Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 27, 2014

Έρευνα της MRB αποκαλύπτει τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις: Τρίτο κόμμα με διψήφια ποσοστά η Χρυσή Αυγή!

Πολλά έχουμε αποκαλύψει σχετικά με τον τρόπο δράσεως των «ανεξάρτητων» δημοσκοπικών εταιρειών που χαλκεύουν τα στοιχεία, προς τέρψιν των χρηματοδοτών τους. Το κυριότερο εξ αυτών ήταν η εντολή Σταμάτη για περικοπή των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, με «πλαφόν» το 6%, ώστε να ανακοπεί η δυναμική του Κινήματος στον δρόμο προς την πλήρη αποδόμηση της ψοφοδεξιάς.

Η δημοσκόπηση της εταιρείας MRB με την ονομασία «Τάσεις», όμως, δεν διερευνούσε την πρόθεση ψήφου και συνεπώς δεν ελέγχθηκε τόσο στενά από το περιβάλλον Σαμαρά. Μέγα λάθος αυτό, αφού τα δεδομένα της αναδεικνύουν έστω και εμμέσως τα πραγματικά ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου και διαλύουν τα ψέματα των στημένων δημοσκοπήσεων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνα το 53,1% των Ελλήνων δηλώνουν μονοκομματικά ταυτισμένοι, δηλαδή είναι περισσότερο κοντά σε ένα κόμμα, το 21,8% δηλώνουν πολυκομματικοί, δηλαδή ταυτίζονται με δύο ή περισσότερα κόμματα, ενώ το 25,1% είναι «ακομματικοί», δηλαδή αισθάνονται μακριά από όλα τα κόμματα. Τα παραπάνω ποσοστά, βεβαίως, δεν είναι ακριβή για όλα τα κόμματα, αλλά αλλάζουν ανάλογα.

Παρακάτω είναι, όμως, που γίνονται οι σοβαρές αποκαλύψεις. Αντιγράφουμε σχετικώς: «η Χρυσή Αυγή έχει...

Η Τρομοκρατία είναι το τελευταίο ανάχωμα του Σαμαρά για να διασωθεί εκλογικά και πολιτικά...

Κατά τα φαινόμενα, οι τελευταίες απόπειρες εκβιασμού;! Σαμαρά και Ντογιάκου, των ανεξάρτητων και μη βουλευτών ώστε να πειστούν και να ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα, δεν έπεισαν, και έτσι λιγότερο από το δύο 24ωρα πριν την 3η και τελική ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατία, έχουν συγκεντρωθεί 170 με 172 βουλευτές - το πολύ - που σημαίνει ότι αυτομάτως έχουμε εκλογές.

Έτσι μπήκε σε εφαρμογή το.....plan B των τυμβωρύχων του Μαξίμου που θα έχει 2 σε πρώτο προπαγανδιστικό πλάνο την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ των πολιτών με δύο βασικές παραμέτρους.
Την οικονομική και την..."αληθινή" ώστε να θεωρηθεί η Κυβέρνηση της "δεξιάς" ως σωτηρία για τη χώρα που θα την οχυρώσει απέναντί της!

Ένα μικρό δείγμα παίρνουμε ήδη από τους.....

Τρόμος σ’ αυτούς που κατέλυσαν το Σύνταγμα: ο Αθανασίου εκλιπαρεί να ψηφιστεί ο Δήμας


Τρόμος σ’ αυτούς που κατέλυσαν το Σύνταγμα: ο Αθανασίου εκλιπαρεί να ψηφιστεί ο Δήμας

Όσο πιο πολύ συνειδητοποιούν το αναπόφευκτο δραματικό τέλος, τόσο περισσότερο κυριεύονται από το φόβο τα στελέχη της Χούντας Σαμαρά, τα οποία επιδόθηκαν σε σωρεία αντεθνικών εγκλημάτων καταλύοντας τους Νόμους και το Σύνταγμα της Ελλάδος ούτως ώστε να διατηρηθούν στην εξουσία.
Μετά τον Σαμαρά λοιπόν, ο οποίος σύμφωνα με τις διαρροές βρίζει και απειλεί τους πάντες αδυνατώντας να συλλάβει την συντριπτική του ήττα, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, αποφάσισε να εξωτερικεύσει τον προσωπικό του τρόμο, κατηγορώντας τους πάντες ισχυριζόμενος πως «η εκλογή ΠτΔ δεν αποτελεί όχημα για εθνικές εκλογές»!
Πρόκειται βεβαίως για μια κωμικοτραγική δήλωση, ενδεικτική εντούτοις του πως.....

Νέα εγκληματική επίθεση σε ηλικιωμένους Έλληνες...Υπερασπιστέ τους με την ψήφο σας στη Χρυσή Αυγή!

ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή μπορεί να προστατεύσει τους Έλληνες από τους κλέφτες και τους εγκληματίες

Στη χώρα της «ευνομίας παντού» (όπως έλεγε κι ο Δένδιας…), συνεχίζεται το πογκρόμ κατά των ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων!
Έτσι, νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, που βρίσκεται στην οδό Ερυθραίας 60, στην Κυψέλη, βρέθηκε ένας άνδρας 78 ετών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο.....

Αυστριακή εφημερίδα “Der Standard”: “Η οργή της Αθήνας για το αναγκαστικό δάνειο με τα δεκαπέντε μηδενικά” – Μία ομιλία του Χρήστου Παππά από το 2013


Αυστριακή εφημερίδα “Der Standard”: “Η οργή της Αθήνας για το αναγκαστικό δάνειο με τα δεκαπέντε μηδενικά” – Μία ομιλία του Χρήστου Παππά από το 2013

Δημοσίευμα – κόλαφο είχε μόλις χθες η αυστριακή εφημερίδα “Der Standard”, σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο, που δικαιούται να λάβει η Ελλάδα από την Γερμανία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το ποσό των 10 δισεκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να αναφέρει το πόρισμα της ειδικής επιτροπής της Βουλής είναι "ψίχουλα" μπροστά στην πραγματική οφειλή της Γερμανίας στην Ελλάδα που ανέρχεται σε πολύ περισσότερα λεφτά.
Συγκεκριμένα η «Ντερ Στάνταρντ» αναφέρει πως για πρώτη φορά συγκεντρώθηκαν τα διασκορπισμένα αρχεία και ο οποίος στο σημειωματάριο του σημειώνει έναν δεκαπενταψήφιο αριθμό, δηλαδή 1,5 τρισεκατομμύρια δραχμές που αφαιρέθηκαν και είναι.....

Ο Τσίμας, ο Alexis Tsipras και οι.... αγορές!

Γράφει ο Αινείας

Λίγα λεπτά μετά τη δεύτερη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τα κανάλια κάνουν απευθείας συνδέσεις, ενώ στα πάνελ τους έχουν πάρει θέση όλοι μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι για να σχολιάσουν ότι έγινε και θα γίνει στη συνέχεια.

Στο σταθμό του ΣΚΑΙ - που έχει πιάσει στασίδι έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς βέβαια να ξεχνά τις... ρίζες του - ο Παύλος Τσίμας, άρτι αφιχθείς από το MEGA, καλεσμένος της Σιάς Κοσιώνη (το έτερον ήμισυ του Κώστα Μπακογιάννη, γιού της Ντόρας Μητσοτάκη) αναλύει με την...."αριστερή" τα αποτελέσματα και τις αναλύσεις.

Ο Παύλος Τσίμας είναι προσωπικός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, όπως ήταν και.....

Οι τελευταίες ώρες της Σαμαρικής «Καρχηδόνας»: Οι Εθνικιστές γκρέμισαν τη Χούντα Σαμαρά!


Οι τελευταίες ώρες της Σαμαρικής «Καρχηδόνας»: Οι Εθνικιστές γκρέμισαν τη Χούντα Σαμαρά!

Τις τελευταίες του ώρες στον πρωθυπουργικό θώκο μετρά πλέον ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς τα τρομοκρατικά του διλήμματα δεν έπεισαν όσους οι σύμβουλοί του προσδοκούσαν, με συνέπεια η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας να φαντάζει όνειρο απατηλό.
Η επί δυόμιση έτη σταλινική διακυβέρνηση της Πατρίδος σε συνεργασία με το κλεφτοΠΑΣΟΚ, φτάνει επιτέλους στο τέλος της. Δυόμιση έτη στα οποία η Πατρίδα βίωσε τον τρόμο της οικονομικής αφαίμαξης, προκειμένου να επιβιώσει η μπουρζουαζία των διεφθαρμένων της πολιτικής και οικονομικής ζωής. Δυόμιση έτη στα οποία η αλαζονεία της τυραννικής εξουσίας έφτασε μέχρι του σημείου να.....

Ο Βορίδης απαξιεί το αίμα των νεκρών Ελλήνων από το Μνημόνιο θεωρώντας τους "απειροελάχιστους"!

Γράφει ο Αινείας

Σήμερα το πρωί άκουγα τον, θα φανώ επιεικής, αλαζόνα και εμπαθή (το έχουν αυτό οι άνθρωποι με "ιδιαιτερότητες") Υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη στον ALPHA να εγκαλεί τους δημοσιογράφους για τις ειδήσεις που αναπαράγουν και αφορούν τις αυτοκτονίες και τους θανάτους στην Ελλάδα λόγω "μηνμονιακών μέτρων", που στην πραγματικότητα είναι "απειροελάχιστες" - όπως ανέφερε -  και τις διογκώνουν, με αποτέλεσμα να δημιουργούν στρεβλή εντύπωση στον κόσμο.

Δεν πρόλαβε να περάσει ούτε μια ώρα από το παραλήρημα του Βορίδη και έρχεται η.... επιβεβαίωση των λεγομένων του.

Σας παραθέτω τον πίνακα της ΕΛΣΤΑΤ - του επίσημου κρατικού  φορέα καταγραφής στατιστικών στοιχείων - όπου μπορείτε να διαπιστώσετε ότι το Μνημόνιο έφερε αύξηση αυτοκτονιών μέχρι και 43%!!!

Σε αυτά θα προσθέσω και τα λεγόμενα του Διευθυντή του Δικτύου Καταγραφής του Κέντρου Πρόληψης της Αυτοκτονίας "Κλίμακα" που θεωρεί δεδομένη την.....

Όταν οι κουμουνιστές ήταν… ρατσιστές!

Επετειακό άρθρο για τα Δεκεμβριανά του 1944, είχε η φυλλάδα των Ιών, αναφερόμενη στην περιβόητη ινδική μεραρχία που είχαν ρίξει οι Βρετανοί στη μάχη της Αθήνας, την 10η Δεκεμβρίου 1944. Επρόκειτο για την 4η Ινδική Μεραρχία, των «Γιούρκας» (περιοχής του Νεπάλ), που είχαν στρατολογηθεί στον βρετανικό στρατό και είχαν τη φήμη σκληρών και αιμοβόρων πολεμιστών, με χαρακτηριστικό τους γνώρισμα το «κούκρι», ένα μεγάλο κυρτό μαχαίρι, το οποίο είχαν πάντα στη μέση τους, για να σφάξουν τους αντιπάλους τους.

Εκείνο που κρύβει ο αρθρογράφος, όπως και οι υπόλοιποι –ουκ ολίγοι- αριστεροί που έχουν ασχοληθεί με την....

Ο Ζαχαρίας Παπαντωνίου για τη φυλή

Εις το μέγα βάθος κάθε λαού, υπάρχουν τα κληρονομικά του συναισθήματα. Το βάθος τούτο είναι που ονομάζουμε ψυχή ενός έθνους. Ο φυλετικός χαρακτήρας σχηματίζει την ιστορία ενός λαού. Κυβερνά μόνο αυτός, ουδέποτε δε ή σπάνιότατα οι θεσμοί. Όταν μάθουμε τον χαρακτήρα των λαών, το αναλλοίωτο τούτο στοιχείο, τότε διαβάζουμε τα ιερογλυφικά της ιστορίας. Η φυλή εξηγεί τα μεγαλεία και τας καταπτώσεις, αυτή είναι το παν εις την ζωή των λαών. Η φυλή είναι ένα ον διαρκές, το οποίο απαρτίζεται από τα ζώντα άτομα που την αποτελούν και από την 
ατελεύτητη σειρά των νεκρών που υπήρξαν προγονοί της. Το μόνο διαρκές ον στον κόσμο είναι ο χαρακτήρας ενός λαού και ο χαρακτήρας αυτός δημιουργεί τους θεσμούς, την τέχνη, την ιστορία ενός λαού. 
Ζαχαρίας Παπαντωνίου, άρθρο στην εφημερίδα Εστία


Ο Ζαχαρίας Παπαντωνίου, σημαντικότατος λογοτέχνης της σύγχρονης Ελλάδας, διαπιστώνει σε όλο της το βάθος την έννοια της φυλης. Συνδέει τη φυλή με...