Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 12, 2015

Η Θεσσαλονίκη αποφάσισε...Χρυσή Αυγή για μια μεγάλη Εθνικιστική Νίκη! Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες - Φωτορεπορτάζ

Εθνικιστικός σεισμός στη Θεσσαλονίκη: Η Χρυσή Αυγή πορεύεται προς τη Νίκη! - Φωτορεπορτάζ
Μαζική ήταν η ανταπόκριση των Θεσσαλονικέων στην εκδήλωση της Ν.Ο. Θεσσαλονίκης για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας και την ενημέρωση των εκλογικών αντιπροσώπων που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ σε....

Ο «ΚΙΝΔΥΝΟΣ» ΝΕΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Τις τελευταίες ημέρες, εμφανίζονται δειλά-δειλά στα ΜΜΕ των ολιγαρχών όλο και περισσότερα δημοσιεύματα περί του «φαντάσματος» των δεύτερων –επαναληπτικών– εκλογών, που… πλανάται πάνω από τη χώρα, εφόσον η πιθανότητα αυτοδυναμίας του πρώτου κόμματος είναι μηδαμινή. Με τα σενάρια αυτά, οι κινδυνολόγοι εννοούν ότι οι δεύτερες εκλογές πιθανότατα θα φέρουν… σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς, έξοδο από το ευρώ και στο τέλος… πτώχευση.
Πρόκειται για έναν ακόμη τερατώδη εκβιασμό του ελληνικού λαού, να...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

pappas1
Ο παράνομα προφυλακισμένος Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Χρήστος Παππάς έδωσε συνέντευξη από τα κελιά της Τιμής στο γνωστό πολιτικό ιστολόγιο panusis.blogspot.gr.

«Ο κ. Χρήστος Παππάς επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, μου έκαμε την τιμή να μου παραχωρήσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, παρότι βρίσκεται προφυλακισμένος για τις ιδέες του, στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι διώξεις, οι εξορίες, οι συνωμοσίες σιωπής και οι λογής κουτοπονηριές των καθεστωτικών ελίτ, ώστε να εξοντώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ποτέ δεν κατάφεραν να εξορίσουν τη φωνή των λαϊκών κινημάτων, από τους νόες και τις καρδιές των λαών κ. Χρήστο Παππά, κοντεύει πια ενάμισης  χρόνος που βρίσκεστε προφυλακισμένος, στις φυλακές Κορυδαλλού [όπως και όλη σχεδόν η ηγεσία της Χρυσής Αυγής] εν όψει μιας δίκης που δεν γνωρίζει κανείς, το πότε και το αν θα γίνει.. Αυτοπροσδιορίζεστε ως....

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Σαμαράς έβγαλε από το Επικρατείας Λαζαρίδη και Παπασταύρου...

Γράφει ο Αινείας

Τις τελευταίες ώες έγινε γνωστό ότι ο Α. Σαμαράς αποφάσισε να βγάλει από το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας τους δύο βασικότερους συνεργάτες του, Χ. Λαζαρίδη και Α. Παπασταύρου.
Μέχρι και πριν λίγες ώρες στα ρεπορτάζ των συστημικών ΜΜΕ ήταν από αυτούς ξεκίναγε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, με τη λογική ότι ο Σαμαράς θα ήθελε δίπλα του σε κάθε περίπτωση τους "δικούς του ανθρώπους".

Κάτι άλλαξε ριζικά όμως και έτσι ο τύραννος εξοστράκισε από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και τους δύο πιο σημαντικούς συνεργάτες του, για έναν και μοναδικό λόγο.

Στις μυστικές δημοσκοπήσεις η ΝΔ καταρρέει και ο Σαμαράς έλαβε το μήνυμα ότι....

Ηλίας Κασιδιάρης: "12 σημεία από το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου"


Για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού- 12 σημεία από το πρόγραμμα  του Λαϊκού Συνδέσμου

Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα με ξεκάθαρες θέσεις και συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση του ελληνικού προβλήματος. Στόχος μας η ανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας, η διάσωση της οικονομίας μας, η γεωστρατηγική αναβάθμιση της χώρας και πάνω απ’ όλα η δημογραφική άνθηση του Ελληνισμού. Ακολουθούν τα 12 βασικά σημεία του προγράμματος του Λαϊκού Συνδέσμου που απαντούν στα κρισιμότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Έθνος και ως κοινωνία. Το σύνολο των....

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ: "Κολλητοί" Δραγασάκης - Στουρνάρας...Κάθε μέρα μιλούν στο τηλέφωνο!!!

"Ο κύριος Στουρνάρας είναι εκφραστής του τρόμου..."
"Είναι ψεύτης και υπονομεύει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, όντας εντολοδόχος του Σαμαρά.."
" Προκαλεί αστάθεια και ζημιά στο χρηματοπιστωτικό σύστημα στην Ελλάδα"
"Εγκληματική διάθεση των 11,5 δις του ΤΧΣ για άλλους σκοπούς την ώρα που ο λαός πεινάει..."

Τα παραπάνω είναι μερικά από τα σχόλια του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούσαν τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, πρώην Υπουργό Σαμαρά κο. Γιάννα Στουρνάρα και στα οποία θα πρέπει να προστεθεί και το γεγονός ότι ο κος. Στουρνάρας έχει μηνυθεί και από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κορουμπλή.

Μετά από όλα τα παραπάνω σίγουρα κάποιος δεν περιμένει να γίνει "φίλος" του ΣΥΡΙΖΑ ο Στουρνάρας, παρά το γεγονός ότι ήταν (και είναι;!) κομμουνιστής στα νιάτα του.

Ο πάντα γνώστης των εσωτερικών όλων των κομμάτων "ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ" αποκαλύπτει όμως ότι....

Στη Χούντα Σαμαρά οι τρομοκράτες - δολοφόνοι των "Πυρήνων της Φωτιάς" μπεκρόπιναν, έτρωγαν σουβλάκια και σέρφαραν στο Ίντερνετ, ενώ ο λαός πέθαινε από την πείνα...

rtyujnm
Την περασμένη εβδομάδα, η κυριακάτικη φυλλάδα του Μπόμπολα δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από τις δικαστικές φυλακές του Κορυδαλλού (βγαλμένη με κινητό τηλέφωνο…), η οποία «πιστοποιούσε» το… αλησμόνητο πάρτι του Ξηρού και των λοιπών… υπερεπαναστατών στη φυλακή, που είχε γίνει λίγες ημέρες πριν από τη στημένη «απόδραση» του Ξηρού (που έγινε «με εντολή Σαμαρά»).
Χθες, εμφανίστηκαν και νέες φωτογραφίες, που αποκαλύπτουν την ξεφτίλα του ψευδοκράτους και των παρακρατικών συνεργατών του, σ’ όλο της το μεγαλείο. Ιδού και το κείμενο:
«Την Πρωτοχρονιά του 2014, λίγες ημέρες πριν ο «Μανώλης της 17 Νοέμβρη» έφυγε με άδεια για να… μην ξαναγυρίσει ποτέ, τρία μεγάλα τραπέζια, στρωμένα με....

Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα είμαστε νικητές!

Σας λένε οι ψευτοδημοκράτες ότι θεμέλιο της δημοκρατίας είναι η ελευθερία του λόγου. Σας λένε ψέματα! Και η μεγαλύτερη απόδειξη γι' αυτό είναι ότι 7 βουλευτές της Χρυσής Αυγής και υποψήφιοι βουλευτές στις προσεχείς εκλογές ευρίσκονται στην φυλακή χωρίς στην πραγματικότητα να υπάρχει κανένα στοιχείο για την ενοχή τους.
Ό,τι και να κάνουν το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου 2015 και πάλι....

CNN: "Έρχεται Εθνικιστική εκλογική επιτυχία στην Ελλάδα και θα ακολουθήσουν και άλλες στην Ευρώπη"

Με αφορμή το "μακελειό" στη Γαλλία (17 Νεκροί) από τους "μετανάστες Γάλλους" τζιχαντιστές τα περισσότερα ΜΜΕ παγκοσμίως το αναγάγουν σε πρώτο θέμα και οι περισσότεροι αρθρογράφοι σχολιάζουν επί του γεγονότος και των προεκτάσεών του στις πολιτικοκοινωνικές εκφάνσεις των χωρών που βιώνουν ανάλογα "προβλήματα".

Έτσι λοιπόν το CNN που αποτελεί το μεγαλύτερο, παγκόσμιο ειδησιογραφικό όμιλο στην ηλεκτρονική του έκδοση αφιερώνει την κύρια αρθρογραφία του στις συνέπειες που θα επιφέρει αυτό το αιμοτοκύλισμα στις πολιτικές δομές και την αλλαγή των εκλογικών ισορροπιών στη Γηραιά Ήπειρο.

Γράφει λοιπόν:

"Η εθνικιστική δεξιά έχει κερδίσει δύναμη σε όλη την Ευρώπη πάνω σε αυτά τα θέματα. Η σφαγή στο Charlie Hebdo όχι μόνο θα βοηθήσει την Μαρίν Λε Πεν, αλλά και θα είναι μια ευλογία για....

Η προφητική γελοιογραφία των «Νέων» ομολογεί πως η Χρυσή Αυγή θα λάβει την τρίτη εντολή


Η προφητική γελοιογραφία των «Νέων» ομολογεί πως η Χρυσή Αυγή θα λάβει την τρίτη εντολή

Αν όντως μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, τότε μια πολιτική γελοιογραφία ισοδυναμεί πιθανότατα με την ήδη διαμορφωμένη εικόνα του προεκλογικού σκηνικού. Στα φιλοκυβερνητικά «Νέα» δημοσιεύθηκε σήμερα μια χαρακτηριστική γελοιογραφία, η οποία απεικονίζει τον απερχόμενο ΠτΔ, Κάρολο Παπούλια, να απευθύνεται στους Βενιζέλο, Παπανδρέου, Θεοδωράκη και Κουβέλη και με παράπονο να τους λέει ότι «Δεν ενωθήκατε και τώρα αν βγει τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, πώς θα τους καλέσω από τον Κορυδαλλό να δώσω την εντολή;», ενώ στην συνέχεια όλοι μαζί του απαντούν «τηλεφωνικά, Πρόεδρε».
Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου έχει μια διπλή ανάγνωση. Από την μια δείχνει τόσο την....

Τελικά στη Γαλλία ποιός διοικεί...;!

Γράφει ο Αινείας

Η αποτρόπαια δολοφονία 17 ανθρώπων στη Γαλλία από τους τζιχαντιστές έφερε στην επιφάνεια βέβαια και μια άλλη διάσταση.

Αυτή του "ποιός κάνει κουμάντο σε ένα κράτος".

Μεταφέρω ακριβώς την είδηση όπως την διαβάζω σε αρκετά site.

"H γαλλική κυβέρνηση υποσχέθηκε ότι ο στρατός θα προστατέψει «εφόσον καταστεί αναγκαίο» τα εβραϊκά σχολεία και τις συναγωγές της χώρας, δήλωσε σήμερα ο....

11/01/1944: Ο βομβαρδισμός του Πειραιά από τους “συμμάχους” με 6.000 Έλληνες νεκρούς


11/01/1944: Ο βομβαρδισμός του Πειραιά από τους “συμμάχους” με 6.000 Έλληνες νεκρούς

Το μεσημέρι της 11ης Ιανουαρίου του 1944, λαμβάνει χώρα ένα ακόμη γεγονός, το οποίο και καταδεικνύει τα πραγματικά αισθήματα εκείνων τους οποίους το κοινοβουλευτικό καθεστώς θεωρεί συμμάχους της Πατρίδος μας, απέναντι στον Ελληνικό Λαό. Η Ελλάς της περιόδου εκείνης, πάμφτωχη, υπομένει την γερμανική κατοχή. Η πείνα θερίζει τους πληθυσμούς ιδιαιτέρως των αστικών περιοχών, ενώ άπαντες αναμένουν την τελική έκβαση του Παγκοσμίου Πολέμου ο οποίος μαίνεται, και του οποίου η εξέλιξη γέρνει πλέον προς το μέρος των συμμαχικών δυνάμεων.
Στη περιοχή του Πειραιά, ο γερμανικός στρατός διατηρεί εγκαταστάσεις στο Ναύσταθμο, το..........