Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 14, 2014

Ανυπέρβλητη "αγάπη" του κόσμου στους βουλευτές ΝΔ - ΠΑΣΟΚ... Για την Ντόρα "Ουστ μωρη Κ@ργιόλα". Για τη Βούλτεψη: "Ξεφτιλισμένη ντροπή σου...". Για στέλεχος ΠΑΣΟΚ: "Λαμόγια, Μαλ@κα, στα τσακίδια..." - ΒΙΝΤΕΟ

Την εμφάνισή τους έκαναν βουλευτές της ΝΔ και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην έκθεση για τα 100 χρόνια της ΕΣΗΕΑ και βρέθηκαν αντιμέτωποι με την...."αγάπη" του λαού, που τους περιέλουσε με διάφορα κοσμητικά επίθετα και επιθετικούς προσδιορισμούς...

Ξεκινώντας από την κόρη του Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη που βγαίνοντας από το κτίριο άκουσε τα εξής:

"Ουστ μωρή Κ@ργιόλα..."
"Ντροπή σου ξεφτιλισμένη..."
"Οικογένεια των δράκων.."
"Στα τσακίδια..."

Δείτε το βίντεο..

Ηχηρή παρέμβαση γυναίκας σε ομιλία του Τσίπρα: “Είναι γεμάτο κλέφτες εδώ μέσα!” ΒΙΝΤΕΟ

Πάνω στην ώρα που ο Τσίπρας έκανε την... περισπούδαστη οικονομική ανάλυσή του περί των οικονομικών δρωμένων, τεχνηέντως βαθαίνοντας αλά... Ανδρέα Παπανδρέου την φωνή του, υπήρξε μία διακοπή από μία γυναίκα, η οποία είπε το προφανές: «Κλέφτες τα φάγανε τα λεφτά!» Αμέσως μετά η εν λόγω κυρία έσπευσε να συμπληρώσει, αφήνοντας άφωνο τον Τσίπρα και τους ακροατές του ότι «και εδώ μέσα γεμάτο είναι», εννοώντας μάλλον ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γεμίσει κλέφτες.

Δείτε το βίντεο:

Μίσος της Νέας Δημοκρατίας για τους αστυνομικούς... Θέλουν να καταργήσουν την "Ομάδα Δέλτα"

Το πιο αξιόμαχο και δυναμικό μέρος της Αστυνομίας, που έχει δώσει το Αίμα και την Ψυχή του για την ασφάλεια της Χώρας, έβαλε στο στόχαστρο ο ανεκδιήγητος Υπουργός Κικίλιας, και ο καταρρέων Σαμαράς, πιστοποιώντας το μίσος τους για τους μαχητικούς αστυνομικούς και την υποδούλωση τους κομμουνιστοσυμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ και των ακροαριστερών.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, στρατηγός της Αστυνομίας πριν από δύο εβδομάδες αποφάσισε να ρίξει στο τραπέζι την πρόταση για κατάργηση της ομάδας και την απορρόφηση του προσωπικού της ομάδας στις δυνάμεις των ΜΑΤ και λοιπές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Οι συζητήσεις γύρω από το μέλλον της Δέλτα άνοιξαν λόγω των....

Γέμισε το κέντρο της Αθήνας χρυσαυγίτες και χειροκροτήματα από τους Αθηναίους... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Μεγάλη ενημερωτική δράση στο κέντρο της Αθήνας - Φωτορεπορτάζ
Μία ακόμη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Αθηνών στέφθηκε με επιτυχία στο κέντρο της Αθήνας. Στελέχη μέλη και φίλοι της Τ.Ο. Αθηνών μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στην Βαρβάκειο αγορά.
Η θερμή ανταπόκριση των ελεύθερων επαγγελματιών, καθώς και του κόσμου αποδεικνύει την απήχηση του Κινήματος μας στην ελληνική κοινωνία, όπου θα εκφραστεί και στην κάλπη στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Φωτογραφίες

Αμερικανοκομμουνιστής Σταθάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα του Χατζηνικολάου: "Δεν θα διαπραγματευτούμε με τους δανειστές για το Χρέος.. Μνήμονιο και Χρέος παραμένουν"!!!!!

Ο βασικός "οικονομικός εγκέφαλος" του ΣΥΡΙΖΑ, Σταθάκης, σε συνέντευξή στην οικονομική εφημερίδα "Αγορά" - του Ν. Χατζηνικολάου - έδωσε ακόμη μια φορά τα διαπιστευτήρια του ΣΥΡΙΖΑ στους εγχώριους και ξένους τοκογλύφους, πιστοποιώντας με τον πιο εύγλωττο τρόπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την ίδια οικονομική καταστροφική πολιτική του Μνημονίου.

Σε άκρως ειλικρινές απαντήσεις ο Σταθάκης δηλώσε "δέσμιος" των ....αγορών, του ευρώ και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο έκανε σαφές ότι ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, αναφορικά με τις μνημονιακές πολιτικές και φυσικά με την κατάργηση μέρος του επαχθούς χρέους που το υπολόγισε γύρω στο 5%!!!!!

Συγκεκριμένα δήλωσε
"Ότι είναι μη ρεαλιστικό το ενδεχόμενο της άμεσης διαπραγμάτευσης με....

Ζωή Κωνσταντοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ) στη Βουλή: "Πρέπει να δώσει εξηγήσεις ο Σαμαράς για την καταγγελία Κασιδιάρη" - ΒΙΝΤΕΟ

Την συνωμοσία της σιωπής, την ένοχη σιγή όλων όσων υπηρετούν όχι τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού αλλά εκείνα της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη από τη δημοσιοποίηση ηχητικού ντοκουμέντου στο οποίο ο Σαμαράς δίνει εντολή στον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο να γ@@@σει τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, έσπασε βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης!
Πρόκειται για την βουλευτή του Σύριζα, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έπραξε το αυτονόητο: απαίτησε τον έλεγχο της αυθεντικότητας του ηχητικού ντοκουμέντου, επισημαίνοντας πως δεν είναι δυνατόν να κρύβεται ο πρωθυπουργός και πως οφείλει να δώσει εξηγήσεις για το περιεχόμενο όσων ακούγονται σ’ αυτό!

Δείτε το βίντεο...

ΤΟ (ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ) ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ LEVY ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

levy_oikonomist
Γράφει ο Αντίοχος

Όχι μόνον τον αμερικανοκομμουνιστικό ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τους διαβόητους Podemos της Ισπανίας (που είναι μεγαλύτερα νούμερα από τους συριζαίους) και το Die Linke των νοσταλγών της Στάζι και του Τείχους του Αίσχους της Γερμανίας, έχει βάλει στο χέρι το γνωστών συμφερόντων Ινστιτούτο Levy.
Ημερίδα για το χρέος, λοιπόν, διοργανώνει αύριο (σ.σ.Σήμερα), το Levy Economics Institute στην Αθήνα. Στην εκδήλωση θα παραστούν και θα μιλήσουν ο συριζαίοι Γ. Μηλιός και ο Σπ. Λαπατσιώρας, καθώς επίσης οι Ισπανοί ευρωβουλευτές του.....

Ζούγκλα γίναμε... Γέμισαν με "μαϊμού" - δημοσκοπήσεις οι φυλλάδες!

Της...... δημοσκοπήσεως το κάγκελο έγινε αυτό το Σαββατοκύριακο και προβλέπεται αντίστοιχα να γίνεται και κάθε εβδομάδα μέχρι την ύστατη ώρα, του ανοίγματος της κάλπης.

Το καθεστώς γνωρίζοντας ότι ένα από ισχυρότερα προπαγανδιστικά εργαλεία και ταυτόχρονα όργανο χειραγώγησης των λαών είναι οι... αριθμοί. Έτσι η εντολή έχει δοθεί στους "νταβατζήδες" να γεμίζουν την κοινή γνώμη με δημοσκοπήσεις, που φυσικά δεν έχουμε καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Βέβαια, για να μην ξεφτιλιστούν εντελώς, φροντίζουν σε ορισμένες από αυτές να.....

Και ο Μωραΐτης ροκανίζει την σάπια καρέκλα του Βενιζέλου στο Πασόκ


Και ο Μωραΐτης ροκανίζει την σάπια καρέκλα του Βενιζέλου στο Πασόκ

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ, με την καρέκλα του «Ντούτσε» του αποκόμματος, Βαγγέλη Βενιζέλου, να τρίζει πιο επικίνδυνα από ποτέ. Μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής - μανιφέστο του Γιωργάκη Παπανδρέου, ο οποίος αφήνει να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος εάν δεν εκλεγεί ΠτΔ, τη σκυτάλη πήρε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος ζήτησε  ξεκάθαρα την αποπομπή Βενιζέλου από την ηγεσία του κόμματος.
Μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική  εκπομπή ο Μωραΐτης (ο οποίος θεωρείται ως ακραιφνής «Παπανδρεϊκός») δήλωσε ότι «πρέπει να γίνει ακόμα και τώρα, αυτή τη στιγμή, ώρες να είχαμε μπροστά μας εγώ θα πρότεινα και προτείνω να σώσουμε την παράταξη με συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορεί ένα.....

Μια χώρα δίχως όραμα η Ελλάδα του 21ου αιώνα


Μια χώρα δίχως όραμα η Ελλάδα του 21ου αιώνα

Εάν μη έλπηται, ανέλπιστον ουκ εξευρήσει, ανεξερεύνητον εόν και άπορονΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ

Κάθε εβδομάδα από την σελίδα αυτή, από την τελευταία σελίδα της εφημερίδας μας, επικοινωνώ  με ένα κείμενο με τις χιλιάδες των Συναγωνιστών και των Συναγωνιστριών του Κινήματός μας. Συνέχισα την επικοινωνία αυτή και από τις 28 Σεπτεμβρίου του 2013 όταν κάποιοι αποφάσισαν να μου στερήσουν την ελευθερία. Το πρώτο άρθρο μάλιστα από τα κείμενα τα οποία έγραψα όντας στην φυλακή της ψευτοδημοκρατίας, το έγραψα στα κρατητήρια της Γενικής Ασφαλείας.
Με τα κείμενά μου αυτά θέλω να μεταφέρω προς όλους όσους και όλες όσες μοιράζονται τον πόθο για μία Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού να μεταφέρω την σκέψη μου επάνω στα.....

13 Δεκεμβρίου 1803: Η θυσία στο Κούγκι


13 Δεκεμβρίου 1803: Η θυσία στο Κούγκι

Εσήκωσε τα μάτια του ο Σαμουήλ στον κρότο -
και στάζ' απ'τή λαβίδα του επάνω στο βαρέλι
μια φλογερή σταλαματιά απ' του Θεού το γαίμα...

Αστροπελέκια επέσανε, βροντάει ο κόσμος όλος -
λάμπει στα γνέφ' η εκκλησιά, λάμπει το μαύρο Κούγκι!

Τι φοβερή κεροδοσά πόλαβε στη θανή του
το Σούλι το κακότυχο, και τι καπνό λιβάνι!..

Ανέβαινε στον ουρανό και του παπά το ράσο
κι απλώθηκε κι απλώθηκε σαν τρομερή μαυρίλα,
σα σύγνεφο κατάμαυρο κ' εθόλωσε τον ήλιο.

Κ' ενώ τ' ανέβαζ' ο καπνός, κ' ενώ το.....