Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 10, 2014

"Βαξεβάνης" - Κουτί της Πανδώρας: "Με βρώμικη εντολή Σαμαρά οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής"


Κουτί της Πανδώρας: Με βρώμικη εντολή Σαμαρά οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

Ακόμα και το αριστερό "Κουτί της Πανδώρας" μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις παραδέχτηκε την ξεκάθαρη σκευωρία Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής.

"Η Χρυσή Αυγή έδωσε στη δημοσιότητα ηχητικό στο οποίο ο πρωθυπουργός της χώρας ακούγεται να λέει διάφορα πράγματα που αποδεικνύουν, όπως υποστηρίζουν, την παρέμβασή του στη Δικαιοσύνη. Ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται να λέει «πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια, οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει».
Σύμφωνα με όσα έχει πει ο Κασιδιάρης στο παρελθόν, ο «παναθηναϊκάκιας» είναι ο υπεύθυνος της εισαγγελικής έρευνας για τη Χρυσή Αυγή, Εισαγγελέας εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος. Η εντολή Σαμαρά λοιπόν φαίνεται να αφορά την.....

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΟΠΗΚΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

nerit-sima
Σε απόλυτο πανικό βρίσκεται η μαφία του Μαξίμου, η οποία μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις για τις εντολές Σαμαρά σε δικαστικούς για τις παράνομες προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προσπαθεί μάταια να τις αποσιωπήσει.
Στο δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης πριν λίγο δεν είπαν κουβέντα για τα όσα έγιναν στη Βουλή και τις συνταρακτικές αποκαλύψεις, ενώ παράλληλα δεν είχαν το κουράγιο να παίξουν ούτε ένα δευτερόλεπτο από την ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη.
Δεν τόλμησαν καν να......

Δήλωση Ηλία Κασιδιάρη για το ηχητικό ντοκούμεντο Σαμαρά - ΒΙΝΤΕΟ

ilias-kasidiaris7__article

Η απόλυτη σιωπή του Μαξίμου και των ΜΜΕ της διαπλοκής ισοδυναμεί με δήλωση ενοχής από τον Σαμαρά.

Το επίμαχο υλικό έχει ήδη αποσταλεί σε ειδικούς πραγματογνώμονες στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την πιστοποίηση της γνησιότητας και την ταυτοποίηση της φωνής του Σαμαρά.
Εν συνεχεία θα γίνει....

Λαϊκή κατακραυγή σε Σαμαρά για το τηλεφώνημα σε δικαστικό, προκειμένου να προφυλακιστούν Χρυσαυγίτες!


Λαϊκή κατακραυγή σε Σαμαρά για το τηλεφώνημα σε δικαστικό, προκειμένου να προφυλακιστούν Χρυσαυγίτες!

Παγωμένος ο δημοσιογραφικός υπόκοσμος από την αποκάλυψη-βόμβα της τηλεφωνικής συνομιλίας Σαμαρά με δικαστικό παράγοντα, από τον οποίο ζητά με αυστηρό και επιτακτικό τόνο να μεταφέρει στον εισαγγελέα Ντογιάκο την κάτωθι εντολή: «Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε, να τους γαμ@@@@»!
Ενώ οι λακέδες της δημοσιογραφίας τέθηκαν προ των τεράστιων ευθυνών τους με την συγκεκριμένη αποκάλυψη, διότι καταδεικνύεται και ο δικός τους βρώμικος ρόλος στην πολιτική σκευωρία του Σαμαρά εις βάρος της Χρυσής Αυγής, εκείνοι κατ' εντολή της Χούντας, σφυρίζουν αδιάφορα.
Δεν σφυρίζει όμως αδιάφορα ο Ελληνικός Λαός ο οποίος συνειδητοποιεί χάρη στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, πως....

Ο Ηλίας Κασιδιάρης παρεμβαίνει ΤΩΡΑ στη διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής... Δε χάνεται με τίποτα!!!!

Η υποδοχή του Ηλία Κασιδιάρη από τους Συναγωνιστές στη Βουλή - Φωτορεπορτάζ


Με υψηλό αγωνιστικό φρόνημα εκφρασμένο καθάρια στο πρόσωπό του και το κεφάλι σταθερά ψηλά, εισήλθε στη Βουλή ο συναγωνιστής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, προκειμένου να συμμετάσχει στην ψηφοφορία για τη νέα άρση της βουλευτικής του ασυλίας.
Έτυχε της θερμής υποδοχής των συναγωνιστών του, βουλευτών και επιστημονικών συνεργατών του Κινήματος οι οποίοι του μετέφεραν την ακλόνητη Πίστη του Λαού στον Πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής. Ανταπέδωσε την συμπαράσταση και αλληλεγγύη των συναγωνιστών του με......

Σήμερα που η Χούντα Σαμαρά καταρρέει ο χρήσιμος - ηλίθιος "αντισυστημικός" Ρωμανός σταμάτησε την απεργία πείνας...Τυχαίο;!

Ο "αναρχικός" σε ακόμη ένα "αντισυστημικό" στιγμιότυπο της ζωής του
Γράφει ο Αινείας 

Σήμερα καταρρέουν τα πάντα στην Κυβέρνηση... Σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης άφησε τα κελιά της Τιμής για να έρθει στη Βουλή και να αποδείξει ότι το καθεστώς μερίμνησε και έδωσε την εντολή με τον πιο ποταπό τρόπο στη Δικαιοσύνη για να μπουν στη φυλακή ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Σήμερα λοιπόν που όλοι θα έπρεπε να μιλούν για την απόδειξη της σκευωρία, βγήκε από τη φαρέτρα του καθεστώτος το πιο δηλητηριώδες βέλος του. Η τελευταία προπαγανδιστική προσπάθεια της χούντας για να ξεφύγει από τον εξευτελισμό ήταν ο..."αντισυστημικός" Νίκος Ρωμανός.

Ο φλούφλης των Β.Π., με.....

Το βίντεο που όλοι περιμένατε... Ηλίας Κασιδιάρης βγήκε από το κελί του να πάει στη Βουλή για να ΡΙΞΕΙ τη χούντα Σαμαρά: "Ο Σαμαράς έδωσε την εντολή στους επίορκους δικαστικούς να μας κλείσουν φυλακή..." - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

 "Αυτή η κυβέρνηση είναι μία παράγκα, ένα καρκίνωμα που θα πρέπει ξεριζωθεί. Με κλείσατε στη φυλακή, αλλά δεν θα σταματήσω μέχρι να σταματήσει η διαφθορά σε αυτή τη χώρα. Η Χρυσή Αυγή δεν θα σταματήσει αν δεν αποκαθαρθεί αυτή η κυβέρνηση. Η Βουλή πρέπει να λειτουργήσει και πάλι με 300 βουλευτές.
Η Χρυσή Αυγή χτυπήθηκε με το χειρότερο τρόπο και άντεξε και θα εξέλθει ενισχυμένη από αυτή τη δοκιμασία. Στις 25 Ιανουαρίου, που είναι η πιθανότερη ημερομηνία των πρόωρων εκλογών, θα είμαστε νικητές. Αυτοί που μας έστησαν αυτή την ιστορία, θα καταβαραθρωθούν, όταν εμείς θα εκλεγόμαστε μέσα από τα κελιά των φυλακών".

Ηλίας Κασιδιάρης
10-12-2014

ΤΕΛΟΣ για τους δοσίλογους και επίορκους σκευωρούς... Ντοκουμέντο του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή από εντολή Σαμάρα σε δικαστικό για 3 βουλευτές της Χρυσής Αυγής: "Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει"

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΩΤΙΑ: Με εντολή Σαμαρά οι προφυλακίσεις

Σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής καταγράφηκαν ηλεκτρονικές διευθύνσεις όπου υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται ο Αντώνης Σαμαράς να δίνει εντολή ο Ντογιάκος να κανονίσει την παράνομη προφυλάκιση των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.
ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (Δ) ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Κ). Ο διάλογος είναι συνωμοτικός και χρησιμοποιείται συνθηματική γλώσσα. Δε γίνεται αναφορά σε ονόματα. Προηγείται χρονικά της ανάκρισης τριών βουλευτών της ΧΑ (Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα).

Η εντολή Σαμαρά είναι ξεκάθαρη και σαφής: "Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει".

Εδώ οι σχετικοί σύνδεσμοι:

Ο Σαμαράς, το σουβλατζίδικο και ένας.... λογαριασμός!

Γράφει ο Αινείας

Διαβάζουμε στο "Βηματοδότη" τα εξής σχετικά με το τι έκανε ο Σαμαράς μετά το πέρας της ψηφοφορίας για τον Προϋπολογισμό.

Ήταν 02:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν τελείωσε η διαδικασία για την ψήφιση του προϋπολογισμού, η κυβέρνηση είχε... "κερδίσει" μια βουλευτή (Κατερίνα Μάρκου) και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πείνασε. Και αποφάσισε να φάει σουβλάκια.  Προορισμός του ένα σουβλατζίδικο στην Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι για να φάει πιτόγυρο και μπιφτέκι.   Παρέα του στο μεταμεσονύχτιο φαγητό ήταν το ζεύγος Κώστα και Βίκης Χαΐτογλου και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Άμυνας Αντ. Οικονόμου.   Έφαγε τα σουβλάκια του αλλά πολιτικά δεν μίλησε. Έφυγε από το σουβλατζίδικο γύρω στις 03:00 και τον λογαριασμό τον πλήρωσε ο κ. Οικονόμου.  

Ούτε το λογαριασμό δεν....

Ο ΣΥΡΙΖΑ σπάει το "εμπάργκο" και πάει..... MEGA, λόγω εκλογών!

Απρίλιος του 2013. Ο ΣΥΡΙΖΑ κηρύσσει "ανένδοτο" εναντίον του MEGA και του Πρετεντέρη και διαλαλεί ότι δε θα συμμετάσχει ποτέ ξανά σε εκπομπή που είναι παρών ο δημοσιογράφος του ΔΟΛ.
Στα πλαίσια αυτά βάζει ανθρώπους του να γεμίσουν το διαδίκτυο με φράσεις και εικόνες όπως "Εμπάργκο σε MEGA - ΔΟΛ".

Αφορμή ένα κείμενο του Πρετεντέρη που αφορούσε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και καυτηρίαζε την συμπεριφορά της, ταυτίζοντάς τη με του..Ηλία Κασιδιάρη (ύβρις!!).

Βέβαια μετά από την πάροδο 1,5 χρόνου, έχουν διαδραματιστεί αρκετά γεγονότα που δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπήκε στο...σωστό δρόμο και ετοιμάζεται να δώσει "Γη και Ύδωρ" στους δανειστές, ως η επόμενη κυβέρνηση του τόπου.

Στα παραπάνω πλαίσια οι....

Ο Δήμας, η Μαρίκα και ακόμα μια αποτυχία της ψοφοδεξιάς


Ο Δήμας, η Μαρίκα και ακόμα μια αποτυχία της ψοφοδεξιάς

Πέρα από το γεγονός ότι η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα αποτελεί μια παραδοχή της κυβερνητικής αδυναμίας να μπορέσει να μαζέψει τις απαραίτητες 180  ψήφους για εκλογή του ΠτΔ, αξίζει να σημειωθούν δυο συγκεκριμένα περιστατικά για έναν β’ διαλογής πολιτικάντη, ο οποίος - μιλώντας με ποδοσφαιρικούς όρους- βρισκόταν πάντοτε μεταξύ πάγκου και κερκίδας.
Το πρώτο αφορά τα όσα συνέβησαν στις 25 Ιουλίου 1991, ενώ συνόδευε τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο επίσημο ταξίδι του στην ακόμα υπάρχουσα Σοβιετική Ένωση. Δήλωσε τότε, εντελώς ξαφνικά, ότι παραιτείται από υπουργός Βιομηχανίας. Αν και τα αίτια της παραίτησής του δεν αποσαφηνίστηκαν από τον ίδιο, διέρρευσε η πληροφορία ότι.....

Η «μαύρη Παρασκευή» των ζόμπι καταναλωτών


Η «μαύρη Παρασκευή» των ζόμπι καταναλωτών

Ο ηθικός ξεπεσμός δεν γνωρίζει όρια και οι κανιβαλικού χαρακτήρα συμπεριφορές εορτάζονται από τα τηλεοπτικά κανάλια με γκρο πλαν στιγμιότυπα μαχών που διεξάγονται μεταξύ λοβοτομημένων καταναλωτών, καθώς περιφέρονται σαν ζωντανοί νεκροί στους διαδρόμους λαμπερών πολυκαταστημάτων, έτοιμοι να κατασπαράξουν την λεία τους…
Παρακολουθήσαμε στις οθόνες των τηλεοράσεων, μάζες μαινόμενων καταναλωτών σε Μεγάλη Βρετανία και Η.Π.Α. να εφορμούν σε καταστήματα για να προλάβουν τις εκπτώσεις της  «Μαύρης Παρασκευής», αφού πρώτα στοιβαγμένοι από τα χαράματα στα πεζοδρόμια μάχονταν να προλάβουν το προνόμιο της καλής θέσης στην ουρά.
Ο όρος «Μαύρη Παρασκευή» αναφέρεται για πρώτη φορά στο....