Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... Θα νοικιάσει ξενοδοχεία και διαμερίσματα στους λαθρομετανάστες η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ, την ώρα που οι Έλληνες πεθαίνουν από την πείνα!

Γράφει ο Αινείας

Όπως θυμόμαστε όλοι ο Υπουργός - γλόμπος πριν από μερικούς μήνες είχε επισκεφτεί τα καταστήματα κράτησης των μεταναστών για να επιβλέψει τις συνθήκες διαβίωσης τους. Τότε είχαμε δει ότι προσομοίαζαν αρκετά σε ξενώνες ξενοδοχείων καθώς είχαν δικό τους αυτόνομο μπάνιο, κλιματισμό, και διέθεταν 3 γεύματα ημερησίως.

Διόλου άσχημα για κάποιους που έφθασαν παράνομα στην Ελλάδα και φυτοζωούσαν με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο και ο Υπουργός Πανούσης που ιδεολογία τους δεν τους επιτρέπουν να έχουν "στρατόπεδα συγκέντρωσης" τα έκλεισαν μεταφέροντας όλους τους "κατοίκους" τους στο κέντρο της Αθήνας.
Αυτό για λίγο όμως, γιατί όπως φαίνεται υπάρχει σχέδιο από την Κυβέρνηση και συγκεκριμένα την κυρά Τασία, που εκτός από ιθαγένεια (θου Κύριε...) στα παιδιά των λαθρομετναστών, θα τους βρει και....
μόνιμες κατοικίες..
Όχι πια σε "κάτι σαν ξενοδοχεία" αλλά σε πραγματικά ξενοδοχεία... και διαμερίσματα!!!

Ναι λοιπόν καλά ακούσατε Έλληνες. Οι λαθρομετανάστες θα έρχονται στην Ελλάδα και θα τους νοικιάζουν οι Έλληνες φορολογούμενοι με δικά τους λεφτά διαμερίσματα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Ηγουμενίτσα, τη Χίο, τη Ρόδο και όπου αλλού τους "ξεβράσει η μοίρα".
Θα παίρνουν και την άδεια παραμονής και την ώρα που ο Έλληνας θα πεινά και θα ψάχνει δανεικά, χαρίζοντας την αξιοπρέπειά του και την εθνική του κυριαρχία, την ίδια ώρα ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένος θα έχουν τα "όπα, όπα" τους λαθρομετανάστες, με πρωινό - μεσημεριανό - βραδινό και κλιματισμό!

Και αυτό η κυρά Τασία, που υπήρξε δικηγόρος τρομοκρατών του ΕΛΑ (που έφαγαν από 25 χρόνια ο καθένας), το ονομάζει "Μεταναστευτική Πολιτική", και το αποκαλύπτει η Real News!

Το "πατριωτικό καθηκόν" του Έλληνα λοιπόν είναι να πληρώνει τους φόρους του για να... νοικιαστούν σπίτια στους λαθρομετανάστες...

Αν στο τέλος σας ζητήσουν να τους νοικιάσετε και τις γυναίκες σας Έλληνες μην παραξενευτείτε. Θα είναι η πολιτική "ευγένειας" και "φιλοξενίας" προς τους "κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες".

1 σχόλιο:

  1. ενας ελευθερος σκοπευτης για τη γρια πορνη υπαρχει;;;;κανεις να μην νοικιασει το σπιτι του εγω προτιμω να το καψω ,αλλωστε δικο μου δεν ειναι ;;;;οτι θελω το κανω ,μου το ζητουσαν να νοικιασουν αλβανοι ,αλλα ειπα στο μεσιτη οχι αλλοδαπους ενα χρονο ξενοικιαστο ε....και;; ακομη περισσοτερο δεν με νοιαζει εγω το δουλεψα το αγορασα χωρις δανειο οτι θελω το κανω .Τελικα βγαινει αληθηνο εκεινο ,το ρητο οι κομμουνιστες θα μας παρουν τα σπιτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών