Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 01, 2014

Ανασκευάζουν σταδιακά τα παπαγαλάκια των δημοσκοπήσεων - Τρίτο κόμμα με 10,1% η Χρυσή Αυγή στον Πειραιά


Ενόψει επίσημης έναρξης της προεκλογικής περιόδου που ολοένα και κοντοζυγώνει, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων αρχίζουν σταδιακά και ανασκευάζουν τις μαϊμούδες, γιατί όταν ανοίξουν οι κάλπες θα τρέχουν να κρυφτούν στο πιο βαθύ λαγούμι!

Παρά την σαφή εντολή Σταμάτη για χοντρό ψαλίδισμα των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και συγκόλλησής τους στην ψοφοδεξιά, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων αρχίζουν σταδιακά να προσεγγίζουν την πραγματικότητα, δηλαδή να παρουσιάζουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά.

Στην δημοσκόπηση που διεξήγαγε η εταιρεία e-voice για την εφημερίδα "Παρασκήνιο" τα κόμματα λαμβάνουν στην πρόθεση ψήφου στην Α΄ Πειραιά:...

Επίτιμος δημότης της μούντζας ο Σαμαράς - Τον έκραξε όλο το Ναύπλιο! ΒΙΝΤΕΟ

Σε κλίμα έντονων αποδοκιμασιών και με την προστασία ισχυρών αστυνομιών δυνάμεων πραγματοποιήθηκε η ανακήρυξη του Σαμαρά ως επίτιμου δημότη Ναυπλίου. Πλήθος διαδηλωτών συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του Ναυπλίου και φώναζαν συνθήματα ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης.

Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να προσεγγίσουν το χώρο, όπου γινόταν η τελετή ανακήρυξης του Σαμαρά σε επίτιμου δημότη της πόλης, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν αφού είχαν...

ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ MARFIN ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ KAΠΟΥ


Αρχίζει σήμερα (αν δεν αναβληθεί για τρίτη φορά) στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη των δύο κατηγορουμένων Θεόδωρου Σίψα και Παύλου Αντρέεβ που φέρονται ότι εμπλέκονται στην εμπρηστική επίθεση στο υποκατάστημα της Marfin στη Σταδίου, όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις υπάλληλοι, καθώς και στην εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο «Ιανός», που έγινε την ίδια μέρα, στις 5 Μαΐου 2010.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο ένας εκ των κατηγορουμένων φέρεται ως δράστης, μαζί με άλλους δύο αγνώστους, της επίθεσης με μολότοφ κατά του υποκαταστήματος της τράπεζας Marfin στην οδό Σταδίου, ενώ ο συγκατηγορούμενός του στην ίδια δικογραφία κατηγορείται για την επίθεση στον «Ιανό», στην οποία συμμετείχαν και άλλοι τρεις άγνωστοι δράστες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, που περιγράφουν τα γεγονότα εκείνης της μαύρης ημέρας του Μαΐου του 2010, παριστάμενοι ζητούσαν από τους δράστες, αφού εκείνοι έσπασαν τους υαλοπίνακες του καταστήματος, να μην...

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ Τ.Ο. ΠΕΛΛΑΣ (ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΕΛΛΑ

Με μεγάλη επιτυχία και με Αγωνιστικό και Εθνικό παλμό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η πολιτική εκδήλωση για τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της Τ.Ο. Πέλλας – Ημαθίας, η πρώτη που,.....

Δε θα έχει ούτε κοινοβουλευτική ομάδα σε λίγο ο Καμμένος.. Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Μελάς!

"Μας αφήνει χρόνους" το κόμμα - ανάχωμα των πατριωτών του Καμμένου καθώς ο ένας μετά τον άλλον οι βουλευτές του παραιτούνται και ανεξαρτοποιούνται.

Απ΄τους 20 βουλευτές που εκλέχθηκαν το 2012, 2 μόλις χρόνια μετά ο "σκαφάτος" Πρόεδρος Πάνος αριθμεί μόλις 12. Στο τσακ δηλαδή δημιουργεί κοινοβουλευτική ομάδα, που έτσι όπως το πάει μέχρι το Μάρτιο που θα γίνουν εκλογές, θέλουν δε θέλουν οι οσφυοκάμπτες του Σαμαρά - Βενιζέλου, το κόμμα του θα έχει....

ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ! ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ Ο «ΛΑΖΑΡΟΣ» ΡΩΜΑΝΟΣ!

romanos-video-708
Χαμός τις προηγούμενες μέρες από τον εσμό των «αντικειμενικών» δημοσιογράφων αλλά και από τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου σχετικά με την «ραγδαία επιδείνωση» της κατάστασης της υγείας του «απεργού πείνας» Ρωμανού. Δραματικά δημοσιεύματα, ακόμη και κομματικές ανακοινώσεις για τα τέκνα της μπουρζουαζίας των Βορείων Προαστίων και τελικά, ο «Λάζαρος αναστήθηκε»!
Βράδυ Παρασκευής λοιπόν και ο.....

Προαγωγή - Πρόκληση και Εμπαιγμός. Ο Σαμαράς ανταμείβει τις "υπηρεσίες" του Ντογιάκου!


Προαγωγή - ΠΡΟΚΛΗΣΗ Ντογιάκου: Ο Σαμαράς ανταμείβει τις «καλές» του υπηρεσίες

Προήχθη σε Διευθύνων της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, ώστε να ταιριάζει με την παροιμία «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι»

Πριν ένα μήνα υπήρξαν εκλογές για την εκλογή του Διευθύνοντος την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Εκ των εκλογών ορίστηκε επικεφαλής ο Παναγιώτης Καραγιάννης, τον οποίο και παραίτησαν άρον – άρον, διά της προαγωγής, έτσι ώστε να εκλεγεί το υποχείριο του Σαμαρά, Ντογιάκος. Σε όλους τους δικαστικούς κατέστη σαφές ότι η διαδικασία θα επαναλαμβανόταν όσες φορές χρειαζόταν, έως ότου εκλεγεί ο Ντογιάκος για την συγκεκριμένη θέση.
Αδιάψευστες δικαστικές πηγές μας μαρτυρούν ότι οι μεθοδεύσεις και οι πιέσεις προς τους δικαστικούς υπήρξαν αφόρητες και εξευτελιστικές του θεσμού, σε σημείο επτά από τους δέκα αρχαιότερους  να δηλώσουν εξαίρεση από την φαιδρή διαδικασία, ενώ άλλοι συνάδελφοι τους επέλεξαν να.......

Κόκκινα σκυλιά του indymedia: "Δεν υπάρχουν γερμανικές αποζημιώσεις... Καλά κάνει η Μέρκελ και ο Σόιμπλε και σας λέει ξεχάστε τες"

Στο μαζάνθρωπο ίσως προκαλέσει ΣΟΚ. Στον υποψιασμένο ερωτήματα, στο γνώστη μειδίαμα και κίνητρο για Αγώνα.

Το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων μετά το τέλος του Β.Π.Π. αποτελεί ορόσημο για την απαγκίστρωση της Ελλάδος από τον ξένο ζυγό και ένδειξη ουσιαστικής Εθνικής κυριαρχίας. Ασχετώς λοιπόν με χρήματα ή με... είδος το δεδομένο είναι ότι η Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα μετά το Β.Π.Π. που δεν αποζημιώθηκε για τις πελώριες απώλειες χρηματικές, φυσικές, εθνικές που υπέστη, ενώ είναι αποδεκτό από όλους ότι υφίστανται.

Το θέμα στην Ελλάδα έφερε στην επιφάνεια και το διεκδίκησε ουσιαστικά ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή.
Όλοι οι υπόλοιποι με θεατρινισμούς και επικοινωνιακές κορώνες το θυμόταν όποτε τους βόλευε.
Η ουσία της ανάρτησης όμως είναι άλλη.

Αναζητώντας ειδήσεις λοιπόν έπεσα πάνω σε ένα άρθρο στο αναρχικό βόθρο του διαδικτύου (Indymedia) που αναφέρονταν στο θέμα. Το διάβαζα και το ξαναδιάβαζα και απορούσα.
Ε, δε γίνεται να το παραδέχονται τόσο ωμά!

Τι μας λένε λοιπόν οι πράκτορες (υποτιθέμενοι "αναρχικοί"):
Κακώς ζητάμε τα λεφτά από τις Γερμανικές αποζημιώσεις, πολύ ορθά μας.....

Μα πού χάθηκε ο "σκληρός" Άδωνις τις τελευταίες μέρες...;!

BUBUKOS
Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει εξαφανιστεί ο φωνακλάς «Μπουμπούκος». Κανονικά, θα έπρεπε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης, στα αγαπημένα του τηλεπαράθυρα και να ωρύεται όπως αυτός μόνο ξέρει, υπέρ των νέων απαιτήσεων των διεθνών τοκογλύφων, εφόσον είναι για το… καλό μας. Αλλά, δε φαίνεται πουθενά!
Εδώ έχουμε να κάνουμε με… λιποταξία, εν ώρα μάχης, τιμωρούμενη με την εσχάτη των ποινών! Γιατί άραγε εξηφανίσθη ο πιο φανατικός υπέρμαχος του Μνημονίου; Κάποιος λόγος θα υπάρχει!
Λέτε να φταίει η.....

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!

TROMOKRATES
Γράφει ο Αντίοχος!

Σούμπιτος έχει πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ –που… ουδεμία σχέση βεβαίως έχει με την τρομοκρατία- στην υπεράσπιση του φλούφλη Ρωμανού, του κόκκινου τρομοκράτη με τη μαμά βορείων προαστίων, που τάχατες κάνει «απεργία πείνας» εδώ και κάποιες ημέρες.
Έτσι, η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ μας ενημέρωνε χθες ότι «Ο Ρωμανός δίνει μάχη για τα πιστεύω του» και ότι η νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζει τον αγώνα του ληστοτρομοκράτη για… ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ιδού:
«Για 19 μέρες ο Νίκος Ρωμανός δίνει μια μάχη για τα αυτονόητα δικαιώματά του. Έχοντας προβεί από τις 10 Νοέμβρη σε απεργία πείνας, διεκδικεί τις....

Συμβάλλω στο γκρέμισμα της Χούντας Σαμαρά: ΣΤΗΡΙΖΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή!

Συμβάλλω στο γκρέμισμα της Χούντας Σαμαρά: ΣΤΗΡΙΖΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή!
Η παράνομη και αντισυνταγματική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή από τη Χούντα Σαμαρά, η οποία εξαπολύθηκε στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, είχε διττό στόχο:
Αφενός να φιμώσει δια των προφυλακίσεων τη Φωνή του Ελληνικού Λαού, τη Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών και αφετέρου με τη χρήση αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων, να στραγγαλίσει οικονομικά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Η αντισυνταγματική απόφαση μιας παράνομης -μετά τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής- Βουλής, δια της οποίας αναστέλλεται η.....

O εθνοδιαλυτικός ρόλος της Αθηναϊκής δημοκρατικής παράταξης στον Πελοποννησιακό πόλεμο


O εθνοδιαλυτικός ρόλος της Αθηναϊκής δημοκρατικής παράταξης στον Πελοποννησιακό πόλεμο

Μετά το πέρας των ελληνοπερσικών πολέμων τέθηκε το ζήτημα της προστασίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους Πέρσες. Η Σπάρτη λόγω της κρατικής της υπόστασης και υποδομής αδυνατούσε, παρά απέφευγε, την ανάληψη υπερπόντιων εκστρατειών, έστω και αν αυτές οι εκστρατείες είχαν σκοπό την προστασία Ελλήνων. Έτσι οι Ίωνες προσέφεραν την ηγεμονία και ανέθεσαν την προστασία τους στους Αθηναίους, οι οποίοι δέχθηκαν με τιμή, καθώς αυτό απαιτούσε ούτως ή άλλως η φυλετική συγγένεια.
 Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής ήταν η δημιουργία της περιβόητης Αττικής- Δηλιακής συμμαχίας, η οποία είχε ως σκοπό την εξασφάλιση της ελευθερίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Με το πέρασμα των χρόνων αυτή η συμμαχία έμελλε να....