Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 24, 2015

Πρόσταγμα του Μητροπολίτη Αμβρόσιου: "Έλληνες Ξυπνάτε... Οι μουσουλμάνοι του ΣΥΡΙΖΑ θα μας καταπιούν"

Λίγοι είναι πια αυτοί που βρίσκουν τον τρόπο να ξεφύγουν από τη μαύρη προπαγάνδα των ΜΜΕ περί "προσφύγων" και "καημένων μεταναστών" και εν μέσω συνεχούς αόριστης πληροφορίας για τις οικονομικές εξελίξεις, να έχουν το κουράγιο να δουν την "αλήθεια" πίσω από όλη αυτή την κίβδηλη βιτρίνα.
Ακόμη μεγαλύτερο κουράγιο θέλει να την πεις και να μην υπολογίζεις το κόστος.
Σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων ανήκει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος που έχει το θάρρος της γνώμη και εξέδωσε ακόμη μια πύρινη ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί του Έλληνες, για το μεγαλύτερο κίνδυνο που διατρέχουν που  δεν είναι άλλος από την βιολογική εξόντωση του Έθνους μας από τη συνεχή έλευση των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων.

Η ανακοίνωσή του κλείνει με το κάλεσμα προς όλους τους Έλληνες να βγουν από το λήθαργο που επιβάλλει η εκφυλιστική παγκοσμιοποίηση και να ενεργοποιηθούν ώστε να διασφαλιστεί η συνέχεια ώστε η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες.

Διαβάστε:

Καθώς θα διαπιστώσετε η «ηλιοθεραπεία» των ταλαίπωρων αυτών ανθρώπων αρχίζει …..
απο το πλοίο που τους μεταφέρει! Ακόμη και ένα βρέφος, στη δεύτερη φωτογραφία, απολαμβάνει τόν ...ήλιο στην αγκαλιά ενός οργάνου του λιμενικού Σώματος!

Έτσι βλέπει τα πράγματα η καθ” ύλην αρμοδία Υπουργός κα Χριστοδουλοπούλου! Αυτό και μόνον το γεγονός όχι μόνο μας αναγκάζει να «βγούμε απ'τα ρούχα μας», αλλά καί να εμφανισθούμε σαν να αναιρούμε τις ήδη διατυπωμένες σκέψεις μας, ότι δηλ. η αποστολή των μυριάδων μεταναστών, Μουσουλμάνων στο θρήσκευμα, στη Χώρα μας σκοπόν έχει να αλλοιώσει τον χαρακτήρα της Πατρίδος μας.

Έχουμε εκτεθή δημοσίως, ισχυριζόμενος, ότι έπειτα από δύο-τρείς δεκαετίες οι Ισλαμιστές-μετανάστες θα είναι τά αφεντικά στον τόπο μας, εμείς δε «ξένοι» στην Πατρίδα μας. Οι Μουσουλμάνοι τότε θα είναι οι Νοικοκυραίοι και τα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας οι υπηρέτες! Εκείνοι θα είναι οι Εργοδότες και τα παιδιά σας οι εργάτες! Επίσης οι πόλεις και τα χωριά θα έχουν γεμίσει με Μιναρέδες και Τζαμιά! Όλα αυτά ισχύουν! Η αθρόα εισροή Μουσουλμάνων Μεταναστών αποτελεί ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ για την Ελλάδα μας. Η Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα μας, δεν κινδυνεύει απλώς! Χάνεται! Λίγο-λίγο εξαφανίζεται!

Έτσι θέλει η globalization,δηλ. η παγκοσμιοποίηση...!!


Η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται και θα συνεχίσει να αντιστέκεται στην "globalization" και την διάλυση της Ελλάδος είναι η Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών