστικής δικτατορίας στην Ελλάδα που αποτράπηκε από τους Ήρωες Ευέλπιδες, τις δυνάμεις της Χωροφυλακές, τους Χίτες και το Σύνταγμα Μακρυγιάννη.

Δείτε το κάλεσμα - ομολογία του κομμουνιστικών ιδεοληψιών τους, και τη πίστης τους στον εαμοβολυγαρισμό
Οι ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νέου Κόσμου, Παγκρατίου, Ιστορικού Κέντρου και Κουκακίου, με τη συμμετοχή και της Ν.Ε. Α' ΑΘΗΝΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνουν ιστορική περιήγηση για το Δεκέμβρη του ’44 , με τον ιστορικό Μενέλαο Χαραλαμπίδη, στο κέντρο της Αθήνας.

Η περιήγηση θα βασιστεί στην έρευνα του Μενέλαου Χαραλαμπίδη με τίτλο "Δεκεμβριανά 1944. Η μάχη της Αθήνας" που βρίσκεται υπό έκδοση. - See more at: http://left.gr/news/istoriki-periigisi-gia-dekemvri-toy-44-tin-kyriaki-3011?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+leftgr+%28left.gr%29#sthash.7jnZu9so.dpuf

Οι ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νέου Κόσμου, Παγκρατίου, Ιστορικού Κέντρου και Κουκακίου, με τη συμμετοχή και της Ν.Ε. Α' ΑΘΗΝΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνουν ιστορική περιήγηση για το Δεκέμβρη του ’44 , με τον ιστορικό Μενέλαο Χαραλαμπίδη, στο κέντρο της Αθήνας.   Η περιήγηση θα βασιστεί στην έρευνα του Μενέλαου Χαραλαμπίδη με τίτλο "Δεκεμβριανά 1944. Η μάχη της Αθήνας" που βρίσκεται υπό έκδοση.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ:
 
Όλη η Αλήθεια για τον Δεκέμβρη του 44'

Ναι, δεν είναι σωστό να ξύνουμε παλιές πληγές. Ναι, πρέπει να υπάρξει εθνική συμφιλίωση. Ναι, πρέπει να υπάρξει λήθη του κακού παρελθόντος, που διχάζει τους Έλληνες. Ναι, αλλά η λήθη δεν μπορεί να είναι μονόπλευρη και να εμφανίζονται σήμερα οι προδότες ως ήρωες και οι ήρωες ως προδότες. Ναι, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσουμε την Ιστορία μας, γιατί οι λαοί που ξεχνούν την Ιστορία τους πεθαίνουν. Η ανάδειξη, λοιπόν, της παραποιημένης ιστορικής αληθείας για τα γεγονότα του «Κόκκινου Δεκέμβρη του ’44», είναι η μόνη σκοπιμότης της σημερινής μας ιστορικής αναδρομής.
Μάιος 1944: Η Ελλάς στην βρετανική σφαίρα επιρροής.
Τον Οκτώβριο του ’44, οι Γερμανοί αποχωρούν από την Ελλάδα, ενώ.....

Πρώην Υπουργός: "Ο Σαμαράς έκανε τη Χώρα "Τιτανικό"... Βουλιάζουμε"

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα και αληθοφανή αρθρογραφία επί των σημερινών δεδομένων παρουσιάζει πρώην Υπουργός στο site Matrix24, που συμμετείχε κατά το παρελθόν σε διαπραγματεύσεις με την Τρόϊκα, και σταχυολογεί μέσα από τα δεδομένα (ΜΜΕ - δηλώσεις - συνθήκες) ποια είναι τα πραγματικά γεγονότα και πού οδηγούμαστε.

Μέσα στις άκρες λοιπόν ο πρώην συνομιλήτης των Δανειστών και Υπουργός Κυβέρνησης Μνημονίων μας λέει τα εξής:
"Η Ελλάδα είναι ένα καράβι που το οδηγούν στη βύθισή του πρώτα ο Καραμανλής ο νεότερος, δευτερευόντως ο ΓΑΠ και τέλος το κάνει ...."τιτανικό" ο Σαμαράς"

Γράφει λοιπόν τα εξής:

Μετά το ναυάγιο, την Τετάρτη, των συνομιλιών στο Παρίσι με τη Τρόικα γύρω από το....

ΟΙ «ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ … ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

GelioL
Γράφει ο Αντίοχος

Ουκ ολίγες φορές, οι καθεστωτικοί και ειδικά οι εξ’ αυτών συριζομούρηδες, εκμεταλλευόμενοι κάποια ορθογραφικά λάθη λαϊκών παιδιών, φίλων της Χρυσής Αυγής, στα κοινωνικά δίκτυα, έχουν ρίξει το σύνθημα «πας Χρυσαυγίτης αγράμματος».
Ας δούμε, λοιπόν, τώρα τους… γραμματισμένους του ΣΥΡΙΖΑ, όχι κάποιους απλούς οπαδούς, αλλά  ελληνικά –όχι κάποιων απλών οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ στο facebook – αλλά τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού τα… άψογα ελληνικά των ψευτοκουλτουριαραίων και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
 «Κοινοβουλευτική ομάδα ΣΥΡΙΖΑ – Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής-Φύλου ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
Με αφορμή την 25 Νοέμβρη, Παγκόσμια ημέρα για την....

Τετέλεσται...Νέες τεράστιες μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις. Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης έως τα 70 και αύξηση φορολογίας!..ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ Μ@Λ@ΚΕΣ

"Στο Τέλος Νικά Πάντα η Ελλάδα"

Ηλίας Κασιδιάρης

Από το ακραίο "να πάνε στο δι@ολο οι δανειστές και οι τρόϊκα" και το "διαπραγματευόμαστε σκληρά και πετυχαίνουμε για το καλό του ελληνικού λαού" που ακούγαμε από τη χούντα Σαμαρά, φθάσαμε στη σημερινή συμφωνία που επιβεβαίωσε ότι η κυριαρχία των τοκογλύφων έναντι των υποτακτικών εθελόδουλων πολιτικών της δύσμοιρης χώρας μας.

Ο πλέον οσφυοκάμπτης και άθλιος Σαμαράς συμφώνησε τα εξής:

- Αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης που θα φθάνει και μέχρι τα 70 έτη!! (δουλειά μέχρι να..... πεθάνουμε - 76 είναι το όριο ηλικίας των Ελλήνων -)
- Μείωση όλων των συντάξεων, με ελάχιστη καταβολή σύνταξης και προσαυξήσεις αναλόγως το Ταμείο και τα χρόνια προϋπηρεσίας.
- Μείωση του....

Εσύ τον ψήφισες Μ@Λ@Κ@... ΚΑΜΙΝΗΣ: ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΑΧΥΡΥΘΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!

kaminhs

Γράφει ο Αντίοχος 

Εκδηλώθηκε ο σεσημασμένος νεοταξίτης σαμαροδήμαρχος Καμίνης (διότι –για να μην κοροϊδευόμαστε- για τον Καμίνη δούλευε η νουδούλα προεκλογικά…), υπέρ του αιτήματος παροχής ασύλου, στέγης, τροφής, εργασίας («κι ενός Αφρικανού να τους κάνει αέρα», όπως λέγαμε παλαιότερα…) των 200 Σύριων που έχουν στρατοπεδεύσει στον Τσαντίρ Μαχαλά της Πλατείας Συντάγματος. Μάλιστα, είναι και… βιαστικός και απαιτεί «ταχύρυθμη διαδικασία»! Των διακοσίων Σύριων που είναι οι πρωτοπόροι του «αγώνα», γιατί ότι ισχύσει γι’ αυτούς θα ισχύσει υποχρεωτικά και για τους υπόλοιπους, αυτούς που ήδη έχουν έρθει στη γη των Καμίνηδων κι αυτούς που θα ’ρθουν στο μέλλον! Μιλάμε για.....

ΓΙΑΤΙ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ»;

1385865_225071424324981_1452231351_n1

Διαγράψαμε τη λέξη υποταγή
της Ιστορίας διαβαίνοντας
τον δρόμο τον τραχύ
και προς τον Ήλιο χαιρετώντας
πορευόμεθα
Με την καρδιά γεμάτη Ελλάδα
και την ψυχή ανυπότακτη
έως την ύστερή μας την πνοή
Ν.Κ.

Από το 2012 έως σήμερα η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο απόσπασμα από ένα ολόκληρο καθεστώς, καθεστώς ένοχο, αμαρτωλό, απαξιωμένο στην συνείδηση του λαού. “Το κυνήγι μαγισσών” ενάντια στο λαϊκό εθνικιστικό Κίνημα από πολιτική εξουσία, παρακράτος και “νταβατζήδες” των ΜΜΕ κορυφώθηκε από το Σεπτέμβριο του 2013 όταν....

ΕΜΠΡΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ!

1

Η ζωή θέλει δύναμη. Η δύναμη είναι ζωή. Όπως ο ύμνος μας, ο αγωνιστικός, προστάζει σε κάθε έλληνα εθνικιστή εμπρός πάντα εμπρός, έτσι πρέπει να ενεργούμε στην ζωή μας και στον ιδεολογικό μας εθνικό αγώνα. Ο Χρυσαυγίτης δεν πρέπει να εφησυχάζει . Άμυνα μας η επίθεση. Επίθεση σε ότι μας απειλεί, επίθεση σε ότι μας καταστρέφει ,επίθεση και στον ίδιο το κακό μας εαυτό.
Ο ύμνος μας, μας δείχνει τον δρόμο τον φωτεινό, στον σκοτεινό κόσμο που ζούμε, και σαν εθνικολαϊκοί αγωνιστές και σαν ιδεολογικό  κίνημα και σαν έθνος. Να μην δίνουμε χώρο στην....

29 Νοεμβρίου: Ημέρα του Αγιού Φιλουμένου που κατακρεούργησαν με μίσος οι Ιουδαίοι... (όχι πριν 3.000 χρόνια, αλλά πριν 30...οι "φίλοι" μας)


29 Νοεμβρίου - Μνήμη Ιερομάρτυρος Φιλουμένου του Αγιοταφίτη που δολοφόνησαν οι Σιωνιστές

Άρθρο της εφημερίδας "Εμπρός"

Στις 29 Νοεμβρίου 1979 ο άγιος ιερομάρτυρας Φιλούμενος κατακρεουργήθηκε από εβραίους στο φρέαρ του Ιακώβ. Ο άγιος Φιλούμενος, κατά κόσμον Σοφοκλής Χασάπης ή Ορουντιώτης (καταγόταν από το χωριό Ορούντα της Κύπρου), μαζί με τον δίδυμο αδελφό του π. Ελπίδιο λόγω της μεγάλης τους αγάπης στον Θεό, ακολούθησαν τη μοναχική πολιτεία από την ηλικία των 14 ετών. Διακόνησαν στο πατριαρχείο Ιεροσολύμων, ενώ παράλληλα φοιτούσαν στο γυμνάσιο του Ιερού Κοινού του Παναγίου Τάφου, στα Ιεροσόλυμα. Ο π. Ελπίδιος λίγο αργότερα έφυγε και διακόνησε την Εκκλησία σε άλλα μέρη, ενώ ο άγιος Φιλούμενος υπηρέτησε το πατριαρχείο Ιεροσολύμων με αυταπάρνηση και αφοσίωση από διάφορες θέσεις επί 45 έτη μέχρι το μαρτυρικό τέλος του. Ήταν απλός, ασκητικός και ταπεινός, πολύ αγαπητός σε όλους, ακόμα και στους μουσουλμάνους!
Το τελευταίο του διακόνημα ήταν στη.....