Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2015

Πλήρης διάλυση του κόμματος των Αν.Ελ... Παραιτήθηκε on air υποψήφιος με καταγγελίες κατά Καμμένου! BINTEO

Η εκλογική συντριβή του Καμμένου και του κόμματός τους στις εκλογές, που θα τον οδηγήσει και επίσημα εκτός της επόμενης Βουλής, φέρνει ως αποτέλεσμα και ένα ντόμινο αποχωρήσεων στελεχών και πολιτικών ακόμη και... on air.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του κο. Δαμηλάκη που καλεσμένος σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Action24 δήλωσε ότι απαοχωρεί αηδιασμένος από το κόμμα των Αν.Ελ. που υποτάχθηκε πλήρως στα κελεύσματα των εγχώριων και διεθνών τοκογλύφων.

Ο κος. Δαμηλάκης είναι και αυτός ένας από τους εκατοντάδες Έλληνες που πίστεψαν στη ρητορική και τα συνθήματα του Καμμένου περί "εθνικής ανεξαρτησίας" και "κατάργησης των εθνοκτόνων μνημονίων" και είδαν τον αρχηγό τους να τα.... ξεχνά όλα για μια καρέκλα υπουργείου και μάλιστα να προβαίνει σε κάθε θεμιτή ή αθέμιτη ενέργεια για να τη διατηρήσει.

Δείτε το βίντεο...



Όλοι οι πατριώτες που προδόθηκαν από ένα ακόμη τσαρλατάνο της "αστικής δεξιάς" έχουν μόνο μια επιλογή στις 20 Σεπτεμβρίου. Να στηρίξουν το μόνο πατριωτικό κίνημα Αντίστασης σε ξένους επικυριάρχους. Τη Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών