Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 21, 2015

Ή τώρα ή πότε... Χρυσή Αυγή για να αναστηθεί η Πατρίδα

Γράφει ο Αινείας

Τελικώς το ΑΝΤΙ-συνταγματικό τόξο φαίνεται να τα καταφέρνει και με παράνομο και άθλιο τρόπο στερεί από την Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και τον πολιτικά διωκόμενο Αρχηγό της να πάρει τη διερευνητική εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης και να εκθέσει στον ελληνικό λαό την πρότασή του για τη διακυβέρνηση της Χώρας.

Η παραπάνω πράξη πεισμώνει όμως πιο πολύ τους Εθνικιστές, που όντας οι μόνοι γνήσιοι εκφραστές του περήφανου "ΟΧΙ" των Ελλήνων στα Μνημόνια και τους τοκογλύφους, θα αναμετρηθούν σε ένα αφιλόξενο και εχθρικό περιβάλλον (ΜΜΕ κτλ), υπό άνισους όρους αλλά σε πεδία που μόνο οι δικές τους προτάσεις έχουν θέση στην καρδιά και το μυαλό του Έλληνα ψηφοφόρου.

Λαθρομετανάστευση, Μνημόνιο, Ανεργία, Φόροι είναι αυτοί τη στιγμή τα....
κυρίαρχα θέματα της επικαιρότητας που ταλανίζουν τον μέσο Έλληνα και με βάση αυτά θα κληθεί να ψηφίσει. Οι προτάσεις των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου" είναι επώδυνες για τον Ελληνισμό και όσο και να προπαγανδίζονται από τα ΜΜΕ δεν πείθουν.

Αντιθέτως η ρητορεία της Χρυσής Αυγής είναι άκρως εθνική και συμπλέει με την πλειονότητα των απόψεων των Ελλήνων, για αυτό και αυτή τη στιγμή η ευκαιρία της γιγάντωσης του Εθνικισμού είναι μοναδική.

Αρκεί να υπάρξουν 2 σημαντικές προϋποθέσεις.
Οι Έλληνες να κρατηθούν πνευματικά ακμαίοι και να μη λυγίσουν από τα καθημερινά δελτία εκφυλισμού και οι γνήσιοι εκφραστές της προτάσεως της Χρυσής Αυγής για τη διακυβέρνηση του τόπου να ξεχυθούν σε δρόμους, πλατείες, καφενεία, εργοστάσια και σχολεία και να γίνουν κήρυκες της Ιδέας του Αρχηγού για τη Νέα Ελλάδα που έρχεται...

Ναι αυτή ίσως είναι η σημαντικότερη ευκαιρία μας.
Η σημαντικότερη ευκαιρία της Ελλάδος.

Ψηλά οι Σημαίες λοιπόν και η Νίκη θα είναι Δική μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών