Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 04, 2014

Ακμαίος ο Κασιδιάρης αναλύει τις πολιτικές εξελίξεις στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής

Δείτε την εκπομπή...


Ο Βέλιος στο Kontra για την προαγωγή Ντογιάκου: “Ανέλαβε να εξοντώσει δικαστικά την Χρυσή Αυγή για λογαριασμό της κυβέρνησης” - ΒΙΝΤΕΟ

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontrachannel, ο οποίος μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είπε όλη την αλήθεια για την προαγωγή που πήρε ο εισαγγελέας Ντογιάκος ή αν θέλετε το υποχείριο του Σαμαρά όπως ομολόγησε ο πρώην Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Μπαλτάκος.

Ακολουθεί το εύστοχο σχόλιο του κ. Βέλιου «Γιατί δεν το λέμε καθαρά...

Ο δρόμος του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία περνάει μέσα από τις Εβραϊκές συναγωγές - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μεγάλες αλήθειες από τον περιφερειακό σύμβουλο Αττικής, Ευάγγελο Μπαρμπούρη. Αρχίζουν και αφυπνίζονται οι Έλληνες.

Την ώρα που το 1/3 του λαού μας ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, την ώρα που τόσοι συμπατριώτες μας πετιούνται στον δρόμο χάνοντας τις περιουσίες τους και ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγη τροφή, η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, η παράταξη που φιλοδοξεί να κυβερνήσει τον τόπο για να πει υποτίθεται  το «όχι στις δυνάμεις κατοχής», προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα εγκρίνοντας δαπάνη 12.000 €, για την εκδήλωση Ημέρας Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος.

Ο συναγωνιστής  Ευάγγελος Μπαρμπούρης σχολιάζοντας το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής  τόνισε ότι...

Η Χρυσή Αυγή διεθνοποιεί το Μακεδονικό: Έτσουξαν τους Σκοπιανούς οι παρεμβάσεις Μποβιάτσου και Συναδινού σε Ευρωπαϊκό επίπεδο

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που δίνει μάχες στην Ευρώπη για την Μακεδονία μας.

Σε παροξυσμό βρίσκονται για ακόμα μια φορά τα ΜΜΕ των Σκοπίων με την Χρυσή Αυγή. Αυτή την φορά εξαπολύουν προσωπική επίθεση στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνο Μποβιάτσο.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της συνεδρίας της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ήταν παρόντες δημοσιογράφοι από το πρακτορείο ειδήσεων του πρώην Γιουγκοσλαβικού κράτους οι οποίοι κάθονταν πίσω από τους βοηθούς των Ευρωβουλευτών του Κινήματος μας.

Όταν κατανόησαν οι Σκοπιανοί πως μπροστά τους είχαν Χρυσαυγίτες ξεκίνησαν δυνατά να σχολιάζουν την ομιλία του Στρατηγού Συναδινού και να αποκαλούν το μόρφωμα από το οποίο προέρχονται "Μακεδονία". Τότε έλαβαν την απάντηση από τον Συναγωνιστή, ότι η χώρα τους δεν πρόκειται να ονομαστεί ποτέ Μακεδονία και ότι η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική. Οι προβοκάτορες όμως του κράτους - μαϊμού θέλοντας να δημιουργήσουν επεισόδιο...

ΤΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ

apostates_kamenou
Ξαναχτύπησε ο (λαγός του Σαμαρά) Μελάς και με νέες δηλώσεις του αποκάλυψε ότι άλλοι τέσσερις βουλευτές της καμμεναρίας θα ψηφίσουν… σαμαροβενιζελικά. Αμέσως μετά, ο πρόεδρος Πάνος του έστειλε… τελεσίγραφο 24 ωρών, ζητώντας ονόματα και επίθετα, αλλιώς θα του κάνουν… μήνυση:
«Ο διασκεδαστικός Παναγιώτης Μελάς πρέπει να αντιληφθεί ότι και οι αστειότητές του έχουν ένα όριο. Τον καλούμε μέσα σε 24 ώρες να δώσει ονόματα και επίθετα των τεσσάρων βουλευτών του Κινήματος που διαδίδει ότι θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβούνται τον....

ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ… ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

skourletis-sobari-i-kataggelia-tis-ksoulidou.w_l__article
Γράφει ο Αντίοχος

Μια ακόμα επιβεβαίωση του γεγονότος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια πατσαβούρα των διεθνών τοκογλύφων (και μάλιστα… βρεμένη), προσέφερε ο ίδιος ο εκπρόσωπος Τύπου του παρδαλού συνονθυλεύματος, Πάνος Σκουρλέτης.
Σχολιάζοντας, λοιπόν, την άποψη του (εκ μεταγραφής από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ) τυφλού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ότι πρέπει να γίνει μονομερής διαγραφή του χρέους κατά 70%, ο εκπρόσωπος είπε τα εξής διαφωτιστικά:
«Και εγώ άκουσα με έκπληξη αυτή την άποψη, διότι δεν την έχω ακούσει ποτέ από τον......

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΑΣ ΣΤΟ «ΕΘΝΟΣ»: ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

epithesi-se-ilikiomenus
 Εκτενές ρεπορτάζ με θέμα την διαρκώς αυξανόμενη βία κατά των ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων, στη χώρα της «ευνομίας παντού», είχαν οι γνωστοί… χρυσαυγιτολόγοι της φυλλάδας του Big Boss Μπόμπολα, Ψαρά και Μπιντέλας. Ιδού κάποια γενικά στοιχεία:
«ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
Έκρηξη βίας κατά ηλικιωμένων
Εξαπολύουν επιθέσεις σε βάρος ηλικιωμένων που.....

Αποκάλυψη - βόμβα του Χριστοφοράκου: "Έτσι λάδωνα Πασόκ και ΝΔ!"



Στο εδώλιο του κατηγορημένου, ύστερα από την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας θα καθίσει «κόσμος και κοσμάκης» που σχετίζεται με τις μίζες που έδινε η Siemens για να παίρνει δουλειές στη χώρα μας.
Πολλαπλές παραγραφές αδικημάτων και ιδίως όσων έχουν σχέση με τη νομιμοποίηση από εγκληματικές ενέργειες πριν από το 1999, αλλά και παραπομπή του Θόδωρου Τσουκάτου, μόνο όμως για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε δωροδοκία (παραγραφή για το «ξέπλυμα»), είναι μεταξύ άλλων τα πιο σημαντικά που καταγράφονται στην πρόταση του εισαγγελέα Γαληνού Μπρη προς το Συμβούλιο Εφετών για το πολύκροτο σκάνδαλο. Στην πρόταση του ο εισαγγελέας, κάτι που......

Ηλίας Παναγιώταρος: "Καταψηφίζουμε το μνημονιακό προϋπολογισμό του αίσχους της παράνομης Βουλής" - ΒΙΝΤΕΟ

Την Χρυσή Αυγή την έθαψαν βαθιά - Ξέχασαν όμως, ότι είναι... σπόρος!


Την Χρυσή Αυγή την έθαψαν βαθιά - Ξέχασαν όμως, ότι είναι... σπόρος!

Ο σπόρος, όταν τον θάβεις, έχει μέσα του μιά φυσική αποστολή και μιά μυστική εντολή να εκτελέςει, που του λέει:  "Ξεκίνα και βγές στο φως".  Η εντολή ενεργοποιείται όταν βρεθεί στο βαθύ σκοτάδι του μικρού του "τάφου." Πρώτη του δουλειά είναι να εκραγεί, να σκάσει όπως λέμε. Σκάει για να ρίξει ρίζες προς τα κάτω, αλλά και να πετάξει φύτρο και βλαστάρι προς το φως. Οι συνθήκες του "τάφου"του, είναι οι ιδανικότερες συνθήκες για να ξυπνήσει από τον λήθαργο του φωτεινού κόσμου όπου βρισκόταν.
Μιλάμε για τις μυστηριώδεις δυνάμεις που κρύβει μέσα του ο σπόρος και που όταν βρεθεί στις κατάλληλες συνθήκες,οδηγεί και αυτόν ακόμη τον....