Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 24, 2015

Συνάντηση του μασώνου Δένδια με το αφεντικό του ΑΝΤ1 με κύριο μενού τον.....Σαμαρά!

Γράφει ο Αινείας

Πληθαίνουν καθημερινά τα... δείπνα και τα γεύματα της "δεξιάς παράγκας" που έχουν ως κύριο μενού τον.... Σαμαρά και την αποπομπή του από την προεδρία της θνήσκουσας Νέας Δημοκρατίας. Αυτή η φορά όμως ήταν λίγο πιο ιδιαίτερη καθώς γευμάτισαν στη "Μεγάλη Βρετανία" ο γνωστότερος δελφίνος της ΝΔ, κατ' εφημισμό και "γλόμπος", Νίκος Δένδιας, με έναν από τους σημαντικότερους ολιγάρχες των ΜΜΕ. Τον Μίνωα Κυριακού του ΑΝΤ1.

Το μενού σύμφωνα πάντα με τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τις παραπαπολιτικές στήλες που διέρρευσε η είδηση, ήταν ο.... Σαμαράς και με ποια διαδικασία θα αποπεμφθεί από τη ΝΔ.
Ο Δένδιας που....
εμφανίζεται ως ο ισχυρότερος "δελφίνος", έχοντας την εντολή του παγκόσμιου Σιωνιστικού λόμπυ και των στοών από την Ελλάδα και τη Βρετανία, συμφώνησε σύμφωνα με πληροφορίες η έναρξη της... διαδικασίας αμφισβήτησης του Σαμαρά να ξεκινήσει στα τέλη του Μαΐου.

Στο πλευρό του θα έχει φυσικά και τα ΜΜΕ, από τα οποία ο Σαμαράς έχει ήδη φάει "Χ", πλην του λατρεμένου του MEGA, που τον αβαντάρει συστηματικά.

Υ.Γ.
Όταν το mediaκο κατεστημένο αποφασίζει να στηρίξει έναν... "δελφίνο" καλύτερα να μαζεύει βαλίτσες το αντίπαλο δέος του ή να... κρυφτεί γιατί οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές.

Υ.Γ.2
Το καλύτερο σενάριο για τη Χρυσή Αυγή θα είναι να αναλάβει ο Δένδιας. Είναι ακόμη πιο λαομίσητος, και για λόγους εμφάνισης,  και θα δοθεί η δυνατότητα επιτέλους να τον αντιμετωπίσουμε στα...ίσια ως αρχηγό κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών