Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 20, 2015

Τα λάβαρα της ΝΔ και τα... λάβαρα της Χρυσής Αυγής!

Γράφει ο Αινείας

Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις...
Πάνω από τη Βουλή των Ελλήνων, τη στιγμή που ξεκινούσε το πανηγυράκι του "Μένουμε Ευρώπη" - σαν την εκπομπή της ΕΤ1 "Μένουμε Ελλαδα"", μοιάζει το μότο -, δύο νέοι εμφανίζονται από το πλήθος κρατώντας μια σημαία και ετοιμάζονται να την ανοίξουν για βγουν οι ανάλογες φωτογραφίες και να ξεκινήσει η... διαδήλωση!

Οι δύο "κύριοι" που σηκώνουν το "λάβαρο της Επανάστασης" είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα της Νέας Δημοκρατίας. Στελέχη μάλιστα, με τον έναν από τους δύο με αρχικά Θ.Κ. να εμπλέκεται ενεργά και έχει την ευθύνη των οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ του εξωτερικό. Ο έτερος με αρχικά Γ.Γ. είναι επίσης μέλος της ΝΔ με διοικητικές ευθύνες.

Η σημειολογική σημασία της παραπάνω εικόνας είναι ότι η μαχητικότητα που εκδηλώνεται από την πλευρά των "ψοφοδεξίων" δίνεται μέσω των... συμβόλων της... Ευρώπης. Η Ελλάδα για αυτούς δεν υφίσταται χωρίς Ευρώπη και είναι απλά ένα μέρος της. Τα παιδιά αυτά γαλουχούνται όχι με την ιδέα της Πατρίδας αλλά με την πίστη στο....
"ανώτερο ιδανικό" που είναι η... Ευρώπη και κατ' επέκταση το ευρώ. Μια υλιστική, αντηρωική και σίγουρα μακροχρόνια αντεθνική ιδεολογία που νομοτελειακά θα νομιμοποιήσει κάθε ενέργει που είναι...."οικονομικά συμφέρουσα".

Η "εικόνα" της ΝΔ είναι αποτυπωμένη σε αυτά τα δύο "βλαστάρια" της. "Καρποί" του πιο ύπουλου και προδοτικού κόμματος της χώρας, που καπηλευόμενο το τρίπτυχο "Πατρίδα - Θρησκεία - Οικογένεια" εξουσίασε τη χώρα διαλύοντάς τη επιφανειακά, και στηρίζοντας την ιδεολογική κυριαρχία του μαρξισμού και του μπολσεβικισμου΄σήμερα τη διέλυσε και... εσωτερικά, παράγοντας ιδιοτελή άτομα, βουηγμένα στον ατομικισμό και την ψευδαίσθηση της... ευδαιμονίας μέσω υλικών αγαθών!

Απέναντι σε αυτή τα "παιδιά" της ΝΔ στέκει η ακμάζουσα νεολαία της Χρυσής Αυγής που ΠΟΤΕ δε θα νιώσει περηφάνια - όπως ηλιθιοδώς ορισμένα λοβοτομημένα όντα θεωρούν την πράξη "αντίστασης" να σηκωθεί τη σημαία της Ευρώπης έξω από το Κοινοβούλιο - να κρατά αντεθνικά λάβαρα.

Αλλά αντιθέτως θα παρασημοφορείται με μώλωπες στο κορμί της από τα γκλοπ των πραιτοριανών όταν υπό τα λάβαρα του Εθνικισμού θα παλεύει για το Έθνος και τη Φυλή, μοιράζοντας τρόφιμα και αποδίδοντας φόρο Τιμής στους νεκρούς της Ελλάδος.

Η επιλογή του "πατριώτη" απέναντι στα δύο λάβαρα θα είναι αυτή που μελλοντικά θα ορίσει αν θα σωθεί ή θα υποδουλωθεί τελεσίδικα η χώρα μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών