Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 02, 2015

Ένας χρόνος έφυγε.. Ένας χρόνος γεμάτος Ψέματα και Υποσχέσεις στο λαό μας από τον Σαμαρά.. Θυμηθείτε τα!

samara-me-pinokio__article
Άρθρο από την εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ«

Το 2014 μας άφησε  μέσα σε ένα κλίμα δυσοσμίας η οποία έχει πνίξει την Ελλάδα από άκρου εις άκρο.
Τι είχε υποσχεθεί, ή μάλλον δεσμευθεί στον Ελληνικό λαό ο «ποιητής»;

- «Θα γίνει περικοπή της σπατάλης στο δημόσιο». Πέ­ραν των όσων δεν είδαμε, θα εννοούσε και την ΒΜΜ των 750 χιλιάδων ευρώ του Βενιζέλου…!
- «Θα μειωθεί η ανεργία». Σε ένα χρόνο από την άνο­δό του στην εξουσία, η ανεργία είχε αυξηθεί κατά 5%, και από το 2012 και ένθεν συνολικά 13%!
- «Αύξηση χαμηλών.....

Συστημικος Γάλλος οικονομολόγος προς διεθνείς τοκογλύφους: "Βοηθήστε τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα έρθει η Χρυσή Αυγή"


Συστημικος Γάλλος οικονομολόγος προς διεθνείς τοκογλύφους: Βοηθήστε τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα έρθει η Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Αντίοχος

Άρθρο στην γαλλική Liberation έγραψε ο γνωστός συστημικός Γάλλος οικονομολόγος Τομά Πικετί, συγγραφέας του βιβλίου «Το κεφάλαιο τον 21ο αιώνα» που έχει γίνει μπεστ σέλερ σε όλο τον κόσμο.
Και σύμφωνα με την ανάλυσή του υπάρχουν τρεις προοπτικές για το 2015. Μια νέα χρηματοπιστωτική κρίση, ένας πολιτικός κραδασμός προερχόμενος από τα αριστερά και ένας πολιτικός κραδασμός προερχόμενος από τα δεξιά. Απευθυνόμενος, λοιπόν, στους διεθνείς τοκογλύφους, τους συνιστά να προωθήσουν τη δεύτερη λύση, την οποία θεωρεί μακράν καλύτερα για τα συμφέροντά τους, από την ενίσχυση των εθνικιστών:
«Αντί να ....

New York Times: "Κανένα πρόβλημα! Ο Τσίπρας θα κάνει ό,τι και οι Σαμαροβενιζελοι και θα συνεχίσει να πληρώνει"


New York Times: Κανένα πρόβλημα! Ο Τσίπρας θα κάνει ό,τι και οι Σαμαροβενιζελοι και θα συνεχίσει να πληρώνει

Γράφει ο Αντίοχος

Δημοσίευμα της (άριστα πληροφορημένης, εκ των έσω…) ναυαρχίδας του αμερικανικού κατεστημένου, New York Times,  αναφέρεται στο τι αναμένεται να συμβεί στην μετεκλογική Ελλάδα του Τσίπρα και κυρίως αν η νέα κυβέρνηση θα  συνεχίσει να εξυπηρετεί το χρέος της Ελλάδας. Και ιδού το ασφαλές συμπέρασμά της:
«Όσο πλησιάζουν οι εκλογές ο Αλ. Τσίπρας ήταν προσεκτικός σε ό,τι αφορά την ΕΚΤ και το χρέος και δεν προχώρησε σε απειλές ή διακηρύξεις. Όσο αυξάνεται η....

Τελειώνει η σκευωρία.. Οι εφέτες του Δικαστικού Συμβουλίου έτοιμοι να καταψηφίσουν την πρόταση του "Παναθηναϊκάκια" για τη Χρυσή Αυγή!

s.s.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ότι και να κάνουν πάντως. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, ο Χρήστος Παππάς και ο Ι. Λαγός θα είναι ελεύθεροι και θριαμβευτές το Φεβρουάριο..

Kλυδωνισμοί στο τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο που πρόκειται να παραπέμψει σε δίκη τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής καθώς δυο εφέτες φέρεται να διαφωνούν «σφόδρα»... με τον ορισμό της «εγκληματικής οργάνωσης» που έχει προσδώσει ο αρμόδιος Εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος στις 700 σελίδες του βουλεύματος που παρέδωσε στις 16 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ότι αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος αν και.....

Ο Κουρουμπλής, ο ΣΥΡΙΖΑ, η αυτοδυναμία και η βασική προϋπόθεση για να ξανγίνουν εκλογές..

Γράφει ο Αινείας

Ο προερχόμενος από το βαθύ ΠΑΣΟΚ, νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής ήταν καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή όπου και μίλησε για τις μελλοντικές πολιτικές κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Από όλα όσα είπε, θα κρατήσω μόνο ένα. Δήλωσε ότι "Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αυτοδυναμία. Αν δεν πάρουμε αυτοδυναμία, θα ξανακάνουμε εκλογές.".

Υπάρχουν όμως μια βασική προϋπόθεση για να ξαναγίνουν εκλογές, που ποτέ δεν την ανέφερε ο κος Κουρουμπλής:

Να μην είναι η....

Προστατεύουμε την ψήφο μας ενάντια στη χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου... ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ


Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα - Καμία ψήφος χαμένη!

Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους.
Απέναντι σε όλα αυτά αντιτάσσουμε την Πίστη, τον Αγώνα, την Θέληση, το Πείσμα, το Θάρρος και την Τόλμη για την τελική Νίκη!
Το ύστατο σχέδιο της μνημονιακής χούντας για ανάσχεση της επερχόμενης Νίκης της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 είναι η αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω νοθείας.
Απαντάμε και σε αυτό το τελευταίο "χαρτί" του καθεστώτος με.....

Spiegel και Financial Times καλωσορίζουν τον Τσίπρα στην "οικογένεια" τους ομολογώντας ότι "θα συνεχίσει την οικονομική πολιτική της Ε.Ε."

Πρωτοχρονιάτικος "μποναμάς" για τον Τσίπρας από το Spiegel.
Το ισχυρότερο και άκρως φιλελεύθερο γερμανικό περιοδικό αφιερώνει το κύριο άρθρο του στον mr. Alexis και τον... αποθεώνει..Ενώ θεωρεί και δεδομένο ότι ο Alexis θα συνεχίσει τη μνημονιακή πολιτική.

«Η Ελλάδα ψηφίζει στις 25 Ιανουαρίου...... Ο Αλέξης Tσίπρας, η νέα φωτεινή φιγούρα της ευρωπαϊκής αριστεράς, δεν είναι τρελός. Δεν ζητά την έξοδο από την ΕΕ, ούτε αμφισβητεί το ευρώ. Απλά θέλει να δώσει ένα τέλος σε αυτή τη βάναυση επιβολή της λιτότητας».

Και μη νομίζετε ότι όλα τα παραπάνω τα γράφει κάποιος απλός αρθρογράφος. Τα γράφει ο γιός του ιδιοκτήτη του Spiegel Jacob Augstein. Αρά απηχούν και την άποψη του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου της Γερμανίας.
Κοινώς λοιπόν ο Τσίπρας είναι ο....

Η χούντα Σαμαρά αποκλείει από τις εκλογές 100.000 νέους ψηφοφόρους, για να μην την μαυρίσουν!


Η χούντα Σαμαρά αποκλείει από τις εκλογές 100.000 νέους ψηφοφόρους, για να μην την μαυρίσουν!

Γράφει ο Αντίοχος

Σε μία πρωτοφανή στα χρονικά πραξικοπηματική κίνηση προχωράει η χούντα Σαμαρά. Πιο συγκεκριμένα, αποκλείει από την εκλογική διαδικασία περίπου 100.000 νέους ψηφοφόρους, γεννηθέντες το 1997, με τη φαιδρή δικαιολογία ότι δεν προλαβαίνουν να ενταχθούν στους εκλογικούς καταλόγους!
Μάλιστα, στην εποχή της πληροφορικής, όπου όλα γίνονται με ....

ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!

ekloges
Με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εσωτερικών γνωστοποιεί ότι εκλογικό δικαίωμα των ετεροδημοτών, στον τόπο διαμονής τους, κατά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, θα έχουν μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των ετεροδημοτών και όσοι είχαν υποβάλει αίτηση εγγραφής τους μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2014.
Όσοι ετεροδημότες υπέβαλλαν αιτήσεις μετά την 31η Οκτωβρίου, δεν θα καταχωρούνται στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους. Κανονικά βεβαίως, εφόσον οι εκλογές είναι πρόωρες, θα έπρεπε όχι μόνο αυτοί να.....

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ Η… «ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΑ»

καιλη
Όπως σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει, οι διαφημιστές χρησιμοποιούν κατά κόρον τις γυναίκες (συνήθως ντυμένες πολύ… ελαφρά) για να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Ε, λοιπόν, το κλασσικό διαφημιστικό κόλπο, θα χρησιμοποιήσει στις προσεχείς εκλογές και το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, για να προωθήσει το (φθαρμένο…) προϊόν του.
Έτσι, η… καλλίπυγος (κι από φωνή… κορμάρα) ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή (ή «καλτσοδέτα», όπως την είχε αποκαλέσει δημοσίως συνάδελφός της βουλευτής) ορίστηκε εκπρόσωπος Τύπου του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ στην προεκλογική περίοδο, για να μαζέψει τα…

2015: Η Νίκη μας προσμένει!


2015: Η Νίκη μας προσμένει!

Η Δύση του 2014 συμβολίζει ένα κομβικό σημείο Αγώνων από πλευράς των Αγωνιστών της Χρυσής Αυγής και πολεμικής από πλευράς της ξενοκρατίας που λυμαίνεται τον τόπο. Ο εν λόγω πόλεμος, τον οποίο ευστόχως χαρακτήριζε ένα «γαλάζιο» ιστολόγιο του «χιλιάρικού» ως «υπέρ υπάρξεως» για τη Νέα Δημοκρατία, έχει περάσει από διάφορες φάσεις από την στιγμή της επίσημης ενάρξεως του, τον Σεπτέμβριο του 2013.
Η Χούντα Σαμαρά προσπάθησε αφιλότιμα να....