Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 29, 2015

Πολιτικό απολίθωμα η ΝΔ... Επιστρατεύεται ο "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" - Βουλγαράκης για να τη σώσει!

Γράφει ο Αινείας

Αποδεικνύεται καθημερινά ότι η μασωνοδεξία - ΝΔ καθημερινά φθάνει όλο και πιο κοντά στον πολιτικό της θάνατο. Δεν είναι τόσο οι δημοσκοπικές επιδόσεις της, που ούτως ή άλλως έχει καταβαραθρωθεί, που βαίνουν σε συνεχή μείωση, αλλά το γεγονός ότι επιστρατεύονται για να την "ανανεώσουν" όλα τα πολιτικά απολιθώματα του Μητσοτακέϊκου κυρίως και της διακυβέρνησης των... Olympic Games που χρεοκόπησαν τη χώρα.

Έτσι μετά τον περιβόητο Καραχάλιο που ενέταξε στην επικοινωνιακή ομάδα του ο Βαγγέλας, και μάλιστα με αρμοδιότητες που....
τον καθιστούν πανίχυρο στο εσωτερικό της ΝΔ, ήρθε και η ώρα του αγαπημένου του φίλου από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ, Γιωργου Βουλγαράκη.

Ο ίδιος το μαρτύρησε μέσα στη χαρά του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
«Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας μας συνδέουν κοινοί αγώνες πολλών ετών και μακρά φιλία. Μαζί εδραιώσαμε την πρωτοκαθεδρία της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ στα δύσκολα χρόνια της δεκαετίας του ΄80. Μαζί καταφέραμε να δημιουργήσουμε την πιο ιδεολογικοποιημένη γενιά νεοδημοκρατών, βασιζόμενοι στις παρακαταθήκες του Κων/νου Καραμανλή. Με μεγάλη μου χαρά συναντήθηκα σήμερα μαζί του στη Βουλή, ανταποκρινόμενος πρόθυμα στο κάλεσμά του για συστράτευση μ και έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του κόμματος ως απλός στρατιώτης. Από τις αρχές της φιλελεύθερης παράταξης άλλωστε προσωπικά δεν αποχώρησα ούτε μετακινήθηκα ποτέ».

Ο ανθρωπος που ταυτίστηκε με το μεγαλύτερο σκάνδαλο υποκλοπών στην Ελλάδα και με την παρακαταθήκη του "ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό" ξανά στις επάλξεις για τη Νέα Δημοκρατία. 
Όση αγανάκτηση και θυμό να φέρνει το άκουσμα της είδησης άλλη τόση χαρά δημιουργείται γιατί με αυτά τα πρόσωπα η ΝΔ θα βυθιστεί εκλογικά, χωρίς κανένα ηθικό και κοινωνικό έρεισμα στην κοινωνία, πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο.

Τι κοινό έχουν τα δύο αυτά "μπουμπούκια" που επέστρεψαν;
Και οι δύο έχουν περάσει την πόρτα του εισαγγελέα για να απολογηθούν με την κατηγορία της σύστασης συμμορίας, και του αδικαιολόγητου πλουτισμού αντιστοίχως...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών