Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 10, 2015

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

mme-kindinou-660
Γράφει ο Αθανάσιος

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Η ολιγαρχία των πλουτοκρατών και των ξενόδουλων πολιτικάντηδων που κυβερνούν επί σειρά ετών την Πατρίδα μας, έχει επιδοθεί σε έναν λυσσασμένο αγώνα για την παλινόρθωση του δικομματισμού, της πόλωσης και των τεχνητών πολιτικών «αδιεξόδων», προκειμένου να διαιωνίσει την τυραννική της εξουσία επί των ελλήνων και τα σκανδαλώδη προνόμια που απολαμβάνει ως απόρροια αυτής.
Η νομοτελειακή κατάρρευση των κλεπτοκρατικών οργανισμών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που....
έλαβε χώρα τα τελευταία 3 έτη, κατέστησε ιδιαίτερα δύσκολη την επαναφορά των ψηφοφόρων στα μεγάλα πολιτικά «μαντριά» και ανάγκασε το σύστημα να δημιουργήσει ένα πολυσχιδές πολιτικό τοπίο, γεμάτο από πλήρως ελεγχόμενα και κατευθυνόμενα πολιτικά εκτρώματα τύπου ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ, Ποταμιών κλπ.
Η αδιαμφισβήτητη επικοινωνιακή «αβάντα» που επιχειρήθηκε από τα ΜΜΕ των μαφιόζων πλουτοκρατών προς τα εν λόγω απο-κόμματα, δεν είχε κανένα άλλο σκοπό από το να κατευνάσει τις αντιδράσεις των πολιτών προς τα 2 (πρώην) «μεγάλα» κόμματα και ταυτόχρονα να τους συγκρατήσει στο μέγα πολιτικό «μαντρί» του αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου».
Ο λόγος προφανέστατος και ομολογημένος με τόση θρασύτητα και αυθάδεια από τους νταβατζήδες των ΜΜΕ, που ξεπερνά τα όρια της αισχρότητας και της αλητείας: η ανάσχεση της Χρυσής Αυγής.
Εκατοντάδες αναιδείς ομολογίες των πραματευτάδων της «ενημέρωσης» υπήρξαν στα τηλεοπτικά κι έντυπα μέσα, περί της άρνησής τους να προβάλλουν τις θέσεις και το λόγο του τρίτου τη τάξει πολιτικού Κινήματος της Χώρας.
Η δε ΑΛΗΤΙΚΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ εκστρατεία συκοφάντησης και σπίλωσης του Κινήματός μας, που ήλθε να υποστηρίξει επικοινωνιακά την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ την οποία έστησαν Σαμαράς, Αθανασίου, Δένδιας και «Παναθηναϊκάκιας», είναι η πλέον τρανή απόδειξη του βρώμικου ρόλου των ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΩΝ στην πολιτική ζωή του τόπου.
Επειδή όμως το ΧΑΣΤΟΥΚΙ του 9,5% (με πάσα επιφύλαξη για εκτεταμένη νοθεία του αποτελέσματος) στις πρόσφατες ευρωεκλογές, κατέδειξε ότι οι συκοφαντίες και η τακτική του αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από το δημόσιο λόγο, δεν απέφερε τα αναμενόμενα στους παραχαράκτες της αλήθειας και τους εμπόρους της ενημέρωσης, επιχειρούν πλέον μία νέα «τακτική».
Οι επίπλαστες και «κατά παραγγελία» δημοσκοπήσεις, που δημοσιεύονται πλέον απρόσκοπτα και κατόπιν πολιτικής παρεμβάσεως της ΝΔ, έως και 1 ημέρα πριν τις εκλογές, αποτελούν την ύστατη προσπάθεια επηρεασμού της (ούτως ή άλλως) ποδηγετημένης από τα μαφιόζικα ΜΜΕ, ελληνικής κοινωνίας.
Οι κουτοπόνηροι υπαλληλίσκοι των μεγαλοεργολάβων προσπαθούν να παρουσιάσουν υψηλά ποσοστά συσπείρωσης στο καταρρέων «μαγαζί» της ΝΔ, παρουσιάζοντας μάλιστα (άκουσον, άκουσον) «μετακίνηση ψηφοφόρων» της Χρυσής Αυγής σε ποσοστό 20% προς τη ΝΔ…
Είναι βλέπετε γνώστες της ψυχολογίας των «μαζών» και άριστοι εφαρμοστές των τεχνικών εξαπάτησης και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.
Η απόπειρα διάσωσης του θλιβερού εκτρώματος της μασονοδεξιάς βέβαια, δεν είναι τυχαία πρώτη προτεραιότητα των πραιτωριανών δημοσιογραφίσκων, όλοι αυτοί οι έμμισθοι παπαγάλοι των μεγαλοεργολάβων γνωρίζουν πολύ καλά ότι η επικείμενη κατάρρευση του πατριδοκάπηλου μορφώματος της ΝΔ θα επιφέρει νομοτελειακά την εκτόξευση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, κάτι που αποτελεί το μόνιμο εφιάλτη τους.
Καθήκον όλων των Εθνικιστών είναι η αφύπνιση και η διάδοση της αλήθειας προς τους στρουθοκαμηλίζοντες και τρομοκρατημένους από την ελεεινή προπαγάνδα των νταβατζήδων των ΜΜΕ, η υπενθύμιση σε όλους τους έλληνες των πραγματικών υπευθύνων της δυστυχίας και της ανέχειας που βιώνουν καθημερινά, τις συμμορίες των προδοτών, απατεώνων και κλεφτών πολιτικάντηδων.
Υποχρέωσή μας δεν είναι μόνο η ψήφος μας προς το Κίνημά μας, αλλά και η συστράτευση όλων των ελλήνων με τη ΜΟΝΗ πραγματικά πατριωτική, ανιδιοτελή και φερέγγυα πολιτική δύναμη που υφίσταται, τη Χρυσή Αυγή, αυτή που συκοφαντούν, διώκουν και εχθρεύονται παθολογικά όλα αυτά τα κατακάθια της ελληνικής κοινωνίας, οι πολιτικάντηδες και οι σιχαμεροί υπηρέτες της ολιγαρχίας τους, παπαγάλοι των ΜΜΕ.
Ας κάνουμε λοιπόν τα χειρότερά τους όνειρα πραγματικότητα!
Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών