Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 24, 2014

Bankingnews: Πολιτική απάτη τα σενάρια ότι η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει ΠτΔ


Bankingnews: Πολιτική απάτη τα σενάρια ότι η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει ΠτΔ

Σας παραθέτουμε ένα άρθρο της ιστοσελίδας bankingnews.gr σχετικά με το τελευταίο μύθευμα που επινόησαν οι δημοσιογραφίσκοι για να λασπολογήσουν την Χρυσή Αυγή:
Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ, αλλά και μέσα ενημέρωσης, διακινούν σκόπιμα και παραπλανητικά σενάρια ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής…. και καλά στο παρασκήνιο συζητούν να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τα σενάρια αυτά διακινούνται από συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας και έχουν σκοπό να μεταπείσουν…. τους ΑΝΕΛ και την ΔΗΜΑΡ.
Πρόκειται για....

Σταύρο Δήμα, μήπως είσαι ακόμη ζαλισμένος από το χαστούκι της Μαρίκας;


Σταύρο Δήμα, μήπως είσαι ακόμη ζαλισμένος από το χαστούκι της Μαρίκας;

Πιθανώς εν μέσω διαρκούς ζάλης από το αλήστου μνήμης χαστούκι που εισέπραξε προ πολλών ετών από τη Μαρίκα Μητσοτάκη, ο Σταύρος Δήμας, υποψήφιος από τη Χούντα του Μνημονίου Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προέβη σε μια δήλωση η οποία συνιστά ουσιαστικά την αυτογελοιοποίησή του.
Πιο συγκεκριμένα, συμμετέχοντας σε ένα άθλιο παιχνίδι εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού με στόχο να στηριχτεί η υποψηφιότητά του από όλο το αντισυνταγματικό τόξο, ο Σταύρος Δήμας δήλωσε το εξής: «δεν θα δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος με ψήφους της Χρυσής Αυγής»!
Καμαρώστε το μεγαλείο της υποκρισίας του αντισυνταγματικού τόξου, όπως αυτό αντικατοπτρίζεται εξόχως στο πρόσωπο του Σταύρου Δήμα. Μόλις χθες ο....

ΙΔΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ!

samaras_porta__article
Γράφει ο Αντίοχος 

Από χθες το μεσημέρι, παπαγάλοι της απερχόμενης συγκυβέρνησης βγάζουν βρώμες ότι στην τρίτη ψηφοφορία οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα ψηφίσουν… υπέρ του Δήμα, για να… εκθέσουν τον Σαμαρά!!!
Την αρχή έκανε –διόλου τυχαία βεβαίως- η διαδικτυακή φωνή του φον Αντωνάκη (και ακολούθησαν και όλα τα υπόλοιπα πρόθυμα παπαγαλάκια…), που υποστήριξε ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο… δημοκράταρος Αντωνάκης δε θα το δεχθεί και θα… παραιτηθεί.  Ιδού το καταγέλαστο και κατάπτυστο δημοσίευμα: 
«Αυτό που λένε όμως με ξεκάθαρο τρόπο από το Μέγαρο Μαξίμου είναι ένα: Ότι σε περίπτωση που.....

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Χρήστου Παππά από τα κελιά της Τιμής των Φυλακών Κορυδαλλού


Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Χρήστου Παππά από τα κελιά της Τιμής των Φυλακών Κορυδαλλού

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους ανυπότακτους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, όπως ο Ενσαρκωθείς Λόγος, ο ανατείλας Χριστός, ο νοητός Ήλιος της Δικαιοσύνης, λάμψει και πάλι στην μαρτυρική Πατρίδα μας.
Να φωτίσει την απανταχού ένδοξο Ελληνική Φυλή μας, και να συνεχίσει να οδηγεί το Κίνημά μας στον αγωνιστικό δρόμο της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης, την οδό του καλού κ’ αγαθού.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και....

Γ. Μηλιός στον Guardian: "Στο ΣΥΡΙΖΑ είμαστε μαρξιστές και.... καπιταλιστές!!!!!! Δε θα σκίσουμε το μνημόνιο"

Συνέντευξη στον..."προλεταριακό" Guardian δίνει ένας εκ των οικονομικών εγκεφάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Μηλιός και κάνει ιδιαίτερα ειλικρινείς δηλώσεις για το ιδεολογικό περιτύλιγμα του υποψήφιου προς Κυβέρνηση κόμματος της Κουμουνδούρου.


Χωρίς ίχνος ντροπής υποστηρίζει ότι στο ΣΥΡΙΖΑ "είμαστε οι περισσότεροι Μαρξιστές" και ότι θα διοικήσουμε με βάση αυτά τα πρότυπα!!!!!!!!!

Δηλαδή τα τσιτάτα του Μαρξισμού όπως:
"Δεν υπάρχουν Έθνη και Πατρίδες"
"Η θρησκεία είναι ο.....

Η Χρυσή Αυγή απαντά στον Σταύρο Δήμα και τους πολιτικάντηδες για την ψήφο της στις 29 Ιανουαρίου...


Δήλωση - Απάντηση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην δήλωση του υποψηφίου προέδρου του μνημονίου Δήμα

Με έκπληξη πληροφορήθηκα την δήλωση του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα, δήλωση με την οποία έλεγε ότι δεν θα αποδεχτεί το αξίωμα του Πρόεδρου εάν εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

Μου κάνει πραγματικά κατάπληξη πως είναι δυνατόν να φαντάστηκε ο υπουργός της κυβερνήσεως Παπαδήμου, Σταύρος Δήμας, μιας κυβερνήσεως η οποία εξόντωσε με το περίφημο PSI τους.....

Ρήγας: "Στο ΠΑΣΟΚ είμαστε ένα....χάος... Καλύτερα να πέσει η Κυβέρνηση να ησυχάσουμε"- ΒΙΝΤΕΟ

 Ένα βίντεο - ντοκουμέντο από κάμερα που κατέγραφε τον γραμματέα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και εξ' απορρήτων του Β. Βενιζέλου, Α. Ρήγα έφερε στην επιφάνεια η εκπομπή "Ελληνοφρένεια" και εκθέτει ανεπανόρθωτα την Κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ και τον Βενιζέλο.

Στο βίντεο ο Ρήγας παραδέχεται ότι το ΠΑΣΟΚ, μετά την απειλή του ΓΑΠ για δημιουργία κόμματος, είναι ένα....μπ@υρδέλο, καθώς ορισμένοι βουλευτές είναι έτοιμοι προς αποχώρηση, και η Κυβέρνηση είναι το πολύ διάρκειας 2 μηνών... συμφωνεί να πάμε άμεσα σε εκλογές.
Χαρακτηριστικά ακούγεται να λέει:
"...επειδή η κυβέρνηση - έτσι όπως είναι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ - ο Βενιζέλος το ξέρει πολύ καλά - με Σηφουνάκηδες, με Μωραϊτηδες θα πέσει μέσα στους επόμενους δυο μήνες, καλύτερα να πάμε σε εκλογές.."

Στη συνέχεια αναφέρει τον διπρόσωπο χαρακτήρα και την ευθυνοφοβία του Βενιζέλου που....

Τρομοκρατημένος ο ΣΥΡΙΖΑ... "Αν αποτύχουμε... έρχεται η Χρυσή Αυγή"!


ΣΥΡΙΖΑ: «Αν αποτύχει η αριστερά, θα μαζικοποιηθεί ο φασισμός»

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Άραγε είναι τυχαίο ότι όλοι φοβούνται την... έλευση της Χρυσής Αυγής;! Μήπως γιατί όλοι θα πάνε φυλακή με την έλευσή της και βρίσκονται εντός του...."κλεπτοκρατικού τόξου;"

Γράφει ο Αντίοχος

Ποιος είναι ο μεγάλος φόβος για το άμεσο μέλλον των καθεστωτικών, ψοφοδεξιών κι αριστερών; Διαβάστε τι γράφει ένας συριζαίος σε άρθρο του με τον τίτλο «Φόβος»:
«Το φοβογόνο, λοιπόν, πλαίσιο αποδυναμώνει τις δυνατότητες της Αριστεράς, ούτως ή άλλως. Το γνωρίζουμε: αν αποτύχει η Αριστερά, θα μαζικοποιηθεί ο φασισμός…».
Πράγματι! Το ξέρουν πολύ καλά, ότι....

Οι ψήφοι των 16 βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα ρίξουν την μνημονιακή παράγκα των Σαμαρά-Βενιζέλου

Οι ψήφοι των 16 βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα ρίξουν την μνημονιακή παράγκα των Σαμαρά-Βενιζέλου
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που διώκονται παράνομα από το ανθελληνικό καθεστώς θα δώσουν τέλος με την ψήφο τους στην μνημονιακή παράγκα Σαμαρά-Βενιζέλου. Τα σενάρια που διαδίδουν τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας.
Στις 25 Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, θα λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης και αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ήττα της διεφθαρμένης εξουσίας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπο

Η εμετική προπαγάνδα των ΜΜΕ και ο τρόμος τους για τη Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Αινείας

Εξυφαίνεται μια άθλια προπαγανδιστική προσπάθεια τις τελευταίες ώρες, στημένη από τα χαλκεία του Μαξίμου, με σκοπό να πληγεί η Χρυσή Αυγή.

Διοχετεύουν λοιπόν αυτά τα καθίκια στον εσμό τους (ΜΜΕ) ότι η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει υπέρ του Σταύρου Δήμα για να εκλεγεί Πρόεδρος.

Μάλιστα έφθασαν στο σημείο σήμερα να δηλώνουν ακόμη και βουλευτές της ΝΔ ότι "δεν θα νομιμοποιήσουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με ψήφους εγκληματιών" και άλλα τέτοια γραφικά.
Λοιπόν...
Η Χρυσή Αυγή "δεν παίζει" με τους θεσμούς, όπως....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ. ΚΑΤΕΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΑ (ΕΥΤΥΧΩΣ) ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

sarrhs

Την παραίτησή του από την προεδρία της ΕΠΟ υπέβαλε πριν από λίγα λεπτά ο Γιώργος Σαρρής, ενώπιον του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.
Έτσι επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας την Δευτέρα 22/12 και ήθελαν τον κ. Σαρρή να έχει λάβει την απόφαση να αποχωρήσει από την ΕΠΟ.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι την Τρίτη το πρωί, πριν την έναρξη του Δ.Σ. της ΕΠΟ, πραγματοποιήθηκε προ-συγκέντρωση συμβούλων και συνεργατών του, προς τους οποίους ο πρόεδρος της ομοσπονδίας φέρεται να τους είπε: «Θα παραιτηθώ, δεν αντέχω άλλο, χάνω την υγεία μου, χάνω την αξιοπρέπειά μου, δεν μπορώ να βγάλω ούτε φορολογική ενημερότητα».
Αναμένονται πλέον και οι επίσημες ανακοινώσεις.
Επόμενο βήμα είναι να....

ΚΛΑΨΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

spiliotopoulos
 Πλησιάζουν οι εκλογές (ένας μήνας έμεινε!) και πολλά… κορμιά θα πέσουν! Εννοούμε, πως πολλοί… παλιοί μας γνώριμοι πολιτικάντηδες, θα χάσουν τη μάχη και θα περάσουν στο παρελθόν. Κάποιοι δε εξ’ αυτών, δεν πρόκειται καν να μπούνε στη μάχη, γιατί τη θεωρούν εκ των προτέρων χαμένη. Όπως π.χ. ο άλλοτε θεωρούμενος ως «φέρελπις» Αρούλης Σπηλιωτόπουλος, για τον οποίο κάπου διαβάσαμε τα εξής:
«Η ρευστότητα των πολιτικών εξελίξεων το βαρύ κλίμα στην πολιτική ζωή και η πολύ πιθανή εκλογική αναμέτρηση, που αναμένεται να....

Τιμοσένκο - Σαμαράς: Βίοι παράλληλοι που οδηγούν στην φυλακή!


Τιμοσένκο - Σαμαράς: Βίοι παράλληλοι που οδηγούν στην φυλακή!

Γιούλια Τιμοσένκο σε δήλωση πριν την φυλάκισή της: «Κανείς πολιτικός δεν θα έφερνε πρόωρες εκλογές σε αυτή την κρίσιμη στιγμή. Όμως αν ο Γιουσένκο και ο Γιανουκόβιτς, που είναι «ιδεολόγοι» των πρόωρων εκλογών, μας σύρουν σε πρόωρες εκλογές θα φέρουν την ευθύνη για όλες τις συνέπειες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης στην Ουκρανία»
Λίγο μετά από αυτές τις δηλώσεις η Γιούλια Τιμοσένκο οδηγήθηκε στις φυλακές, ένοχη για κατάχρηση εξουσίας και υπεξαίρεση χρημάτων. Προφανώς δεν ήθελε τις πρόωρες εκλογές για να μην αποκαλυφθούν τα σκάνδαλά της. Όμως οι......