Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 03, 2014

Ελευθέριος Συναδινός: Μόνο η Χρυσή Αυγή ορθώνει ανάστημα για τα Εθνικά θέματα - ΒΙΝΤΕΟ

Στις 02 Δεκεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ανταλλαγή απόψεων με τους Υπουργούς Εξωτερικών των χωρών της Αλβανίας, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, της πΓΔΜ, του Μαυροβουνίου, του Κοσσόβου και της Σερβίας για τις εκθέσεις προόδου των χωρών τους σχετικά με την διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όταν έλαβε τον λόγο ο Υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ αναφέρθηκε στην χώρα του με...

ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Γράφει ο Αντίοχος

Στο συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου παρευρέθηκε ο αμερικανοκομμουνιστής mister Tsipras και μίλησε από το… φιλόξενο βήμα του. Στην προσεκτική ομιλία του, απόφυγε φυσικά να αναφερθεί σε… σκίσιμο του Μνημονίου και άλλα ηχηρά παρόμοια, επαναλαμβάνοντας τα γνωστά ασαφή, κοινότυπα και χιλιοειπωμένα συνθήματα, για «δημιουργική και παραγωγική Ελλάδα», «για μια νέα κοινωνική συμφωνία», «για την ανάπτυξη», «για ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης» και άλλες τέτοιες… μπούρδες.

Παράλληλα, όπως κάνουν όλοι οι δημαγωγοί όταν πλησιάζει η ώρα της εξουσίας,...

Αυτοί είναι οι εχθροί της Χρυσής Αυγής: Ιδιαίτερα μαθήματα αντιμετώπισης των Ελλήνων Εθνικιστών με τα χρήματα της Μέρκελ

Τα μαθήματα πάλι τα πληρώνει η... Μέρκελ

Νέο βιβλίο – αλφαβητάρι κυκλοφόρησε με την αρωγή των γερμανών χρηματοδοτών, εναντίον της Χρυσής Αυγής. Στο νέο βιβλίο που υπογράφει ο Κωστής Παπαϊωάννου (πρώην υποψήφιος ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα ΔΗΜΑΡ) επιχειρείται μία αναμόρφωση των πάσης φύσεως καθεστωτικών «αντιρατσιστών», επειδή δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα πολιτικά επιχειρήματα της Χρυσής Αυγής.

Οι εχθροί της Χρυσής Αυγής διακατέχονται από συμπλέγματα, τα οποία τους οδηγούν στην εναντίωσή τους στην φυσική πραγματικότητα και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Το γεγονός ότι οι ενστάσεις τους είναι παράλογες δημιουργεί μία απόλυτα δικαιολογημένη ένδεια επιχειρημάτων και συνεπαγωγικά το «ξεβράκωμα» αυτών των θέσεων, ενώπιον του Ελληνικού Λαού, παρά το γεγονός ότι οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι έχουν συνωμοτήσει ώστε να φιμώνεται η Χρυσή Αυγή να γίνεται, στους δέκτες των τηλεοράσεων, ένας «δημοκρατικός» μονόλογος.

Έτσι το γερμανικό ίδρυμα Friedrich Ebert επιστράτευσε την πένα του… παιδαγωγού, Κωστή Παπαϊωάννου, ώστε να δημιουργήσει ένα εύπεπτο μάθημα για τους πολέμιους της Χρυσής Αυγής, μπας και μάθουν να μιλάνε. Πλαισιωμένο με πολλές εικόνες...

Η ΝΔ με την Βαρδινογιάννη, ο Σύριζα με την Αγγελοπούλου και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τον Λαό και την Πατρίδα

Δεν πρωτοτύπησε στις δηλώσεις του για την προεδρία της δημοκρατίας ο γνωστός φωνακλάς Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1 του Κυριακού, είπε ότι δεν θα ψήφιζε την Γιάννα Αγγελοπούλου, γιατί δεν μπορεί να καταλάβει πως ένας άνθρωπος δισεκατομμυριούχος θέλει να είναι κομμουνιστής.

Αντιθέτως, αποκάλυψε ότι θα ψήφιζε τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη για πρόεδρο της δημοκρατίας και είπε ότι είναι εξαιρετικό το έργο που έχει κάνει στον τομέα της υγείας.

Δεν έριξε τυχαία το όνομα στο τραπέζι ο Γεωργιάδης. Από τις αρχές Οκτωβρίου, οι ψοφοδεξιοί είχαν διαρρεύσει το σενάριο να προτείνουν για την προεδρία την σύζυγο του καναλάρχη Βαρδινογιάννη (είναι μέτοχος τόσο στο Star όσο και στο Mega…)

Θέλοντας να προσφέρουμε στον «πολιτικό πολιτισμό» και στο πνεύμα «εθνικής συνεννόησης», προτείνουμε ανεπιφύλακτα ένα πρόσωπο που ταιριάζει στο ύφος...

Εθνικιστικός άνεμος στην Ευρώπη: Η Χρυσή Αυγή σε πανευρωπαϊκή συνάντηση στην Μαδρίτη


Εθνικιστικός άνεμος στην Ευρώπη: Η Χρυσή Αυγή σε πανευρωπαϊκή συνάντηση στην Μαδρίτη

Ρεπορτάζ της εφημερίδας "Εμπρός"

Παγκόσμιο ενδιαφέρον έχουν προκαλέσει οι συνεχείς παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η καταπάτηση της ελευθερίας της σκέψης από την κυβέρνηση Σαμαρά. Διεθνείς οργανώσεις καταγγέλλουν τις παρεμβάσεις του Έλληνα πρωθυπουργού στον χώρο της Δικαιοσύνης και το παραδικαστικό κύκλωμα που βρίσκεται πίσω από τον πολιτικό της προϊστάμενο Χαράλαμπο Αθανασίου.
Πράγματι, από την αρχή των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, στο πλευρό της βρέθηκαν δεκάδες εθνικιστικές οργανώσεις απ’ όλο τον κόσμο, διατρανώνοντας την συμπαράστασή τους στον αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών. Παράλληλα, εξέφρασαν την έντονη αντίδρασή τους στην απόπειρα φίμωσης του Λαϊκού Συνδέσμου. Γεγονός είναι ότι η δυναμική είσοδος της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και η ανάδειξη τριών ευρωβουλευτών, αποτελεί παράδειγμα για.....

ΜΠΑΜΠΑΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ: ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

πατερας_ρωμανός
Στη βρωμερή, ελεεινή και τρισάθλια μνημονιακή Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν, όποιος δηλώνει εθνικιστής λοιδορείται και διώκεται, από το γαλαζοπράσινο ψευδοκράτος και το κατακόκκινο παρακράτος. 
Όποιος, όμως, ξεχασμένος θαυμαστής του Στάλιν δηλώσει «προοδευτικός», μπορεί να λέει ότι θέλει. Αν μάλιστα έχει και λεφτά (που συνήθως οι ακροαριστεροί έχουν μπόλικα), τότε μπορεί κάλλιστα να δηλώνει υπερήφανος για τα ληστρικά κατορθώματα του γιού του!
Συνέντευξη τύπου, λοιπόν, παραχώρησε ο....

Πυρά Μπακογιάννη στον απελθόντα Σαμαράς: "Είστε κατώτερος των περιστάσεων, πάμε τώρα σε εκλογές!"


Ευθείες βολές Μπακογιάννη στον καταρρέοντα Σαμαρά: Είστε κατώτεροι των περιστάσεων, πάμε τώρα σε εκλογές!

Ολοένα και πιο εμφατικά στέλνει τα τελεσίγραφα η Ντόρα στον υπό προθεσμία πρωθυπουργό Σαμαρά, αλλά αυτός κάνει πως δεν ακούει.
Περιχαρακωμένος πίσω από μια θλιβερή κλίκα στο Μαξίμου προσπαθεί να κρατηθεί με ενδοτισμό, σκευωρίες, με νύχια και με δόντια στην εξουσία παρόλο που είναι τελειωμένος από παντού. Την επόμενη μέρα μετά την πανωλεθρία της ψοφοδεξιάς προετοιμάζει η Μπακογιάννη, η οποία συνεχίζει κατά ριπάς τις επιθέσεις στον πολιτικά ξοφλημένο Σαμαρά.
Έτσι δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο της ψοφοδεξιάς: «Αντί να.....

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ»: "ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!"

kraounakis-660x330 
Γράφει ο Αντίοχος

 Μετά την καταραμένη μεταπολίτευση, ο μεθυσμένος από ευτυχία αριστερισμός κραύγαζε εν χορώ στα πανεπιστήμια το σύνθημα: «Πάνω απ’ τη Λαμία είναι Βουλγαρία». Προφανώς, για να δικαιώσει τους λυσσαλέους κομιτατζήδικους αγώνες των κομμουνιστοσυμμοριτών πολιτικών του προγόνων, υπέρ της «ανεξάρτητης Μακεδονίας και Θράκης», που θα δινόταν ως δώρο στην «αδερφή» Βουλγαρία, για να αποκτήσει διέξοδο στο Αιγαίο!
Δε μας προκαλούν, λοιπόν, καμία κατάπληξη τα όσα είπε ο....

Κρανιδιώτης: "Σκοπός του κόμματος Μπαλτάκου είναι φραγή διαρροής ψήφων στη Χρυσή Αυγή... Και ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί ότι είναι καλό αυτό" - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στο ΣΚΑΙ έδωσε ο "πατριώταρος" Φαήλος Κρανιδιώτης και ερωτήθηκε φυσικά για το κόμμα Μπαλτάκου.

Αφού λοιπόν σε απολογητικό ύφος προσπαθούσε να εξηγήσει "πόσο τερατώδες είναι να μιλά κανείς με Χρυσαυγίτες" παραδέχθηκε ωμά τα εξής:

"Το κόμμα του Μπαλτάκου δημιουργήθηκε μόνο με ένα σκοπό. Να δημιουργήσει φραγμό ψήφων προς τη Χρυσή Αυγή..." και καλά ως εδώ θα πείτε σιγά το νέο... Το υπόλοιπο είναι ακόμη καλύτερο.
".... Αυτό θα έλεγα ότι δεν είναι ένας σκοπός....μη ευγενής", για να τον ρωτήσει ο δημοσιογράφος - που φυλετικά τείνει προς...."περιούσιο" - "Άρα δηλαδή είναι ευγενής...".
Και απαντά ο .....

Κινητοποιήθηκε όλη η Κυβέρνηση για τον "τσάτσο" της, Ρωμανό...Ειδική ρύθμιση θα φτιάξουν για ικανοποιηθεί ο ληστοτρομοκράτης

Διαβάζουμε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι σε επικοινωνία με τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου και τον υπουργό Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδο, βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατόπιν πρωτοβουλίας του για το θέμα του Νίκου Ρωμανο και εξετάζουν τον τρόπο μέσω νομοθετικών πρωτοβουλιών ώστε το... "παληκάρι" να κάνει τις σπουδές του.

Την ώρα λοιπόν που ο ληστοτρομοκράτης των Β.Π. έχει γίνει θρεφτάρι από την..... "απεργία πείνας" και οι "σύντροφοί" του καίνε την Αθήνα ακόμη μια φορά, εν μέσω χειροκροτημάτων από τα κόμματα του "δημοκρατικού τόξου", ολόκληρη η Χούντα έχει κινητοποιηθεί για να ικανοποιήσει το..."καμάρι" της.

Μέχρι και ο Σαμαράς έχει εμπλοκή εκτός όλων των παραπάνω και μάλιστα,

Κουμπάρος στην “μεγάλη συγκυβέρνηση” που έρχεται θέλει να είναι ο κλεφτο-πασοκάρχης Ευάγγελος


Κουμπάρος στην “μεγάλη συγκυβέρνηση” που έρχεται θέλει να είναι ο κλεφτο-πασοκάρχης Ευάγγελος

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Το πρώτο βήμα για τη «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με κολαούζους το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, το μπομπολοποτάμι και… «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», έγινε με τη συνάντηση του χοντροβαγγέλα (στο ρόλο του… κουμπάρου) και του mister Tsipra, δήθεν για τα εθνικά θέματα.
Χαρακτηριστικό του ότι η… προχωρημένη συζήτηση περιστράφηκε γύρω από άλλα θέματα, ήταν ότι κράτησε πάνω από 1 ½ ώρα, ενώ είναι παγκοίνως γνωστή η απέχθεια των δύο συγκεκριμένων πολιτικάντηδων –και όχι μόνον αυτών- για κάθε τι εθνικό.
Αξίζει να παραθέσουμε τις δηλώσεις που έγιναν μετά από το…

ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ

ΑΙΓΙΣ-ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 
Δύο νέες εκδόσεις του Ανεξάρτητου Ιδρύματος Γεωπολιτικών και Ιστορικών Σπουδών είναι πραγματικότητα. Λίγο καιρό μετά τις πρώτες μας εκδόσεις και την παρουσίαση αυτών, η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι η Ιδεολογία είναι υπεράνω της πολιτικής, ότι στην πραγματικότητα Ιδεολογία και πολιτική είναι το ένα και το αυτό. Σας παρουσιάζουμε στην συνέχεια τα δύο νέα πονήματα των Συναγωνιστών, Θεόδωρου Κουδούνα και Ιωάννη Πετρίτη, που πραγματεύονται την/......