Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 08, 2014

Τέτοια ημέρα που η Κυβέρνηση "πέφτει" και η Χρυσή Αυγή ανατέλλει δε γίνεται να μην ακούσουμε Ηλία Κασιδιάρη: "Ο Σαμαράς κατέρρευσε ψυχικά καθώς τον τελείωσαν..."

Δείτε το βίντεο...

Έφαγε τα 2 πρώτα "άκυρα" η Κυβέρνηση για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.... ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!

 @dchatzisokratis 
Η κυβέρνηση επιλέγει την «ΖΑΡΙΑ» των 180. Η ΔΗΜΑΡ έχει ήδη την απόφαση του Συνεδρίου της: ΔΕΝ ΘΑ ψηφίσει Πρόεδρo
 
 @androulakis 
Πιστόλι στον κρόταφο; Τρία όχι.
 
 
Και θα συνεχιστεί το μαρτύριο του... και με τους υπόλοιπους!
 
 
 

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ: Ζωή Κωνσταντοπούλου: "Ο Ρωμανός είναι.... πρίγκηπας"!

 Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από την "αριστερά των Εξαρχείων", των "αναρχικών" βουλευτών της που υπερασπίζονται τη βία και κάποιους εξ' αυτών να συλλαμβάνονται;!;! για το κάψιμο και την καταστροφή περιουσιών στην Αθήνα.

Και φυσικά όταν ένα κόμμα έχει κάνει "σημαία" του την υπεράσπιση των τρομοκρατών - δολοφόνων της 17Ν στον.... Ρωμανό θα κολλούσε;!

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ένα από τα πουλέν του Τσίπρα, έγραψε ένα άρθρο για τον "επαναστάτη της φακής" αποκαλώντας τον "πρίγκηπα" και αγωνιζόμενο για τα δικαιώματά του - οραματιστή.

Χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε κάποιο άλλο σχόλιο αφήνουμε στην κρίση σας το άρθρο της Ζ. Κωνσταντοπούλου για τον τρομοκράτη των Β.Π.. και ως απάντηση στα λεγόμενά της αναφέρουμε και τα γραφόμενα του ίδιου σε μια επιστολή προ κάποιων μηνών..

«6 Δεκέμβρη 2014, Το τραγούδι του νεκρού αδελφού

Όλες αυτές τις μέρες στη σκέψη μου είναι δύο δεκαπεντάχρονα παιδιά. 6 Δεκέμβρη 2008. Στον πεζόδρομο της οδού Τζαβέλα, 9 η ώρα το βράδυ. Ο Αλέξανδρος και ο Νίκος. Είχαν ραντεβού για.....

Διεθνείς τοκογλύφοι προς Σαμαρά: Έχεις δύο μήνες για να μαζέψεις τις βαλίτσες σου!


Διεθνείς τοκογλύφοι προς Σαμαρά: Έχεις δύο μήνες για να μαζέψεις τις βαλίτσες σου!

Είπαν και ελάλησαν οι διεθνείς τοκογλύφοι στο Eurogroup. Ο Σαμαράς μετράει πια ένα μήνα στην πρωθυπουργική καρέκλα.
Η τρόικα κατά τη διάρκεια των «διαπραγματεύσεων» έδειξε με σαφήνεια τις προθέσεις της. Θεωρεί ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν μπορεί να διαπραγματευτεί την οποιαδήποτε λύση και συνεπώς δεν προτίθεται να προχωρήσει σε επί της ουσίας συζήτηση για την σύναψη συμφωνίας σχετικά με την Ενισχυμένη Προληπτική Γραμμή Στήριξης (ECCL). Γι' αυτό ακόμα και τις στιγμές που ο Σαμαράς έδινε ό,τι ζητούσανε και ακόμα περισσότερα, αυτοί προέβαλλαν νέες απαιτήσεις, ώστε να μην επέλθει συμφωνία.
Έτσι έδωσαν στον Σαμαρά μία παράταση του παρόντος μνημονίου για δύο μήνες. Αυτό σημαίνει ότι ο Σαμαράς έχει δύο μήνες για να κλείσει τις....

"ΒΗΜΑ": "Ο Σαμαράς είναι έτοιμος για το..... Δαφνί"!!!!

samaras 19
Γράφει ο Αντίοχος

 Πολλαπλό χτύπημα στον «αλήτη-προδότη-Σαμαρά» (όπως τον αποκαλούσαν οι οπαδοί της ΝΔ το 1993), που σύμφωνα με τον ανεξάρτητο δημοσιογράφο Στέφανο Χίο πίνει 7 (!!!) ηρεμιστικά την ημέρα, έδωσε από τις φυλλάδες του μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο άλλοτε κολλητός του, ολιγάρχης Ψυχάρης, χτυπώντας τον στο… αδύνατο σημείο του.
Η αρχή έγινε από τα «Νέα» το Σάββατο, που… διέγνωσαν «Κατάθλιψη προ των πυλών». Ιδού τα… συμπτώματα του ασθενούς:
«Όσοι τον έχουν δει τελευταίως τον περιγράφουν κατηφή, ανόρεχτο, συνεχώς εκνευρισμένο, έτοιμο να....

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»

el-typos-tourkka
Απροκάλυπτα πλέον το ανθελληνικό «τρίγωνο» των νταβατζήδων (ΝΕΡΙΤ, ΕΘΝΟΣ, Ελεύθερος Ρύπος), προωθεί τον εκτουρκισμό της Ελλάδος, παραδίδοντας και μαθήματα της Τουρκικής γλώσσας με σειρά από DVD της Linguaphone, που προσφέρει δώρο μαζί με βιβλίο ταχείας εκμάθησης της Τουρκικής στον ακραιφνή φιλοσαμαρικό «Ελεύθερο Τύπο» της Κυ­ριακής!
Το θράσος των....

"Απεργία πείνας" του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με ένα διάλειμμα για.... καφεδάκι!!! Για τέτοιους γελοίους μιλάμε


Η επανάσταση αναβάλλεται λόγω… βροχής: Τα μάζεψε και πήγε για καφεδάκι ο απεργός πείνας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Έριξε λίγο νεράκι και τελείωσε η συριζαίικη επανάσταση!

Θυμίζουμε ότι προ ημερών βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να κάνει… απεργία πείνας, μιμούμενος τον ληστοτρομοκράτη, ως συμπαράσταση στους Σύρους του Συντάγματος.
Στην προσπάθειά του ο Βουλευτής να πάρει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν, έσπασε κάθε ρεκόρ γραφικότητας, φωτογραφιζόμενος στα τσαντίρια του Συντάγματος, προκειμένου να δείξει την «αλληλεγγύη» του. Βέβαια, ουδείς πείστηκε ότι κάνει απεργία πείνας και άλλοι εξοργίστηκαν από το ότι το όλο επικοινωνιακό σόου έγινε για.....