Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 03, 2015

Το Σύνθημα μας είναι ένα: "Οι Κλέφτες στη φυλακή - Οι Έλληνες στην εξουσία!"

Οι Κλέφτες στη φυλακή - Οι Έλληνες στην εξουσία!
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013: Η Χρυσή Αυγή καταθέτει στην Ελληνική Δικαιοσύνη πολύ συγκεκριμένα στοιχεία που βάζουν στην φυλακή βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση με την «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του εν λόγω αποκόμματος. Συγκεκριμένα η υπόθεση αφορά έκθεση ορκωτών λογιστών που αποκάλυπτε ότι από τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ «έλειπαν» 114 εκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα που πήρε η «πράσινη» εγκληματική οργάνωση από τον Ελληνικό Λαό. Ο εν λόγω φάκελος βρισκόταν εδώ και πολύ καιρό σε.....

Bankingnews: "Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα, το τέταρτο θα εξαρτηθεί από το ποσοστό του κόμματος Παπανδρέου"


Bankingnews: Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα, το τέταρτο θα εξαρτηθεί από το ποσοστό του κόμματος Παπανδρέου

Πολιτική ανάλυση από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα στις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου του 2015. Πρώτη φορά τα μικρά κόμματα στην Ελλάδα θα διαδραματίσουν τόσο σημαντικό όλο στην πορεία και στην συστημική ευστάθεια της Ελλάδος. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται εμφανίζοντας τεράστια διαφορά στην παράσταση νίκης από την ΝΔ, τα κόμματα 3 έως 5 θα κρίνουν καίρια τις πολιτικές εξελίξεις.
Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα θα χρειαστεί για να κυβερνήσει να συνασπιστεί με άλλα μικρότερα κόμματα. Το ιδανικό σενάριο για το ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν να συνεργαστεί με το κόμμα Παπανδρέου, αν καταφέρει και μπει στην βουλή και με τους ΑΝΕΛ, ώστε το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ να μείνουν εκτός εξουσίας.
Ποια είναι τα δεδομένα; Η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο πολιτικό κόμμα, παρά τις ακραίες και αντίξοες πολιτικές συνθήκες και παρά την εκτρωματική απόφαση η ηγεσία του κόμματος να παραμένει προφυλακισμένη. Οι βουλευτές και η ηγεσία της Χρυσής Αυγής θα υποβάλλουν αίτημα να αποφυλακιστούν προσωρινά ώστε να διεξάγουν την προεκλογική περίοδο. Ωστόσο σε μια σοβαρή και ευνοούμενη κοινωνία το αίτημα θα γινόταν δεκτό, αλλά στην Ελλάδα όπου....

Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ… ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ

mil_0
Στας Ευρώπας και στο υπερπολυτελές θέρετρο της διεθνούς πλουτοκρατίας, το Γκστάαντ, προτίμησε η κορούλα του –κατά πρόσφατη δήλωσή του- «μαρξιστή» Μηλιού του ΣΥΡΙΖΑ, για να περάσει τις γιορτές, όπως αποκάλυψε η ίδια με… καμάρι (ζήλεια σας, ζήλεια σας!) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Μάλιστα, έχει δημοσιεύσει και μια φωτογραφία της, με φόντο χιονισμένα βουνά και πολυτελή σαλέ.
Και βέβαια, η επίδειξη πλούτου και χλιδής από την κόρη του μαρξιστή, δεν πρέπει να μας ....

Εκδηλώθηκε ο πρώτος ψηφοφόρος του ΓΑΠ και είναι ο.....Γκλέτσος!

Γράφει ο Αινείας

Και ο ΓΑΠ λοιπόν ήρθε να μας... σώσει.Βέβαια τουλάχιστον θα μας απαλλάξει από το Βενιζέλο, καθώς το ΠΑΣΟΚ δεν ξαναβλέπει Βουλή ούτε με κιάλια.

Ωστόσο προσπαθώντας να καταλάβω από πού θα αντλήσει ψηφοφόρους (πέρα από τους ταριχευμένους "παπανδρεϊκούς")  και ποιά είναι η απήχησή του στην κοινωνία, έπεσα σε μια ανακοίνωση ενός εξέχων μέλους της πολιτικοκοινωνικής ζωής του τόπου που ανέφερε τα εξής:

"Θεωρούμε εξαιρετικά σοβαρή την απόφαση του ΓΑΠ να....

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 8 δημοσιογράφοι μαζί με τους μαρξιστές του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές - Δείτε τη λίστα..

Οι «ελεύθεροι» και «αδέσμευτοι» δημοσιογράφοι, που αποδεικνύεται πως άλλοι βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του Σαμαρά αλλά και αρκετοί αγωνίζονται να βρεθούν στα ψηφοδέλτια του Σύριζα και των άλλων κομμάτων, αφού έθαψαν το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά όπου ακούγεται ο σκευωρός πρωθυπουργός να δίνει εντολές, ώστε ο Ντογιάκος να προχωρήσει στην παράνομη προφυλάκιση των Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα, τώρα περιμένουν από το επιτελείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τηρηθούν υποσχέσεις και να τους βάλουν στο ψηφοδέλτιο.
 
Οι διαθεσιμότητες που καταφθάνουν στην Κουμουνδούρου είναι πολλές και, όπως ήταν αναμενόμενο, έντονο καταγράφεται το ενδιαφέρον του δημοσιογραφικού κόσμου, με τις συζητήσεις για το ποιοι θα τελικά είναι υποψήφιοι να απασχολούν τα πηγαδάκια.
 
1. Νίκος Φίλης Στην Α’ Αθήνας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα υποψήφιος ο διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή», Νίκος Φίλης.
2. Νίκος Ξυδάκης Για τη Β’ Αθήνας οδεύει ο....

Υπόθεση του εβραίου Πασίφικο: Ένα ιστορικό δίδαγμα για τους δουλοπρεπείς ελληνόφωνους πολιτικούς και την Αγέρωχη Ψυχή και Τιμή του Ελληνικού Λαού


Σαν σήμερα 3 Ιανουαρίου 1850: Υπόθεση Πατσίφικο

Οι παρεμβάσεις των μεγάλων δυνάμεων στα εσωτερικά της χώρας μας ξεκίνησαν αμέσως σχεδόν με την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους, εξαιτίας και του τρόπου που επετεύχθη η απελευθέρωση του Γένους. Ένα τέτοιο γεγονός ήταν η υπόθεση Πατσίφικο και τα επακολουθήσαντα «Παρκερικά».

Το έτος 1849, η ελληνική κυβέρνηση, αποφασίζει για πρώτη φορά, την απαγόρευση του πασχαλινού εθίμου, του καψίματος του Ιούδα, εξαιτίας της επίσκεψης του εβραίου Ρότσιλντ. Σύμφωνα με τη παράδοση, οι Χριστιανοί έκαιγαν ένα αχυρένιο ομοίωμα του Ιούδα, λόγω της προδοσίας του Ιησού. Κάτοικοι των Αθηνών, εξοργισμένοι από την απόφαση της κυβέρνησης, αναζήτησαν τους υπαίτιους της παράλογης απόφασης για την κατάργηση του εθίμου. Η οργή του λαού, ξέσπασε στον.....

Η «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ» ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ «ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

tsipras_sam2__article__article
Γράφει ο Αντίοχος

Για να δείτε που το πάνε το πράμα την επομένη των εκλογών οι διεθνείς εξουσιαστές, μη διαβάζετε κείμενα από το… σωρό. Υπάρχουν 5-6 συγκεκριμένοι συστημικοί δημοσιογράφοι που εκφράζουν τις θελήσεις των ξένων κέντρων εξουσίας και με τα κείμενά τους προετοιμάζουν σχετικά την κοινή γνώμη.  
Ένας εξ’ αυτών είναι και ο Αθανάσιος Έλλις (πιο γνωστός στην πολιτική πιάτσα ως… «The Voice of America», καθότι ανταποκριτής στις ΗΠΑ), ο οποίος έγραψε άρθρο (στην «Καθημερινή» των Αλαφούζων…) με τον ενδεικτικό τίτλο «Μεγάλος Συνασπισμός που λέγεται Ελλάδα». Στο άρθρο, προαναγγέλλει «μεγάλο κυβερνητικό συνασπισμό», ήτοι συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (και όσων από τις ....

Πρώην Εκτελεστικός Διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας: "Στηρίζω Τσίπρα.. Δεν πρόκειται να μας κάνει κανένα κακό"

Γράφει ο Αινείας

Τι σουξέ είναι αυτό ρε παιδιά με τον Τσίπρα.
Ο ένας μετά τον άλλον, οικονομολόγοι παγκοσμίου φήμης, περιοδικά και ινστιτούτα αρθρογραφούν και κάνουν δηλώσεις έμμεσης στήριξης στο νέο "μεσσία" της Ελληνικής ζωής.

Σειρά είχε αυτή τη φορά ο Αυστριακός οικονομολόγος, ερευνητής του Διεθνούς Ινστιτούτου Οικονομικών Συγκρίσεων της Βιέννης και πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας, Κουρτ Μπάγιερ.

Ανέφερε λοιπόν ότι η Ευρώπη δεν έχει να φοβάται τίποτα από τον Τσίπρα, απεναντίας οφείλει να τον ακούσει γιατί δεν θέλει να της κάνει κακό και θα φροντίσει να ξεπληρώσει όλα τα "γραμμάτια" και τα "χρέη".
Χαρακτηριστικά ανέφερε:
"...ο κ. Τσίπρας δεν έχει απειλήσει ποτέ με...

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Έμβλημα


Η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη παρά τις αντισυνταγματικές διώξεις και τις φυλακίσεις των βουλευτών της.

Είναι η μόνη που αντιστέκεται στο διεφθαρμένο καθεστώς του Μνημονίου, η μόνη δύναμη αντίστασης ενάντια σε όσους προδίδουν την Ελλάδα.

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

Συμβάλλω στο γκρέμισμα της Χούντας Σαμαρά: ΣΤΗΡΙΖΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή!


Συμβάλλω στο γκρέμισμα της Χούντας Σαμαρά: ΣΤΗΡΙΖΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή!

Η παράνομη και αντισυνταγματική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή από τη Χούντα Σαμαρά, η οποία εξαπολύθηκε στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2013 είχε διττό στόχο:
Αφενός να φιμώσει δια των προφυλακίσεων τη Φωνή του Ελληνικού Λαού, τη Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών και αφετέρου με τη χρήση αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων, να στραγγαλίσει οικονομικά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Η αντισυνταγματική απόφαση μιας παράνομης -μετά τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής- Βουλής, δια της οποίας αναστέλλεται η.....

Η Νίκη είναι δική μας: Μας φυλακίσατε, μας φιμώσατε, θα σας νικήσουμε!


Η Νίκη είναι δική μας: Μας φυλακίσατε, μας φιμώσατε, θα σας νικήσουμε!

Νέος «τσακωμός» ξέσπασε μεταξύ των μελλοντικών συγκυβερνητών της χώρας Σαμαρά και Τσίπρα, με θέμα τα debate των πολιτικών αρχηγών. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Τσίπρας ζήτησε να υπάρξουν δύο – ένα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και ένα μεταξύ του Σαμαρά και του ίδιου – αλλά ο Σαμαράς αρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν μιλάει με «κατ’ επάγγελμα υβριστές».
Παραλλήλως τα κομματικά επιτελεία καταστρώνουν τις επικοινωνιακές τους στρατηγικές – τακτικές, με φόντο τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, βγάζοντας στα πάνελ τους διάφορους μαϊντανούς τους, οι οποίοι αναλαμβάνουν την προώθηση των θέσεων τους και την....