Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 06, 2015

Ο Βαλλιανάτος, ο Θεοδωράκης και η "Επιτροπή" από τις ΗΠΑ που δίνει εντολές για το σχηματισμό των ψηφοδελτίων του "Ποταμιού"...! - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Σάλος στα μέσα ενημέρωσης, ειδικά του διαδικτύου, για το "ναυάγιο" Ποταμιού και Βαλλιανάτου με σκοπό ο δεύτερος να κατέλθει στις εκλογές με το κόμμα του Θεοδωράκη.

Ο γνωστός στο πανελλήνιο για τις ερωτικές του προτιμήσεις, Βαλλιανάτος έκανε και μια ανάρτηση στην προσωπική ιστοσελίδα του για να ενημερώσει το κοινό του για το γεγονός, ωστόσο ξετυλίγοντας όλη την ιστορία και τις στιχομυθίες που είχε με τον Θεοδωράκη αποκαλύφθηκαν και ορισμένα σημαντικά δεδομένα που έχουν το ανάλογο ενδιαφέρον.

Αρχικά αποκαλύπτει ο Βαλλιανάτος ότι ενώ δεν έχει συμφωνήσει με τον Θεοδωράκη να είναι υποψήφιος, ο δεύτερος διασπείρει ειδήσεις στο διαδίκτυο σαν "non - paper" κάτι που αποδεικνύει ότι τα ΜΜΕ είναι άψογα φερέφωνα του πολιτικάντη - κρατικοδίαιτου παρουσιαστή..(1)

Στη συνέχεια ενώ όλα έχουν ετοιμασθεί και ...
συμφωνηθεί ακόμη και σε ποιά περιφέρεια θα συνδράμει ο Βαλλιανάτος, ο Θεοδωράκης του στέλνει ένα μήνυμα και του γράφει ότι η "επιτροπή αποφάσισε το κόψιμό σου, λόγω ιδιότητας". (2)

Ο Βαλλιανάτος θιγμένος και προδομένος αρχίζει να τηλεφωνεί στους.....υπεύθυνους της κατάρτισης των ψηφοδελτίων της Επιτροπής, χωρίς να τους κατονομάζει, και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ένας εξ' αυτών είναι στις... ΗΠΑ(3) και δεν του είπε ότι δεν διαμαρτυρήθηκε για να εισπράξει την επόμενη ημέρα την απάντηση από τον Θεοδωράκη ότι κάποιος άλλος έβαλε veto!

Αν σε αυτά προστεθεί και το ότι ο Θεοδωράκης του απαντά για όλα τα ζητήματα με καθυστέρηση ωρών ή μιας ημέρας, ποιο είναι το συμπέρασμα που εξάγεται;!

Μήπως οι χρηματοδότες από το εξωτερικό του "Ποταμιού" (που έλεγε ένας εκ των δημιουργών του "Ποταμιού" και σφοδρός ανθέλληνας Νίκος Δήμου) δίνουν οι ίδιοι το τελικό "ok" για το ποιος θα είναι υποψήφιος και αν έχει τα "προσόντα";!

Εδώ που τα λέμε, δεν τους παρεξηγώ...Αν άφηναν τον Θεοδωράκη θα γέμιζε...Ρώσους το ψηφοδέλτιο του, για αυτό και θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο.

Παρακάτω όλο το story με τους διαλόγους όπως τον "ξεσκέπασε" ο Βαλλιανάτος με τις επισημάνσεις μας...


Γράφει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος:
"31/12/14. 15 00 Γραφεία "το Ποτάμι" Πρόεδρος ΣΕ ΦιΣυ(Γ Βαλλιανάτος) Πρόεδρος "το Ποτάμι"(Σταύρος Θοδωράκης), μελος ΣΕ ΦιΣυ(Σπύρος Χατύρας). Διαμόρφωση πρότασης συνεργασίας για έγκριση από ΜΓΣ(Μόνιμη Γενική Συνέλευση). Εμφαση σε ανοιχτή κοινωνία και ελεύθερη αγορά, ψηφοδέλτια. (Μας υποδέχεται με υπέροχη μαγκούρα από λευκό ξύλο). Ιδέα(ΣΘ) για "ακροβολισμό", των πολύ γνωστών υποψήφιων στην επαρχία, "Αν δεχθούν και οι άλλοι για να μη μου λένε πως σε ξεφορτώθηκα". Γέλια. Ωραία ιδέα. Δέχομαι. Θα μου πει πού ακριβώς αργότερα σήμερα στο τηλ.
Συνάντηση με Διευθυντή Καμπάνιας( ) "το Ποτάμι" για ιδέες για πόλεις της επαρχίας. Κεφαλλονιά;, Ναύπλιο;, (δικές μου προτάσεις). Γραφείο Τύπου, γλυκιές φίλες( ), και ( ).Συζήτηση για τρόπο κοινής αναγγελίας. Συμφωνία. Ευγενική πρόσκληση για Βασιλόπιτα την επομένη.
Ενημέρωση Συντονιστικής Επιτροπής ΦιΣυ.
18 13 SMS, ΣΘ "ΦΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ". Ραντεβού για συζήτηση πριν από Βασιλόπιτα. 01/01/15.
17 00 Γραφεία "τΠ" ΓΒ+ΣΘ. Εθελοντες κτλ. Τρεις πίτες. Μουσική γέλια. Χαρά από εθελοντές για πιθανότητα καθόδου μου στην Κεφαλλονιά. ΣΘ ξανά "Συμφωνούμε για το πώς απομένει το πού".
Ερώτηση μου προς "τΠ", Από πού η ευρύτατη διαρροή σε δεκάδες σάιτ στο διαδίκτυο "ο Γ Βαλλιανάτος με το Ποτάμι". Μερικές "Ο Βαλλιανάτος στην Α Αθηνών με το Ποτάμι",(εφ όσον εμείς σε ΦιΣυ έχουμε επιβάλει εμπάργκο).
19 58 Απάντηση SMS("τΠ") "ΑΠΟ ΜΑΣ" (1). Βράδυ τηλ ΣΘ "Φίλε Πρόβλημα το ότι είσαι Πρόεδρος Κόμματος, η Επιτροπή αποφάσισε όχι σε Προέδρους κομμάτων. Σοκ. ΣΘ, "Διαμαρτύρονται οι(2) ( )".
Ραντεβού για επομένη. 02/01/15. Τηλεφωνώ σε ( ), σε ( ), και σε ( ) στις ΗΠΑ (3). Κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε.
02/01/15, 15 00 Γραφεία "τΠ", ΣΘ+ΓΒ. Του λεω πως οι ( ) δεν διαμαρτυρήθηκαν. Μου λέει ναι αλλά διαμαρτυρήθηκε ο ( ). Μου λέει πως η Επιτροπή λέει πως ιδιότητά μου ως Προέδρου είναι κώλυμα για το ψηφοδέλτιο. Σοκ. Προτείνει συμμετοχή άλλων από ΦιΣυ, και μετά τις εκλογές ανάθεση Τομέα σ εμένα. "Η απόφαση δική σας".
Ενημέρωση Μόνιμης Γενικής Συνέλευσης ΦιΣυ.
03/01/15. 20 17 Ψηφοφορία ΜΓΣ(Zeus Elections), για συνέχιση συζητήσεων ή ΟΧΙ.
04/01/15. 17 00 Πέρας ψηφοφορίας. Αρνητική απόφαση. Δελτίο Τύπου"

Ο Θεοδωράκης λοιπόν είναι το εκτελεστικό όργανο κάποιων εξ' Αμερικής που πιθανότατα τον χρηματοδοτούν. Λέτε να είναι και ικανός να πάρει αποφάσεις για το καλό του λαού;!

Χρυσή Αυγή για μια Ελλάδα Δυνατή και Ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών