Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 06, 2015

Ο Ξηρός, ο Λάκης Γαβαλάς, η αγάπη του για τη μορταδέλα....και ένα βίντεο αφιερωμένο!

Αποδεικνύονται σιγά, σιγά άγνωστες πτυχές της ζωής ενός διαβόητου - αιμοβόρου τρομοκράτη με το όνομα Χριστόδουλος Ξηρός, με κωδική ονομασία "Σούζυ".
Εκτός λοιπόν του.... ντεκαπάζ που κοσμούσε το κεφάλι του "ληστοτρομοκράτη", έχουμε και νέα στιγμιότυπα της ζωής του...

Ο Λάκης ο Γαβαλάς, που μάλλον από αυτόν εμπνεύστηκε τη "διαφορετική" κόμη, είπε ότι περνούσαν πολλές ώρες μαζί βλέποντας ταινίες και συζητώντας στις φυλακές, ενώ δήλωσε ότι....
ο ξηρός τον "κόπιαρε". Ανάμεσα λοιπόν στα διαλείμματα από τις ιδεολογικές αναζητήσεις για τον Μαρξ, τον Λένιν, τον Μπακούνιν και τον Μπουεναβεντούρα μαζί με μπύρες και σουβλάκια με τους "Πυρήνες της Φωτιάς", ο Χ. Ξηρός αφιέρωνε το χρόνο του για εσωτερικές, κοσμικές συζητήσεις με το Λάκη.

Εκτός του παραπάνω το πλέον γελοίο τελευταίο που ακούσαμε ήταν ο λόγος που ο Ξηρός επισκεπτόταν καθημερινά το χωριό στην Ανάβυσσο.
Ο λόγος ήταν για να προμηθεύεται μεγάλες ποσότητες μορταδέλες, τυριά και σαλάμια...(και μετά λένε ότι κάνουν απεργία πείνας οι τρομοκράτες, όταν καθημερινά καταναλώνουν ποσότητες αρκετές να θρέψουν άνθρωπο για μια εβδομάδα)

Έτσι λοιπόν παρουσιάζεται ένας άνθρωπος που ήταν.... βουλιμικός, με αγάπη για κοινωνικές συναναστροφές "τύπου Γαβαλά" και με κόμη αλλά Τρύφων Σαμαρά.

Και αυτός προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα χρησιμοποιούσε RPG για να πλήξει τις φυλακές Κορυδαλλού και θα σκότωνε εύκολα ανθρώπους..
Μας συγχωρείτε αλλά... δε θα πάρουμε.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών