Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2015

Και περιφερειάρχης του... ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει "Παρών" για αρχηγός της ΝΔ!!!

Ο "πατριώτης" Ρατατούλης υπό τη σκέπη του... σφυροδρέπανου
Γράφει ο Αινείας

Ο εξοβελισμός του Σαμαρά από τη ΝΔ από τον ελληνικό λαό, απελευθέρωσε όλες τις... "τραβεστί" (λόγω ιδεολογικών ασαφειών και παρεκκλίσεων) δυνάμεις που εσώκλειε η Νέα Δημοκρατία.

Πρωτοπόρος ο μέγιστος, πολιτικά, τραβεστί, Βορίδης που δήλωσε την προθυμία του να διεκδικήσει την αρχηγία της ΝΔ.
Ακολούθησαν και άλλοι αλλά φυσικά το ηχηρότερο όνομα, αυτό που πάταγο είναι ενός περιφερειάρχη, εκλεγμένο με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ!
Αναφέρομαι στον....
Π. Τατούλη, που με κείμενό του μπαίνει στην "πρώτη γραμμή των εξελίξεων στη φιλελεύθερη παράταξη" και ζητά εμμέσως πλην σαφώς και άλλους να τον ακολουθήσουν στο δικό του δρόμο.

Φυσικά μόνο ως σουρεαλιστικά μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα παραπάνω γεγονότα και αξίζει σε αυτό το σημείο να θυμίζω ότι ο Τατούλης το 2010, στις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου, εκλέχθηκε με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ (Jeffrey) και ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας ως αντίπαλο τον υποψήφιο της ΝΔ, και εκλεκτό του Σαμαρά, Δράκο!

Για να το κάνουμε λιανά λοιπόν, ένας Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, που στα νιάτα του δήλωνε "Μαοικός" ( ο συγκεκριμένος δικτάτορας έχει κάνει περισσότερες σφαγές και από τον "Πατερούλη", στο όνομα της 'πολιτιστικής επανάστασης' του Κομμουνισμού), είναι έτοιμος να αναλάβει τις τύχες της Νέας Δημοκρατίας.

Εγώ πάντως προτείνω, αφού το πάνε που το πάνε για διάλυση, να διασπαστούν όλες οι ιδεολογίες - τραβεστί, να δημιουργήσουν συνιστώσες και τελικώς να αφομοιωθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ...
Τι το κουράζουν αφού τελικά, εκεί θα καταλήξουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών